Jump to content

ZTE V975 geek

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

έχει δοκιμάσει κάποιος αν στο κινητό λειτουργεί το Bluetooth 4.0; ...αν συνδέεται σε κάποια συσκευή με BT4.

Στα χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι υποστηρίζεται, αλλά για γενική υποστήριξη στο Android θέλει έκδοση ίση ή νεότερη της 4.3 . Ίσως σε κάποια από τις rom να υπάρχουν drivers της ZTE;

Με B06 δεν μου συνδέεται σε Bluetooth 4.0 LE.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Άρα μένει να κάνω την αλλαγή από B06 στη Μαλαισιανή, για BT4.0

Πάντως το δεύτερο 975 που έχουμε στην οικογένεια και φοράει Β06 συνδέεται κανονικότατα με την συσκευή ΒT, δεν φταίει η ρομ.

Το BT είναι αυτό http://www.focalprice.com/MT0280B/Fineblue_FD890_1_to_2_Stereo_Bluetooth_4.0_Headset_Black.html

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

μιλάμε για ΖTE V975, έτσι? Εγώ στη θεση αυτή δεν έχω.. Γιατί όμως? Ποια ρομ φοράς?

Εγώ ξεκίνησα να το ψάχνω ορμωμενος από το ότι είναι πολύ αργο και στο νήμα της Q μου είπαν ότι πρέπει να εχω σύνδεση και στο WCDMA only αλλά δεν.. Αυτό συμβαίνει σε κάποιες συσκευές που κυκλοφορούν Κίνα και το 3G τους εκεί είναι σε άλλη συχνότητα οπότε εδώ δεν το πιάνει, πιάνει μόνο 2G που είναι πολύ πιο αργό. Μήπως και τα δικά μας είναι τέτοια?

Ποια ρομ φοράς Δημήτρη?

τη μαμισια ΒΟ3....αλλά δεν έχω πρόβλημα ταχυτητας.....μια χαρά 3G έχω.

Μένω σε σημείο με εξαιρετικό 3G σήμα (μόνιμα 4-5 γραμμές). Όταν το γυρνάω σε μόνο WCDMA, συνδέομαι H+ κανονικότατα στο ίντερνετ.

Επίσης, έχω BT ακουστικό (αλλά δε γνωρίζω αν είναι BT4), παίζει μια χαρά. Έχω malaysian rom.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις. Εγώ έχω 3G μόνο στις επιλογές GSM only και GSM/WCDM. H+ δεν έχω δει ποτέ, (ούτε Η) απλα στο 3G η μπάρα της τηλεφωνιας εμφανίζει εσωτερικά της δύο βελάκια (πάνω και κάτω).

Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις. Εγώ έχω 3G μόνο στις επιλογές GSM only και GSM/WCDM. H+ δεν έχω δει ποτέ, (ούτε Η) απλα στο 3G η μπάρα της τηλεφωνιας εμφανίζει εσωτερικά της δύο βελάκια (πάνω και κάτω).

Γιώργο σε εμένα όταν έχει καλό σήμα ειναι στο H+.....και είναι πάντα επιλεγμένο το GSM/WCDM. δε ξέρω τι γίνεται στο δικό σου.

εννοείται ότι έχω δει πολλές φορές και το Η αλλά και πάρα πολλές φορές το Ε που τότε είναι πιο αργό και από το ριπλέι. καλά όταν δείχνει G......άστο καλύτερα

στο 3G η μπάρα της τηλεφωνιας εμφανίζει εσωτερικά της δύο βελάκια (πάνω και κάτω).

Γιώργο σε εμένα όταν έχει καλό σήμα ειναι στο H+.....και είναι πάντα επιλεγμένο το GSM/WCDM. δε ξέρω τι γίνεται στο δικό σου.

εννοείται ότι έχω δει πολλές φορές και το Η αλλά και πάρα πολλές φορές το Ε που τότε είναι πιο αργό και από το ριπλέι. καλά όταν δείχνει G......άστο καλύτερα

Δηλαδή αυτό που γράφω εγώ δεν το έχεις δει ποτέ?

Δηλαδή αυτό που γράφω εγώ δεν το έχεις δει ποτέ?

αν θυμάμαι καλά μόνο 2 φορές.....και για ελάχιστα δευτερόλεπτα

• 4 weeks later...
παιδιά γνωρίζει κανείς ποια ακουστικά είναι συμβατά με την συσκευή πέρα από τα αυθεντικά τα οποία μου χάλασαν? έχει δοκιμάσει κάνεις κάποια άλλα?

παιδιά γνωρίζει κανείς ποια ακουστικά είναι συμβατά με την συσκευή πέρα από τα αυθεντικά τα οποία μου χάλασαν? έχει δοκιμάσει κάνεις κάποια άλλα?

Τύπου OMTP νομίζω...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Τύπου OMTP νομίζω...

καλησπέρα ρομανέ, και εγώ αυτό νομίζω το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω τα ίδια με αυτά που έχω και δεν βρίσκω και κάποια που να είναι συμβατά σίγουρα

καλησπέρα ρομανέ, και εγώ αυτό νομίζω το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω τα ίδια με αυτά που έχω και δεν βρίσκω και κάποια που να είναι συμβατά σίγουρα

Ο αδερφός μου πήρε τα http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh1bl-livesound-hi-fi-headset-black-lime-p-TEL.009664 απλά δεν λειτουργούν τα κουμπιά που έχει, το μικρόφωνο και ο ήχος είναι κομπλέ.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ο αδερφός μου πήρε τα http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh1bl-livesound-hi-fi-headset-black-lime-p-TEL.009664 απλά δεν λειτουργούν τα κουμπιά που έχει, το μικρόφωνο και ο ήχος είναι κομπλέ.

για το geek? δηλαδή είναι OMTP? χρησιμοποιεί κάποιον αντάπτορα?

Όχι είναι omtp αυτά...δεν χρειάζεται ανταπτορας γιαυτό στα πρότεινα...

κατάλαβα και κάτι τελευταίο πώς κατάλαβες ότι είναι OMTP? θα περιμένω κάνα crazy sunday ευχαριστώ ρε

Θα στο πρότεινα και γω να περιμένεις κάποιο crazysundays το έχω πετύχει αρκετές φορές.

Το πως το κατάλαβα

1. Διάβασα αυτό εδώ που είναι review και εξηγεί τι είναι το MH1C και το MH1B http://www.head-fi.org/t/632892/review-sony-mh1-the-best-kept-secret

2. Από τα comments στο e-shop. Το Nexus 5 που αναφέρετε είναι CTIA και λέει πως χρειάστηκε adaptor, άρα τα ακουστικά είναι OMTP.

3. Η Sony Ericsson χρησιμοποιούσε OMTP πρότυπο στα κινητά της, όταν έγινε Sony το άλλαξε σε CTIA. https://talk.sonymobile.com/t5/FAQ/Problem-using-headset-accessory-not-supported/td-p/347872

Θα στο πρότεινα και γω να περιμένεις κάποιο crazysundays το έχω πετύχει αρκετές φορές.

Το πως το κατάλαβα

1. Διάβασα αυτό εδώ που είναι review και εξηγεί τι είναι το MH1C και το MH1B http://www.head-fi.org/t/632892/review-sony-mh1-the-best-kept-secret

2. Από τα comments στο e-shop. Το Nexus 5 που αναφέρετε είναι CTIA και λέει πως χρειάστηκε adaptor, άρα τα ακουστικά είναι OMTP.

3. Η Sony Ericsson χρησιμοποιούσε OMTP πρότυπο στα κινητά της, όταν έγινε Sony το άλλαξε σε CTIA. https://talk.sonymobile.com/t5/FAQ/Problem-using-headset-accessory-not-supported/td-p/347872

:):):):) θενκς

• 4 weeks later...
Μετά από έναν χρόνο χρήσης του Geek μας, δυστυχώς έχω να πώ πως δεν έχω μείνει και με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ενώ το κινητό απο πλευράς δύναμης και μνήμης δεν με έχει κρεμάσει ποτέ, το απογοητευτικό WiFi του με έχει κάνει πραγματικά να θεωρώ ότι μειώνει εντελώς το ότι καλό έχει το κινητό πάνω του. Η κατάσταση είναι απογοητευτική και το μόνο που με έχει σώσει είναι το 3G που μετριάζει και καλύπτει κάπως το πρόβλημα. Αν μέσα σε αυτό προσθέσουμε και ότι μετά από ένα σχετικά μικρό πέσιμο που είχε δεν βλέπει πλέον την κάρτα SD το κινητό έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στα βασικά (mail, attachments, photos κτλ). Όλες οι εφαρμογές ακόμα και αυτές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό και όχι στην SD ζητάνε την κάρτα για να αποθηκεύσουν το οτιδήποτε. Προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν βρήκα άκρη, κάποια επαφή που δεν φαίνεται λογικά κάνει την ζημιά. Έχετε μήπως κάποιος ιδέα πως μπορώ να παρακάμψω εντελώς την SD? Δηλαδή να κάνω ένα format εξ αρχής και απλώς να μην υπάρχει, αν και ακόμα και για το format νομίζω χρειάζεται η SD.

Να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάνει επαναφορά. Θα δοκιμάσω μιας και το λες. Την κάρτα την δοκίμασα σε άλλο κινητό και δουλεύει και επίσης δοκίμασα και άλλη κάρτα στο δικό μου κινητό χωρίς αποτέλεσμα. Αν ασκήσεις πίεση στο module της κάρτας στιγμιαία δείχνει να την βλέπει και προσπαθεί να την κάνει mount αλλά αμέσως αποτυγχάνει.

αρα ειναι hw προβλημα, απ το πεσιμο ;) στην ουσια δε φταιει η ιδια συσκευη!

τοσο χαλια το wifi?

εγω παντως εχω το "ξαδερφακι" του (v967s) και μονο τα καλυτερα μπορω να πω!

Ναι από το πέσιμο είναι αλλά ήταν παράξενο γιατί δεν ήταν κάτι δυνατό. Το wifi αν δεν έχεις το ρουτερ κοντά δεν μπορεί να μπει ούτε σε σελίδα. Δεν το συζητώ να αλλάξω δωμάτιο. Τι να πω αν μπορούσα να κάνω κάτι για την κάρτα έστω θα παλευόταν αλλά τώρα έχει πραγματικά "σακατευτεί το κινητό". Εκτός αν βρεθεί τρόπος να παρακάμψω την κάρτα και να δουλεύουν σωστά οι εφαρμογές τουλάχιστον.