Jump to content

Ψηφιακές Μηχανες στα 10x zoom...

Guerriero_Da_Luz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιά μηχανή πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη με 10χ zoom? Απ' οτι φαινεται η Olympus c770 και η canon S1 IS δινουν σκληρη μαχη! Στα 10x υπαρχουν φοβερες μηχανες και σε τιμες σχετικα προσιτες (μεχρι 700 euro). Εσεις τι ξερετε και τι προτεινετε?
Solus Creas...

Από τις δύο που αναφέρεις θα προτιμούσα σαφέστατα την Canon λόγω του σταθεροποιητή (IS) που, λόγω της αδυναμίας των μηχανών της κατηγορίας να ανεβάσουν ISO με ικανοποιητική ποιότητα, μάλλον είναι απαραίτητος.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Επειδη τελευταια και εγω ψαχνομαι, θα σου προτεινα την Canon λογω του σταθεροποιητη και του φακου της.

Επισης με λιγο ψαξιμο στο δικτυο μπορεις να τη βρεις σε αρκετα συμφερουσες τιμες :)

Minolta Dimage Z3 (444E)

Με σταθεροποιητή στα 4Mp.

12x zoom όμως... :lol:

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (12 Αύγ. 2004 , 21:49)

Όχι δεν θα χρειαστεί... (κάτοχος Ζ1)

Ναι, θα χρειαστεί...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

• 2 months later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Guerriero_Da_Luz ( 9 Αύγ. 2004 , 22:45)

Ποιά μηχανή πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη με 10χ zoom? Απ' οτι φαινεται η Olympus c770 και η canon S1 IS δινουν σκληρη μαχη! Στα 10x υπαρχουν φοβερες μηχανες και σε τιμες σχετικα προσιτες (μεχρι 700 euro). Εσεις τι ξερετε και τι προτεινετε?

:cry: Την Canon S1 IS την αγόρασα πριν λίγο καιρό και τώρα σκέφτομαι να την πουλήσω γιατι έχει σοβαρό πρόβλημα στη σκόπευση με το ηλεκτρονικό viewfinder και την LCD οθόνη. Συγκεκριμένα, όταν τραβάς φωτογραφίες εκτός δωματίου τη μέρα (με ηλιοφάνεια ή συννεφιά) δυσκολεύεσαι πολύ να διακρίνεις λεπτομέρειες του θέματος γιατί το μεν viewfinder είναι υπερβολικά θολό, η δε οθόνη LCD δεν έχει επαρκή φωτεινότητα με αποτέλεσμα να θολώνει στο φώς της ημέρας.

Άλλα προβλήματα: 1) Όταν πατήσεις το κουμπί του κλείστρου, η εικόνα που τράβηξες παγώνει για λίγο στην οθόνη, με αποτέλεσμα να χάνεις φάσεις ενός κινούμενου θέματος 2) Μέτρια ποιότητα φωτογραφίας (π.χ. με τη Sony DSC V1 τραβάς μακράν καλύτερες φωτό στα 3 MP) - είναι θέμα φακού βλέπετε...

3) Το προστατευτικό κάλυμα φακού απλά δεν στέκεται και πέφτει με το παραμικρό!

Α! κι ένα θετικό: Τραβάει καλό video! (αλλά δεν την αγόρασα για βιντεοκάμερα...)

Απογοήτευση από την CANON...

olympous c-770!!me mia 512 travas 36 lepta video se mpeg4 me 30 frames to deyterolepto!!Photo tromeres,kai para poli grigoro zoum.tha stin proteina anepifilakta.Episis 2plis leitourgias flas pou ry8mizetai apolyta.kai 4 megapixel
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

to parapanw link den mou anoigei.

Egw proteinw c770 pou einai kai 4mp(oxi oti metraei afto alla leme...) exei kai kaliteri aftonomia(poli simadiko)

to mono kalo stin canon einai oi cf...

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Πάντως εγώ με την 760 δεν έχω κανένα πρόβλημα σταθεροποίησης!!!!

Το μόνο πρόβλημα το είχα στους Ολυμπιακούς όταν όλο το γήπεδο χοροπηδούσε, αλλά εάν κραταγα την αναπνοή μου, όλα βγαίνανε τζάμι!

Εγώ έχω πάρει την Kodak 6490 και είμαι πολύ μα πολύ ευχαριστημένος. Θα σε συμβούλευα να την δεις πριν αποφασίσεις , ή δες και την Kodak 7590 με ίδια περίπου χαρακτηριστικά αλλά στα 5 Mp.