Jump to content

blogging @ myphone.gr: Smartphones, η αρχή του τέλους;

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και πανω που μιλουσαμε για κορεσμο και ελλειψη καινοτομιας ερχεται και ενα ευχαριστο νεο, ενα αρκετα ωραιο gadget απο την sony φακοι καμερας για να κανεις το smartphone dslr camera...! μηπως τελικα αργει το τελος των smartphones..?! (http://blog.gsmarena.com/sony-dsc-qx10-and-dsc-qx100-smartphone-lens-cameras-leak-out-alongside-the-upcoming-honami-i1/)
haters still hate...

• Απαντήσεις 160
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και πανω που μιλουσαμε για κορεσμο και ελλειψη καινοτομιας ερχεται και ενα ευχαριστο νεο, ενα αρκετα ωραιο gadget απο την sony φακοι καμερας για να κανεις το smartphone dslr camera...! μηπως τελικα αργει το τελος των smartphones..?! (http://blog.gsmarena.com/sony-dsc-qx10-and-dsc-qx100-smartphone-lens-cameras-leak-out-alongside-the-upcoming-honami-i1/)

Μια σκεψη ηταν που μαλλον

πηγε ακλαφτη.:D

Πως δε σκεφτηκαν οι κατασκευαστες να βαλουν ψηφιακη tv; Πολύ καλύτερη από την ιντερνετική.

Και μετα θα πρεπει να εχεις καμμια 10αρια μπαταριες στη τσεπη κι αν βγαλεις τη μερα, εκτος απ τα γαντια που θα χρειαζεσαι να μην καψεις κανα δαχτυλο, +τα γυαλια μην βγαλεις κανα ματι με την κεραια.:D

Και μετα θα πρεπει να εχεις καμμια 10αρια μπαταριες στη τσεπη κι αν βγαλεις τη μερα, εκτος απ τα γαντια που θα χρειαζεσαι να μην καψεις κανα δαχτυλο, +τα γυαλια μην βγαλεις κανα ματι με την κεραια.:D

Με απογοητεύεις :Ρ . Πώς πήγαμε από εξωτερική κεραία σε εσωτερική, έτσι θα λυθούν και τα παραπάνω θέματα...

Πέρα από τη μελλοντογία μου πάντως, θα προτιμούσα ένα σούπερ μικρό κινητό, με καλή μπαταρία, και ας αναγκαζόμουν κάθε φορά να βγάζω το λαπτοπ μου.

Πέρα από τη μελλοντογία μου πάντως, θα προτιμούσα ένα σούπερ μικρό κινητό, με καλή μπαταρία, και ας αναγκαζόμουν κάθε φορά να βγάζω το λαπτοπ μου.

Το ονειρο μου....ενα μικρο συρομενο με qwerty φυσικο πληκτρολογιο οθονιτσα 2'' αντροιντ 3,5 και ΜΠΑΤΑΡΙΑ για μια βδομαδα.

Επεξεργαστη; 800-1000. Αυτο θελω και θαχω και το φορητο για ολα τ αλλα. Οχι αλλες υποχωρησεις.

Να πεθανουν οι παντοφλες.:D

Το ονειρο μου....ενα μικρο συρομενο με qwerty φυσικο πληκτρολογιο οθονιτσα 2'' αντροιντ 3,5 και ΜΠΑΤΑΡΙΑ για μια βδομαδα.

Επεξεργαστη; 800-1000. Αυτο θελω και θαχω και το φορητο για ολα τ αλλα. Οχι αλλες υποχωρησεις.

Να πεθανουν οι παντοφλες.:D

Οπως τα λες, να πεθάνουν οι παντόφλες... Και feature phone να ήταν το μικρό, δε θα με χαλούσε. Μη σου πω και ασπρόμαυρη οθόνη (= καλύτερη μπαταρία + δε χανει στο κοντρα ηλιο).

Κάποια στιγμή η μόδα θα επιστρέψει στο 'όσο πιο μικρό'...

Συγγνώμη αν θα φανεί επιθετικό, αλλά δεν έχω διαβάσει κανένα περισσότερο εκτός τόπου και εκτός χρόνου άρθρο, εδώ και πάρα πολύ καιρό ...

Τα κινητά, που σήμερα έχουν ξεπεράσει τα PC, συνεχίζουν και επεκτείνουν την αγορά και άλλοι κάνουν λόγο για την αρχή του τέλους ??? Για τα PC τι πρέπει να πούμε δηλαδή ????

Υ.Γ. Όχι ότι τα PC θα πεθάνουν, δεν θα απαντήσω σε καμία παρόμοια τρισμέγιστη αρδούμπα ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Συγχαρητήρια για το άρθρο....

Αν και δεν νομίζω και εγώ ότι έχει έρθει η αρχή του τέλους! Η βιομηχανία των smartphones είναι μία τεράστια οικονομική και τεχνολογική αγορά για τις εταιρείας που πολύ δύσκολα θα την "αφήσουν" ... Απλά η όποια "επιβράδυνση" παρατηρείται (κατά την γνώμη μου) στο ότι οι εταιρείες έχουν κλείσει λίγο πολύ την ψαλίδα μεταξύ τους παρουσιάζοντας "ίδια" κινητά. Μετρήστε μόνο από την αρχή του '13 πόσες φορές άλλαξε ο τίτλος του "απόλυτου smartphone".... Xperia Z->HTC one-> galaxy S4-> Lumia 1020->G2.... Και ο κατάλογος συνεχίζεται...

Οι διάφορες μικρές. Ο κόσμος θέλει κάτι το επαναστατικό...

H αγορα επιβραδυνεται και ειναι φυσιολογικο και λογω κρισης και λογω ωριμανσης

Οπως το παλιο σας pc παιζει ακομα και τα τηλεφωνα πια το ιδιο

Δεν καταλαβαινω γιατι τα flexible κινητα εχουν μελλον ????

ειμαστε FHD οι μπαταριες κρατανε μια ΕΡΓΑΣΙΜΗ μερα

Η επομενη επανασταση ????

Θα την δουμε νομιζω η sony εκανε σωστη ενεργεια με την σειρα Ζ και την αντοχη

Το αντροιντ ειναι ανοιχτο και με ικανοποει πολυ περισσοτερο απο την υπερκοστολογημενη καταστση του ΙΟΣ και ειδικοτερα των Windows (που το λεω ΞΑΝΑ δεν ξερουν να παιζουν ως follower )

Εχω παρει το πρωτο κινεζικο(LENOVO Α660) 84 ευρω φυσαει το επομενο ειναι το w200 η w8s

Η αγορα βρισκει τον δρομο της.

Καλη συνεχεια

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Σωστά είπε κάποιος φίλος πιο πάνω! Η Sony έκανε καλή κίνηση με τη σειρά Ζ όσο αφορά την αντοχή των Smartphones σε νερό και σκόνη! Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε hi end κινητά! Παλιά ήταν το Milestone της Motorola μόνο, αν δεν κάνω λάθος!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σωστά είπε κάποιος φίλος πιο πάνω! Η Sony έκανε καλή κίνηση με τη σειρά Ζ όσο αφορά την αντοχή των Smartphones σε νερό και σκόνη! Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε hi end κινητά! Παλιά ήταν το Milestone της Motorola μόνο, αν δεν κάνω λάθος!

+1. Αυτο για μενα ειναι επανασταση.

Συγχαρητήρια για το άρθρο....

Αν και δεν νομίζω και εγώ ότι έχει έρθει η αρχή του τέλους! Η βιομηχανία των smartphones είναι μία τεράστια οικονομική και τεχνολογική αγορά για τις εταιρείας που πολύ δύσκολα θα την "αφήσουν" ... Απλά η όποια "επιβράδυνση" παρατηρείται (κατά την γνώμη μου) στο ότι οι εταιρείες έχουν κλείσει λίγο πολύ την ψαλίδα μεταξύ τους παρουσιάζοντας "ίδια" κινητά. Μετρήστε μόνο από την αρχή του '13 πόσες φορές άλλαξε ο τίτλος του "απόλυτου smartphone".... Xperia Z->HTC one-> galaxy S4-> Lumia 1020->G2.... Και ο κατάλογος συνεχίζεται...

Οι διάφορες μικρές. Ο κόσμος θέλει κάτι το επαναστατικό...

Η τεχνολογία της κάμερας στο 1020 κατα τα φαινόμενα είναι μάλλον επαναστατική, διότι άρχισαν να ασχολούνται και οι υπόλοιποι κατασκευαστές μ' αυτην τώρα τελευταία!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂