Jump to content

Huawei G610S

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω το κινητό περίπου 2 εβδομάδες χωρίς κανένα πρόβλημα και ξαφνικά σήμερα, σχεδόν κάθε 5 με 10 λεπτά μου ζητάει να βάλω τα pin. Δηλαδή το κινητό εκεί που είναι ανοιχτό κανονικά, δείχνει πως δεν έχει σήμα και ζητάει να πληκτρολογήσω τα pin και μετά λειτουργεί κανονικά μέχρι να ξαναζητήσει τα pin. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή γνωρίζει αν μπορώ να κάνω κάτι;

Μαλλον δεν κανει καλη επαφη η καρτα sim με την υποδοχη. Βγαλ'την και καθαρισε τη sim και τους κονεκτορες της υποδοχης.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 402
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλλον δεν κανει καλη επαφη η καρτα sim με την υποδοχη. Βγαλ'την και καθαρισε τη sim και τους κονεκτορες της υποδοχης.

Καθάρισα τη sim όπως είπες από το βράδυ και προς το παρόν δείχνει να έφτιαξε. Ελπίζω να μη το ξανακάνει. Θα το παρακολουθήσω. Ευχαριστώ πολύ :)

Παιδιά προσπαθώ από το πρωί να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω του δικτύου μου αλλά δεν τα καταφέρνω.

Έχω what's up και έχω 500mb αλλά όπως πάει δεν μπορώ να τα αξιοποιήσω... ενεργοποίησα την σύνδεση δεδομένων και το 3G αλλά και πάλι μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι δεν κάνω σωστά και όχι ότι είναι πρόβλημα του κινητού και γι'αυτό ρωτάω εδώ μήπως και ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ;

Παιδιά προσπαθώ από το πρωί να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω του δικτύου μου αλλά δεν τα καταφέρνω.

Έχω what's up και έχω 500mb αλλά όπως πάει δεν μπορώ να τα αξιοποιήσω... ενεργοποίησα την σύνδεση δεδομένων και το 3G αλλά και πάλι μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι δεν κάνω σωστά και όχι ότι είναι πρόβλημα του κινητού και γι'αυτό ρωτάω εδώ μήπως και ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ;

Εχεις ξανασυνδεθει ποτε;

Αν οχι μπορει να μην ειναι ρυθμισμενες σωστα οι ρυθμισεις apn.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις ξανασυνδεθει ποτε;

Αν οχι μπορει να μην ειναι ρυθμισμενες σωστα οι ρυθμισεις apn.

Έχω ξανασυνδεθεί την πρώτη φορά που άνοιξα το κινητό και συνδέθηκα καταλαθος χωρίς να το ξέρω και μου τελείωσε η κάρτα. Μετά το απενεργοποίησα και τώρα που έβαλε κάρτα προσπαθώ να ξαναμπώ αλλά δεν τα καταφέρνω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος...

Έχω ξανασυνδεθεί την πρώτη φορά που άνοιξα το κινητό και συνδέθηκα καταλαθος χωρίς να το ξέρω και μου τελείωσε η κάρτα. Μετά το απενεργοποίησα και τώρα που έβαλε κάρτα προσπαθώ να ξαναμπώ αλλά δεν τα καταφέρνω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος...

Εχεις αλλαξει ποτε ROM;

Ποιο παροχο εχεις;

Μηπως οι ρυθμισεις apn ειναι κενες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχεις αλλαξει ποτε ROM;

Ποιο παροχο εχεις;

Μηπως οι ρυθμισεις apn ειναι κενες;

Rom έχει αυτή που είχε από την αρχή.

COSMOTE

Τί είναι οι ρυθμίσεις APN ;

Rom έχει αυτή που είχε από την αρχή.

COSMOTE

Τί είναι οι ρυθμίσεις APN ;

Καπου στις ρυθμισεις δικτυου (δεν μπορω να σε καθοδηγησω, δεν εχω το κινητο) υπαρχουν οι ρυθμισεις apn οι οποιες ευθυνονται για την συνδεση του κινητου με το δικτυο. Η ρυθμιση γινεται απο πριν αλλα αμια φορα τυχαινει να ειναι λαθος. Παρε τηλ την cosmote να σου πει ποιες ειναι οι σωστες. (Νομιζω τις στελνουν με sms).

Φανταζομαι οτι έχεις ΜΒ για να σερφαρεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καπου στις ρυθμισεις δικτυου (δεν μπορω να σε καθοδηγησω, δεν εχω το κινητο) υπαρχουν οι ρυθμισεις apn οι οποιες ευθυνονται για την συνδεση του κινητου με το δικτυο. Η ρυθμιση γινεται απο πριν αλλα αμια φορα τυχαινει να ειναι λαθος. Παρε τηλ την cosmote να σου πει ποιες ειναι οι σωστες. (Νομιζω τις στελνουν με sms).

Φανταζομαι οτι έχεις ΜΒ για να σερφαρεις;

Τα κατάφερα... Βρήκα τις APN ρυθμίσεις και πάτησα επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις και όλα καλά!!!

Έχω 500ΜΒ γι'αυτό και προσπαθούσα να συνδεθώ για να μην πάνε τζάμπα.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Τα κατάφερα... Βρήκα τις APN ρυθμίσεις και πάτησα επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις και όλα καλά!!!

Έχω 500ΜΒ γι'αυτό και προσπαθούσα να συνδεθώ για να μην πάνε τζάμπα.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Ωραιος. Τελικα αυτο εφταιγε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω μια βοήθεια να περάσω τους drivers για το κινητό στο pc.Έχω win8 64bit.Όποιος γνωρίζει.Ευχαριστώ

Με το που συνδεει το κντ στο pc παιρνιουνται αυτοματα.

Δεν σου τους περασε?Σε win8.1 64bit αμεσα τους περασε σε εμενα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Με το που συνδεει το κντ στο pc παιρνιουνται αυτοματα.

Δεν σου τους περασε?Σε win8.1 64bit αμεσα τους περασε σε εμενα.

Βασικά το ρωτάω για το flashtool.Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό?Ή θα δουλέψει κανονικά το flashtool?

Βασικά το ρωτάω για το flashtool.Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό?Ή θα δουλέψει κανονικά το flashtool?

Οχι εγω δεν ακανακατι ιδιαιτερο φιλε μου.Τι ακριβως θες να κανεις?

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι (και) γι αυτο το τηλέφωνο και θα ήθελα να ξέρω αν θα μπορω να έχω Ελληνικά (επαφες ,μηνύματα, μενού κλπ) και αν γενικά ερχεται <έτοιμο> για τον σχετικά αδαή ή πρέπει να είναι κανείς πολύ εξοικειωμένος με την τεχνολογία για να το χειρισθεί. Ευχαριστώ.

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι (και) γι αυτο το τηλέφωνο και θα ήθελα να ξέρω αν θα μπορω να έχω Ελληνικά (επαφες ,μηνύματα, μενού κλπ) και αν γενικά ερχεται <έτοιμο> για τον σχετικά αδαή ή πρέπει να είναι κανείς πολύ εξοικειωμένος με την τεχνολογία για να το χειρισθεί. Ευχαριστώ.

Ετοιμο ειναι φιλε μου απο το καταστημα αγορας(minideal-to2c τουλαχιστον)οποτε δεν ειναι αναγκη να κανεις κατι εσυ.

Τη ποιο χαμιλη τιμη θα την βρεις εδω http://www.fastcardtech.com/HUAWEI%20G610S.html περιμενω και εγω ενα

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...

στην διαχείρηση ενέργειας έχει την επολογή "one key power saving" τι ακριβώς κάνει αυτό??

επίσης εκεί στo "setting" έχει τις απιλογές "clear white list" και "auto start list" αυτά τι κάνουν?

Και ρωτάω και πάλι μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτά;

Τη ποιο χαμιλη τιμη θα την βρεις εδω http://www.fastcardtech.com/HUAWEI%20G610S.html περιμενω και εγω ενα

Στο συγκεκριμένο κατάστημα χρεώνουν extra το root, και πιο κάτω στα σχόλια λέει οτι υποστηρίζει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα σαν γλώσσες!

Οπότε φίλε @Bostonian κάνε την αγορά απο τα σίγουρα minideal ή to2c, που κάνουν οι περισσότεροι, και έρχονται τα τηλέφωνα "έτοιμα" για να είσαι σίγουρος.Άσε που αυτοί οι 2 σου στέλνουν δώρο 2 screen protectors και θήκη σιλικόνης,οπότε μια η άλλη θα σου έρθει και θα είσαι και σίγουρος.

Υ.Γ. Όταν κάνεις την παραγγελία θα τους στείλεις email με τον αριθμό της παραγγελίας και ότι θες το κινητό να είναι root να έχει Ελληνικά και να έχει Google play. Μην σε απασχολεί τι είναι το root.Λογικά θα λάβεις απάντηση μέσα σε μια μέρα ότι θα στα κάνουν(σε εμένα έτσι έγινε και στα 2 καταστήματα).

Στο συγκεκριμένο κατάστημα χρεώνουν extra το root, και πιο κάτω στα σχόλια λέει οτι υποστηρίζει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα σαν γλώσσες!

Οπότε φίλε @Bostonian κάνε την αγορά απο τα σίγουρα minideal ή to2c, που κάνουν οι περισσότεροι, και έρχονται τα τηλέφωνα "έτοιμα" για να είσαι σίγουρος.Άσε που αυτοί οι 2 σου στέλνουν δώρο 2 screen protectors και θήκη σιλικόνης,οπότε μια η άλλη θα σου έρθει και θα είσαι και σίγουρος.

Υ.Γ. Όταν κάνεις την παραγγελία θα τους στείλεις email με τον αριθμό της παραγγελίας και ότι θες το κινητό να είναι root να έχει Ελληνικά και να έχει Google play. Μην σε απασχολεί τι είναι το root.Λογικά θα λάβεις απάντηση μέσα σε μια μέρα ότι θα στα κάνουν(σε εμένα έτσι έγινε και στα 2 καταστήματα).

Eλληνικα στο μενου γλωσσες δεν εχει σε καμια rom,μονο με καποια απο τις γνωστες εφαρμογες απο το play (την οποια εχουν ηδη μεσα)γινεται μεταφραση των μενου βρε συ.:)

Eλληνικα στο μενου γλωσσες δεν εχει σε καμια rom,μονο με καποια απο τις γνωστες εφαρμογες απο το play (την οποια εχουν ηδη μεσα)γινεται μεταφραση των μενου βρε συ.:)

Το παρηγγειλα απο to2c!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

1) Στο συγκεκριμένο κατάστημα χρεώνουν extra το root, και πιο κάτω στα σχόλια λέει οτι υποστηρίζει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα σαν γλώσσες!

2) Οπότε φίλε @Bostonian κάνε την αγορά απο τα σίγουρα minideal ή to2c, που κάνουν οι περισσότεροι, και έρχονται τα τηλέφωνα "έτοιμα" για να είσαι σίγουρος.Άσε που αυτοί οι 2 σου στέλνουν δώρο 2 screen protectors και θήκη σιλικόνης,οπότε μια η άλλη θα σου έρθει και θα είσαι και σίγουρος.

1) Απαντηθηκε απο τον Κωστα.

2) Εδωσε ~35 δολαρια παραπανω για να παρει δωρα ~7 δολαριων, τραγικο........

edit δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5144566#post5144566

εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5225678&highlight=fastcardtech#post5225678

και εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5154213&highlight=fastcardtech#post5154213

Επισης εχεις χρειαστει ποτε σου το after sales support στο minideal και στο to2c ?

Το minideal ελεγε αλλα σε εμενα και αλλα σε εναν αλλον φιλο εδω μεσα για το ιδιο προβλημα.

Το to2c εχει 170 δολαρια δικα μου χρηματα απο της 30-12-2013, το δεμα δεν ηρθε ποτε και εχω μπλεξει με το paypal, ακομα να τα παρω....

Οταν θελουν να πουλησουν ολοι ειναι καλοι, μετα τι ?

Edited by Karthan7

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

@kostas

Το ξέρω για την γλώσσα,άλλωστε αυτό το κινητό έχω.

Απλά δεν μπήκα σε λεπτομέρειες διότι απαντούσα στον bostonian που απλά θέλει να ξέρει αν το κινητό έρχεται έτοιμο.

@karthan7

Έδωσα την συμβουλή μου σε έναν συμφορουμίτη βάση της δικής μου εμπειρίας με τα κινέζικα site.Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.Δεν χρειάζεται να συμφωνεί με την δική σου.Ο καθένας πράττει όπως νομίζει.

@kostas

Το ξέρω για την γλώσσα,άλλωστε αυτό το κινητό έχω.

Απλά δεν μπήκα σε λεπτομέρειες διότι απαντούσα στον bostonian που απλά θέλει να ξέρει αν το κινητό έρχεται έτοιμο.

@karthan7

Έδωσα την συμβουλή μου σε έναν συμφορουμίτη βάση της δικής μου εμπειρίας με τα κινέζικα site.Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.Δεν χρειάζεται να συμφωνεί με την δική σου.Ο καθένας πράττει όπως νομίζει.

Ναι βρε οκ,αλλα ο φιλος δεν το ηξερε,οποτε εαν ερθει το κντ και δεν ειναι σωστη η μεταγλωτηση καταλαβαινεις.Για αυτο και εμεις που εχουμε καλυτερη αποψη,ειναι θεμιτο να ειμαστε πιο ακριβεις,και να ενημερωνουμε τους φιλους που ρωτουν σχετικα με ακριβεια,μιας και εδω εχουμε νε κανουμε με χρηματικα ποσα,μικρα η μεγαλα,δεν εχει τοση σημασια αυτο βεβαια,φιλικα παντα.:)

Επιδη βαζεις ''λογια'' που δεν εγραψα παμε αλλη μια απο την αρχη

Ρωταει ο φιλος

Του απανταει ο Κωστας και εγω συμπληρωνω

Απαντας στο δικο μου ποστ και γραφεις

1) Στο συγκεκριμένο κατάστημα χρεώνουν extra το root, και πιο κάτω στα σχόλια λέει οτι υποστηρίζει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα σαν γλώσσες!

2) Οπότε φίλε @Bostonian κάνε την αγορά απο τα σίγουρα minideal ή to2c, που κάνουν οι περισσότεροι, και έρχονται τα τηλέφωνα "έτοιμα" για να είσαι σίγουρος.Άσε που αυτοί οι 2 σου στέλνουν δώρο 2 screen protectors και θήκη σιλικόνης,οπότε μια η άλλη θα σου έρθει και θα είσαι και σίγουρος.

3) Υ.Γ. Όταν κάνεις την παραγγελία θα τους στείλεις email με τον αριθμό της παραγγελίας και ότι θες το κινητό να είναι root να έχει Ελληνικά και να έχει Google play. Μην σε απασχολεί τι είναι το root.Λογικά θα λάβεις απάντηση μέσα σε μια μέρα ότι θα στα κάνουν(σε εμένα έτσι έγινε και στα 2 καταστήματα).

Το 1 το απαντησε παλι ο Κωστας και εσυ απαντας στο Bostonian (βλεπε 2) οπου τον προτρεπεις να αγορασει απο αυτα τα δυο καταστηματα επιδη το ''κανουν οι περισσοτεροι''. Εδω στο φορουμ εχουμε εκπροσωπους και απο αλλα καταστηματα επισης με ποιο χαμιλη τιμη απο τα δυο που του εγραψες. Η δικη μου εμπειρια απο αυτα τα δυο καταστηματα ειναι 5 με 7 τηλεφωνα απο το καθε καταστημα, φυσικα αν βρω την καλυτερη τιμη σε καποιο απο τα δυο καταστηματα θα ξανα ψωνισω, δεν εχω τετοια κολληματα

3) Αφου γραφεις ποιο πριν οτι τα καταστηματα τα στελνουν ''ετοιμα'' ποιος ο λογος να στειλει mail ?

Μετα γραφω αυτο για την αξιοπιστια του καταστηματος

1) Απαντηθηκε απο τον Κωστα.

2) Εδωσε ~35 δολαρια παραπανω για να παρει δωρα ~7 δολαριων, τραγικο........

edit δες εδω http://www.myphone.gr/foru...66#post5144566

εδω http://www.myphone.gr/foru...ch#post5225678

και εδω http://www.myphone.gr/foru...ch#post5154213

Επισης εχεις χρειαστει ποτε σου το after sales support στο minideal και στο to2c ?

Το minideal ελεγε αλλα σε εμενα και αλλα σε εναν αλλον φιλο εδω μεσα για το ιδιο προβλημα.

Το to2c εχει 170 δολαρια δικα μου χρηματα απο της 30-12-2013, το δεμα δεν ηρθε ποτε και εχω μπλεξει με το paypal, ακομα να τα παρω....

Οταν θελουν να πουλησουν ολοι ειναι καλοι, μετα τι ?

και απαντας αυτο

@karthan7

Μετα βαζεις ''λογια'' και γραφεις αυτο που γραφεις και πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο, επεβαλα σε καποιον να συμφωνησει μαζι μου ? εγραψα μονο την προσωπικη εμπειρια. Μετα γραφεις Ο καθένας πράττει όπως νομίζει αλλα ποιο πριν εισαι απολυτος Οπότε φίλε @Bostonian κάνε την αγορά απο τα σίγουρα minideal ή to2c, που κάνουν οι περισσότεροι[/b].

Δυο ποστ εκανα, το ενα με την χαμιλοτερη τιμη και το αλλο περι αξιοπιστιας του fastcardtech απο εμπειρο χρηστη. Στην τελικη ποιον να εμπιστευτω ? 50 χρηστες που εχουν κανει απο 1 αγορα ο καθε ενας ή τρεις - πεντε - δεκα χρηστες που εχουν κανει 50 αγορες απο καθε καταστημα ?

Καλα κανεις και δινεις συμβουλες, γραφεις εδω μεσα και ανταλαζουμε αποψεις, αν μπορεις να κανεις υγειη διαλογο ειμαι εδω :)

Μην με ''χρεωνεις'' λογια.

Ζητω συγνωμη απο τους moderator για το off topic, ας το διαβασει ο birbilikos και μετα διαγραψε το. Τελος το off topic απο εμενα.