Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok ευχαριστω !!!! το εκανα και προς το παρον δουλευει μια χαρα, εκανα και reboot και ολα ειναι ενταξει. :):)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το εψαξα αλλα χαθηκαν..... τις εσβησε και τις εκανα ξανα εγκατασταση απο googleplay , παντος ολα ειναι ενταξει τωρα με την λυση του φιλου GR_MAcedon.

Μη ξεχνάς μετά από εγκατάσταση νέας ρομ να ανοίγεις το ling2sd και να κανεις mount το ext4 για να δει το κινητό τις εφαρμογές και τα sortcuts που έχουν μεταναστεύσει εκεί. (το ling2sd να το κρατήσεις στην εσωτερική μνήμη και μη το συνδέσεις στην εξωτερική sd) Επίσης αν θες μια εφαρμογή να τρέχει ποιο γρήγορα την κρατάς στην εσωτερική μνήμη ΠΡΟΣΟΧΗ!! μεταφέρεις μόνο εφαρμογές δικές σου και όχι συστήματος.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν πρέπει να χάνει τίποτα,αλλά πιθανόν να αλλάζουν θέση τα shortcuts στον launcher.

ψάξε καλά τις οθόνες σου,μπορεί να δημιουργεί νέα στο τέλος.

Και γω με αυτό το πρόγραμμα τις έχανα.Παιδιά έκλεισα 1 χρόνο και 1 μήνα και η μπαταρία δε μου τα λέει Καλά.βλέπω να πέφτει αρκετά γρήγορα πλέον.Υπάρχει κανένα πρόγραμμα Όπως στα ios που να σου μετράει πόσους κύκλους φόρτισης έχει κάνει η μπαταρία? Γνωρίζει κανείς?

επαναφορα εργοστασιακων η αν εχεις tprw ρεκοβερυ κανεις full wipes και ειναι σα καινουργιο

Thanks Done .

Απλα μετα ξαναπερασα το root να το δωσω rooted

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Και γω με αυτό το πρόγραμμα τις έχανα.Παιδιά έκλεισα 1 χρόνο και 1 μήνα και η μπαταρία δε μου τα λέει Καλά.βλέπω να πέφτει αρκετά γρήγορα πλέον.Υπάρχει κανένα πρόγραμμα Όπως στα ios που να σου μετράει πόσους κύκλους φόρτισης έχει κάνει η μπαταρία? Γνωρίζει κανείς?

το ιδιο και σε μενα...

μετα απο 1 χρονο παρατηρω πως δεν αντεχει οπως πρωτα. (κινεζιαα :p)

το ιδιο και σε μενα...

μετα απο 1 χρονο παρατηρω πως δεν αντεχει οπως πρωτα. (κινεζιαα :p)

Φίλε βρήκα λύση.είδα μεγάλη βελτίωση με αυτό το πρόγραμμα. Battery life repair. Μου βρήκε 4 cells inactive Και μου τα έκανε health.Και τώρα όλα καλά.Πριν με 4-5 ώρες WiFi Και 3 ώρες οθόνης Και με μια κάρτα SIM μου κρατούσε 1 μέρα με το ζόρι.Τώρα μετα το πρόγραμμα έχω 7 ώρες WiFi,3 ώρες οθόνης,22 ώρες λειτουργίας Και 2 SIM ενεργές Και έχω Και μπαταρία 45% που σημαίνει μεγάλη βελτίωση....δοκίμασε το

Κατέβασα σήμερα την xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable28-GTV-5.1.14 για να τη δόκιμάσω. Τυπικά έκανα ένα virus scan και μου έβγαλε τα παρακάτω (φωτο)

Είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Ξέχασα να περάσω τις φωτό σόρυ

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Τι περιμενετε..; να τα βρισκει ολα οκ με διαφορετικου τύπου αρχεια σε περιβαλλον windows..;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τι περιμενετε..; να τα βρισκει ολα οκ με διαφορετικου τύπου αρχεια σε περιβαλλον windows..;

γενικά το συγκεκριμένο apk είναι ύποπτο (ή έστω διάφορες παραλλαγές του με το ίδιο όνομα)

και αν δεν είναι ύποπτο αφορά νομίζω τους κινέζους

Για οποιον ενδιαφερεται για το χρονο αναμονης του κινητού ή για αυτους που συνηθιζουν να το κλεινουν το βραδυ, θα ποσταρω αυτες τις μερες screenshot απο τη μπαταρια σε κατασταση αναμονης..

Μια πλήρης φόρτιση.

Για οποιον ενδιαφερεται για το χρονο αναμονης του κινητού ή για αυτους που συνηθιζουν να το κλεινουν το βραδυ, θα ποσταρω αυτες τις μερες screenshot απο τη μπαταρια σε κατασταση αναμονης..

εμενα μετα απο ενα χρονο οταν το φορτισω 100% μου δινει χρονο αναμονης 25H&40M με περιπου 9 εφαρμογες να τρεχουν στη μνημη.

25 μερες; :worry:

Μια πλήρης φόρτιση.

Xiaomi hongmi standby time (minimum)

Με κατά διαστήματα έλεγχο + κάτι εισερχόμενα μηνύματα

Μια πλήρης φόρτιση.

Ρε παιδιά έχω μια απορία.Εσείς που το κινητό το έχετε σε αναμονή 15 Και 20 μέρες. Τι το εχετε αγοράσει για να το βλέπετε να κάθεται??Εγώ αν δε το λιώνω δε μπορώ....δε το αφήνω από τα χέρια μου Ούτε λεπτό.κάνω τα πάντα μέσα από κινητό....φιλικά πάντα παιδιά.απλά είχα αυτή την απορία... :)

Μα δεν "το κάνουμε ". Λογικο, αλλα εγω απλως πηρα δεύτερο κινητο και έτυχε να μεινει και να το τεσταρω

Μια πλήρης φόρτιση.

Ααααα.Έτσι εξηγείται......χαχα!Εγώ έχω κοζαρει το UM I zero. Σορυ για το οff topic

Φίλε βρήκα λύση.είδα μεγάλη βελτίωση με αυτό το πρόγραμμα. Battery life repair. Μου βρήκε 4 cells inactive Και μου τα έκανε health.Και τώρα όλα καλά.Πριν με 4-5 ώρες WiFi Και 3 ώρες οθόνης Και με μια κάρτα SIM μου κρατούσε 1 μέρα με το ζόρι.Τώρα μετα το πρόγραμμα έχω 7 ώρες WiFi,3 ώρες οθόνης,22 ώρες λειτουργίας Και 2 SIM ενεργές Και έχω Και μπαταρία 45% που σημαίνει μεγάλη βελτίωση....δοκίμασε το

http://www.androidpolice.com/2015/01/20/facepalm-battery-life-repair-selling-placebo-effect-3-play-store/

και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι δηλαδή?:p

αλλά άντε να εξηγήσεις τα αυτονόητα:(

καλησπέρα στην παρέα, βρήκα ένα scriptaki στο xda το οποίο το φλάσαρα και το κινητό έχει τουλάχιστον σε μένα τελείως διαφορετική συμπεριφορά,και πολύ πιο smooth και καλύτερη μπαταρία. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει είναι αυτό http://click.xda-developers.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_14222949060558&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&libId=bc3d0886-86d8-4be4-a400-020b88417c14&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D2226373&v=1&out=https%3A%2F%2Fwww.mediafire.com%2F%3F9z5p1cy3em2b2ai&ref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F&title=%5BMOD%5D%5BSCRIPTs%5D%5BTWEAKs%5DFly-On%20Mod%E2%84%A2V5.0%20Alpha3%E2%80%A6%20%7C%20Android%20Development%20and%20Hacking%20%7C%20XDA%20Forums&txt=click%20here και αν θέλει να διαβάσει για αυτό ειναι το "fly on mods" sto xda, όποιος δοκιμάσει ας αναφέρει αν καταλαβαίνει τη διαφορά όπως και γω. χρειάζεται απλό flash με custom recovery.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι δηλαδή?:p

αλλά άντε να εξηγήσεις τα αυτονόητα:(

το έχω διαβάσει το άρθρο όπως και κάποια άλλα που κυκλοφορούν, και το έχω χρησιμοποιήσει το προγραμματάκι τους, δεν ταζει λαγους με πετραχήλια τα στατιστικά της μπαταρίας διορθώνει, σε συνδιασμό με άλλο ένα προγραμμα τους που κάνει calibrate κάνει δουλεία.

και δεν χρειάζεται κανείς να τα αγοράσει είναι δωρεάν, σου προτείνουν να κατεβάσεις κάποιες άλλες τους εφαρμογές, εάν κάνεις απλά minimize και ξαναμπείς στην εφαρμογή είσαι οκ. Δοκίμασε τα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.:)

καλησπέρα στην παρέα, βρήκα ένα scriptaki στο xda το οποίο το φλάσαρα και το κινητό έχει τουλάχιστον σε μένα τελείως διαφορετική συμπεριφορά,και πολύ πιο smooth και καλύτερη μπαταρία. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει είναι αυτό http://click.xda-developers.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_14222949060558&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&libId=bc3d0886-86d8-4be4-a400-020b88417c14&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D2226373&v=1&out=https%3A%2F%2Fwww.mediafire.com%2F%3F9z5p1cy3em2b2ai&ref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F&title=%5BMOD%5D%5BSCRIPTs%5D%5BTWEAKs%5DFly-On%20Mod%E2%84%A2V5.0%20Alpha3%E2%80%A6%20%7C%20Android%20Development%20and%20Hacking%20%7C%20XDA%20Forums&txt=click%20here και αν θέλει να διαβάσει για αυτό ειναι το "fly on mods" sto xda, όποιος δοκιμάσει ας αναφέρει αν καταλαβαίνει τη διαφορά όπως και γω. χρειάζεται απλό flash με custom recovery.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το έχω διαβάσει το άρθρο όπως και κάποια άλλα που κυκλοφορούν, και το έχω χρησιμοποιήσει το προγραμματάκι τους, δεν ταζει λαγους με πετραχήλια τα στατιστικά της μπαταρίας διορθώνει, σε συνδιασμό με άλλο ένα προγραμμα τους που κάνει calibrate κάνει δουλεία.

και δεν χρειάζεται κανείς να τα αγοράσει είναι δωρεάν, σου προτείνουν να κατεβάσεις κάποιες άλλες τους εφαρμογές, εάν κάνεις απλά minimize και ξαναμπείς στην εφαρμογή είσαι οκ. Δοκίμασε τα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.:)

νομίζω ότι έχουμε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης.

η παραπάνω εφαρμογή ισχυρίζεται ότι κάνει κάτι που απλά δεν γίνεται και δεν στέκει και επιστημονικά(πάντως όχι απλό calibration)

το γεγονός ότι είναι free απλά παρασύρει πολλούς.

υπάρχουν πολλές εφαρμογές για calibration(περί διαγραφής ενός αρχείου πρόκειται),που εξηγούν απλά τι κάνουν.

το φαινόμενο placebo είναι βέβαια ισχυρότατο,αλλά εδώ γράφουμε σε ένα τεχνολογικό forum,και δεν βλέπω τον λόγο να είμαστε επιεικείς με παραπλανητικές εφαρμογές που κοροϊδεύουν τον κοσμάκη βγάζοντας χρήματα.

Γιατί,επειδή είναι "τζάμπα"???:(

*μα το calibration τα στατιστικά της μπαταρίας διορθώνει!

Edited by xnikos

νομίζω ότι έχουμε τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης.

η παραπάνω εφαρμογή ισχυρίζεται ότι κάνει κάτι που απλά δεν γίνεται και δεν στέκει και επιστημονικά(πάντως όχι απλό calibration)

το γεγονός ότι είναι free απλά παρασύρει πολλούς.

υπάρχουν πολλές εφαρμογές για calibration(περί διαγραφής ενός αρχείου πρόκειται),που εξηγούν απλά τι κάνουν.

το φαινόμενο placebo είναι βέβαια ισχυρότατο,αλλά εδώ γράφουμε σε ένα τεχνολογικό forum,και δεν βλέπω τον λόγο να είμαστε επιεικείς με παραπλανητικές εφαρμογές που κοροϊδεύουν τον κοσμάκη βγάζοντας χρήματα.

Γιατί,επειδή είναι "τζάμπα"???:(

*μα το calibration τα στατιστικά της μπαταρίας διορθώνει!

Το calibration διαγράφει αυτό το αρχείο (battery stats) το battery life repair διορθώνει αυτό το αρχείο, κανεις δηλαδή πρωτα calibration φόρτιση κ μετα repair. Επίσης αφού τα διορθώσει τα στατιστικά ακόμα κ μετα απο καιρό αν κανεις πάλι έλεγχο (έχοντας διαγράψει πριν τα δεδομένα της εφαρμογής) τα βγάζει όλα οκ. Δοκίμασε το σου ξαναλεω , μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

Το calibration διαγράφει αυτό το αρχείο (battery stats) το battery life repair διορθώνει αυτό το αρχείο, κανεις δηλαδή πρωτα calibration φόρτιση κ μετα repair. Επίσης αφού τα διορθώσει τα στατιστικά ακόμα κ μετα απο καιρό αν κανεις πάλι έλεγχο (έχοντας διαγράψει πριν τα δεδομένα της εφαρμογής) τα βγάζει όλα οκ. Δοκίμασε το σου ξαναλεω , μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

οπότε ουσιαστικά χρησιμοποιείς 2 app για να σβήσουν απλά το battery stats , φορτίζεις και μετά με το 2ο κάνεις repair ; (τι repair κάνει αφού έχει σβήσει το παλιό αρχείο, μήπως απλά το ξαναδημιουργεί αν είσαι στο 100% ;)

για πιο battery life repair λες εσύ γιατί αυτό της "είδησης" που έβαλα εγώ δεν υπάρχει πλέον (γιατί άραγε)

"Defragment" μπαταρίας πώς να γίνει; στέλνει νανορομποτ μες στη μπαταρία;

Αλλά το calibration είναι χρήσιμο (όχι στο hongmi παρόλα αυτά, άλλα κινητά έχουν πρόβλημα). Αν είναι πάντως μια αξιόπιστη διαδικασία, θα έπρεπε να είναι ενσωματωμένη στις Ρομ..

Μια πλήρης φόρτιση.

οπότε ουσιαστικά χρησιμοποιείς 2 app για να σβήσουν απλά το battery stats , φορτίζεις και μετά με το 2ο κάνεις repair ; (τι repair κάνει αφού έχει σβήσει το παλιό αρχείο, μήπως απλά το ξαναδημιουργεί αν είσαι στο 100% ;)

για πιο battery life repair λες εσύ γιατί αυτό της "είδησης" που έβαλα εγώ δεν υπάρχει πλέον (γιατί άραγε)

το ότι δεν υπάρχει στο playstore δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, διαφορετικά δεν θα υπήρχαν τόσοι τόνοι σαβούρας από εφαρμογές.. τώρα για το αν πραγματικά κάνει κάτι, μπορει και να μην κανει..από τη στιγμή που είναι δωρεαν δεν χάνεις τίποτα.τέλος το offtopic από μένα! :)