giorgos_dinamik Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τελικά είναι σίγουρο ότι δεν θα λάβει την 4.4 ? Αρε htc ένα βήμα μπρος,δύο πίσω κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τελικά είναι σίγουρο ότι δεν θα λάβει την 4.4 ? Αρε htc ένα βήμα μπρος,δύο πίσω κάνεις Εδώ φαίνεται το αντίθετο: http://www.htc.com/uk/go/htc-software-updates/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τελικά είναι σίγουρο ότι δεν θα λάβει την 4.4 ? Αρε htc ένα βήμα μπρος,δύο πίσω κάνεις Είπαν ότι σταμάτησε λόγω κάποιον προβλημάτων αλλά δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα την ξανά βγάλουν. Ίδωμεν!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Είπαν ότι σταμάτησε λόγω κάποιον προβλημάτων αλλά δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα την ξανά βγάλουν. Ίδωμεν!! Μάλιστα. Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Μάλιστα. Για να δούμε Πάντως και με την 4.3 το κινητό πάει σφαίρα, απίστευτα smooth όταν μπαίνεις, βγαίνεις από τις εφαρμογές, όταν ρολαρεις μέσα στα μενού και στις εφαρμογές, όλα άψογα!!! Άλλωστε από ότι βλέπω και στο topic για το One, δεν υπάρχουν τραγικές αλλαγές με την kitkat (προς θεού, δεν λέω να μην την πάρουμε!! Θα είναι μεγάλο foul από την HTC για ένα κινητό μηνών.) Υπομονή, μέχρι τότε, χαρητε το!!! :D:D Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Πάντως και με την 4.3 το κινητό πάει σφαίρα, απίστευτα smooth όταν μπαίνεις, βγαίνεις από τις εφαρμογές, όταν ρολαρεις μέσα στα μενού και στις εφαρμογές, όλα άψογα!!! Άλλωστε από ότι βλέπω και στο topic για το One, δεν υπάρχουν τραγικές αλλαγές με την kitkat (προς θεού, δεν λέω να μην την πάρουμε!! Θα είναι μεγάλο foul από την HTC για ένα κινητό μηνών.) Υπομονή, μέχρι τότε, χαρητε το!!! :D:D Δουλεύει μια χαρά το κινητό, το βλέπω καθημερινά στην κοπέλα μου.Απλά θα είναι τεράστιο φάουλ σε συσκευή ούτε ενός χρόνου να μην δώσει την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge_lyk Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Το κινητό το έχω περίπου 4 μηνες και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, ιδιαίτερα απο την εμφάνισή του και την ομαλή λειτουργία του. Αυτό που με απογοήτευσε, όμως, είναι η αντοχή της οθόνης του. Ηδη έχει αποκτήσει δυο μικρά σημάδια, χωρίς να έχει κάποια σοβαρή πτώση. Αρα, κουκουλωμα με θήκη απο δω και πέρα και όσο αντέξει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Το κινητό το έχω περίπου 4 μηνες και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, ιδιαίτερα απο την εμφάνισή του και την ομαλή λειτουργία του. Αυτό που με απογοήτευσε, όμως, είναι η αντοχή της οθόνης του. Ηδη έχει αποκτήσει δυο μικρά σημάδια, χωρίς να έχει κάποια σοβαρή πτώση. Αρα, κουκουλωμα με θήκη απο δω και πέρα και όσο αντέξει..... Screen protector δεν του έχεις βάλει??? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge_lyk Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Screen protector δεν του έχεις βάλει??? .....υποτίθεται οτι δεν ήταν απαραίτητο ( gorilla glass και τρίχες κατσαρες). Και το desire hd το είχα 1 χρονο χωρίς screen protector και δεν είχε ουτε γρατζουνια. Τουλάχιστον τώρα επαθα και έμαθα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 .....υποτίθεται οτι δεν ήταν απαραίτητο ( gorilla glass και τρίχες κατσαρες). Και το desire hd το είχα 1 χρονο χωρίς screen protector και δεν είχε ουτε γρατζουνια. Τουλάχιστον τώρα επαθα και έμαθα.... Ακριβώς, υποτίθεται!!!! Εγώ και gorilla glass 15 να έχει βάζω σε όλες τις συσκευές μου screen protector. Έστω και μικρές αμιχες με την χρήση δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν. Ειδικά αν όπως εγώ, φοράς θήκη σιλικόνης, δηλαδή που δεν καλύπτεται η οθόνη, βάλε βγάλε από τσέπη, τσαντάκια κτλ κάπου θα την κάνεις. Ακουστικά Hands-free Πάμε λίγο στα Hands-free που έχει μέσα το κουτί. Καταρχήν, εκ πρώτης όψεως δεν μου γέμισαν το μάτι. Θετικό στο ότι επιτέλους έβαλαν ακουστικά ψιρες, τα οποία τα θεωρώ το πιο εργονομικά. Πάμε στην απόδοση του τώρα. Πραγματικά εξεπλάγην θετικά με την ποιότητα ήχου που βγάζουν τα ακουστικά. Ειδικά στο μπάσο τα πάνε εξαιρετικά!! Έκανα ένα τεστ ανάμεσα στα ακουστικά της htc, τα urbeats της beats audio που έχω και κάτι iluv που είχα πάρει από πλαίσιο. Καλά τα iluv μπροστά στα HTC είναι για πέταμα. Μακράν καλύτερα τα htc. Τα urbeats δεν το συζητάω βγάζουν εξαιρετικό ηχο(για τα δικά μου αφτιά τουλάχιστον) ωστόσο τα htc ειδικά στην απόδοση του μπάσου τα κοντράρει στα ίσα!!! Εύγε :happy: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ενημερωση ,,4.4.2 κατεβαστε τη παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ενημερωση ,,4.4.2 κατεβαστε τη παιδια Σου ήρθε??? :wacko: Για πες εντυπώσεις.... Εγω με Vodafone branded μάλλον θα αργήσω ακόμη! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Eλα ναί Ακόμα δεν το εχω τεστάρει..πριν μιση ωρα εγκαταστάθηκε και το εχω ακόμα στη φόρτιση...πιο καλά γραφικά μου φαίνονται..ισως να ειναι ιδέα μου....αλλαξε το μενου στη τοποθεσία το εικονίδιο της μπαταρίας οταν είναι στη φόρτιση..δεν το εχω βγάλει απο τη μπρίζα ακομα...εχουν βάλει ενα μενού για εκτύπωση μεσω cloud , το wifi τωρα που σου γράφω εκανα τέστ και μπήκε ακόμα πιο γρήγορα..μετά τη φόρτιση θέλω να δοκιμάσω το gps χωρις δεδομένα...μέχρι την αναβάθμιση είταν κορυφαίο και ταχύτατο στο κλείδωμα δορυφόρων....πολύ καλύτερο και απο το mio που εχω στο αμάξι....εσυ που ξέρεις πολλά περισσότερα απο μένα θα καταλαβεις και άλλα.....η αναβαθμιση θα σου ερθει και σένα.....μείνε συντονισμένος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Και σε εμένα ήρθε......... (Γερμανικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Eλα ναί Ακόμα δεν το εχω τεστάρει..πριν μιση ωρα εγκαταστάθηκε και το εχω ακόμα στη φόρτιση...πιο καλά γραφικά μου φαίνονται..ισως να ειναι ιδέα μου....αλλαξε το μενου στη τοποθεσία το εικονίδιο της μπαταρίας οταν είναι στη φόρτιση..δεν το εχω βγάλει απο τη μπρίζα ακομα...εχουν βάλει ενα μενού για εκτύπωση μεσω cloud , το wifi τωρα που σου γράφω εκανα τέστ και μπήκε ακόμα πιο γρήγορα..μετά τη φόρτιση θέλω να δοκιμάσω το gps χωρις δεδομένα...μέχρι την αναβάθμιση είταν κορυφαίο και ταχύτατο στο κλείδωμα δορυφόρων....πολύ καλύτερο και απο το mio που εχω στο αμάξι....εσυ που ξέρεις πολλά περισσότερα απο μένα θα καταλαβεις και άλλα.....η αναβαθμιση θα σου ερθει και σένα.....μείνε συντονισμένος:) Α και τώρα που το εβγαλα απο τη φόρτιση η στάθμη της μπαταρίας εγινε..ασπρη απο πράσινη που είταν..οταν φορτίζει ειναι...γκρί:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλημέρα.....μετά την αναάθμιση σε 4.4.2 υπαρχει πρόβλημα με τους google maps.....δηλ με ενεργοποιηση WIFI και ρυθμισεις τοποθεσιας δεν υπάρχει εντοπισμός το κάνει και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Α και τώρα που το εβγαλα απο τη φόρτιση η στάθμη της μπαταρίας εγινε..ασπρη απο πράσινη που είταν..οταν φορτίζει ειναι...γκρί:D Ναι αυτό είναι γεγονός. Μετά την αναβάθμιση δυστυχώς ξεχνάμε το ωραίο πράσινο εικονίδιο της μπαταρίας. :( Το sense το 5.5 έμεινε έτσι ;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Στο θέμα smooth τι λέει?με την νέα αναβάθμιση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δυστυχώς εγω εχω προβλημα με τις υπηρεσίες τοποθεσίας .δηλ ενώ τις εχω ενεργοποιημένος το google maps δεν βρίσκει τη θέση μου μέσω δικτύου και με εχει στην αναμονή με συνέπεια και άλλες εφαρμογες που χρησιμοποιούν χgoogle maps να δουλεύουν μισές .Εκανα πέντε έξι φορές επανεγκατάσταση λογισμικού αλλα τίποτα έστειλα email στην HTC.κριμα που δεν εκανα backup την προηγούμενη έκδοση Απ οτι είδα στο Ίντερνετ αυτο ειναι προβλημα τις 4.4.2 σε πολλούς χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δυστυχώς εγω εχω προβλημα με τις υπηρεσίες τοποθεσίας .δηλ ενώ τις εχω ενεργοποιημένος το google maps δεν βρίσκει τη θέση μου μέσω δικτύου και με εχει στην αναμονή με συνέπεια και άλλες εφαρμογες που χρησιμοποιούν χgoogle maps να δουλεύουν μισές .Εκανα πέντε έξι φορές επανεγκατάσταση λογισμικού αλλα τίποτα έστειλα email στην HTC.κριμα που δεν εκανα backup την προηγούμενη έκδοση Απ οτι είδα στο Ίντερνετ αυτο ειναι προβλημα τις 4.4.2 σε πολλούς χρήστες Τι gps κλειδώνει δορυφόρους όταν είσαι σε navigator? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τι gps κλειδώνει δορυφόρους όταν είσαι σε navigator? Το GPS σκέτο κλειδώνει σφαίρα ακόμα και μέσα στο σπίτι που λέει ο λόγος....και μιλάμε για 15 δορυφόρους στο φτερό...αλλά οταν θέλω να βρω τη τοποθεσία με WIFI η με δεδομένα με εχει στην αναμονή..να σου δώσω ενα παράδειγμα ετσι...οταν πχ είμαι στο fcabook και θέλω να κάνω μια κοινοποίηση παρουσίας εκει δεν με βρίσκει και ας εχω ενεργοποιήσει τη τοποθεσία και με 3G ανοιχτό...και αλλες εφαρμογες που έχω που θέλουν ενεργοποιηση τοποθεσίας δεν μου δουλεύουν...θα δουλέψουν μονο οταν εχω ΚΑΙ το GPS ανοιχτό δηλ να είμαι εξω και όχι μέσα στο σπίτι πχ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το GPS σκέτο κλειδώνει σφαίρα ακόμα και μέσα στο σπίτι που λέει ο λόγος....και μιλάμε για 15 δορυφόρους στο φτερό...αλλά οταν θέλω να βρω τη τοποθεσία με WIFI η με δεδομένα με εχει στην αναμονή..να σου δώσω ενα παράδειγμα ετσι...οταν πχ είμαι στο fcabook και θέλω να κάνω μια κοινοποίηση παρουσίας εκει δεν με βρίσκει και ας εχω ενεργοποιήσει τη τοποθεσία και με 3G ανοιχτό...και αλλες εφαρμογες που έχω που θέλουν ενεργοποιηση τοποθεσίας δεν μου δουλεύουν...θα δουλέψουν μονο οταν εχω ΚΑΙ το GPS ανοιχτό δηλ να είμαι εξω και όχι μέσα στο σπίτι πχ Δηλ με GOOGLE MAPS και GPS ανοιχτό και 3G κλείδώνει αμέσως......GOOGLE MAPS και 3G μόνο δεν λειτουργεί...δηλ για τετοιες δουλειές πρέπει να βγαίνω εξω σε ανοιχτό χώρο...για Navigator καθαρό εχω το free COPILOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Το bug με τα notifications του lockscreen διορθώθηκε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Χθες την έλαβα και εγώ,ο flash κόπηκε, η μπαταρία άλλαξε χρώμα (πιο άσχημο) και γενικά πρόσεξα ότι δεν έχω κάποια αιθητή διαφορά. Πάντως το έχω ξαναγράψει ότι σύμφωνα με την HTC θα βγει διορθωτική έκδοση... Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Χθες την έλαβα και εγώ,ο flash κόπηκε, η μπαταρία άλλαξε χρώμα (πιο άσχημο) και γενικά πρόσεξα ότι δεν έχω κάποια αιθητή διαφορά. Πάντως το έχω ξαναγράψει ότι σύμφωνα με την HTC θα βγει διορθωτική έκδοση... Σίγουρα,? Εμένα έχουν σφάλμα οι υπηρεσίες τοποθεσίας .Εσένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Το bug με τα notifications του lockscreen διορθώθηκε;;; Δεν λειτουργούν τα notifications μετά το update;; Σίγουρα,? Εμένα έχουν σφάλμα οι υπηρεσίες τοποθεσίας .Εσένα Σίγουρα θα βγει.Καταρχήν όπως ανακοίνωσε εχτές η HTC θα πάρουμε και το sense 6.0. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts