bfc Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 οχι το κινητο το εχω σφραγισμενο για να ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση επιστροφης. Γενικοτερα με ανησυχει το θεμα γιατι ψαχνοντας βρηκα αυτο το αρθρο και τα σχολια : http://www.droid-life.com/2013/09/26/international-galaxy-note-3-devices-are-sim-locked-to-specific-regions/ Απ' οτι καταλαβαινω το κινητο που εχω ειναι αχρηστο για Ευρωπη? Το GT-i9192 είναι GSM κινητό και δουλεύει κανονικά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Απλά όπως έχω πει πιο πάνω όλα τα κομμάτια είναι παραεισαγωγή εκτός Ευρώπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλησπερα σε ολους, Μολις παρελαβα το κινητο μου και παρατηρω το εξης: Στην συσκευασια γραφει ''American SIM Model'' και στα πλαγια εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει τα εξης: ''Αmerican Model: This product is only compatible with a SIM-card issued from a mobile operator within the Americas (The North,South and Central Americas and the Caribbean)'' . Εχω τρομαξει με αυτο που βλεπω, δεν εχω ανοιξει την συσκευασια γιατι φοβαμαι μηπως προκειται για κλειδωμενη συσκευη. Να πω οτι το αγορασα απο μαγαζι του skroutz με διαβεβαιωσαν πρως προκειται για EU αντιπροσωπεια και εγγυηση καλυπτεται και απο samsung hellas. Επισης παρατηρω στο αυτοκολλητο της συσκευασιας οτι ειναι Made In China και εχει ΕΝΑΝ αριθμο ΙΜΕΙ (δεν θα πρεπε να εχει δυο αριθμους ΙΜΕΙ αφου ειναι DUOS????) Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι πει. Παιδια καλησπερα! Εχω το κινητο εδω και δυο μερες αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο και εγραφε ακριβως τα ιδια στη συσκευασια! Στην αρχη τρομαξα κι εγω και επικοινωνησα τηλεφωνικα μαζι τους πριν το ανοιξω, αλλα αφου με καθησυχασαν και το εβαλα σε λειτουργια ειδα οτι δουλευει μια χαρα και χωρις κανενα προβλημα. Εγω εχω δυο cosmote πανω, μια με συνδεση και μια whatsup. Ειναι made in china και το δικο μου, gt-i9192 UD και με εκδοση βασικου φασματος i9192UBUAMH2, που απ' οτι ειδα στο sammobile αντιστοιχει σε product code Βραζιλιας:worry: Αρα τα περι ευρωπαικης εγγυησης που μου ειπαν στο καταστημα μαλλον δεν ισχυουν. Ας ελπισουμε να μην μου τυχει καμια στραβη στην πορεια και χρειαστει κατι:cry: Καποια στιγμη παντως θα περασω παλι απο το καταστημα για διευκρινησεις. Αυτα για τωρα. Θα επανελθω με εντυπωσεις με πρωτη ευκαιρια:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα! Εχω το κινητο εδω και δυο μερες αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο και εγραφε ακριβως τα ιδια στη συσκευασια! Στην αρχη τρομαξα κι εγω και επικοινωνησα τηλεφωνικα μαζι τους πριν το ανοιξω, αλλα αφου με καθησυχασαν και το εβαλα σε λειτουργια ειδα οτι δουλευει μια χαρα και χωρις κανενα προβλημα. Εγω εχω δυο cosmote πανω, μια με συνδεση και μια whatsup. Ειναι made in china και το δικο μου, gt-i9192 UD και με εκδοση βασικου φασματος i9192UBUAMH2, που απ' οτι ειδα στο sammobile αντιστοιχει σε product code Βραζιλιας:worry: Αρα τα περι ευρωπαικης εγγυησης που μου ειπαν στο καταστημα μαλλον δεν ισχυουν. Ας ελπισουμε να μην μου τυχει καμια στραβη στην πορεια και χρειαστει κατι:cry: Καποια στιγμη παντως θα περασω παλι απο το καταστημα για διευκρινησεις. Αυτα για τωρα. Θα επανελθω με εντυπωσεις με πρωτη ευκαιρια:rolleyes: Καλορίζικο το κινητό!!!! Δε θα το μετανιώσεις πιστεύω. Μπορείς να δεις μέσα απο το KIES πιο είναι το CSC του κινητού? Οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Edited October 26, 2013 by bfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλορίζικο το κινητό!!!! Δε θα το μετανιώσεις πιστεύω. Μπορείς να δεις μέσα απο το KIES πιο είναι το CSC του κινητού? Οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Σ' ευχαριστω!! Ας το ελπισουμε!:) Προσπαθησα με το kies να δω το csc του κινητου αλλα μου βγαζει οτι το s/n ειναι λαθος. Επειδη τωρα δεν εχω χρονο να το ψαξω αλλο, θα δοκιμασω παλι αυριο. Ελπιζω με καλυτερα αποτελεσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Σ' ευχαριστω!! Ας το ελπισουμε!:) Προσπαθησα με το kies να δω το csc του κινητου αλλα μου βγαζει οτι το s/n ειναι λαθος. Επειδη τωρα δεν εχω χρονο να το ψαξω αλλο, θα δοκιμασω παλι αυριο. Ελπιζω με καλυτερα αποτελεσματα! Συνεχιζω λοιπον απο εκει που εμεινα χθες βραδυ! Εβγαλα την μπαταρια και ειδα οτι εκει εχει δυο s/n. Εβαλα και το δευτερο στο kies αλλα και σ' αυτο μου βγαζει οτι ειναι λαθος.:confused: Δεν ξερω τι γινεται! Να πω τωρα εν συντομια και τις πρωτες μου εντυπωσεις. Κατ' αρχην το κινητο ειναι κουκλι:D και ειναι το πρωτο απο τα πολλα που εχω αλλαξει, που το παιρνω σε ασπρο. Η μπαταρια μεχρι στιγμης με απογοητευει. Χθες βραδυ πχ με μονο αναμονη, απο 65% μεσα σε 7 ωρες επεσε στο 51%:( Στον nova που δουλευω σαν launcher δεν εμφανιζεται το widget εναλλαγης των δυο sim που ειναι παρα πολυ βολικο. Το ασχημο ειναι οτι δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο widget στο play store. Αν ξερει καποιος κατι πανω σ' αυτο ας δωσει τα φωτα του:rolleyes: Στα μηνυματα δεν εμφανιζει σε ποια σιμ εχει σταλει το καθενα οπως αν δεν κανω λαθος κανει το grand. Επισης οταν θελω να στειλω, μονο με την stock εφαρμογη μου βγαζει επιλογη δεξια με τις δυο σιμ και εχω τη δυνατοτητα να διαλεξω απο ποια θα σταλει μολις το γραψω. Εγω που εχω το go sms πρεπει πριν ακομα γραψω το μηνυμα να εχω επιλεξει την επιθυμητη ενεργη συνδεση για να σταλει το μηνυμα απο κει. Αυτα το ολιγα για την ωρα:rolleyes: Οταν βρω και καμια αλλη ιδιοτροπια του θα επανελθω:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Συνεχιζω λοιπον απο εκει που εμεινα χθες βραδυ! Εβγαλα την μπαταρια και ειδα οτι εκει εχει δυο s/n. Εβαλα και το δευτερο στο kies αλλα και σ' αυτο μου βγαζει οτι ειναι λαθος.:confused: Δεν ξερω τι γινεται! Να πω τωρα εν συντομια και τις πρωτες μου εντυπωσεις. Κατ' αρχην το κινητο ειναι κουκλι:D και ειναι το πρωτο απο τα πολλα που εχω αλλαξει, που το παιρνω σε ασπρο. Η μπαταρια μεχρι στιγμης με απογοητευει. Χθες βραδυ πχ με μονο αναμονη, απο 65% μεσα σε 7 ωρες επεσε στο 51%:( Στον nova που δουλευω σαν launcher δεν εμφανιζεται το widget εναλλαγης των δυο sim που ειναι παρα πολυ βολικο. Το ασχημο ειναι οτι δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο widget στο play store. Αν ξερει καποιος κατι πανω σ' αυτο ας δωσει τα φωτα του:rolleyes: Στα μηνυματα δεν εμφανιζει σε ποια σιμ εχει σταλει το καθενα οπως αν δεν κανω λαθος κανει το grand. Επισης οταν θελω να στειλω, μονο με την stock εφαρμογη μου βγαζει επιλογη δεξια με τις δυο σιμ και εχω τη δυνατοτητα να διαλεξω απο ποια θα σταλει μολις το γραψω. Εγω που εχω το go sms πρεπει πριν ακομα γραψω το μηνυμα να εχω επιλεξει την επιθυμητη ενεργη συνδεση για να σταλει το μηνυμα απο κει. Αυτα το ολιγα για την ωρα:rolleyes: Οταν βρω και καμια αλλη ιδιοτροπια του θα επανελθω:p:D Η μπαταρία είναι ακόμα καινούρια και δεν εχει αρχίσει να αποδίδει ακόμα το μέγιστο. Στα μηνύματα με τη Stock εφαρμογή φαίνεται σε ποια κάρτα έρχονται ή απο ποια κάρτα φεύγουν τα μηνύματα. Widget εναλλαγής των δύο sim έχει ενσωματωμένο ήδη, δε χρειαζεται να κατεβάσεις κάποιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Η μπαταρία είναι ακόμα καινούρια και δεν εχει αρχίσει να αποδίδει ακόμα το μέγιστο. Στα μηνύματα με τη Stock εφαρμογή φαίνεται σε ποια κάρτα έρχονται ή απο ποια κάρτα φεύγουν τα μηνύματα. Widget εναλλαγής των δύο sim έχει ενσωματωμένο ήδη, δε χρειαζεται να κατεβάσεις κάποιο. Με την στοκ εφαρμογη οταν παω να γραψω μηνυμα, μου εμφανιζει δεξια δυο φακελους. Ο ενας της 1ης σιμ και ο αλλος της 2ης. Ετσι οταν πατησω τον δευτερο πχ, το μηνυμα θα φυγει απο αυτη την σιμ. Ενω με το go sms εχω μονο εναν φακελο χωρις δυνατοτητα επιλογης εκεινη τη στιγμη. Το widget το ειδα και ειναι παρα πολυ βολικο! Αλλα το βρισκω μονο στο touchWiz και οχι στον nova που χρησιμοποιω. Αυτο ειναι το θεμα:mad: Φανταζομαι ειναι κατι αντιστοιχο με το μανισιο widget καιρου της samsung που δεν μπορεις να το τρεξεις με αλλον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 εχεις παρατηρησει τιποτα να κανει με το σημα στις sim και τις 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 εχεις παρατηρησει τιποτα να κανει με το σημα στις sim και τις 2 ? Μεχρι στιγμης οχι. Κανενα προβλημα! Και ελπιζω να συνεχισει ετσι! Σημερα εψαξα και λιγο την καμερα. Σε σχεση με το επισης 8mp galaxy sII, ειναι δυστυχως κατωτερο:( Και ειδικα σε νυχτερινες ληψεις εχει μεν πιο φωτεινο φακο αλλα βγαζει αρκετο θορυβο παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Να ρωτήσω κάτι ..σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα κινητών και είδα το Samsung galaxy S4 mini είναι και το Duos το ίδιο μέγεθος έτσι στενόμακρο ???μου φάνηκε πολύ στενό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Να ρωτήσω κάτι ..σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα κινητών και είδα το Samsung galaxy S4 mini είναι και το Duos το ίδιο μέγεθος έτσι στενόμακρο ???μου φάνηκε πολύ στενό Ετσι ακριβως ειναι και το duos! Στενομακρο και στο ιδιο μεγεθος! Να πω και για ενα bagακι που παρατηρησα. Οταν το αποσυνδεω απο τον υπολογιστη δεν φευγουν απο τη notification bar οι ενδειξεις του usb και του φορτισματος της μπαταριας, παρα μονο με επανεκινηση του κινητου. Μου το εκανε και τις 3 φορες που το συνεδεσα στο υπολογιστη:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Φανταζομαι απο την στιγμη που εχουμε πει οτι η μονη διαφορα με το s4 mini το απλα ειναι οτι αυτο εχει 2 sim τοτε διαβαζοντας για το απλο βλεπεις και μαθαινεις πιο πολλα σχετικα με το κινητο σωστα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREDRAKE Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ρίξτε μια ματά εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2383484&page=30 Προσθέτει τοσες επιλογές στον Touchwiz, έχω χαζεψει, ακόμα το ψάχνω.. Παράθεση Τα μάτια των άλλων ειναι ο καθρέφτης που πρέπει να κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 ============================================ Μπαταρία Υψηλής Χωρητικότητας για S4 Mini (DUOS) ============================================ Έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία να βρίσκεται στα χέρια μου η ίδια συσκευή μέσα στην τρεχούμενη εβδομάδα θα ήθελα να γράψω μια αναλυτική περίληψη για τον μύθο και την πραγματικότητα των μπαταριών μεγάλης χωρητικότητας αποσπώντας τελείως το κομμάτι της Φυσικής Ηλεκτρονικής και παραθέτοντας μια προσωπική χρήση. Όπως είχα επισημάνει και σε μια προηγούμενη δημοσίευση μου, η αυτονομία ενός κινητού (και του συγκεκριμένου εννοείται) είναι από το πιο βασικά σημεία επιλογής για την αγορά, εφόσον η έννοια έξυπνο τηλέφωνο ταυτίζεται πλήρως με αυτόν τον παράγοντα. Το άτομο που μου έδωσε την συσκευή εθελοντικά, επέμενε για τη μη χρήση root (για την προστασία της εγγυήσεως του) αλλά μου παράθεσε το ερώτημα για την αγορά της πολυσυζητημένης μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας. Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν ήμουν υπέρ του συγκεκριμένου προϊόντος και με αποδεδειγμένο research στο συγκεκριμένο ζήτημα και από άποψη Physical Electronics έχει δημιουργηθεί ένα κενό (σε μένα) για το πώς κατανέμεται η ενέργεια στο κύκλωμα (ενός κινητού στην προκειμένη περίπτωση) και από το πώς χρησιμοποιείται το κάθε mV στις άμεσες ανάγκες του κινητού. Μεταβαίνω άμεσα στο θέμα. Το συγκεκριμένο άτομο παρήγγειλε από online store την μπαταρία Gold 3.7V 2850mAh Li-ion High Capacity Battery η οποία και στην περιγραφή της ανέφερε πλήρης συμβατότητα με το μοντέλο S4 Mini (και DUOS). Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Το μέγεθος της μπαταρίας ήταν ακριβώς ίδιο με την αυθεντική τα lags όμως σε λάθος σημείο. Το αστείο της υποθέσεως έρχεται όταν o πωλητής προτείνει να αφαιρεθούν τα lags από την μπαταρία με σκοπό την «βίαια» τοποθέτηση της στο τηλέφωνο. Κατά την προσωπική άποψη πλήρης έλλειψης επαγγελματισμού και γνώσης ασφαλείας προϊόντων εμπορίου με ότι αυτό συνεπάγεται για τα C E. Η μπαταρία απλά δεν τηρούσε τα κριτήρια για να λειτουργήσει το τηλέφωνο και το θέμα ήταν απλό. Το προϊόν επιστράφηκε με επιτυχία και με πλήρης Refund της αξίας του. Δυστυχώς χωρίς να το καταλάβω είχα μπλέξει σε ένα στοίχημα με τον εαυτό μου αν όντως η μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας «δουλεύουν» πραγματικά, με την έννοια την οποία θα ήθελε κάθε χρήστης (περισσότερες ώρες χρήσης/αυτονομίας χωρίς φόρτιση). Αποφάσισα με δικά μου έξοδα να αγοράσω μια άλλη μπαταρία των 2100mAh για να λύσω την απορία μου. Η τιμή ήταν ελάχιστα υψηλότερη ωστόσο έφερε (σχετικά) γνωστή ονομασία. Η μπαταρία ήρθε, ήταν απόλυτα συμβατή με το τηλέφωνο και η τοποθέτηση της από την αρχή έδειξε ότι όντως αποτελούσε αξιόλογη αντικατάσταση. Στα σημαντικά τώρα! Η αυτονομία βελτιώθηκε; Και ναι και όχι! Εξηγώ αμέσως τι εννοώ, παραθέτοντας τα 5 τεστ κλειδιά (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη). Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει κάποιο ειδικό σημείο όσο αναφορά της κατανάλωση της συσκευής (αυτό εξαρτάται από την χρήση του καθενός και είχα ένα μικρό εύρος 200mAh για βγάλω ένα πόρισμα) αναφέρω τις εξής μετρήσεις: == Μπαταρία 1900mAh -> Τηλ. σε αναμονή -> από 98% σε 8 ώρες -> 87% == Μπαταρία 2100mAh -> Τηλ. σε αναμονή -> από 98% σε 8 ώρες -> 90% == Μπαταρία 1900mAh -> Τηλ. σε αναπαραγωγή μουσικής με Poweramp -> από 87% σε 1ω45λ ώρα -> 78% == Μπαταρία 2100mAh -> Τηλ. σε αναπαραγωγή μουσικής με Poweramp -> από 90% σε 1ω45λ ώρα -> 82% == Μπαταρία 1900mAh -> Τηλ. σε χρήση 3G -> από 78% σε 20λ -> 74% == Μπαταρία 2100mAh -> Τηλ. σε χρήση 3G -> από 82% σε 20λ -> 77% == Μπαταρία 1900mAh -> Τηλ. σε χρήση Wifi -> από 72% σε 30λ -> 69% == Μπαταρία 2100mAh -> Τηλ. σε χρήση Wifi -> από 76% σε 30λ -> 71% == Μπαταρία 1900mAh -> Τηλ. σε λειτουργία πτήσης -> από 69% σε 10ώρες -> 66% == Μπαταρία 2100mAh -> Τηλ. σε λειτουργία πτήσης -> από 71% σε 10ώρες -> 69% ============= Συμπεράσματα ============= Προφανώς για να δώσω μια απόλυτα τεκμηριωμένη άποψη θα ήθελα να είχα το κινητό τουλάχιστον 5 μέρες ακόμα για να κάνω τα παραπάνω και πιο εκτεταμένα τεστ τουλάχιστον 3 φορές, ωστόσο αυτό που μπορώ να πω είναι ότι με τα έξτρα 200mAh είδα μόνο ελάχιστη διαφορά και το αξιοσημείωτο ποσοστό διαφοράς >2% έφτασε μόνο στην λειτουργία πτήσης και της αναμονής που δυστυχώς χωρίς περεταίρω τεκμηρίωση μπορώ να το μεταφράσω ~ 2-4 ώρες παραπάνω αυτονομίας (πάντα συσχετιζόμενο με την χρήση). Ακόμα και τα επίμαχα τεστ Wifi/3G έδειξαν ότι η κατανάλωση υπερτερεί και στις 2 μπαταρίες. Όπως είναι προφανές δεν είχα και την ιδιαίτερη βοήθεια από μια μπαταρία μόλις 200mAh παραπάνω και είναι σίγουρο αν το πρώτο προϊόν των 2850mAh ήταν συμβατό θα μου έδινε περισσότερες απαντήσεις. Για να είμαι ειλικρινής εντελώς εμπειρικά πιστεύω ότι ακόμα και η μπαταρία 2850mAh θα υπέκυπτε και αυτή στην έντονη κατανάλωση της λειτουργίας με ένα λιγότερο επιβραδυντικό ρυθμό της τάξεως 2%-3%. Τέλος για να προλάβω τυχόν ερωτήματα, «αξίζει να την αγοράσω;» θα πω με πλήρης επιείκεια όχι! Μια μπαταρία > 2500 mAh πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία για σπατάλη του χρηματικού ποσού και προσωπικού χρόνου αλλά με την συγκεκριμένη δεν θα παρατηρήσετε την απαιτούμενη διαφορά. Από την άλλη αν στοχεύετε απλά σε μια απλά επιπλέον μπαταρία σε ένα ανεκτικό κόστος σε σύγκριση με την αυθεντική, τότε ίσως να αξίζει. Αλλά ακόμα και σε αυτό το σενάριο, με μια καλή ερεύνα αγοράς είναι εύθικτη η εύρεση του αυθεντικού προϊόντος σε μια πολύ καλή τιμή. ================= Acknowledgements ================= 1-] Σας ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και παρακαλώ του mods να μεταφέρουν αν είναι αναγκαίο την δημοσίευση. Γνωρίζω απόλυτα την σωστή λειτουργία των κανόνων/οργάνωσης ενός forum και ο αποκλειστικός λόγος που το ανέλυσα εδώ ήταν για να πετύχω την μέγιστη αμεσότητα των χρηστών. Φυσικά και αν κριθεί αναγκαίο να μεταφερθεί ή να διαγραφεί. Ευχαριστώ και πάλι. 2-] Γνωρίζω ότι πολλά άτομα ίσως να αναρωτήθηκαν γιατί δεν περιέγραψα κατανάλωση μπαταρίας σε κατάσταση ομιλίας/κλήσεων, γενικότερης χρήσης και περισσότερων ωρών. Όπως προανέφερα το κινητό δεν ήταν δικό μου και θεώρησα σωστό να περιοριστώ σε συγκεκριμένα τεστ που δεν θα υπόκυπταν στην πλήρη χρήση μιας καινούργιας συσκευής πριν τον κάτοχο της και εφόσον η όλη διαδικασία είχε ξεκινήσει με μια εθελοντική προσφορά. 3-] Κατά την φόρτιση, πλοήγηση με 3G/Wifi δεν παρατηρήθηκε υπερθέρμανση ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα((2100mAh μπαταρίας) ωστόσο παρατηρήθηκε μια ελάχιστη διαφορά στην διάρκεια φόρτισης (7.98Wh/7.22Wh) . 4-] Στο τεστ αναπαραγωγής μουσικής χρησιμοποιήθηκε το ίδιο .mp3 αρχείο συνολικής διάρκειας 1ώρας45λεπτών. 5-] Όλα τα παραπάνω βασίζονται από προσωπική χρήση και εμπειρία και προφανές κάποιες πληροφορίες ίσως φανούν αναξιόπιστες/ανακριβείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 τα καλουδια του s4 υπαρχουν και σε αυτο ;;; αναφερομαι στις λειτουργιες με το ματι και κατι αλλα τετοια <<χαζοχρησιμα >>;;;; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 γι'αυτο το κινητο υπαρχουν κ μπαταριες 2850 mah στο ebay...εκεινες ισως να αξιζουν τον κοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kacey Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Λοιπον, περι εγγυησης: α) απο 2 καταστηματα πουτηλεφωνησα, που ειχαν το κινητο στη φθηνη τιμη (330κατι ή 320κατι αν θυμαμαι καλα) ειπωθηκε το εξης: Τα κινητα ειναι EU = ειναι απο Ευρωπαικη ενωση κ ισχυει κανονικοτατα η εγγυηση 24μηνων σε ολη την Ευρωπη ΚΑΙ στην Ελλαδα απο τη Samsung Hellas. Σας δινουμε αποδειξη αγορας που αναφερει κ το ΙΜΕΙ πανω μεσω του οποιου μπορειτε να τσεκαρετε το παραπανω με τη Samsung hellas. β) μετα απο επικοινωνια με τη Samsung Hellas στο τηλ 80 111 7267864 που εχει στο site της, μου ειπαν ακριβως τα ιδια με τα απο πανω: αν το τηλ ειναι EU - πραγμα που βρισκουμε απο το ΙΜΕΙ - καλυπτουν κανονικα, κ μαλιστα μπορουν με τηλ. στο νουμερο αυτο τη στιγμη της αγορας να επιβεβαιωσουν αν το ΙΜΕΙ ειναι EU. ξεκαθαρα πραγματα που μπορειτε να επιβεβαιωσετε κ μονοι σας τηλεφωνοντας στη Samsung. Τωρα αρκει να το ξαναφερουν τα φτηνα μαγαζια, σε ενα που τηλ. παλι μου ειπαν "αγνωστο αν κ ποτε"... :chair: διορθωση: στα συγκεκριμενα καταστηματα, ΕΓΡΑΦΕ στη σελιδα οτι τα κινητα ειναι EU. Στα καταστηματα που δειχνουν οτι το εχουν τωρα, δεν λεει κατι τετοιο οποτε προσοχη. Edited October 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Λοιπον, περι εγγυησης: α) απο 2 καταστηματα πουτηλεφωνησα, που ειχαν το κινητο στη φθηνη τιμη (330κατι ή 320κατι αν θυμαμαι καλα) ειπωθηκε το εξης: Τα κινητα ειναι EU = ειναι απο Ευρωπαικη ενωση κ ισχυει κανονικοτατα η εγγυηση 24μηνων σε ολη την Ευρωπη ΚΑΙ στην Ελλαδα απο τη Samsung Hellas. Σας δινουμε αποδειξη αγορας που αναφερει κ το ΙΜΕΙ πανω μεσω του οποιου μπορειτε να τσεκαρετε το παραπανω με τη Samsung hellas. Περιμένω πως και πως να παρει καποιος i9192 από Ευρώπη να δω ποιο firmware έχει πάνω. Στο XDA δεν αναφέρει πουθενα Ευρωπαικό CSC, οπότε κρατάω τις επιφυλάξεις μου για τις διαβεβαιώσεις που δινουν τα skroutzομαγαζα. Πάντως κάποιος φίλος λίγο πιο πάνω το πήρε από κάποιο μαγαζί για Ευρωπαικό και δεν ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παντως και εγω πηρα τηλ σημερα 2 μαγαζια που το ειχανε πριν κανα μηνα φτηνα και δεν ξερανε ποτε και αν θα το βρουν. Μου ειπανε οτι μεχρι στιγμης δεν το βρισκουν...Λετε να μην το ξαναφερουν ? και τι κινητο θα παρω μετα που ψαχνω 2καρτο και με καλα specs ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Λοιπον, περι εγγυησης: α) απο 2 καταστηματα πουτηλεφωνησα, που ειχαν το κινητο στη φθηνη τιμη (330κατι ή 320κατι αν θυμαμαι καλα) ειπωθηκε το εξης: Τα κινητα ειναι EU = ειναι απο Ευρωπαικη ενωση κ ισχυει κανονικοτατα η εγγυηση 24μηνων σε ολη την Ευρωπη ΚΑΙ στην Ελλαδα απο τη Samsung Hellas. Σας δινουμε αποδειξη αγορας που αναφερει κ το ΙΜΕΙ πανω μεσω του οποιου μπορειτε να τσεκαρετε το παραπανω με τη Samsung hellas. β) μετα απο επικοινωνια με τη Samsung Hellas στο τηλ 80 111 7267864 που εχει στο site της, μου ειπαν ακριβως τα ιδια με τα απο πανω: αν το τηλ ειναι EU - πραγμα που βρισκουμε απο το ΙΜΕΙ - καλυπτουν κανονικα, κ μαλιστα μπορουν με τηλ. στο νουμερο αυτο τη στιγμη της αγορας να επιβεβαιωσουν αν το ΙΜΕΙ ειναι EU. ξεκαθαρα πραγματα που μπορειτε να επιβεβαιωσετε κ μονοι σας τηλεφωνοντας στη Samsung. Τωρα αρκει να το ξαναφερουν τα φτηνα μαγαζια, σε ενα που τηλ. παλι μου ειπαν "αγνωστο αν κ ποτε"... :chair: διορθωση: στα συγκεκριμενα καταστηματα, ΕΓΡΑΦΕ στη σελιδα οτι τα κινητα ειναι EU. Στα καταστηματα που δειχνουν οτι το εχουν τωρα, δεν λεει κατι τετοιο οποτε προσοχη. Αρα να υποθεσω οτι το δικο μου αλλα κι ενος φιλου που εγραψε πιο πανω, που λεει στο αυτοκολλητο στο κουτι GT-I9192 UD δεν ειναι ευρωπαικα οποτε και δεν εχουμε εγγυηση:worry: Μιλησα δυο φορες με την samsung, εδωσα το imei μου αλλα ακομα απαντηση δεν εχω παρει. Μου ειπαν θα το ψαξουν και θα με ειδοποιησουν μεσα στη βδομαδα για το αν καλυπτεται τελικα με εγγυηση η οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αν σου πουν οτι εχεις εγγυηση αφου δεν ειναι EU τοτε οκ οτι και να παρουμε θα εχουμε εγγυηση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αρα να υποθεσω οτι το δικο μου αλλα κι ενος φιλου που εγραψε πιο πανω, που λεει στο αυτοκολλητο στο κουτι GT-I9192 UD δεν ειναι ευρωπαικα οποτε και δεν εχουμε εγγυηση:worry: Μιλησα δυο φορες με την samsung, εδωσα το imei μου αλλα ακομα απαντηση δεν εχω παρει. Μου ειπαν θα το ψαξουν και θα με ειδοποιησουν μεσα στη βδομαδα για το αν καλυπτεται τελικα με εγγυηση η οχι! Μάλιστα, δηλ ούτε αυτοι ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 ακομα δεν πεφτει η τιμουλα του και δεν βλεπω και αλλα μαγαζια....Λετε να μην φερουν ξανα ????? τι πατησα και τι να παρεις σε δικαρτο μετα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 καλησπερα,,,σημερα πηγα σε ενα καταστημα ,το mobeye ,συγκεκριμενα να δω το τηλεφωνο...η συσκευασια κλειστη ,με αυτοκολλητο του μαγαζιου ηταν,,,δεν το ανοιξα καν.γτ εγραφε οτι ειναι αμερικανικο μοντελο και δουλευει μονο με αναλογες σιμ καρτες..τηλεφωνησα και στη σαμσουνγκ αμεσως δινοντας το ιμει για τσεκαρισμα οτι οντος ειναι καλυμενο απο ευρωπαικη εγγυηση αλλα δυστυχως υπηρχε προβλημα με το συστημα τους,εκεινη την ωρα..δευτερα θα μου πουν τι γινετε... και αν το καλυπτουν και εδω...τελικα δεν το πηρα ,θελω να βεβαιωθω πρωτα και υστερα ..προχωραω σε αγορα...τεσπα....καποιος που εχει παρει το κινητο απο το συγκεκριμενο μαγαζι να μας πει τη γνωμη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis73 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 να προσθεσω οτι στο αυτοκολλητο εγραφε GT-I9192 UD.......made in china Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts