crazy_4 Δημοσιεύτηκε August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2004 Θέλω να κάνω ένα παρτάκι και επειδή η δισκοθήκη μου δεν είναι και τεραστίων διαστάσεων θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια ξένα τραγούδια μπιτάκια για πάρτυ που να ανάβουν τα αίματα και κάποια ελληνικά! Προσοχή τα θέλω για πάρτυ.! Περιμένω απαντήσεις σας.... (αν κλειδωθεί περιμένω και pm!Όποιοσ θέλει ας απαντήσει με pm!) Ευχαριστώ! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Έχουμε και λέμε: Aquapura - 17 Benassi Bros Feat. Dhany - Hit My Heart (Vision Mix) Bob Sinclar Pres. Salome De Bahia - Taj Mahal (Extended) Danzel - Pump It Up Flexy - Mamasita Hitch Hike - Travel Girl J Sonic Ft. Jon Fritz And Abgail Bailey - Release The Pressure LMC Vs U2 - Take Me To The Clouds Above Moony - This Is Your Life (Andrea T Mendoza Mix) Orange - Sushi Samba (A1 Club Mix) Shapeshifters - Lola's Theme (A Side) Shana Moon - Teasing (Tribal Dub Mix) Sissoko - Let The Music Take Control Steven King - Heroes (Super Mix) Sucker Djs - A Lotta Lovin (Original Mix) Terry Williams - Don't You Know This Love Dj Falcon And Thomas Bangalter - Call On Me (Eric Prydz And Retarded Funk Calling Remix) Syndicate Of Law - Accelerator (Rickstar Remix) Magik Johnson - Something For You Syke And Sugarstarr - Ticket To Ride (Original Mix) Tears For Fears - Shout (Skylark Mix) Royal Gigolos - California Dreaming 2004 (Original) Για πιο house/progressive καταστάσεις: 16 Bit Lolitas - Allright (Side B1) Deep Dish Pres. Quench - Sexy Dance (Deep Dish On A Frenzy) Infusion - Legacy (Junkie XL Vinyl Remix) Paris And Sharp - Temptation (Vox Mix) Amalgam - Insatiable Minds (Electro-Tech Dub) Flash Brothers - Amen (Lys And Gigi's Remix) Jase From Outta Space - Do What You Want (Infusion Mix) Steve Lawler - Lost (Power Remix) Subsky - Albino (Blue Room Project Breaks Mix) Skylark - That's More Like It (Dj Pierre And Skylark's Wild Pitch Re-Shuffle) Motorcycle - As The Rush Comes (Gabriel And Dresden Mix) Morillo Feat. Audio Bullys - Break Down The Doors (Club Mix) Cabala Ft. Michelle Chivers - Vision Of You (Nick Muir Vocal Mix) Matthew Dekay - Monochrome XXX Με τα Ελληνικά μάλλον πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος άλλος. :p BTW, μήπως μένεις Θεσ/νίκη? Αν ναι, έρχομαι για dj. Θα μου πληρώσεις βενζίνη, διόδια και κατιτίς για πάρτη μου. Σύνολο €100. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Με βοήθησες πάρα πολύ αλλά δυστυχώς δεν μένω Θεσσαλονίκη!! :) Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Paidia tha ektimousa an mporousate na mou kanete mia xari. Na mou proteinei kaneis playlist me tragoudia ellinika kai ksena giati thelo na kano en a megalo party kai thelo na xo kali mousiki opoios me voithisei tha einai theos!! Akomi exete kanena kalo visualisation gia winamp giati thelo na sindeso ton ipologisti me tin tileorasi.. Plz mages einai anagi... Tnx prokatavolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Θα βοηθούσες περισσότερο την κατάσταση αν έλεγες σε τι ύφος θέλεις περίπου να κινηθεί το set (περισσότερα ελληνικά, πιο πολλά dance, 80s, RnB κλπ). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Koita leo na ksekiniso me ksena kserei stin arxi pop na peraso rnb dance kai meta ta ellinika alla perissotero ellinika tragoudia ksereis laika kai etsi elpizo na voithao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Dead Or Alive - You Spin Me Round Εχμ, αυτό είναι ένα από τα κομμάτια που μπορείς να βάλεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2005 serhat ft viktor lazzlo - total disguise jenifer lopez - getright Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 παιδια. το επομενο σαββατο κανει ενας φιλος ενα παρτυ για την ονομαστικη εορτη του, και θα εχει καλεσει αρκετο κοσμο. εγω ειμαι στην... μουσικη. ηδη εχω κανει αρκετα τραγουδια downloaded για να φτιαξω ορισμενα καλα cd's. πειτε μου ομως τις προτασεις σας. τελευταια hits, pop, rock, dance αλλα και ελληνικά. ευχαριστω πολυ και ελπιζω αυτο το thread να βοηθησει κ αλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ηλικία του φίλου σου; Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 θα είμαστε παρεα 18 χρονών ολοι μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Κοκκίνου - Sex Κοκκίνου - Τι της έχεις βρεί Βανδή - Μαζώ - Αμανές Κελεκίδου - Γλύκα Γλύκα Δάντης - Beautiful Δάντης - Προδωσία Παπα-ρίζου - Mambo Βανδή - Jambi Βέρτης - Έλα και πάμε Βολάνης - Τακ Τακ Γιανούλης - Πιτσιρίκα Χρύσπα - Άντρες 100% Πάζης - Μη μου λέτε Καλομοίρα - Παίζεις Μερκούρη - Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε Χριστοφόρου - Μόλις Χώρισα Παπα-ρίζου - Πάντα σε περίμενα Κωσταράς - Γυναίκα εσύ της ζωής μου Μακρόπουλος - Κατάσταση εκτάκτου Ανάγκης Σφακιανάκης - Παρ'το δρόμο Beyonce Ft Slim Thug - Check On It 50 cent ft. Olivia - Best Friend Notorious B.I.G - Nasty Girl Όταν θυμηθώ άλλα θα τα βάλω.. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 σε ευχαριστω παρα πολυ... λεγε κ αλλα, κυριως ελληνικα, μιας και εκανα απο torrent download ολα τα 100, hits του 2005. κ τωρα ψαχνω για ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Κοκκίνου - Sex Κοκκίνου - Τι της έχεις βρεί Βανδή - Μαζώ - Αμανές Κελεκίδου - Γλύκα Γλύκα Δάντης - Beautiful Δάντης - Προδωσία Παπα-ρίζου - Mambo Βανδή - Jambi Βέρτης - Έλα και πάμε Βολάνης - Τακ Τακ Γιανούλης - Πιτσιρίκα Χρύσπα - Άντρες 100% Πάζης - Μη μου λέτε Καλομοίρα - Παίζεις Μερκούρη - Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε Χριστοφόρου - Μόλις Χώρισα Παπα-ρίζου - Πάντα σε περίμενα Κωσταράς - Γυναίκα εσύ της ζωής μου Μακρόπουλος - Κατάσταση εκτάκτου Ανάγκης Σφακιανάκης - Παρ'το δρόμο Beyonce Ft Slim Thug - Check On It 50 cent ft. Olivia - Best Friend Notorious B.I.G - Nasty Girl Όταν θυμηθώ άλλα θα τα βάλω.. Βρες κι άλλα από Μακρόπουλο αν γουστάρεις κέφι. Το Live το τελευταίο για παράδειγμα. Κλασσικό κομμάτι για τσιφτετέλι το Ύποπτο. Και καλή δισκέδαση. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreekkk Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Hi παιδια,αυριο θα κανω ενα παρτυ γενεθλιων,και επειδη χαλασε ο σκληρος με τα τραγουδια εχω μεινει χωρις τπτ..... Μπορειτε να γραψετε μια λιστα οποιος θελει με ωραια τραγουδια που αρμοζουν και για παρτυ?Κυριως ξενα αλλα και ελληνικα δεν εχω πρόβλημα. Τhanks!!! mods plz min to kleidosete...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsola Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Γεια σας ειμαι ο Θανος και αυτό το ΣαββατοΚύριακο πηγαίνω με την ομάδα μου στο Λούτρακι και αποφάσισα να παρω το λάπτοπ για να κάνουμε πάρτυ άλλα το προβλημα είναι ότι τα τραγουδια μου ειναι λιγα χρειαζομαι χορευτικα τραγουδια περισσοτερο τα νεοτερα αλλα και απο αλλες δεκαετιες....!!! Γρηγορα βιαζομαι οτι ειναι πειτε το εδω γιατι δεν εχω χρονο για ψαξιμω!!! Για παρτυ επαναλαμβανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 θα κανω ενα παρτυ την επόμενη βδομάδα κ θα ήθελα επιλογες απο ελληνικα τραγουδια, ξερετε αυτα π παιζονται στα ελληναδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 μηπως μπορειτε να μου προτεινετε και εμενα μερικα τραγουδια(2-3 ωρες περιπου)κυριος οτι παιζει σε clubs, οτι ακουγετε τωρα δυλαδη, ηλικιες 15-17 ετων. Λιγη βοηθεια γιατι ειμαι ασχετος με αυτο το ειδος.Ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 θελω προτασεις για χοροεσπεριδα γυμνασιου αν μπορειτε dance τραγουδια και απο ελληνικα περισσοτερο λαικα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 θελω προτασεις για χοροεσπεριδα γυμνασιου αν μπορειτε dance τραγουδια και απο ελληνικα περισσοτερο λαικα Daft Punk ~ Digital love Daft Punk - Around the world Daft Punk ~ Voyager Daft Punk - One more time Daft Punk ~ Harder, better, faster, stronger Kevin Rudolph - Let it rock Klas Whal ~ Summer blue sky Serge Devant - Addicted Tom Boxer ft. Antonia ~ Morena Nicko - Last summer David Guetta ~ The world is mine David Guetta - World hold on Balearic Soul vs. Ricky L~ Born again (Babylonia) Yomanda ~ You're free Nelly Furtado - Who wants to be alone Alice DeeJay ~ Better off alone Mark Angelo ft. Shaya - Far from everything Jennifer Lopez ~ Waiting for tonight Wildboyz ft. Ameerah - The sound of missing you The Drill ~ The drill Pink - Raise your glass Get-Far ~ Shinning star Blade 2 Soundtrack - Phat Bass (?) ~ One desire Armin Van Buuren - In and out of love ^ είναι και άλλα είδη εκτός από dance! Για ελληνικά θα μπορούσα να σου προτείνω κάτι έντεχνο/εναλλακτικό/ροκ, αλλά για λαϊκά δεν ξέρω.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 θελω προτασεις για χοροεσπεριδα γυμνασιου αν μπορειτε dance τραγουδια και απο ελληνικα περισσοτερο λαικα αν θες λαικα ελληνικα σου συνιστω τα live της Βανδη,του Μακροπουλου και της Θεοδωριδου......χμ....και γιατι οχι και του Τερζη! εχουν πολυ ωραια κομματια μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Από λαικά ψάξε για live του Γονίδη, Μακρόπουλου και Οικονομόπουλου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 περισσοτερο αρεσουν τα τσιφτετελια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 περισσοτερο αρεσουν τα τσιφτετελια Άλλο λαϊκά και αλλο τσιφτετέλια.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 θελω προτασεις για χοροεσπεριδα γυμνασιου αν μπορειτε dance τραγουδια και απο ελληνικα περισσοτερο λαικα Kατεβασε 3-4 χαζοσυλλογες απο αυτες που βγαινουν καθε χρονο με τα hits ελληνικα και ξενα και θα εισαι κομπλε. Θα εχεις 10ωρη playlist και δεν θα θελεις και Dj να αλλαζει κομματια!! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts