n1ck0s Δημοσιεύτηκε September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2003 Προσπαθώ να στήσω ένα Lan Party και δεν μου βγαίνει με τίποτα. Τα παιχνίδια είναι τα Starcraft και Dune 2000 γιατί ο δεύτερος υπολογιστής είναι κομματάκι αργός, εξού και το IPX πρωτόκολλο. Έχω crossover καλώδιο Οι ρυθμίσεις των ΙΡ είναι σωστές, αν και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αφού χρησιμοποιώ IPX Έχω δώσει φουλ δικαιώματα στο Firewall Οι υπολογιστές "βλέπονται" κανονικά και μπορούν να αλλάξουν αρχεία Παρόλ' αυτά δεν παίζει. Δημιουργώ ένα παιχνίδι με τον ένα χρήστη, αλλά δεν το βλέπει ο άλλος. Παλιότερα έιχα στήσει παρόμοιο δίκτυο με null modem cable και δούλευε μια χαρά. Καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 IPX? ti na to kaneis? Apo windows den paizeis? To tcp/ip ftanei Proteinw na kaneis disable to firewall entelws Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. September 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Το firewall το απενεργοποίησα. Τα παιχνίδια που ανέφερα παίζουν μόνο με IPX. Δεν υπάρχει απιλογή για TCP/IP. Υπάρχει κάποιος που να έχει σετάρει WinXp - Win98SE με IPX ώστε να παίζουν Starcraft κτλ? Νομίζω ότι κάτι πρέπει να παίζει με τις ρυθμίσεις του IPX πρωτόκολλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Εμενα δεν εχει προβλημα με κανενα παιχνιδι και τα περισσοτερα ειναι με ipx....... Κανε επανεγκαταστασεις και κοιτα αν ειναι σιγουρα απενεργοποιημενο to firewall γιατι αυτο ειναι παντα η αιτια οταν δε γνωριζεις καλα να τον σεταρεις..... Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον n1ck0s Το firewall το απενεργοποίησα. Τα παιχνίδια που ανέφερα παίζουν μόνο με IPX. Δεν υπάρχει απιλογή για TCP/IP. Υπάρχει κάποιος που να έχει σετάρει WinXp - Win98SE με IPX ώστε να παίζουν Starcraft κτλ? Νομίζω ότι κάτι πρέπει να παίζει με τις ρυθμίσεις του IPX πρωτόκολλου. Μάλλον πρέπει να εγκαταστήσεις και το NetBeui το οποίο στα XP δεν υπάρχει στη λίστα πρωτοκόλλων. Αν έχεις το αυθεντικό CD των XP θα το βρεις στο φάκελο ValueAdd μέσα στον υποφάκελο MSFT σε κάποιο άλλο υποφάκελο. Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. September 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Το firewall (ZoneAlarm) δεν τρέχει όσο προσπαθώ να συνδεθώ Το NetBeui το εγκατέστησα αλλά no luck Να θυμίσω ότι πρόκειται για WinXp <-> Win98 SE Με TCP/IP παίζω κανονικά σε άλλα παιχνίδια @AGNOSTOS. Το δίκτυό σου έχει μηχάνημα με WinXP? Έχεις firewall που τρέχει παράλληλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 file eixa akribos to idio problima me esena prin dio xronia!!eimai kai ego poromenos starcraft player kai den mporousa na paixo!!!! akou ti tha kaneis tha pas control panel kai tha breis to eikonidio pou leei sindesis oi kati tetoio(sygxorese me alla den thimame poli kala ta 98 douleyo me xp tora!!!) tha patiseis deksi klick kai tha pas sto idiotites!!! tha sou bgalei tote ena kai nourgio parathiro me ta protokolla pou einai sto ipologistis sou egatestimena!!! prosexe na einai egatestimeno to IPX protocol oxi aplos na eiparxei stin lista na einai kai me tick!!! an den einai kane add kai balto !!! eipes oti exeis to netbuel an baleis kai to IPX tha pane ola roloi!!! kalo starcraft!!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. September 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Ρε συ τα έχω κάνει όλα αυτά! Πιστεύω ότι αν είχα Win98 <-> Win98 τώρα θα έπαιζα Starcraft. Κάτι παίζει με τα WinXP ή με το ZoneAlarm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον n1ck0s Το firewall (ZoneAlarm) δεν τρέχει όσο προσπαθώ να συνδεθώ Το NetBeui το εγκατέστησα αλλά no luck Να θυμίσω ότι πρόκειται για WinXp <-> Win98 SE Με TCP/IP παίζω κανονικά σε άλλα παιχνίδια @AGNOSTOS. Το δίκτυό σου έχει μηχάνημα με WinXP? Έχεις firewall που τρέχει παράλληλα? Πρόσεξε! Όχι το NetBios Compatible protocol που έχει στη λίστα, το NetBeui το βάζεις επιλέγοντας Have Disk (ή Αναζήτηση) και δείχνοντάς του τη διαδρομή που σου έγραψα πριν... Το άλλο δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 oxi den exei simasia pou exeis win98 me xp kai ego to idio eixa!!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. September 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον valerio Πρόσεξε! Όχι το NetBios Compatible protocol που έχει στη λίστα, το NetBeui το βάζεις επιλέγοντας Have Disk (ή Αναζήτηση) και δείχνοντάς του τη διαδρομή που σου έγραψα πριν... Το άλλο δεν κάνει τίποτα... Το έχω βάλει το NetBeui από το CD... :(. Πάω για απεγκατάσταση όλων και πάλι από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Βγάλε το zone alarm καλύτερα. Μου είχε κάνει μπάχαλο το LAN και παρόλο που το έκανα unistall συνεχίστηκαν τα προβλήματα. Μόνο το format στο PC που το είχε με έσωσε.. Ζone Alarm SUX :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. September 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Πάιδες σας ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις σας... Τα έκανα install όλα από την αρχή και τώρα δουλεύει ρολόι χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 bravo re !!! battlenet paizeis katholou??? Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 @n1ck0s : Να φοβάσαι τον StR, και να είσαι προσεκτικός στις προτροπές του για online starcraft...Έχει κάνει πολλά παιδάκια από όλες τις ηπείρους να κλαίνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. September 12, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 :) Δεν είμαι δυνατός multiplayer παίχτης, δυστυχώς. Παίζω με τον κολλητό μου τελείως ερασιτεχνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 an theliseis pote na beis battlenet gia kanena oraio game!!!! pes mou!!!! may adun be with you!!!!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts