Jump to content

HTC One Mini

petros11
 Κοινοποίηση

Σκοπεύετε Να Αγοράσετε Το HTC One Mini;  

142 members have voted

1. 1. Σκοπεύετε Να Αγοράσετε Το HTC One Mini;

• Ναι
    • Όχι
    • Περιμένω να δω τα reviews
    • Προτιμώ κάτι οικονομικότερο

Recommended Posts

Μόλις το φόρτωσα...μου δείχνει 85% αλλά διάρκεια λειτουργίας CPU 10 δευτερ/τα...δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτά

Μετά την αναβάθμιση κάνατε κάνα Hard reset??

Για εμένα μετά από κάθε αναβάθμιση είναι νόμος μια επαναφορά και στήσιμο από την αρχή.

Έχεις το gsam? Αν όχι κατέβασε το και ανέβασε ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς καταναλώνει το κινητό σου.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

• Απαντήσεις 594
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά την αναβάθμιση κάνατε κάνα Hard reset??

Για εμένα μετά από κάθε αναβάθμιση είναι νόμος μια επαναφορά και στήσιμο από την αρχή.

Έχεις το gsam? Αν όχι κατέβασε το και ανέβασε ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς καταναλώνει το κινητό σου.

To εχω αλλά δεν το καταλαβαίνω πως το λέει......για το KERNEL λεει γυρω στο 45 %...ποιο μενού να βάλω screenshot? εχει πολλά

Για κοίτα και αυτή. Εγώ πήρα μια κόκκινη και μια μπλε. Είναι εξαιρετικής ποιότητας, το κινητό το αγκαλιάζει καταπληκτικά χωρίς να του δίνει καθόλου όγκο, γενικά είναι από τις καλύτερες που έχω πάρει ποτέ. :D;)

http://www.ebay.co.uk/itm/291110661159?var=590261728699&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Εσείς που έχετε πάρει την 4.4.2 από ποια χώρα είναι το κινητό σας;;

Εγω με γερμανικό Vodafone branded ακόμη στην αναμονή.

Πολύ ωραία αυτή η θήκη.Είδα υπάρχει και σε άσπρη.Μια χαρά τότε! Σε ευχαριστώ

To εχω αλλά δεν το καταλαβαίνω πως το λέει......για το KERNEL λεει γυρω στο 45 %...ποιο μενού να βάλω screenshot? εχει πολλά

Εω κάνει πολλά hard reset και μάλιστα εχω απενεργοποιήσει ενα σωρό εφαρμογές που δεν μου χρειάζονται....οπως digital 7 klp

Έλαβα σήμερα το update και μετά την εγκατάσταση του είδα ότι η ένταση του ηχείου όταν είναι στο full έχει πέσει κατά τουλάχιστον 25% !!!!

Το παρατήρησε κανένας άλλος;;;;

Έλεος και ήμαρτον μαζί. Σε κάνε αναβάθμιση κάτι χαλάει....

To app usage.

My Device:

Έλαβα σήμερα το update και μετά την εγκατάσταση του είδα ότι η ένταση του ηχείου όταν είναι στο full έχει πέσει κατά τουλάχιστον 25% !!!!

Το παρατήρησε κανένας άλλος;;;;

Έλεος και ήμαρτον μαζί. Σε κάνε αναβάθμιση κάτι χαλάει....

Μετά από 2 reset έστρωσε... :O

Σε φιλο μου με htc one του ηρθε σημερα ενημερωση για νεα εκδοση, περιπου 202 mbps. Για να δουμε θα την παρουμε και εμεις...
HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Σε φιλο μου με htc one του ηρθε σημερα ενημερωση για νεα εκδοση, περιπου 202 mbps. Για να δουμε θα την παρουμε και εμεις...

Του ήρθε η 4.4.2 ?

Του ήρθε η 4.4.2 ?

Την 4.4.2 την εχει ηδη, αλλη εννοω

Το τηλεφωνο του ειναι ελληνικο

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Την 4.4.2 την εχει ηδη, αλλη εννοω

Το τηλεφωνο του ειναι ελληνικο

Και εγώ την 4.4.2 έχω, θα πάρω και άλλη ενημέρωση? Τώρα ποιας χώρας είναι το δικό μου δεν ξέρω πώς βρίσκεται,πάντως από Πλαίσιο το πήρα

Και εγώ την 4.4.2 έχω, θα πάρω και άλλη ενημέρωση? Τώρα ποιας χώρας είναι το δικό μου δεν ξέρω πώς βρίσκεται,πάντως από Πλαίσιο το πήρα

Δες #369.....

Ελληνικό θα έχεις, αν το πήρες από το Πλαίσιο..

Δες #369.....

Ελληνικό θα έχεις, αν το πήρες από το Πλαίσιο..

Δηλ..αν είναι ελληνικό να περιμένω και αλλη αναβάθμιση μετά την 4.4.2 που εχω ?

Όχι...................

Γιατί όχι? όλα είναι πιθανά, εγώ πάντως που μίλησα με htc και το έχω γράψει παραπάνω αναμένεται να βγει διορθωτική έκδοση η οποία μάλλον είναι αυτή που βγήκε και για το One.

Πάντως απο τον φίλο μου που την έβαλε του διόρωσε το σημα στο wifi και επίσης του κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

Γιατί όχι? όλα είναι πιθανά, εγώ πάντως που μίλησα με htc και το έχω γράψει παραπάνω αναμένεται να βγει διορθωτική έκδοση η οποία μάλλον είναι αυτή που βγήκε και για το One.

Πάντως απο τον φίλο μου που την έβαλε του διόρωσε το σημα στο wifi και επίσης του κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

Ακούστηκα λίγο απόλυτος, εννοούσα για τώρα ότι δεν θα έχει άλλη αναβάθμιση, μελλοντικά βλέπουμε.

Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 3.10.161.6 (686.63mb).

Την κάνω και επανέρχομαι με τις δικές μου παρατηρήσεις!

Υπενθυμίζω έχω Γερμανικό Vodafone branded.

My Device:

Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση 3.10.161.6 (686.63mb).

Την κάνω και επανέρχομαι με τις δικές μου παρατηρήσεις!

Υπενθυμίζω έχω Γερμανικό Vodafone branded.

Καλοριζικη η KITKAT,αναμενω εντυπώσεις

Όλα καλά με την kitkat. Την πέρασα, λίγο πολύ τα έχετε αναφέρει στο τι αλλαγές έχει επιφέρει η αναβάθμιση. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περισσότερο. Μετρημένες οι αλλαγές. Πιστεύω όταν πάρουμε το sense 6.0 θα έχουμε περισσότερα να πούμε.

Όσον αφορά τις τοποθεσίες, εμένα με βρίσκει κανονικά, όπως και ο ήχος λειτουργεί όπως πριν.

Στο θέμα της μπαταρίας θα το παρακολουθησω, ιδιαίτερα μετά από πλήρη φόρτιση και θα επανέλθω. :rolleyes:

Credits :

Συνεπεστατη η HTC με τις αναβαθμίσεις, όταν άλλοι ακόμη είναι στο περίμενε. Great job!!

Edited by petros11

My Device:

Όλα καλά με την kitkat. Την πέρασα, λίγο πολύ τα έχετε αναφέρει στο τι αλλαγές έχει επιφέρει η αναβάθμιση. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι περισσότερο. Μετρημένες οι αλλαγές. Πιστεύω όταν πάρουμε το sense 6.0 θα έχουμε περισσότερα να πούμε.

Όσον αφορά τις τοποθεσίες, εμένα με βρίσκει κανονικά, όπως και ο ήχος λειτουργεί όπως πριν.

Στο θέμα της μπαταρίας θα το παρακολουθησω, ιδιαίτερα μετά από πλήρη φόρτιση και θα επανέλθω. :rolleyes:

Credits :

Συνεπεστατη η HTC με τις αναβαθμίσεις, όταν άλλοι ακόμη είναι στο περίμενε. Great job!!

Συμφωνώ απόλυτα ...εμένα οι τοποθεσίες φτιάξανε μόνες τους με επανεκκινήσεις κλπ....μου φαίνεται πολυ καλυτερος ο ήχος στο ακουστικό στη διάρκεια της κλήσης....α μου έφτιαξε και οτι πριν έμπαινε το μεγαφωνο μονο του μερικές φορές στη κληση....αυτο με τη μπαταρια οτι μετα τη φόρτιση πηγαίνει απο το 100% στο 97 μεσα σε δέκα λεπτά....για τσέκαρέ το και εσυ αυτο

Συμφωνώ απόλυτα ...εμένα οι τοποθεσίες φτιάξανε μόνες τους με επανεκκινήσεις κλπ....μου φαίνεται πολυ καλυτερος ο ήχος στο ακουστικό στη διάρκεια της κλήσης....α μου έφτιαξε και οτι πριν έμπαινε το μεγαφωνο μονο του μερικές φορές στη κληση....αυτο με τη μπαταρια οτι μετα τη φόρτιση πηγαίνει απο το 100% στο 97 μεσα σε δέκα λεπτά....για τσέκαρέ το και εσυ αυτο

Όχι και με την μπαταρία από ότι βλέπω τα πάει εξαιρετικά,όπως πριν.Ορίστε και η φώτο

https://www.dropbox.com/s/9nt89098u8j4vc7/Screenshot_2014-04-04-13-46-30.png

My Device:

Ένα μήνα με το mini, και κάθε μέρα το ερωτεύομαι Πιο πολύ!!:p

Στη σημερινή κυριακάτικη έξοδο μου τράβηξα ορισμένες φώτο σε εξωτερικό χώρο συμπεριλαμβανομένων φυσικών τόπιων και τα αποτελέσματα με άφησαν άκρως ικανοποιημένο!!

Ένα πράγμα που θα ήθελα,είναι στη gallery το ζουμ στις φώτο να είναι πιο άμεσο όπως ήταν στο S που είχα.

My Device:

μια ερώτηση με την αναβάθμιση δεν ενεργοποιείται η αφύπνιση με κλειστο το κινητό.....

επίσης όταν παλαιά αυτό λειτουργούσε άνοιγε με δόνηση κ ήχο κ μετά ενεργοποιούσε την αφύπνιση.... καμιά ιδέα για το τωρινό πρόβλημα καθώς αν διορθωθεί ...πως μπορεί κανείς να απενεργοποιήσει την δόνηση κατά το άνοιγμα του κινητού ..κ τον ήχο...

ευχαριστώ!!!!

http://farm3.static.flickr.com/2093/2478967542_a49d53bd5e_o.jpg

μια ερώτηση με την αναβάθμιση δεν ενεργοποιείται η αφύπνιση με κλειστο το κινητό.....

επίσης όταν παλαιά αυτό λειτουργούσε άνοιγε με δόνηση κ ήχο κ μετά ενεργοποιούσε την αφύπνιση.... καμιά ιδέα για το τωρινό πρόβλημα καθώς αν διορθωθεί ...πως μπορεί κανείς να απενεργοποιήσει την δόνηση κατά το άνοιγμα του κινητού ..κ τον ήχο...

ευχαριστώ!!!!

Το ξυπνητήρι εννοείς;;

My Device:

• The title was changed to HTC One Mini