Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aπο αυτο το μαγαζι http://www.spemall.com οτι εχω παραγγειλει δεν εχει καvει παραπανω απο 4 μερες να ερθει στα χερια μου.

Αυτό το καταστημα δεν το έχω ξανακούσει. Για να παραγγείλεις τόσες φορές άρα είναι αξιόπιστο.Ποια ειναι τα μεταφορικά με DHL που ακριβώς βάζεις την επιλογή? Έχει PayPal? Πιστεύω αξίζει αν τα μεταφορικά είναι λίγο παραπάνω από free

Προχωρωντας στo check out διαπίστωσα ότι βάζει 15 ευρώ με DHL στην πρώτη επιλογή που δίνει. Παραπάνω είπες ότι με 5 ευρώ επιπλέον σου ήρθαν τα 11 πακέτα. Μήπως βάζεις κάποιο κουπόνι?

Edited by gtok34

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό το καταστημα δεν το έχω ξανακούσει. Για να παραγγείλεις τόσες φορές άρα είναι αξιόπιστο.Ποια ειναι τα μεταφορικά με DHL που ακριβώς βάζεις την επιλογή? Έχει PayPal? Πιστεύω αξίζει αν τα μεταφορικά είναι λίγο παραπάνω από free

Προχωρωντας στo check out διαπίστωσα ότι βάζει 15 ευρώ με DHL στην πρώτη επιλογή που δίνει. Παραπάνω είπες ότι με 5 ευρώ επιπλέον σου ήρθαν τα 11 πακέτα. Μήπως βάζεις κάποιο κουπόνι?

Nαι εχει paypal,μεχρι στιγμης οτι εχω παραγγειλει μου εχει ερθει χωρις προβλημα.Το θεμα ειναι

με το aftersales τι γινεται.Αν ω μη γενετο ερθει καποιο μηχανημα με προβλημα,η παρουσιασει στο μελλον,τι γινεται.Μεχρι στιγμης ολα λειτουργουν αψογα,αν παθει ομως κατι καποιο τι γινεται,θα λειτουργουν οπως ολα σχεδον τα κινεζικα μαγαζια,η θα ειναι σωστοι επαγγελματιες.Ναι με κουπονι,θα πας στο φορουμ τους,και θα στελνεις στου μοντ εκει,να σου δινουν κουπονια.θα κανεις λαικ στις σελιδες τους στο φεις και θα σου δινουν καθε φορα.

Nαι εχει paypal,μεχρι στιγμης οτι εχω παραγγειλει μου εχει ερθει χωρις προβλημα.Το θεμα ειναι

με το aftersales τι γινεται.Αν ω μη γενετο ερθει καποιο μηχανημα με προβλημα,η παρουσιασει στο μελλον,τι γινεται.Μεχρι στιγμης ολα λειτουργουν αψογα,αν παθει ομως κατι καποιο τι γινεται,θα λειτουργουν οπως ολα σχεδον τα κινεζικα μαγαζια,η θα ειναι σωστοι επαγγελματιες.Ναι με κουπονι,θα πας στο φορουμ τους,και θα στελνεις στου μοντ εκει,να σου δινουν κουπονια.θα κανεις λαικ στις σελιδες τους στο φεις και θα σου δινουν καθε φορα.

δηλαδή τα μεταφορικά πόσο σου βγαίνουν σε ένα τηλέφωνο πάνω κάτω? Μόνο 5 ευρώ με το κουπόνι πάντα?Αν είναι έτσι είναι καλά. Με Dhl το στέλνουν μάλλον μέσω Γερμανίας ίσως γιαυτό δεν περνάει τελωνείο. Το κάνουν απο μόνοι τους ή πρέπει να τους το πεις? Γιατί αν το στείλουν απευθείας την πάτησες χτυπάει σίγουρα τελωνείο.

δηλαδή τα μεταφορικά πόσο σου βγαίνουν σε ένα τηλέφωνο πάνω κάτω? Μόνο 5 ευρώ με το κουπόνι πάντα?Αν είναι έτσι είναι καλά. Με Dhl το στέλνουν μάλλον μέσω Γερμανίας ίσως γιαυτό δεν περνάει τελωνείο. Το κάνουν απο μόνοι τους ή πρέπει να τους το πεις? Γιατί αν το στείλουν απευθείας την πάτησες χτυπάει σίγουρα τελωνείο.

Μου ερχεται γυρω στα 9 δολαρια με το κουπονι.καπου εκει βγαινει στα 5 ευρω.Αν δεις πιο πριν ειχα ποσταρει τα 2 τελευταια προιοντα που μου ηρθαν,και τα 2 μεσω Γερμανιας,αλλα δεν νομιζω να υπαρχει απευθειας πτηση Κινα προς Αθηνα φιλε μου..Τελωνειο παιρνανε τα παντα που ερχονται εκτος ευρωπαικης ενωσης,οχι μονο των κουριερ.Πιστευω παιζει ρολο το πως σου το στελνει το καθε μαγαζι.Οχι εγω δεν τους εχω πει κατι,μονοι τους οτι κανουν.

Μου ερχεται γυρω στα 9 δολαρια με το κουπονι.καπου εκει βγαινει στα 5 ευρω.Αν δεις πιο πριν ειχα ποσταρει τα 2 τελευταια προιοντα που μου ηρθαν,και τα 2 μεσω Γερμανιας,αλλα δεν νομιζω να υπαρχει απευθειας πτηση Κινα προς Αθηνα φιλε μου..Τελωνειο παιρνανε τα παντα που ερχονται εκτος ευρωπαικης ενωσης,οχι μονο των κουριερ.Πιστευω παιζει ρολο το πως σου το στελνει το καθε μαγαζι.Οχι εγω δεν τους εχω πει κατι,μονοι τους οτι κανουν.

9 δολάρια μόνο? πολύ καλά. εγώ μπήκα στο forum τους, γράφτηκα και έχει ενα κουπόνι για τους νεους στα 5 δολλάρια μόνο. Τώρα αυτο που είπες στου μοντ δεν το κατάλαβα...Θα δοκιμάσω να μπω και στο facebook

τα modules του xposed δεν λειτουργουν τα modules για miui οντως δουλευουν μια χαρα . Εχει κανεις προβλημα με τις ρυθμισεις ?τι εννοω απενεργοποιω τον ηχο στα πληκτρα και τη δονηση και σε καθε επανεκκινηση αυτα ξανα ενεργοποιουνται παρομοιο προβλημα ειχα σε ενα αμοι n828 αλλα απενεργοποιοντας το quick boot εφτιαχνε εδω δε βρηκα τετοια ρυθμιση

πριν πολλες μερες ειχα μιλησει γι αυτο το προβλημα αλλα νομιζα το εχω μονο εγω σε γενικες γραμμες και μετα απο αρκετα φλασαρισματα εχω να πω τα εξης η stable rom εχει το παραπανω προβλημα σπαστικο αρκετα για μενα στην 3.12.13 που εχω τωρα εχει διορθωθει , επισης στη stable δε δουλευει το κολπο με τη μετατροπη των χαρτακτηρων unicode στην στοκ εφαρμογη μηνυματων μεσα απο το wsm tools ενω στην 3.12.13 δουλευει.εχω προβλημα και με τις 2 ρομ με τις ειδοποιησεις του led ειτε με το δικο του ειτε με αλλο προγραμμα πχ light manager οποτε θελει αναβει οποτε θελει οχι και επισης υπαρχει θεμα με τα μηνυματα οτι δε φαινεται το ονομα του αποστολεα πιθανοτατα γτ το νουμερο εχει μπροστα το +30 βεβαια το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει παντα μπορεις να δεις τα μηνυματα και να τα δειχνει κανονικα και σε ενα λεπτο να τα ξαναδεις και να μη δειχνει το ονομα φανταζομαι αν αλλαξω ολες τις επαφες βαζοντας μπροστα το +30 θα φτιαξει αλλα βαριεμαι να το κανω αν ξερει καποιος κατι αλλο επ αυτου ας μου πει σε γενικες γραμμες το κινητο σε σχεση με το amoi 828 που ειχα πριν ειναι αρκετα καλο με μονο ξεκαθαρο συν το gps που χωρις κανενα fix κλειδωσε σε 5 δευτερολεπτα μη πω και λιγοτερο και ελαχιστα την καμερα και ποιοτητα κατασκευης χωρις τεραστια διαφορα ομως η miui σαν ρομ επειδη πρωτη φορα τη χρησιμοποιω δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασε ,αλλο ενα προβλημα που εχω ειναι ενα ελαφρυ θορυβο που ακουω οταν μιλαω οχι μεγαλης εντασης αλλα ψιλοεκνευριστικο καπου διαβασα στο νετ για παρομοιο προβλημα απο αλλους χρηστες με bluetooth hands free nokia και jabra που δοκιμασα δεν εχω καποιο θεμα ελπιζω να μη σας κουρασα με το μεγαλο post

πριν πολλες μερες ειχα μιλησει γι αυτο το προβλημα αλλα νομιζα το εχω μονο εγω σε γενικες γραμμες και μετα απο αρκετα φλασαρισματα εχω να πω τα εξης η stable rom εχει το παραπανω προβλημα σπαστικο αρκετα για μενα στην 3.12.13 που εχω τωρα εχει διορθωθει , επισης στη stable δε δουλευει το κολπο με τη μετατροπη των χαρτακτηρων unicode στην στοκ εφαρμογη μηνυματων μεσα απο το wsm tools ενω στην 3.12.13 δουλευει.εχω προβλημα και με τις 2 ρομ με τις ειδοποιησεις του led ειτε με το δικο του ειτε με αλλο προγραμμα πχ light manager οποτε θελει αναβει οποτε θελει οχι και επισης υπαρχει θεμα με τα μηνυματα οτι δε φαινεται το ονομα του αποστολεα πιθανοτατα γτ το νουμερο εχει μπροστα το +30 βεβαια το περιεργο ειναι οτι δεν το κανει παντα μπορεις να δεις τα μηνυματα και να τα δειχνει κανονικα και σε ενα λεπτο να τα ξαναδεις και να μη δειχνει το ονομα φανταζομαι αν αλλαξω ολες τις επαφες βαζοντας μπροστα το +30 θα φτιαξει αλλα βαριεμαι να το κανω αν ξερει καποιος κατι αλλο επ αυτου ας μου πει σε γενικες γραμμες το κινητο σε σχεση με το amoi 828 που ειχα πριν ειναι αρκετα καλο με μονο ξεκαθαρο συν το gps που χωρις κανενα fix κλειδωσε σε 5 δευτερολεπτα μη πω και λιγοτερο και ελαχιστα την καμερα και ποιοτητα κατασκευης χωρις τεραστια διαφορα ομως η miui σαν ρομ επειδη πρωτη φορα τη χρησιμοποιω δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασε ,αλλο ενα προβλημα που εχω ειναι ενα ελαφρυ θορυβο που ακουω οταν μιλαω οχι μεγαλης εντασης αλλα ψιλοεκνευριστικο καπου διαβασα στο νετ για παρομοιο προβλημα απο αλλους χρηστες με bluetooth hands free nokia και jabra που δοκιμασα δεν εχω καποιο θεμα ελπιζω να μη σας κουρασα με το μεγαλο post

Ε οχι και μας κουρασες, σιγα το μεγαλο post, μια προτασουλα ειναι ολο κι ολο...:confused:

Ε, βαλε ρε δικε μου και καμμια τελεια, δεν μου εφτασε η αναπνοη για να το διαβασω:lol::lol::lol:

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

παιδια απο φωτογραφικη τι λεει?

διαβασα το θρεντ ως εδω.

καποια συγκριση με κατι καλο σαν thl w8 που ειναι επιπεδου galaxy s3 σε φωτο.?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

παιδια απο φωτογραφικη τι λεει?

διαβασα το θρεντ ως εδω.

καποια συγκριση με κατι καλο σαν thl w8 που ειναι επιπεδου galaxy s3

Φοράει Samsung φακό. Δεν έχω δει φώτο του thl αλλά σε σχέση με το umiX2 με 13 megapixel φακό τραβάει καλύτερες το Xiaomi. Λογικά φοράει ίδιο φακό με το s3.

Ζωντανά χρώματα και καθαρές!

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Φοράει Samsung φακό. Δεν έχω δει φώτο του thl αλλά σε σχέση με το umiX2 με 13 megapixel φακό τραβάει καλύτερες το Xiaomi. Λογικά φοράει ίδιο φακό με το s3.

Ζωντανά χρώματα και καθαρές!

Oχι ιδιο, καλυτερο μη σου πω.

Πρωινό Update σε αναμονή Παράδοσης, σήμερα ή αύριο?????:O

Item to be delivered 23-12-2013 09:15 χχχχχχχχ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Item arr χχχχχχχχχχ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 23-12-2013 07:48 χχχχχχχχ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 21-12-2013 20:05 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Item in container - canceled 21-12-2013 20:05 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 21-12-2013 12:51 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Item handed over to customs authority for final delivery 21-12-2013 07:38 IPS

Receive Item At Office Of Exchange 21-12-2013 07:20 IPS

Receive Item From Customer 13-12-2013 15:21 IPS

Από τη στιγμή που το πακέτο παραδοθεί στην αεροπορική εταιρεία και ουσιαστικά φύγει απο την Ηπειρωτική Κίνα, το Track and Trace των ΕΛΤΑ είναι πολύ ποιο λεπτομερές και γεωγραφικά ακριβές για την τύχη του πακέτου. Ας δούμε και την καταχώρηση αυτή τη στιγμή στο Singapore Post Speed post Track and trace το οποίο όπως είναι λογικό ήταν ποιο ακριβές στις καταχωρήσεις ενόσω το αντικείμενο ήταν στην Ηπειρωτική Κίνα.

21/12/2013 09:47 Departed from Destination Transit Centre

21/12/2013 09:38 Held by Customs at Destination

21/12/2013 09:20 Received at Destination Transit Centre

17/12/2013 10:55 Handover to Airline

16/12/2013 13:55 Processing at Air Transit Center

13/12/2013 16:20 Processing at Sorting Centre

13/12/2013 16:19 Acknowledged at Transit Centre

13/12/2013 10:30 Pending shipment from Merchant/Shipper

Όλα τα παραπάνω αφορούν τις αποστολές με EMS Speedpost της Singapore Post οποία συνεργάζεται στη χώρα μας με τα ΕΛΤΑ.

Edited by dimitrish

Πρωινό Update σε αναμονή Παράδοσης, σήμερα ή αύριο?????:O

Item to be delivered 23-12-2013 09:15 χχχχχχχχ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Item arr χχχχχχχχχχ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 23-12-2013 07:48 χχχχχχχχ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 21-12-2013 20:05 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Item in container - canceled 21-12-2013 20:05 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 21-12-2013 12:51 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Item handed over to customs authority for final delivery 21-12-2013 07:38 IPS

Receive Item At Office Of Exchange 21-12-2013 07:20 IPS

Receive Item From Customer 13-12-2013 15:21 IPS

dimitrish σε μισω ρε φιλε... :mad:

19/12/2013 00:26 Held by Customs at Destination

19/12/2013 00:19 Received at Destination Transit Centre

15/12/2013 14:22 Handover to Airline

14/12/2013 13:50 Processing at Air Transit Center

11/12/2013 12:37 Processing at Sorting Centre

11/12/2013 12:02 Acknowledged at Transit Centre

10/12/2013 20:00 Pending shipment from Merchant/Shipper

6/12 εκανα την παραγγελια... εφτασε με το καλο αλλα στο τελωνειο της Θεσσαλονικης, οπου μου ειπαν απο τα ελτα οτι βρισκεται, το πανε χαλαρα το πραγμα... και φοβαμαι να παρω και τηλ μην δινουμε και στοχο οπως ειπε καποιος...

να παρω??? να πω τι? η να κατσω να το παιξω ιωβ???

6/12 εκανα την παραγγελια... εφτασε με το καλο αλλα στο τελωνειο της Θεσσαλονικης, οπου μου ειπαν απο τα ελτα οτι βρισκεται, το πανε χαλαρα το πραγμα... και φοβαμαι να παρω και τηλ μην δινουμε και στοχο οπως ειπε καποιος...

Καταρχήν μπες στο track and trace των ΕΛΤΑ και κάνε ένα post τι σου δείχνει......Το Post σου προφανώς είναι απο την Singapore......βάζοντας των ΕΛΤΑ θα έχουμε μια ακριβή εικόνα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα . Το λινκ στο δίνω στο προηγούμενο post.

Επίσης αν πρόκειται σίγουρα για αποστολή EMS τότε μπορείς να δεις εδώ ποιο είναι το πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ COURIER που σε εξυπηρετεί, καθώς η αποστολή δεν πάει ενδεχομένως σε συμβατικό τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ αλλά στο κεντρικό περιοχής, για να φύγει άμεσα με διανομέα προς το σπίτι σου.

Σε επικοινωνία που είχα με το δικό μου κατάστημα πριν λίγο(το οποίο δεν είναι το τοπικό ΕΛΤΑ) με πληροφόρησαν ότι το πακέτο είναι ήδη στο διανομέα, επομένως αναγκαστικά αναμένω παράδοση στο σπίτι, ελπίζοντας να γίνει εντός ημέρας .

Edited by dimitrish

6/12 και εκαναν 4 μερες να στο στειλουν;Ενταξει δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο απο το να περιμενεις.Λογικα μετα τις γιορτες θα το εχεις.ειναι και οι μερες τωρα που γινεται χαμος.

Γεια σας παιδιά,

Είμαι καινούριο μέλος και σκέφτομαι να αγοράσω dual sim smartphone. Είμαι ανάμεσα στο Hοngmi και το Jiayu G4. Θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε τη γνώμη σας?

Ευχαριστώ

Γεια σας παιδιά,

Είμαι καινούριο μέλος και σκέφτομαι να αγοράσω dual sim smartphone. Είμαι ανάμεσα στο Hοngmi και το Jiayu G4. Θα μπορούσατε μήπως να μου πείτε τη γνώμη σας?

Ευχαριστώ

Δύο λόγοι που εγώ επέλεξα το red rice απο το G4

-Άψογη λειτουργία του GPS απο όσους έχουν παραλάβει εν σχέση με το G4.

- Συνεχής υποστήριξη αναβαθμίσεων λογισμικού(MIUI) απο την Xiaomi, η οποία κατα δήλωση πολλών έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο άλλες κινέζικες εταιρείες..........

Σήμερα αναμένω παράδοση οπότε θα σηκώσω εντυπώσεις..........

Δύο λόγοι που εγώ επέλεξα το red rice απο το G4

-Άψογη λειτουργία του GPS απο όσους έχουν παραλάβει εν σχέση με το G4.

- Συνεχής υποστήριξη αναβαθμίσεων λογισμικού(MIUI) απο την Xiaomi, η οποία κατα δήλωση πολλών έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο άλλες κινέζικες εταιρείες..........

Σήμερα αναμένω παράδοση οπότε θα σηκώσω εντυπώσεις..........

Αρχικά, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Δεκτό (και ήθελα να ρωτήσω για τη λειτουργία του GPS), αλλά το jiayu G4 έχει 3000 mAh μπαταρία και 13 ΜP - 3ΜP κάμερες, ή υπάρχει περίπτωση οι κάμερες του Hongmi να είναι καλύτερες. Και όσον αφορά την μπαταρία το Hongmi πως τα πάει?

Δεκτό (και ήθελα να ρωτήσω για τη λειτουργία του GPS), αλλά το jiayu G4 έχει 3000 mAh μπαταρία και 13 ΜP - 3ΜP κάμερες, ή υπάρχει περίπτωση οι κάμερες του Hongmi να είναι καλύτερες. Και όσον αφορά την μπαταρία το Hongmi πως τα πάει?

Φίλε μου μόλις παρέλαβα......Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω αργότερα......Η κάμερα του red είναι 8 και 1.2 αλλά καθοριστική για εμένα πρωτίστως είναι η σωστή λειτουργία όλων των τμημάτων του Hardware σε συνάρτηση με το software.

-Μόλις το άνοιξα, όλα δείχνουν άψογα μέχρι στιγμής αλλά κάτι σημαντικό και προσοχή!!!! Το πακέτο στην EMS είναι δηλωμένης αξίας 250$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και πουθενά δεν βλέπω να υπάρχει αναγραφή δώρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρόλα αυτά δεν είχαμε καμία επίπτωση καθώς ο τρόπος αποστολής εν τέλη βοηθάει ως φαίνεται να μην ασχοληθούν..........

Edited by dimitrish

6/12 και εκαναν 4 μερες να στο στειλουν;Ενταξει δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο απο το να περιμενεις.Λογικα μετα τις γιορτες θα το εχεις.ειναι και οι μερες τωρα που γινεται χαμος.

εκανα παραγγελια παρασκευη 6/12 μαλλον ομως τους πετυχα στο κλεισιμο... το στειλανε δευτερα 9/12 και στο τρακινγκ φαινετε απο 10/12...

Καταρχήν μπες στο track and trace των ΕΛΤΑ και κάνε ένα post τι σου δείχνει......Το Post σου προφανώς είναι απο την Singapore......βάζοντας των ΕΛΤΑ θα έχουμε μια ακριβή εικόνα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα . Το λινκ στο δίνω στο προηγούμενο post.

Επίσης αν πρόκειται σίγουρα για αποστολή EMS τότε μπορείς να δεις εδώ ποιο είναι το πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ COURIER που σε εξυπηρετεί, καθώς η αποστολή δεν πάει ενδεχομένως σε συμβατικό τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ αλλά στο κεντρικό περιοχής, για να φύγει άμεσα με διανομέα προς το σπίτι σου.

Σε επικοινωνία που είχα με το δικό μου κατάστημα πριν λίγο(το οποίο δεν είναι το τοπικό ΕΛΤΑ) με πληροφόρησαν ότι το πακέτο είναι ήδη στο διανομέα, επομένως αναγκαστικά αναμένω παράδοση στο σπίτι, ελπίζοντας να γίνει εντός ημέρας .

Status Date Hour Area

Item handed over to customs authority for final delivery 18-12-2013 22:26 IPS

Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 19-12-2013 52:00 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

Receive Item At Office Of Exchange 18-12-2013 22:19 IPS

Receive Item From Customer 11-12-2013 11:44 IPS

αυτα απο track and trace ελτα... τηλ πηρα σημερα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι ειναι ακομα τελωνειο, οτι λογω των ημερων γινετε χαμος, οτι μαλλον δεν θα πληρωσω και οτι αν καθυστερουσε γιαυτον τον λογο θα με ειχαν παρει τηλ...

γνωριζει κανεις γιατι ειναι σε λαθος σειρα οι ημερομηνιες? και τι ειναι το 52:00???

παντως δεν καταλαβαινω τοσο περισσοτερη δουλεια εχουν στην θεσσαλονικη απο την αθηνα και καθυστερουν τοσο?

dimitrish με το καλο να σου ερθει φιλε καλομιλιτο και ολο καλα νεα να ακους.... αλλα σε μισω... χαχααχα...

9 δολάρια μόνο? πολύ καλά. εγώ μπήκα στο forum τους, γράφτηκα και έχει ενα κουπόνι για τους νεους στα 5 δολλάρια μόνο. Τώρα αυτο που είπες στου μοντ δεν το κατάλαβα...Θα δοκιμάσω να μπω και στο facebook

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Τελικά δίνει το spemall 10 δολάρια αρχικά αν γραφτείς στο forum τους. που σημαίνει ότι κόβει περίπου 7 ευρώ. Τώρα δεν ξέρω πως και με τι κουπόνι του κοψες περσσότερο ώστε να σου έθρει τελικά στα 5 ευρώ μόνο απο τα μεταφορικά της DHL που είναι καπου στα 15. Το οποίο συμφέρει με χίλια καθώς παραλαμβάνεις σε 4 με 5 μέρες. Αν θυμηθείς τι έκανες πες μου. A ξέχασα να σε ρωτήσω αν τα στέλνει τα τηλ. rootαρισμένα και με playstore αν τους το πεις.

Καλές γιορτές.

Edited by gtok34

Μην βλέπεις τα νούμερα. Η ποιότητα μετράει. Τι να τα κάνεις τα 13 αν έχουν θόρυβο οι φωτογραφίες? Άσε που οι περισσότερες 13 είναι 8αρες και με software βγάζουν 13. Η μπαταρία αν και 2000 βγάζει 1,5 μέρα με νορμάλ χρήση. Wifi, gps, data και σερφαρισμα.

Eυχαριστω πολυ.Ποια προτεινεις να βαλω ?MIUI RECOVERY (WCDMA VERSION) ή CWM V5 NO TOUCH (WCDMA VERSION ONLY) ? Και παλι ευχαριστω.

Βαλε CWM V5 NO TOUCH γιατί μόνο με αυτό μπορείς να κάνεις root την stable version. Με το miui recovery δεν σου το περνάει το SU από το root.zip

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2