Jump to content

HTC One Mini

petros11
 Κοινοποίηση

Σκοπεύετε Να Αγοράσετε Το HTC One Mini;  

142 members have voted

1. 1. Σκοπεύετε Να Αγοράσετε Το HTC One Mini;

• Ναι
    • Όχι
    • Περιμένω να δω τα reviews
    • Προτιμώ κάτι οικονομικότερο

Recommended Posts

Σίγουρα,? Εμένα έχουν σφάλμα οι υπηρεσίες τοποθεσίας .Εσένα ?

Τι εννοείς σφάλμα? Πάντως εγώ σε αναζήτηση τοποθεσιών δεν είδα κάτι

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

• Απαντήσεις 594
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν λειτουργούν τα notifications μετά το update;;

Σταμάτησαν να λειτουργούν μετά το update σε jelly bean.

Ας κάνει κάποιος ένα τσεκάρισμα. Κάνεις αναπάντητη στο κινητό σου και βλέπεις αν εμφανίζεται στο lockscreen.

Ας κάνει κάποιος ένα τσεκάρισμα. Κάνεις αναπάντητη στο κινητό σου και βλέπεις αν εμφανίζεται στο lockscreen.

Εμένα κάνοντας αναπάντηση την εμφανίζει πάνω αριστερά, δίπλα στην εξοικονόμηση μπαταρίας, θα έπρεπε να το βλέπω κάπου αλλού?

HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus

Εμένα κάνοντας αναπάντηση την εμφανίζει πάνω αριστερά, δίπλα στην εξοικονόμηση μπαταρίας, θα έπρεπε να το βλέπω κάπου αλλού?

Εμένα με 4.3 κάνω αναπάντητη και μου την εμφανίζει κανονικά την ειδοποίηση στα shortcuts της lock screen,αν εννοείς αυτό.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Οκ, το ίδιο λέμε!!!

Εμένα δουλεύει κανονικά όπως η φώτο.

My Device:

Οκ, το ίδιο λέμε!!!

Εμένα δουλεύει κανονικά όπως η φώτο.

οκ και εμένα το ίδιο δείχνει, απλά το δείχνει και επάνω αριστερά.

Μιλάω για το μαύρο παραλληλόγραμμο με το preview.

Για το μαύρο παραλληλογραμμο που λες, όχι δεν μου το εμφανίζει. Δεν το είχα προσέξει αλλά δεν το είχα και ούτε καν ενεργοποιημενο. Το ενεργοποίησα αλλά και πάλι τίποτα. Έχεις δίκιο δεν το εμφανίζει.

Σε kitkat να μας πουν τα παιδιά που την πήραν.

Μου ήρθε και μια θηκουλα που είχα παραγγείλει σήμερα από ebay. Πολύ καλή θήκη η οποία έχει τέλεια εφαρμογή πάνω στο κινητό χωρις να του δίνει καθόλου όγκο!

https://www.dropbox.com/sh/qeh41cnpqx5d9ui/pMqMRav3Sm

Edited by petros11

My Device:

Με μεγάλη μου χαρά επέστρεψα στο μίνι για δεύτερη φορά (το z1compact το πήρε η δικιά μου κ εγώ πήρα το μίνι)

Ποίος από σας έχει θήκη η οποία να μην καλύπτει μόνο την πλάτη? Ψάχνω μια θήκη καλής ποιότητας.

Με μεγάλη μου χαρά επέστρεψα στο μίνι για δεύτερη φορά (το z1compact το πήρε η δικιά μου κ εγώ πήρα το μίνι)

Ποίος από σας έχει θήκη η οποία να μην καλύπτει μόνο την πλάτη? Ψάχνω μια θήκη καλής ποιότητας.

Εχω αυτήν.

Εχω αυτήν.

Ευχαριστώ πολύ.Τέτοιο είδος ψάχνω.φαίνεται πολύ ωραία και καλή! Η εμπειρία σου απ την θήκη?

(για παραγγελία από Amazon είναι ο ίδιος τρόπος όπως ebay?)

Ευχαριστώ πολύ.Τέτοιο είδος ψάχνω.φαίνεται πολύ ωραία και καλή! Η εμπειρία σου απ την θήκη?

(για παραγγελία από Amazon είναι ο ίδιος τρόπος όπως ebay?)

Από Ελλάδα

Τα καλά: έχει καλή εφαρμογή, καλη προστασία, έχει καλά υλικά και είναι όμορφη.

Τα κακά: το κομάτι στην πίσω πλευρά που σηκώνεται και δημιουργεί το stand δεν με βόλεψε και το κόλλησα με ταινία διπλής όψεως,με ταλαιπωρεί όταν χρησιμοποιώ τον φακό ή θέλω να βγάλω φωτογραφία.

Edited by Sorteps

Από Ελλάδα

Τα καλά: έχει καλή εφαρμογή, καλη προστασία, έχει καλά υλικά και είναι όμορφη.

Τα κακά: το κομάτι στην πίσω πλευρά που σηκώνεται και δημιουργεί το stand δεν με βόλεψε και το κόλλησα με ταινία διπλής όψεως,με ταλαιπωρεί όταν χρησιμοποιώ τον φακό ή θέλω να βγάλω φοτογραφία .

Γερμανία κατοικώ και μόνο απ το ebay ως τώρα ψωνίζω. Για αυτό και ρώτησα αν και το Amazon δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Τώρα όσο για την θήκη να το βάζω σε stand δεν πρόκειται. Όταν λες σε ενοχλεί όταν πας να βγάλεις φωτογραφία εννοείς ότι καλύπτει την κάμερα?

Γερμανία κατοικώ και μόνο απ το ebay ως τώρα ψωνίζω. Για αυτό και ρώτησα αν και το Amazon δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Τώρα όσο για την θήκη να το βάζω σε stand δεν πρόκειται. Όταν λες σε ενοχλεί όταν πας να βγάλεις φωτογραφία εννοείς ότι καλύπτει την κάμερα?

Ebay.de

Εννοώ οτι πρέπει κάθετα να το κρατάς σαν βιβλίο και οριζόντια να το κρατάς έτσι ώστε το μπροστινό κομάτι να κρέμεται προς τα κάτω για να μην σε ενοχλεί, γενικά είναι δύσκολο να βγάλεις φωτογραφία με ενα χέρι.

Η συγκεκριμένη θήκη πάντος προστατεύει σε πολύ μεγάλο βαθμο το κινείτο.....

Edited by Sorteps

Ebay.de

Εννοώ οτι πρέπει κάθετα να το κρατάς σαν βιβλίο και οριζόντια να το κρατάς έτσι ώστε το μπροστινό κομάτι να κρέμεται προς τα κάτω για να μην σε ενοχλεί, γενικά είναι δύσκολο να βγάλεις φωτογραφία με ενα χέρι.

Η συγκεκριμένη θήκη πάντος προστατεύει σε πολύ μεγάλο βαθμο το κινείτο.....

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου..Είδα ότι δεν θα με βολέψει η θήκη αυτή.Οπότε θα αγοράσω μια θήκη για να καλύψω την πλάτη.Του έβαλα και σήμερα screen protector και από βδομάδα θα έρθει και μια θήκη.απλά επειδή πολλές φορές κοιτάω το κινητό ποίο πολύ θα με βολέψει μια θήκη που δεν θα καλύψει την οθόνη(βαριέμαι να ανοίγω κάθε τρεις κ λίγο την θήκη για να δω αν έχω ειδοποίηση ;))

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου..Είδα ότι δεν θα με βολέψει η θήκη αυτή.Οπότε θα αγοράσω μια θήκη για να καλύψω την πλάτη.Του έβαλα και σήμερα screen protector και από βδομάδα θα έρθει και μια θήκη.απλά επειδή πολλές φορές κοιτάω το κινητό ποίο πολύ θα με βολέψει μια θήκη που δεν θα καλύψει την οθόνη(βαριέμαι να ανοίγω κάθε τρεις κ λίγο την θήκη για να δω αν έχω ειδοποίηση ;))

Έχει ενα θέμα(τάκι) στο άνοιξε κλείσε, για της ειδοποιήσης πάντος έχει κενό στην επάνω πλευρά για να φαίνονται τα notification led...…

Για κοίτα και αυτή. Εγώ πήρα μια κόκκινη και μια μπλε. Είναι εξαιρετικής ποιότητας, το κινητό το αγκαλιάζει καταπληκτικά χωρίς να του δίνει καθόλου όγκο, γενικά είναι από τις καλύτερες που έχω πάρει ποτέ. :D;)

http://www.ebay.co.uk/itm/291110661159?var=590261728699&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Εσείς που έχετε πάρει την 4.4.2 από ποια χώρα είναι το κινητό σας;;

Εγω με γερμανικό Vodafone branded ακόμη στην αναμονή.

My Device:

Εσείς που έχετε πάρει την 4.4.2 από ποια χώρα είναι το κινητό σας;;

Εγω με γερμανικό Vodafone branded ακόμη στην αναμονή.

Θυμάσαι πως βλέπουμε από ποιά χώρα είναι το κινητό μας?

Θυμάσαι πως βλέπουμε από ποιά χώρα είναι το κινητό μας?

Κατέβασε αυτό.... https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter

My Device:

Επανερχομαι στο θεμα της μπαταριας, οταν το βγαζω απο 100% φορτιση μετα απο εικοσι λεπτα αναμονης πεφτει στο 96%, ειναι φυσιολογικο? Επισης στην τροφοδοσια που το ειδα εκεινη τη στιγμη εδειχνε 78% καταναλωση για το λειτουργικο, πως το βλεπετε?

Και δε μένα το ίδιο ακριβώς ,σε 20 λεπτά τρώει 3% μπαταρία ,μιλάμε για kit Kat έτσι?κάτι δουλεύει και δεν ξέρω τι

Ναι με 4.4.2

Οποτε κατι παιζει, το λειτουργικο ποσο σου καταναλωνει?

Ναι με 4.4.2

Οποτε κατι παιζει, το λειτουργικο ποσο σου καταναλωνει?

Μόλις το φόρτωσα...μου δείχνει 85% αλλά διάρκεια λειτουργίας CPU 10 δευτερ/τα...δεν ξέρω τι σημαίνουν αυτά

• The title was changed to HTC One Mini