Sorteps Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Έχω πάρει αυτά, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση;; Λήγω που το έψαξα δεν........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Πως παίζει η ασύρματη φόρτιση? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Σήμερα λέει παίρνουμε Kit Kat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα για ασύρματη φόρτιση;; Πως παίζει η ασύρματη φόρτιση? Λήγω που το έψαξα δεν........ :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Kit Kat? Άντε αλήθεια; Γουστάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά Βρήκα κατα τύχη ενα κρυφό μενού για να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις εκτός των αλλων που έχει και ενα αλλο που λέγεται για προγραμματιστές Πήγα στις πληροφορίες...πληροφορίες λογισμικού.....περισσότερα....και μετα πατάμε συνεχόμενα εκεί που λέει αριθμός εκδοσης.....Θα δείτε μετα στις ρυθμίσεις συσκευης οτι μπήκε ακομα ενα μενου που λέγεται... επιλογές για προγραμματιστές....το πατάμε και σκρολλάρουμε κάτω κάτω που λέει για προχωρημένους.....σκρολλάρουμε και εκει και κάπου στη μέση υπαρχει μια ένδειξη που λέγεται ...κίνηση......το απενεργοποιήσα και είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο στην ταχύτητα στο ανοιγμα εφαρμογών κλπ...πιστεύω οτι θα φτειάξει λίγο και στο θέμα της μπαταρίας γιατι απενεργοποιεί το animation των γραφικών..........αν πάλι δεν σας αρέσει ,πηγαίνετε στην αρχική επιλογες για προγραμματιστές και το βάζετε στο off και επανέρχεται εκεί που ηταν πρίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 πότε θα πάρουμε και εμείς 4,4,2? σε φίλο μου με htc one την έλαβε χθες Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδιά usb otg υποστηρίζει; Διαβάζει δηλαδή και μεταφέρει αρχεία σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης? Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδιά usb otg υποστηρίζει; Διαβάζει δηλαδή και μεταφέρει αρχεία σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης? Ναι υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 πότε θα πάρουμε και εμείς 4,4,2? σε φίλο μου με htc one την έλαβε χθες Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τέλη αυτού του μήνα, αρχές επομένου. Δηλαδή ξεκίνα να τσεκάρεις manually! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικό-άσχετο, πως μπορώ να συνδέσω το htc one mini με την τηλεόραση? ¨εχω ψαχτεί λίγο και είδα ότι έχει η HTC αξεσουάρ, το MEDIA LINH HD αλλά έχει 80 €... Εγώ στην ουσία θέλω ότι βλέπω στο κινητό να το βλέπω και στην τηλεόραση π.χ ιντερνετ, να πάιζω παιχνίδια κλπ Αν πρέπει να το αναφέρω αλλού ας μεταφερθεί. Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικό-άσχετο, πως μπορώ να συνδέσω το htc one mini με την τηλεόραση? ¨εχω ψαχτεί λίγο και είδα ότι έχει η HTC αξεσουάρ, το MEDIA LINH HD αλλά έχει 80 €... Εγώ στην ουσία θέλω ότι βλέπω στο κινητό να το βλέπω και στην τηλεόραση π.χ ιντερνετ, να πάιζω παιχνίδια κλπ Αν πρέπει να το αναφέρω αλλού ας μεταφερθεί. Για κοίτα για κάτι τέτοιο.... http://www.ebay.co.uk/itm/MHL-Micro-USB-to-HDMI-1080p-HD-TV-Adapter-Cable-For-Samsung-Galaxy-S3-HTC-Sony-/111256910231?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item19e76db997 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Για κοίτα για κάτι τέτοιο.... http://www.ebay.co.uk/itm/MHL-Micro-USB-to-HDMI-1080p-HD-TV-Adapter-Cable-For-Samsung-Galaxy-S3-HTC-Sony-/111256910231?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item19e76db997 ναι το γνωρίζω αυτό αλλά έχω ενδοιασμό αν πάιζει λόγω συμβατότητας τηλεόρασης, μήπως πρεπει και η tv να είναι MHL..? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ναι το γνωρίζω αυτό αλλά έχω ενδοιασμό αν πάιζει λόγω συμβατότητας τηλεόρασης, μήπως πρεπει και η tv να είναι MHL..? Έχεις δίκιο, πρέπει να υποστηρίζει MHL. Πάντως αν ψάξεις λίγο ebay το Media Link HD μπορείς να το βρεις και με κάνα 40€. Εφυγε παραγγελία σήμερα, θα το έχω το κινητό σε 4-5 μέρες!!! :D:D:D Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γνωρίζεi κανείς να μου πει αν πάρει κάποιος κινητό με επιδότηση απο WIND και συγκεκριμένα το one mini, όταν θα ανοίγει το κινητό θα έχει welcome wind? Το ρωτάω γιατί θέλει ένας δικός μου να το πάρει αλλά θέλει νε είναι ελεύθερο. Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γνωρίζεi κανείς να μου πει αν πάρει κάποιος κινητό με επιδότηση απο WIND και συγκεκριμένα το one mini, όταν θα ανοίγει το κινητό θα έχει welcome wind? Το ρωτάω γιατί θέλει ένας δικός μου να το πάρει αλλά θέλει νε είναι ελεύθερο. Ελεύθερό θα ναι φίλε μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 έλα το ρίξαν σε 20 μέρες 65 ευρώ? gg, στα 370 έκλεισε +10 μεταφορικά :D 370 σε μπλέ αν ενδιαφέρει κάποιον http://www.expansys.com.gr/htc-one-mini-blue-254871/ τώρα βρήκαν να το ρίξουν? βγαίνει το one 2, και λογικά θα βγεί και σε mini 4.5 αναμένουμε 25 μαρτίου :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 370 σε μπλέ αν ενδιαφέρει κάποιον http://www.expansys.com.gr/htc-one-mini-blue-254871/ τώρα βρήκαν να το ρίξουν? βγαίνει το one 2, και λογικά θα βγεί και σε mini 4.5 αναμένουμε 25 μαρτίου :shifty: Είναι πολλά από όποια πλευρά και να το δεις.Τόσο έχει το galaxy s4, ενώ με 40-50 ευρώ επιπλέον παίρνεις το One. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια Εχω δεί δυο θεματάκια με το one mini και θα ήθελα να δω αν το κάνει και σε σας 1 Μου ενεργοπιειται το μεγαφωνο μονο του κατά τη κλήση ,υπαρχει καμμιά ρύθμιση για αυτο?μια φορά το ξεχασα και με άκουγε όλος ο κόσμος 2 Οταν μπαίνω στο Ίντερνετ με δεδομένα και μου εχει πάνω το σήμα 3G 9 στις 10 φορές η συνδεση ειναι πολύ αργή οταν μου δείχνη Η ειναι οκ....αυτά τα εχει παρουσιάσει και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια Εχω δεί δυο θεματάκια με το one mini και θα ήθελα να δω αν το κάνει και σε σας 1 Μου ενεργοπιειται το μεγαφωνο μονο του κατά τη κλήση ,υπαρχει καμμιά ρύθμιση για αυτο?μια φορά το ξεχασα και με άκουγε όλος ο κόσμος Κοίτα μήπως κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το θέμα. Εμένα μου το έκανε πρόσφατα, έσβησα μια εφαρμογή για αποστολή Fax που είχα και έστρωσε. Αν συνεχίζεται κάνε μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.... Αν πάλι συνεχίζεται πας για service. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Αν πάλι συνεχίζεται πας για service. Τι εννοείς service?....να εχει η συσκευή ηλεκτρονικό πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ελεύθερό θα ναι φίλε μου. Σε ευχαριστω φιλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακομη το 4.4.2 να ερθει...:( Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Αν πάλι συνεχίζεται πας για service. Τι εννοείς service?....να εχει η συσκευή ηλεκτρονικό πρόβλημα? Αν συνεχίζει το θέμα και δεν είναι sorfwariko τότε είναι hardware το θέμα και θα λυθεί μόνο στο service. Δοκίμασε πρώτα μόνος με αυτά που σου είπα να δεις πως θα πάει.... Edit :Μόλις παρέλαβα... Θα περιεργαστω και θα πω εντυπώσεις. Sos :έχουμε καμία θήκη να προτείνουμε?? Edited March 6, 2014 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts