harut2005 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 αμα προτιθεσαι να γινεις πειραματοζωο παρτο..εγω προσωπικα δεν θα το προτιμουσα για 10Ε κατω.. Ρε συ το έχουν σχεδόν όλοι 210$. και αυτό το έχει 185$. Τα 25 στα 200 δεν είναι και λίγα. Φυσικά αν μιλάμε πάντα για έμπιστο site :lol: Εγώ το Panda εμπιστεύομαι περισσότερο από όλα (έχω πάρει και παλαιότερα δλδ), αλλά δεν έχει στοκ μου είπανε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παρέλαβα κ εγώ το δικό μου κόκκινο ρύζι... το είχα πάρει από το to2c με multi και πέρασα την v5 stable το εκανα και root και όλα καλά... μόλις μπήκε στην μπρίζα για την πρώτη του φόρτιση αφού μέχρι τώρα το ξεζούμισα όσο είχε... Αφού στο to2c η multi είναι και root γιατί λες ότι έκανες πάλι root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ρε συ το έχουν σχεδπάρεις οι 210$. και αυτό το έχει 185$. Τα 25 στα 200 δεν είναι και λίγα. Φυσικά αν μιλάμε πάντα για έμπιστο site :lol: Εγώ το Panda εμπιστεύομαι περισσότερο από όλα (έχω πάρει και παλαιότερα δλδ), αλλά δεν έχει στοκ μου είπανε τώρα... Άκου τον φίλο μας τον gsir και πάρτο από mini deal, to2c, merimobiles, ibuygou, panda will και άσε τα αναξιοπιστα μαγαζιά γιατί κυκλοφορούν και πλαστά. Όσο για την τιμή αν θες περιμένεις λίγο να πέσουν. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Γιατί πέρασε αυτός την stable v5 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 την περασες δηλαδη την v5..τι recovery εχεις; παιδια το ρουτ τη v5 ειναι πανευκολο. αν ομως εχεις κανει πριν ρουτ με vroot εχεις θεμα. νομιζω πως καποιο προβλημα υπαρχει αναλογα και την recovery που φορας. ο geokart πχ περασε v5. με ενα ζιπακι που το ανεβασα και πιο πριν κατευθειαν εγκατασταση απο την εφαρμογη updater του τηλεφωνου και ενεργοποιηθηκαν πανευκολα τα root permissions της miui..αν δεν παιρνιεται το ζιπακι η το vroot φταίει η νομιζω η recovery.. Απ΄τη στιγμή που πέρασα ξανα τη multi v5 stable δεν χάθηκε το ρουτ του vroot; στο ζιπακι εχω πρόβλημα assert eror. recovery 3e εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Γιατί πέρασε αυτός την stable v5 Φίλε αφορά στην δική μου ερώτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για μένα το λες τι τραβιξα ε;;;εκανα κ γω το λάθος και το πήρα με multi απο minideal!χειρότερη ROM δεν υπήρχε! Έπρεπε να την αλλάξω!όλο lag είχα. βεβαια ρισκαρα πολύ! Αλλά το αναστησα! ομως 1) έμαθα πως γίνεται όλη η διαδικασία απέκτησα εμπειρία!( όντως έχει δίκαιο ο bull είναι πανεύκολο) ,2) η v5 stable multi είναι απίστευτη σταθεροτατη( δε το μετάνιωσαν ουτε στιγμη που την εβαλα)! Εγώ θα σου πρότεινα αν δε θες ναμπλεξεις πάρε αγγλική!για να κανει ΟΤΑ update! Και αν θες για ελληνικά προτείνουν τα παιδιά ενα πρόγραμμα που κανει αρκετά καλη μετάφραση στα ελληνικά ( δε θυμάμαι πως λέγεται) Εγώ παιδιά το αγόρασα από το xiaomiworld.com και οι μεταφράσεις τους ειναι πραγματικά παρά πολ´υ καλή (φαίνεται το κάθε μαγαζί έχει τις δικές του. Μια φίλη το αγόρασε από αλλού και οι μεταφράσεις δεν λένε και πολλά πράγματα . Προσωπικά ειναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε επαφή με android ,rom MIUI και τα σχετικά και παρά το γεγονός ότι έχω διαβάσει 100αδες post για αναβθμισεις δεν τολμώ να το κάνω. Εσύ φιλε που λες ότι τα κατάφερες αν δεν ειναι μεγάλη διαδικασία και μπορείς να το κανείς καταγράψε τη σε παρακαλώ για εμάς τους άσχετους γιατί διαβάζοντας δεξιά και αριστερά πληροφορίες που δεν τις καταλαμβενεις και καλά δεν πας πουθενά. Παντός στο δικό μου τηλέφωνο γράφει έκδοση android 4.2.1.jop40D MIUI 3.11.1 Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Απ΄τη στιγμή που πέρασα ξανα τη multi v5 stable δεν χάθηκε το ρουτ του vroot; στο ζιπακι εχω πρόβλημα assert eror. recovery 3e εχω το λογικο ειναι οτι χαθηκε..δοκιμασες απο τον updater που σου ειπα; μπορεις να ποσταρεις το προβλημα με τα asserts; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Άκου τον φίλο μας τον gsir και πάρτο από mini deal, to2c, merimobiles, ibuygou, panda will και άσε τα αναξιοπιστα μαγαζιά γιατί κυκλοφορούν και πλαστά. Όσο για την τιμή αν θες περιμένεις λίγο να πέσουν. Όπως έγραψα και πιο πάνω, εγώ το αγόρασα από το συγκεκριμένο και κόστισε 180 δολάρια με το κουπόνι εγγραφής. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι γενικά, όμως πλαστό δεν μπορεί να είναι και να δέχεται paypal. Το στήσιμό του (γραφιστικό layout) πάντως είναι πολύ καλύτερο από όλα τα γνωστά μαγαζιά, όπως και τα κείμενα στα αγγλικά που έχουν στις πληροφορίες και τα FAQ, αυτό τελικά με έκανε να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου. Λόγω paypal, το ρίσκο είναι να μην έχουν στοκ (ωστόσο μέσα σε 3 ώρες μου έστειλαν track number, σε 2-3 μέρες θα δω αν εξελίσσεται η αποστολή) και βέβαια το after sales service που για τα κινέζικα, ούτως ή άλλως ευχόμαστε να μην χρειαστούμε. Δε θέλω να παρασύρω κανέναν, ούτε να διαφημίσω ένα μαγαζί χωρίς να έχω εμπειρία, απλά να βάλω το ρίσκο στην πραγματική του διάσταση. Σημειωτέον πως το tracking number μου ήρθε με 2 e-mail ένα από το μαγαζί και ένα από το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Άκου τον φίλο μας τον gsir και πάρτο από mini deal, to2c, merimobiles, ibuygou, panda will και άσε τα αναξιοπιστα μαγαζιά γιατί κυκλοφορούν και πλαστά. Όσο για την τιμή αν θες περιμένεις λίγο να πέσουν. ολα αυτα που αναφερεις καποιοι τα δοκιμασαν πριν και τωρα λεμε οτι ειναι αξιοπιστα μεχρι να γινει η στραβη βεβαια. και για το xiaomiworld λεγανε οτι ειναι αναξιοπιστο αλλα οσοι πηραν απο εκει δε ανεφεραν καποιο προβλημα. εμενα το to2c με 6 παραγγελιες , ακομη περιμενω η το τηλ η refund για παραγγελια απο 2/12. και πολλοι πλεον εχουν θεμα και με το minideal. καλο ειναι να μπαινουν κι αλλοι παιχτες για να υπαρχει ανταγωνισμος και να μη το παιρνουν πανω τους. προσωπικα οπως δοκιμασα το to2c απο τις πρωτες μερες που μπηκε στο φορουμ θα δοκιμασω και το jsxl.com μολις μου απαντησουν για τη διαθεσημοτητα. ακομη και αποστολη με dhl που με ενδιαφερει βγαινει συνολο κατω απο 200$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 το λογικο ειναι οτι χαθηκε..δοκιμασες απο τον updater που σου ειπα; μπορεις να ποσταρεις το προβλημα με τα asserts; assert(apply_patch_check("/system/app/LBESEC_MIUI.apk", "de8f81139c3b225937c1317f0b72ffb795df7dfe", "985320c68f77d86ce1aff6ffaadb603e06639fd6")); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Συγνώμη γιατί κάπου έχασα τη μπάλα :help: Εγώ τι έχω καταλάβει: Αν το παραγγείλω(από το t2c)multi-root,θα έχω Ελληνικά,θα είναι root,δεν θα κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις.Σωστά; Μπορώ όμως να αλλάξω rom,βάζοντας την καινούργια αναβάθμιση και χάνοντας συγχρόνως το root(που πρέπει να ξανακάνω)και τα Ελληνικά τα οποία δεν ξαναμπαίνουν.Σωστά; Αν το παραγγείλω English version,δεν έχω Ελληνικά,δεν είναι root,κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις.Σωστά; Μπορώ όμως να το κάνω root και για Ελληνικά(όχι τέλεια)να βάλω κάποιο πρόγραμμα.Σωστά; Αν κάπου δεν έχω καταλάβει κάτι πείτε μου:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 assert(apply_patch_check("/system/app/LBESEC_MIUI.apk", "de8f81139c3b225937c1317f0b72ffb795df7dfe", "985320c68f77d86ce1aff6ffaadb603e06639fd6")); ωραια δωσε το λινκ απο το οποιο κατεβασες και φλασαρες τη ρομ Συγνώμη γιατί κάπου έχασα τη μπάλα :help: Εγώ τι έχω καταλάβει: Αν το παραγγείλω(από το t2c)multi-root,θα έχω Ελληνικά,θα είναι root,δεν θα κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις.Σωστά; Μπορώ όμως να αλλάξω rom,βάζοντας την καινούργια αναβάθμιση και χάνοντας συγχρόνως το root(που πρέπει να ξανακάνω)και τα Ελληνικά τα οποία δεν ξαναμπαίνουν.Σωστά; Αν το παραγγείλω English version,δεν έχω Ελληνικά,δεν είναι root,κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις.Σωστά; Μπορώ όμως να το κάνω root και για Ελληνικά(όχι τέλεια)να βάλω κάποιο πρόγραμμα.Σωστά; Αν κάπου δεν έχω καταλάβει κάτι πείτε μου:dizzy: σωστα καταλαβες μονο που οποια αναβαθμιση της multi και να περασεις θα εχεις σιγουρα ελληνικα..μονο αν περασεις μονο σου αγγλοκινεζικη δεν θα εχεις ελληνικα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ωραια δωσε το λινκ απο το οποιο κατεβασες και φλασαρες τη ρομ http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0_jb-4.2.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 cwm εχεις για recovery; δεν ξερω τι αλλο να προτεινω. η τελευταια προταση θα ηταν να κατεβασεις αυτο http://xiaomi.eu/community/threads/restore-stock-firmware-and-lost-imei-baseband-by-spflash-tool.23188/ και απο τα αρχεια που θα κατεβασεις να φλασαρεις μονο το recovery.img για να εχεις τη μανισια recovery Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 cwm εχεις για recovery; δεν ξερω τι αλλο να προτεινω. η τελευταια προταση θα ηταν να κατεβασεις αυτο http://xiaomi.eu/community/threads/restore-stock-firmware-and-lost-imei-baseband-by-spflash-tool.23188/ και απο τα αρχεια που θα κατεβασεις να φλασαρεις μονο το recovery.img για να εχεις τη μανισια recovery 3e recovery. Και εγω χάθηκα. Tην stable v5 την αγγλοκινέζικη την ρουταρει το vroot ή σε εμένα μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δεν το εχω ξεκαθαρισει το θεμα με τα asserts. αν δεν θες παντως multilang και θελεις οτα ακολουθα τον οδηγο αυτον για να βαλεις stable. αναβαθμιζεις και οτα σε v5 ρουταρεις με το ζιπακι και τελος Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ωραια δωσε το λινκ απο το οποιο κατεβασες και φλασαρες τη ρομ σωστα καταλαβες μονο που οποια αναβαθμιση της multi και να περασεις θα εχεις σιγουρα ελληνικα..μονο αν περασεις μονο σου αγγλοκινεζικη δεν θα εχεις ελληνικα.. Ωραία και τώρα ποια version παραγγέλνω,εδώ σε θέλω:fool: Ποια από τις δυο πιστεύεις είναι η πιο "ανώδυνη" από άποψη χρόνου ενασχόλησης συνολικά και σε βάθος χρόνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harut2005 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ολα αυτα που αναφερεις καποιοι τα δοκιμασαν πριν και τωρα λεμε οτι ειναι αξιοπιστα μεχρι να γινει η στραβη βεβαια. και για το xiaomiworld λεγανε οτι ειναι αναξιοπιστο αλλα οσοι πηραν απο εκει δε ανεφεραν καποιο προβλημα. εμενα το to2c με 6 παραγγελιες , ακομη περιμενω η το τηλ η refund για παραγγελια απο 2/12. και πολλοι πλεον εχουν θεμα και με το minideal. καλο ειναι να μπαινουν κι αλλοι παιχτες για να υπαρχει ανταγωνισμος και να μη το παιρνουν πανω τους. προσωπικα οπως δοκιμασα το to2c απο τις πρωτες μερες που μπηκε στο φορουμ θα δοκιμασω και το jsxl.com μολις μου απαντησουν για τη διαθεσημοτητα. ακομη και αποστολη με dhl που με ενδιαφερει βγαινει συνολο κατω απο 200$ Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Αν δε δοκιμάσεις πως θα ξέρεις? Απλά καλό είναι γενικά να πάρεις πρώτα κάποια μικροπράγματα να δεις αν όλα είναι οκ. Επειδή όμως τώρα σκέφτομαι να πάρω το hongmi άμεσα, δεν έχω χρόνο για πειράματα κ δοκιμές και είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα. Όταν λες jsxl.com εννοείς jsxltech.com έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ωραία και τώρα ποια version παραγγέλνω,εδώ σε θέλω:fool: Ποια από τις δυο πιστεύεις είναι η πιο "ανώδυνη" από άποψη χρόνου ενασχόλησης συνολικά και σε βάθος χρόνου; εννοειται η αγγλοκινεζικη...αν δεν εχεις θεμα με τα αγγλικα στο μενου παιρνεις αυτη χωρις 2η σκεψη.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δεν το εχω ξεκαθαρισει το θεμα με τα asserts. αν δεν θες παντως multilang και θελεις οτα ακολουθα τον οδηγο αυτον για να βαλεις stable. αναβαθμιζεις και οτα σε v5 ρουταρεις με το ζιπακι και τελος μα την αγγλοκινεζικη είχα τοσο καιρο και δεν μπορουσα με το ζιπακι να την ρουταρω (παλι προβλημα με τα asserts) και έβαλα την multi. Y.G. αυτο το ζιπακι http://en.miui.com/thread-13293-1-1.html δεν ειναι το σωστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ναι αυτο ειναι..περιεργο παντως.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ναι αυτο ειναι..περιεργο παντως.. recovery μονο με το sp flash tool μπορω να αλλάξω χωρίς να είμαι ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 και μεσα απο την ηδη υπαρχουσα recovery σου λογικα..για δες και εδω μια απαντηση install the rom again without any wipes and it will restore all original system files (all your data and apps will be safe) so u will be able to install my stock root Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 εννοειται η αγγλοκινεζικη...αν δεν εχεις θεμα με τα αγγλικα στο μενου παιρνεις αυτη χωρις 2η σκεψη.. Μωρέ και θέμα έχω...και ανάθεμα που δεν ξέρω Αγγλικά,αλλά πιστεύω με το πρόγραμμα αλλαγής γλώσσας κάτι θα γίνει :cry: Αν κάποιος το έχει στη συγκεκριμένη συσκευή,ας μας πει για το αποτέλεσμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts