Jokey5 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία να τεσταρω το τηλ με το navigon και τα αποτελέσματα ήταν άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Προσωπική μου άποψη ότι ο μοναδικός λόγος που το κινητό του Nicolas μπορεί να είναι fake είναι η μη ύπαρξη του miui recovery, αν το λέω καλά. Κάποιος που ξέρει από roms και rooting, να μας πει αν αυτό μπορεί να συμβεί από την αλλαγή της rom σε multi. απο την στιγμή που και τις δύο ρομ τις βγάζει η Miui,θα έπρεπε να είχαν το δικό της recovery. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 απο την στιγμή που και τις δύο ρομ τις βγάζει η Miui,θα έπρεπε να είχαν το δικό της recovery. Άλλο η ROM άλλο η recovery,η MIUI φτιάχνει ΜΙΑ δική της(recovery) με την οποία στέλνει παντού το τηλέφωνο.Οι resellers αν εμείς το ζητήσουμε ,την αλλάζουν για να βάλουν την multi πχ.Σε καμμία περίπτωση η ύπαρξη και μόνο άλλης recovery δεν σημαίνει fake συσκευή, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) απο την στιγμή που και τις δύο ρομ τις βγάζει η Miui,θα έπρεπε να είχαν το δικό της recovery. μα εδώ νομίζω είναι το μπέρδεμα εγώ από ότι έχω καταλάβει και δει την MULTI δεν την βγάζει ΕΠΙΣΗΜΑ η xiaomi της xiaomi έχει μόνο κινέζικα και αγγλικά άρα η multi αναγκαστικά είναι πειραγμένη επίσης να κάνουμε ένα θέμα μόνο για αυτό :) για τα fake xiaomi η γνώμη μου είναι ότι είναι λίγο παράλογο να υπάρχει ρεπλικα σε κάτι το οποίο δεν θεωρείτε premium και είναι χαμηλής τιμής (τα άλλα xiaomi είχανε και 300 ευρώ όχι τα μισά) να κάτσεις να κάνεις κάτι πανομοιότυπο και με καλά χαρακτηριστικά πόσο να κερδίσεις πια πιο λογικό το βρίσκω να είναι λάθος flasharismatos ή να τα φτιάχνει η xiaomi π.χ. από 2 πηγές Edited January 5, 2014 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Άλλο η ROM άλλο η recovery,η MIUI φτιάχνει ΜΙΑ δική της(recovery) με την οποία στέλνει παντού το τηλέφωνο.Οι resellers αν εμείς το ζητήσουμε ,την αλλάζουν για να βάλουν την multi πχ.Σε καμία περίπτωση η ύπαρξη και μόνο άλλης recovery δεν σημαίνει fake συσκευή, ρε φίλε σοβαρά λες να μη ξέρω τη διαφορά;ούτε που θυμάμαι πόσες φορές έχω κάνει τέτοια πειράματα,στα διάφορα κινητά μου. άλλο είπα,άλλο λες.αυτό που είπα είναι πως αν την φτιάχνει η miui πρέπει να έχει το recovery της.αν δεν την φτιάχνει,δε είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι εφικτό να έχει το recivery της miui. Σαφώς το recovery μπορεί να αλλαχθεί.Το θέμα όμως είναι εσείς που το έχετε παραλάβει με την multi πιο recovery έχετε;γιατί αν έχετε όλοι της miui και μόνο μία συσκευή έχει απλό recovery,κάτι παίζει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Το θέμα όμως είναι εσείς που το έχετε παραλάβει με την multi πιο recovery έχετε;γιατί αν έχετε όλοι της miui και μόνο μία συσκευή έχει απλό recovery,κάτι παίζει. Εγώ που το πήρα από το to2c είχα CWM επειδή ζήτησα να έρθει με multi. Αλλά επειδή ήθελα να δοκιμάσω και το recovery τις MIUI έβαλα αυτό: MIUI RECOVERY (WCDMA VERSION) rename it in recovery.img Download (credits to MIUI Italia): https://mega.co.nz/#!PRUzhbLL!JBInjlTIwp6iqi45d-zXAl-HUNQuQ21K7hJFgk-r8N0 (http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-full-working.22953/) αλλά προσοχή με αυτό το recovery δεν μπορείς να κάνεις root με το root.zip Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 άρα η multi έρχεται με cwm και όχι με απλό 3e recovery ή αυτό της miui. ενδιαφέρον.ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Chryssostomos εγώ απάντησα αλλά μάλλον δεν είδες τι είπα :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ...εμένα από minideal ήρθε με multi (1.0) και 3e (stock; ) recovery. Επειδή το σέταρα και το έδωσα βιαστικά, δε δοκίμασα το miui recovery, αλλά έβαλα CWM. Μάλλον θα πρέπει να ξαναδώ λίγο το ζήτημα IMEI/SN από xiaomi. Με ανησυχεί κάπως η τροπή των πραγμάτων και σίγουρα έχουν κάποια βασιμότητα τα όσα αναφέρονται σχετικά με ρέπλικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Chryssostomos εγώ απάντησα αλλά μάλλον δεν είδες τι είπα :))) το είδα.αν είναι λάθος φλασαρίσματος,θα το διόρθωνε απλά φλασάρισμα απο την αρχή. Αρκετά το αναλύσαμε πιστεύω.Να χαίρεστε το κινητό και να σας βγεί απροβλημάτιστο εύχομαι!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Όσοι το πήραν με αγγλική-κινεζικη stable rom τα updates γίνονται κανονικά; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lenovo p780 το οποιο εχει την διπλασια μπαταρια απο αυτο.Αν και με τρομαξατε λιγο με τα fake μαλλον κλινω προς το Red Rice λογω ονοματος και μονο και υποστηριξης.Επισης λεω να το παρω απο minideal αλλα με την default rom του στα αγγλικα,δεν εχω προβλημα.Στην παραγγελια να υποθεσω οτι πρεπει να τους γραψω να μ στειλουν το global ετσι.....?Μην μ ερθει το αλλο και καει η γουνα μας. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 το πρόβλημα στο φλασαρισμα της v5 ρομ με τα assert "(getprop("ro.product.device") == "HM2013023" || getprop("ro.build.product") == "HM2013023")" λύνεται ως εξής : κατεβάζεις τη v5 ρομ από http://xiaomi.eu/community/threads/4-1-3.23236/ και όχι απο http://en.miui.com/download-82.html με παίδεψε πάρα πολύ χθες αλλά το βρήκα:) το δικό μου ήρθε από minideal με e3 recovery.. δοκίμασα καi δουλεύουν όλα τα recovery. cmw-miui-e3 είναι γνησιότατο μέχρι και me spflash tool το φλασαρα .. πολύ καλό κινητό, πρώτη αγορά από minideal, 100% ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lenovo p780 το οποιο εχει την διπλασια μπαταρια απο αυτο.Αν και με τρομαξατε λιγο με τα fake μαλλον κλινω προς το Red Rice λογω ονοματος και μονο και υποστηριξης.Επισης λεω να το παρω απο minideal αλλα με την default rom του στα αγγλικα,δεν εχω προβλημα.Στην παραγγελια να υποθεσω οτι πρεπει να τους γραψω να μ στειλουν το global ετσι.....?Μην μ ερθει το αλλο και καει η γουνα μας. το γράφει στη περιγραφή..αν ειναι wcdma εισαι κομπλε..επισης καταληξαμε πως επειδη τα τηλεφωνα δεν εχουν τη mi_recovery και βγαζουν καποια errors σε περασμα ρομ οτι ειναι fake πραγμα που για μενα δεν στεκει καθως ατομα που αγορασαν απο ibuygou, που υποτιθεται ειναι υπερανω υποψιας, εχουν το ιδιο θεμα http://en.miui.com/thread-11242-2-1.html (ποστ13 και μετα). παρε λοιπον απο οπου νομιζεις, διαλεξε να στο στειλουν και με απλο ταχυδρομειο να χεις το κεφαλι σου ησυχο και εισαι κομπλε.. Edited January 5, 2014 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 το πρόβλημα στο φλασαρισμα της v5 ρομ με τα assert "(getprop("ro.product.device") == "HM2013023" || getprop("ro.build.product") == "HM2013023")" λύνεται ως εξής : κατεβάζεις τη v5 ρομ από http://xiaomi.eu/community/threads/4-1-3.23236/ και όχι απο http://en.miui.com/download-82.html με παίδεψε πάρα πολύ χθες αλλά το βρήκα:) το δικό μου ήρθε από minideal με e3 recovery.. δοκίμασα καi δουλεύουν όλα τα recovery. cmw-miui-e3 είναι γνησιότατο μέχρι και me spflash tool το φλασαρα .. πολύ καλό κινητό, πρώτη αγορά από minideal, 100% ευχαριστημένος ...οι δύο rom που αναφέρεις δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες απαραίτητα. Η πρώτη αφορά τη multilanguage version, ενώ η δεύτερη είναι η official με αγγλικά-κινέζικα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δεν σύγκρινα τις δυο rom.Απλα προσπαθώ να βοηθήσω οποίον έχει παρόμοιο πρόβλημα. Το σχόλιο σου ποιον βοηθάει αυτή τη στιγμή? Αμφισβητείς τη λύση του προβλήματος? Εχεις κάνει κάτι διαφορετικό στο δικο σου hongmi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 άρα η multi έρχεται με cwm και όχι με απλό 3e recovery ή αυτό της miui. ενδιαφέρον.ευχαριστώ για την απάντηση. Ετσι ειναι αδελφε,οταν σου περνανε την unofficial multilanguage rom αλλαζει αναγκαστικα και το recovery.Δεν σημαινει οτι ειναι fake το κινητο.Αν ψαξεις λιγο στα φορουμ,λενε και πως να αλλαξεις τo custom recovery απο κινεζικο σε αγγλικο μεσω mobileuncle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Έτσι είναι αδελφέ,όταν σου περνάνε την unofficial multilanguage rom αλλάζει αναγκαστικά και το recovery.Δεν σημαίνει οτι είναι fake το κινητό.Αν ψάξεις λιγο στα φόρουμ,λένε και πως να αλλάξεις τo custom recovery από κινεζικο σε αγγλικό μέσω mobileuncle. το δικό μου ήρθε με multi και e3 recovery. είναι στο χέρι αυτού που περνάει τη multi ποιο recovery θα εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Εχω ασχοληθει με C,C++,C#,Java, με βασεις SQL, με php για αναπτυξη δικτυακων εφαρμογων και σελιδων και τον τελευταιο χρονο ασχολουμαι με android development(κατανεμημενα συστηματα). Αν πιστευετε οτι το τηλεφωνο σας,σας ικανοποιει τοτε κατεβαστε την ρομ,αλλαχτε το αρχειο miui_HM2W_JHBCNAH4.0_4becba62b1_4.2.zip\META-INF\com\google\android\updater-script (ανοιχτε το με wordpad ή notepad++) και αφαιρεστε το κομματι : assert(getprop("ro.product.device") == "HM2013023" || getprop("ro.build.product") == "HM2013023"); Μετα προφανως αντικαταστηστε το παλιο updater-script με το νεο.Η εγκατασταση θα συνεχιστει και θα μπορειτε να κανετε updates αφου το υλικο ειναι πιστο στο αρχικο ή εξαιρετικα κοντα σε αυτο. και αυτό που λες δεν λειτούργησε στο δικό μου το διάβασα χθες στο ευρωπαϊκό φόρουμ, το δοκίμασα αλλά δεν λειτούργησε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ηρεμηστε αδελφια... Τα συμπερασματα βγηκαν, ας ασχοληθουμε με τις συσκευες μας τωρα.... Τελικα απο που μπορω να το παρω με 'ασφαλεια'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ηρεμηστε αδελφια... Τα συμπερασματα βγηκαν, ας ασχοληθουμε με τις συσκευες μας τωρα.... Τελικα απο που μπορω να το παρω με 'ασφαλεια'; ήρεμοι είμαστε :) ibuygou, merimobiles, to2c, minideal, spemall η επιλογή είναι δική σου. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 οταν κατεβάζουμε ενα lockscreen πως το διαγραφουμε μετα; παντως για το θεμα γνησιοτητας εγω ειμαι κομπλέ!τωρα αν μετα απο τοσα ειναι ακομα ρεπλικα φεικ.. για τιμωρια στους Κινέζους δεν θα ξαναφαω ρυζι.. μονο παττατα, μακαρόνι!! :-D :-D Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ξανακανω παλι μια ερωτηση που εκανα πιο πριν..με τη επισημη αγγλικη-κινεζικη εστω οτι κανω ρουτ και ενοποιηση αποθηκευτικου χωρου στη συνεχεια. με τα ota τι γινεται;λογικα χανεται το ρουτ αλλα και η ενοποιηση; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Σας ενημερώνω ότι αφαιρέθηκαν posts. Μπορείτε να γράφετε με πιο ήπιο τρόπο αυτά που θέλετε και να αποφεύγετε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny2000gr Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία να τεσταρω το τηλ με το navigon και τα αποτελέσματα ήταν άψογα Καλησπέρα Επειδή ένας από τους λόγους που παράγγειλα αυτό το κινητό είναι το gps του, μπορείς να μας πεις περισσότερα λόγια για την συμπεριφορά του στην πλοήγηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts