manolissinger Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Άντε να δούμε θα έχει καλό τέλος ή όχι...... παντως ενα ειναι το σιγουρο.θα μεινεις με το στομα ανοιχτο:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 παντως ενα ειναι το σιγουρο.θα μεινεις με το στομα ανοιχτο:lol: Οχ!!!!Ελπίζω να μην το χαλάσουν!!Πάντως άκουσα ότι δε θα γίνει season 4.Κρίμα.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Οχ!!!!Ελπίζω να μην το χαλάσουν!!Πάντως άκουσα ότι δε θα γίνει season 4.Κρίμα.... ΚΑι ευτυχώς να λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 ΚΑι ευτυχώς να λες Γιατι καλε? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Γιατι καλε? Γιατί η τρίτη season ήταν ένα μαρτύριο.. Παρακαλούσαμε να τελειώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Γιατί η τρίτη season ήταν ένα μαρτύριο.. Παρακαλούσαμε να τελειώσει. Να σου πω την αλήθεια έχω δει ότι έχει δείξει ο ΣΚΑΙ δηλαδή μέχρι το τέλος της 2ης σεζόν.Η 3η αρχίζει σήμερα.Όταν την δω όλη τότε θα ξαναγράψω την άποψή μου για το αν έπρεπε να συνεχιστεί.....πάντως μέχρι τώρα μου αρέσει! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μια ερωτηση,στην τριτη σεζον οι ηρωες θα ειναι παλι μεσα στο θολο?Ειδα στο σκαι το επεισοδιπ που ανοιξαν τα κουκουλια. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Μια ερωτηση,στην τριτη σεζον οι ηρωες θα ειναι παλι μεσα στο θολο?Ειδα στο σκαι το επεισοδιπ που ανοιξαν τα κουκουλια. Ναι. Αλλιώς δε θα είχε νόημα ο τίτλος της σειράς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Τελείωσε και στην Ελλάδα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Κρίμα που την έκοψαν. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Αρχίζει από Τετάρτη 19/01 πάλι στο ΣΚΑΙ επανάληψη στις 1 το βράδυ, Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δεν ήθελα να την κόψουν. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Δεν ήθελα να την κόψουν. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Όντως το τέλος ήταν πολύ .....αλλά σε email που έστειλα στο κανάλι του μου είπαν ότι δεν έχει παρθεί ακόμη η απόφαση.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Όντως το τέλος ήταν πολύ .....αλλά σε email που έστειλα στο κανάλι του μου είπαν ότι δεν έχει παρθεί ακόμη η απόφαση.... Λες να συνεχιστεί μετά από χρόνια; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Τι να σου πω...εντάξει το καλοκαίρι του 2015 τελείωσε... το prison break βγήκε μετά από χρόνια.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts