Jump to content

Tronsmart TS7 Glacier

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπειτα από μια εβδομάδα εξαντλητικής συμβίωσης με ένα 13χρονο, όλη τη μέρα παιγνίδι, διαδίκτυο με WIFI, εγκατάσταση - απεγκατάσταση εφαρμογών, η μπαταρία βγάζει ίσα - ίσα τη μέρα. Του έβαλα την cameraMX επειδή δεν μου άρεσε η στοκ και για κινητό βγάζει μια χαρά φωτογραφίες. Όσοι ψάχνουν ποιότητα ανάλογη καλής κομπακτ των 300 ευρώ, να στραφούν στο δοκιμασμένο νοκια πουρ βιου, όλα τα άλλα κινητά βγάζουν τη μέρα καλές φωτογραφίες για εκτύπωση σε κανονικού μεγέθους. Η οθόνη του είναι αρκετά φωτεινή και με καλη ευκρίνεια, αλλά όποιος έχει δουλέψει με την 5άρα 1080π του zopo c2 απλά δεν συγκρίνονται. Το gps το δοκίμασα με δεδομένα όμως ενεργοποιημένα και κλείδωσε σε ελάχιστο χρόνο. Η γενικότερη ποιότητα κατασκευής φαίνεται αρκετά καλή αλλά μένει να αποδειχτεί στο μέλλον.

Εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι συγκεκριμένο, απλά γράψτε το.

• Απαντήσεις 81
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μικ καμερα σε σχεση με καποιο αλλο τηλεφωνο που εχεις?

σε σχεση ας πουμε με galaxy s3 που ειναι γνωστο?

ειναι η κλασσικη φτηνη καμερα δηλαδη των φτηνων κινεζικων

που μονο μερα βγαζει καλη-κουνημενη κ το βραδυ απαραδεκτη?

η ειναι λιγο καλυτερη?:)

στη δουλεια μωρε συχνα φωτογραφιζω α4 εγγραφα κ τα εκτυπωνω σπιτι,γιαυτο ρωταω

σευχαριστωω

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Δεν είναι του zopo c2 που την μέρα βγάζει ισάξιες αν όχι καλύτερες του S3 (τις συγκρίναμε χτες το πρωί με ένα φίλο) αλλά ισάξιες των κινητών αξίας 200 - 300 galaxy κάτι δεν θυμάμαι, nokia c3, sony neo v, xperia tipo που θυμάμαι πρόσφατα.

Σήμερα το παρέλαβα και εγώ.Καλή κατασκεύη, λεπτό, με καλη κάμερα για μέρα,το φλας χάλια,η οθόνη του αρκετά καλή και φωτείνη.Μπαταρία θα δούμε.Καλό ηχείο και καλό wifi. Gps δεν δοκίμασα. Νομίζω πως για τα λεφτά του ειναί μια πολύ τίμια πρόταση!

φιλε μικ καμερα σε σχεση με καποιο αλλο τηλεφωνο που εχεις?

σε σχεση ας πουμε με galaxy s3 που ειναι γνωστο?

ειναι η κλασσικη φτηνη καμερα δηλαδη των φτηνων κινεζικων

που μονο μερα βγαζει καλη-κουνημενη κ το βραδυ απαραδεκτη?

η ειναι λιγο καλυτερη?:)

στη δουλεια μωρε συχνα φωτογραφιζω α4 εγγραφα κ τα εκτυπωνω σπιτι,γιαυτο ρωταω

σευχαριστωω

Σε σχέση με htc desire hd με 8mp μερα βγαζει νομίζω καλύτερες...απλά το φλας ειναι σαν να μην υπάρχει...

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

α ωραια παιδια σας ευχαριστω.

αφιυ μου λετε δουλευει κ το gps θα το τσιμπησω κι εγω :p

άντε να δούμε τώρα που μπορούμε να βρούμε covers για αυτό το κινητό εχεχεχχεε, πάντως εγώ που το έχω 3 ημερες τώρα όλα καλά μέχρι στιγμής

δυνατο φλας μονο δεν εχει μου ειπατε ε?:confused:

δυνατο φλας μονο δεν εχει μου ειπατε ε?:confused:

μάλλον κάτι άκυρα από ότι κατάλαβα κάνει το φλας,τραβάς πρώτα φωτό και μετά ανάβει νομίζω,,,,

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μάλλον κάτι άκυρα από ότι κατάλαβα κάνει το φλας,τραβάς πρώτα φωτό και μετά ανάβει νομίζω,,,,

ωχ οχι γμτ κ ηταν τοσο ωραιο κινητακι:(

Εμενα πάντως αυτό με το flash δεν μου το έχει παρουσίαση τραβάω κανονικά βεβαια έχω περάσει το app CameraMX , από εκεί τραβάω

• 1 month later...

Το έχω πάρει κι εγώ.

Το χρησιμοποιεί βέβαια η γυναίκα μου, οπότε δεν είμαι και σε θέση να το κρίνω απόλυτα.

Πάντως για τα 110 ευρώ που δώσαμε, νομίζω δεν κυκλοφορεί τίποτα ισάξιο στην ελληνική αγορα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χάνει κάποιες φορες το σήμα και δεν επανέρχεται μέχρι να ενεργοποιήσω / απενργοποιήσω την λειτουργία πτήσης ή κάνω ρεσταρτ το κινητό. Έχει κανείς ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτο ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Συμπαθητικό κινητό - το παρέλαβε πριν λίγο φίλος, μου θύμισε ΠΟΛΥ το HTC One!!!

Συμμαζεμένο μέγεθος, λεπτό, καλό κράτημα στο χέρι, 1GB Ram/8Gb Rom, 140 ευρώ από Geekbuying, αφιξη σε 18 μέρες από παραγγελία

Λειτουργικά, δεν διαπίστωσα κάποιο θέμα, αλλα το Jiayu G4, μου φαίνεται αναντικατάστατο...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Σε 12 και κατι ωρες θα εχει 138USD:)

http://promotion.geekbuying.com/promotion/Daily_Deal

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

καλα δεν νομιζω οτι εκανε ποτε 311 δολλαρια μην τρελαθουμε κ ολας..
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Το πήρα κι εγώ για τον πατέρα μου...Μια χαρά για τα λεφτά του..

Μια απορία έχω...Εχει κανεις καταφέρει να αλλάξει launcher?Κατέβασα Nova αλλά δε μου βγάζει τν επιλογή να διαλέξω launcher και ούτε η επιλογή στα Nova settings για επιλογή του σαν default λειτουργεί.Πάντα εμφανίζεται ο stock launcher.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά εσείς που το έχετε και συμβιώνεται μαζι του για πείτε καμιά πιο εμπεριστατωμένη άποψη.Το παρήγγειλα προχθές για την μητέρα μου.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

• 3 weeks later...

Το εχω παραλαβει και εγω απο την Δευτερα και εως τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτο.

Ηχειο και μικροφωνο μου φανηκαν καλα.

Ιντερτ(Wifi και 3G) δουλευει κομπλε.

Καμερα την ημερα μια χαρα και την νυχτα ανεκτα αποτελεσματα με την στοκ εφαρμογη.

Οσοι το εχουν παραπανω καιρο ας μας πουν ποσο τους κραταει η μπαταρια.Εμενα αυτες τις μερες κραταει μια μερα αλλα με πολυ χρηση

Παιδιά να αναφέρω κάτι που συνέβη με το δικό μου Tronsmart.Ενώ δουλεύει κανονικά και η μπαταρία του κρατάει αρκετά όταν φτάνει στο 15% περίπου το κινητό κλείνει σαν να μην έχει μπαταρία.Και όταν το βάλω στην πρίζα και το ανοίγω γράφει 1%.

Πιστεύω ότι είναι θέμα με το calibration.Αλλά λόγω του ότι δεν είχα άλλο Αndroid στην κατοχή μου δεν είμαι και σίγουρος.

Με την αγορά του κινητού μου έδωσαν και μια 2η μπαταρία.Να βάλω αυτή να δω αν μου βγάλει το ίδιο θέμα ή είναι πρόβλημα συστήματος.Και αν είναι όντως του συστήματος οι εφαρμογές που έχει στο market για battery calibration θα βοηθήσουν?

Και σε μένα παρουσιάζει αυτό το θεματάκι με την μπαταρία. Μια χαρά κινητό είναι σε όλα του, για τα λεφτά του φυσικά κι ας τρίζει το πίσω κάλυμμα του. Επίσης η μπαταρία του αργεί να φορτίσει απελπιστικά.

Γεια σας και καλη χρονια σε ολους!Εγω το εχω απο το Σεπτεμβριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...ολα δουλευουν αψογα και μετα απο αρκετες πτωσεις...οσο αφορα την μπαταρια οταν ειναι σε πληρη φορτιση μου βγαζει με νορμαλ χρηση περιπου 2,5 με 3 μερες...απλα απο το 100% εως το 50% πεφτει πιο αργα και μετα ξαφνικα πεφτει πολυ γρηγορα...δηλαδη 100 με 50 κραταει 2 μερες και το υπολοιπο 50-0 μια.Πιστευω πως για την τιμη του ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.

Kαι εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω κανένα παράπονο.Εγώ που το πέτυχα 140$ το θεωρώ από τις καλύτερες αγορές μου.Mην σου πω θα το ξαναπάρω...:P

iliassxr εσένα αυτό που έλεγα με την μπαταρία σου το παρουσίασε???

Ερώτηση: κυκλοφορεί και η εκδοση με τον 6582 επεξεργαστή , εντυπώσεις απο αυτή την έκδοση υπάρχουν ?

Την εκδοση με τον 6582 την εχω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Αποδοτικοτατο και με μικρη καταναλωση.με βαρια χρηση βγαζει 1 με 1,5 μερα σιγουρα.

Το μονο προβλημα ειναι αυτο π ανεφερα παραπανω με την μπαταρια.Πιστευω οτι ειναι θεμα calibration αλλα πρεπει να κανω root και δεν μπηκα στην διαδικασια

Kαι εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω κανένα παράπονο.Εγώ που το πέτυχα 140$ το θεωρώ από τις καλύτερες αγορές μου.Mην σου πω θα το ξαναπάρω...:P

iliassxr εσένα αυτό που έλεγα με την μπαταρία σου το παρουσίασε???

οχι...απλα απο το 50% και μετα κατεβαινει πολυ γρηγορα...ειδικα κατω απο το 30% αλλα ποτε δν μου εχει κλεισει.