emagine Δημοσιεύτηκε August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2013 σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο έψαξα στο forum αλλα δεν βρήκα κάποιο θέμα ανοιχτό σχετικά αυτό http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-317666.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο έψαξα στο forum αλλα δεν βρήκα κάποιο θέμα ανοιχτό σχετικά αυτό http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Silver-317666.htmlσουπερ ευκαιρεια αλλα θελεις να γινεις πειραματοζωο? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Κλώνος του Jiagu G3 ? Αν δεν είχα μόλις αγοράσει το Cubot GT99 θα το σκεφτόμουνα . Η τιμή είναι killer Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Εχμμ στο htc one θέλει να μοιάσει, το G3 δεν είναι πιο τετραγωνισμένο και χοντρό. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Τι λέτε ρε παιδιά αξίζει το κινητό;Με τέτοια χαρακτηριστηκά και τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 NAI. Δεν νομιζω πως θα βρεις καλυτερο σε αυτο το price range. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 τελικα τι πηρε κανεις?? να μας πει εντυπωσεις μιας και ψηνομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasxr Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Το παρήγγειλα χτες...όταν το παραλάβω θα σου πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emagine Δημ. August 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Το έχω παραγγείλει και εγώ δευτερα τρίτη θα το έχω λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Παιδια παρελαβε καποιος να εχουμε καποιες πρωτες εντυπώσεις γιατι δε βλέπω κανα review γι'αυτο ,παρα μονο στο geebuying :rolleyes: Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Σήμερα ήρθε Ηράκλειο, οπότε περιμένω Τετάρτη - Πέμπτη να το παραλάβω (ταλαίπωρο δημόσιο ΕΛΤΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Σήμερα ήρθε Ηράκλειο, οπότε περιμένω Τετάρτη - Πέμπτη να το παραλάβω (ταλαίπωρο δημόσιο ΕΛΤΑ) Αναμενουμε λοιπον... Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emagine Δημ. September 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Και εγώ το έχω παραγγείλει από της 26 αυγούστου και περιμένω ακόμα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Διδυμάκι με το Cubot One το βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 ποιο εργοστάσιο να τα φτιάχνει άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Λογικά αυτοί, έτσι αναφέρεται και το κινητό στα device infos... http://www.alps.com/e/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emagine Δημ. September 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Σήμερα ήρθε Ηράκλειο, οπότε περιμένω Τετάρτη - Πέμπτη να το παραλάβω (ταλαίπωρο δημόσιο ΕΛΤΑ) Πόσες ημερες έκανε να έρθει? με απλό ταχυδρομείο η με ems έβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Σήμερα το παρέλαβα από το ΕΛΤΑ. Από την περασμένη Παρασκευή βρισκότανε στο Ηράκλειο Κρήτης και ο διανομέας δεν το είχε πάρει ακόμα για επίδοση. Τελικά πήγα εγώ στο κέντρο διαλογής και το πήρα μόνος μου. Σε μια πρώτη επαφή που είχα μοιάζει αρκετά στιβαρό και με καλή ποιότητα κατασκευής. Η οθόνη του στην αυτόματη φωτεινότητα είναι φωτεινότερη από το zopo C2 που έχω αλλά όταν δίνω φουλ ένταση από το μενού αυξάνεται ελάχιστα. Δεν το περίμενα αλλά το fullHD σε σχέση με το trueHD ακόμα και σε τόσο μικρές οθόνες τελικά έχει διαφορά. Εάν έχει κάποιος πεντάρα 1080p οθόνη και πεντάρα ή 4,7 720p ας κάνει και αυτός μια σύγκριση!! Το wifi αρκετά καλό δεν αποσυνδέθηκε καμία στιγμή. GPS δεν δοκίμασα πέρα από την εφαρμογή πλοήγηση του τηλεφώνου αλλά επειδή είχα ανοικτά δεδομένα κλείδωσε σε δευτερόλεπτα. Ουφ κουραστικό το ρεπορταζ, καλύτερο το διάβασμα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Μεγια, ισχυει λεπτουλι 7μμ? Ποιοτητα βιντεο/φωτογραφιας? Οταν μπορεσεις ενα μικρο σχολιο για την διαρκεια ζωης της μπαταριας καθως και περι αποδοσης των εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Το έδωσα είδη στο γιο μου (13) που θα το λιώσει πραγματικά!! Άρα σε λίγες μέρες θα μπορώ να σας λύσω όλες τις απορίες σχετικά με την αντοχή της μπαταρίας το βίντεο, τις φωτογραφίες και ότι άλλο ζητήσετε. Όσο για το άλλο, είναι πολύ λεπτό ακόμα και με την θήκη προστασίας που είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Μεγια, ισχυει λεπτουλι 7μμ? Ποιοτητα βιντεο/φωτογραφιας? Οταν μπορεσεις ενα μικρο σχολιο για την διαρκεια ζωης της μπαταριας καθως και περι αποδοσης των εφαρμογων. την ίδια ερώτηση θα έκανα για εγώ για τα 7mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguars Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 η κάμερα και το ηχείο πως είναι; αν μπορέσεις ανέβασε καμιά φωτο από την κάμερα. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με το σταγονομετρο οι δοκιμες ,μας κρατατε σε αγωνια :lol: μαλλον θα παραγγειλω ZTE V967S με ~ 105ευρωπουλα ,εχει κανεις αποψη συγκριτικα παντα για τα 2 αυτα ?( TRONSMART TS7 vs ZTE V967) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emagine Δημ. September 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 16-09-2013 07:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Ole ole ole :D Για να δούμε τώρα πόσες ημερες θα κάνει από Αθήνα μέχρι το Ναύπλιο xeeexex :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 tpapo κατσε σταυγα σου:) το ειχα το 967σ,περιμενω νακουσω απο οθονη κ καμερα τι λεει το τρον.σεαυτα χωλαινει το ζτε. εννοω χαμηλης αναλυσης,σιγουρα ανεκτη ομως του ζτε και η κλαδσικη 5αρα καμερα αμα το τρον εχει καλυτερη καμερα θαθελα να ξερα.. α κ gps... Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts