kotsarikos2 Δημοσιεύτηκε August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 14, 2013 καλησπερα παιδια! κανοντας τα πρωτα μου βηματα στη δημιουργια εφαρμογων για κινητα εφτιαξα την εφαρμογη FireGuide, σκοπος της ειναι να παρεχει συμβουλες στο πως μπορει να ενεργησει καποιος σε μια φωτια στο σπιτι του, μετρα προστασιας της περιουσιας του απο δασικες πυρκαγιες κτλ. θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας στο πως σας φαινεται, τι προβληματα εντοπισατε κι οτι αλλο θελετε :D FireGuide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 καλησπερα παιδια! κανοντας τα πρωτα μου βηματα στη δημιουργια εφαρμογων για κινητα εφτιαξα την εφαρμογη FireGuide, σκοπος της ειναι να παρεχει συμβουλες στο πως μπορει να ενεργησει καποιος σε μια φωτια στο σπιτι του, μετρα προστασιας της περιουσιας του απο δασικες πυρκαγιες κτλ. θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας στο πως σας φαινεται, τι προβληματα εντοπισατε κι οτι αλλο θελετε :D FireGuide Μπραβο για την προσπαθεια ... Aν δεχεσε αποψεις θα σου ελεγα να διορθωσεις λιγο τα γραφικα της σε πρωτη φαση (εικονιδια background) και το επομενο βημα ...δωσε της περισσοτερα στοιχεια απο το metro interface των WP Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsarikos2 Δημ. August 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Μπραβο για την προσπαθεια ... Aν δεχεσε αποψεις θα σου ελεγα να διορθωσεις λιγο τα γραφικα της σε πρωτη φαση (εικονιδια background) και το επομενο βημα ...δωσε της περισσοτερα στοιχεια απο το metro interface των WP καταρχας σ' ευχαριστω πολυ! ....και σε συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση, αλλα ηθελα να τελειωσω και μια δευτερη εφαρμογη που θα σας ανεβασω για γνωμες μολις εγκριθει :D Τωρα σχετικα με τα εικονιδια background προτεινεις ν' αλλαξω τις φωτο που εχω ή εννοεις το background ολης της σελιδας να εχει καποια εικονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerrak0s Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Απαραίτητη εφαρμογή.Μόλις επανασχεδιαστεί κιόλας , θα είναι απίστευτη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsarikos2 Δημ. August 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 για πειτε γνωμη για τη νεα εκδοση :D Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts