paschalisk Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Σε ευχαριστω πολυ EXILES για τις πληροφοριες. Οταν την παραλαβεις ενημερωσε σε παρακαλω αν εγινε δουλεια με τη συγκεκριμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Σε ευχαριστω πολυ EXILES για τις πληροφοριες. Οταν την παραλαβεις ενημερωσε σε παρακαλω αν εγινε δουλεια με τη συγκεκριμενη. Εννοειται.Και εμενα με εχουν βοηθησει εδω πολυ τα παιδια.Για μαστορα που ελεγες,2-3 που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι αρκετα δυσκολο,για αυτο πηγα κατευθειαν στην επομενη λυση.Πακετακι ολα μαζι και τελος (ελπιζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει δυνατότητα να μπει ρομ kitkat παιδιά; Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Σε ευχαριστω πολυ EXILES για τις πληροφοριες. Οταν την παραλαβεις ενημερωσε σε παρακαλω αν εγινε δουλεια με τη συγκεκριμενη. H οθονη ηρθε (ρεκορ εσπασε,σε 11 μερες συστημενο)την τοποθετησα αλλα εχει προβλημα.Μερικες φορες κανει σαν να κρατας πατημενο το δαχτυλο ενω εχεις κανει απλο στιγμιαιο πατημα....Μου ειπε ο πωλητης θα μου στειλει αλλη και να του επιστρεψω αυτην....Θα δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση η οθονη του geek καθως και τα capacitive buttons σας ειναι ευαισθητα? Εμενα οχι και τοσο Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvadoR_ Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 καλησπερα παιδια .μου εσπασε η οθονη και παραγγειλα καινουρια την εβαλα κανονικα και ανοιξε το κινητο αλλα δεν κανει το touch screen παω να βαλω αλλη ρομ αλλα δεν μπορω μου λεει instalation aborted(στην επιλογη apply update from external storage).γνωριζει κανεις κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρουμε αν υπάρχει custom KitKat rom; Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Τελικα παιδια πειτε μου εσας η οθονη ειναι ευαισθητη ή το δικο μου εχει προβλημα? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Τελικα παιδια πειτε μου εσας η οθονη ειναι ευαισθητη ή το δικο μου εχει προβλημα? Με την οθόνη δεν έχω πρόβλημα με τα capacitive ναι που και που. Τσέκαρε τη ρύθμιση για την ευαισθησία των capacitive Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXILES Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Mια χαρα ειναι η οθονη φιλε.Τα capacitive θελουν πατημα λιγο πιο ψιλα. Edited September 23, 2015 by EXILES Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Mια χαρα ειναι η οθονη φιλε.Τα capacitive θελουν πατημα λιγο πιο ψιλα. Αυτό δεν το είχα παρατηρήσει. Έχεις δίκιο, :thanks: Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 καλησπέρα,στο zte geek μου ράγισε το τζάμι και χάλασε η αφή.Υπάρχει περίπτωση να μου το φτιάξουν σε κατάστημα?Αν ναι,πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 έπαθα ακριβώς το ίδιο. άλλαξα την οθόνη μόνος μου, οδηγούμενος από βίντεο στο youtube, πολύ εύκολο. Σε μαγαζί που κάνουν σέρβις σε κινητά και που έχουν εμπειρία φαντάζομαι ότι θα τους είναι ακόμα πιο εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Φίλε ξέρεις που μπορώ να βρω οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 κοιταξε στο ebay, aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 δυστυχώς μου βγήκε πατάτα το κινητό: από το 50% έσβηνε το κινητό και έπρεπε να το ανοιγω μέχρι και 7 φορές την ημέρα, έβλεπα youtube και ξαφνικά με πετούσε στην αρχική οθόνη, μη πω για το wifi καλύτερα. κρίμα, απογοητεύτηκα. δυστυχώς πήρα άλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 με το κινητό δεν είχε ποτέ πρόβλημα ωστόσο τον τελευταίο καιρό όταν έχω ανοικτό το 3g πολλές φορές χάνει εντελώς το σήμα παρόλο που είμαι σε μέρη που θεωρητικά θα έπρεπε να πιάνει σήμα και το παθαίνει αρκετά συχνά. αντιμετωπίζει κάνεις κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Εταιρια και περιοχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Εταιρια και περιοχη? χανιά, cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 μηπως φταει το δικτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hmmy92 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 μηπως φταει το δικτυο? δεν νομίζω, φίλοι μου δεν έχουν θέμα, πρέπει να παρατηρήσω πότε το κάνει, γιατί δεν το κάνει πάντα, για αυτό και πιστεύω δεν ειναι hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 μια επαναφορα ρυθμισεων ισως διορθωσει την κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω γνήσια μπαταρία;εδω και λίγες μέρες μου κάνει επανεκκίνηση στο άκυρο δυο τρεις φορές την ημέρα και από προχτές κλείνει μόνο μόλις πέσει κάτω από το 40 τις εκατό.εχω αποκλείσει το software πρόβλημα γιατί εγκατέστησα από την αρχή την rom με wipe τα πάντα όλα. το είχα πάθει και σε άλλη συσκευή και ήταν η μπαταρία το πρόβλημα.αν έχει βρει κανείς θα του ήμουν υπόχρεος να μου δώσει το λινκ να αγοράσω μια, λυπάμαι να το παρατήσω παρόλο που έχω και το xiaomi note2 το geek είναι πραγματικό σκυλί δυο χρόνια δεν έχει κάνει κιχ. ακόμα και αν κάποιος έχει δεύτερη μπαταρία από εδώ την αγοράζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 στο ebay κοιταξες? τι μπαταρια φοραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 στο ebay κοιταξες? τι μπαταρια φοραει? μόνο eBay και Ali βρήκα αλλά παίζουν ένα σωρό μουφες που είναι για πέταμα.η μπαταρία του είναι 2300 mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts