Roid_rage Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Επειδή είσαι στη 4.4.20 μπορεί στο update να σου πει να κατεβάσει τη full εκδοση ~407mb. Αυτή είναι προβληματική για κάποιο λόγο. Αν περάσεις τα αρχεία που λες με τη σειρά, όλα θα πάνε καλά. Εγώ αυτό έκανα (στο τέλος...). Τα κατεβασα ξεχωριστα απτο site. Αναφέρει ενας οτι δε λειτουργεί το ξυπνητήρι, το εχεις βαλει καθόλου ; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρώτον, στο to2c έχει δύο συσκευές. Ένα είναι το red rice και ένα το red rice 1s. Τι διαφορά έχουν? Δεύτερον, αλλού λέει για gorilla glass κι αλλού όχι. Τι ισχύει τελικά?? Και τέλος, redmi, hongmi, έσω ποια είναι η διαφορά? Ευχαριστώ Το 1s έχει άλλο επεξεργαστή, είναι πιο καινούριο. Η οθόνη μη σε ανησυχεί, βάζεις ένα screen protector έτσι κιαλλιως. Hongmi είναι η κινέζικη ονομασία και redmi η διεθνής. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Αναφέρει ενας οτι δε λειτουργεί το ξυπνητήρι, το εχεις βαλει καθόλου ;. Δουλεύει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ψήνομαι να το πάρω το κινητό αλλά έχω τρεις βασικές ερωτήσεις. Με συγχωρείτε αν έχουν απαντηθεί ήδη αλλά το topic είναι πραγματικά τεράστιο. Πρώτον, στο to2c έχει δύο συσκευές. Ένα είναι το red rice και ένα το red rice 1s. Τι διαφορά έχουν? Δεύτερον, αλλού λέει για gorilla glass κι αλλού όχι. Τι ισχύει τελικά?? Και τέλος, redmi, hongmi, έσω ποια είναι η διαφορά? Ευχαριστώ Πρόκειται για εμφανισιακά ίδιες αλλά στην πραγματικότητα άλλες συσκευές. Για το 1 συζητάμε στο παρόν θέμα και για το 1s εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391805 Τα redmi, red rice, hongmi και λοιπά αγνόησέ τα, είναι διαφορετικές ονομασίες του ίδιου πράγματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δουλεύει μια χαρα Thnx anyway, αλλα δεν προχωραει το update, λειπει το MD5 (αν ξερει κανεις πως το επαναφερω..) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Και σε μενα εγραφε οτι έλειπε το md5.Συνεχιστηκε όμως η διαδικασία και στο τέλος μου πέταξε ενα failed! Η συσκευή δουλεύει κανονικά προς το παρόν! Θα εχω θέμα; θέλω να τη δωσω τ απόγευμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Thnx anyway, αλλα δεν προχωραει το update, λειπει το MD5 (αν ξερει κανεις πως το επαναφερω..) Απο ποιο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ψήνομαι να το πάρω το κινητό αλλά έχω τρεις βασικές ερωτήσεις. Με συγχωρείτε αν έχουν απαντηθεί ήδη αλλά το topic είναι πραγματικά τεράστιο. Πρώτον, στο to2c έχει δύο συσκευές. Ένα είναι το red rice και ένα το red rice 1s. Τι διαφορά έχουν? Δεύτερον, αλλού λέει για gorilla glass κι αλλού όχι. Τι ισχύει τελικά?? Και τέλος, redmi, hongmi, έσω ποια είναι η διαφορά? Ευχαριστώ το redmi 1:cpu mediatec,4gb εσωτ.μνήμη,λίγο καλύτερη οθόνη,gorilla glass,καλύτερη αυτονομία,android 4.2(αναμένεται 4.4) το redmi 1s:cpu qualcomm(ταχύτερη),8gb ενιαίο εσωτ.χώρο(πλεονέκτημα),android 4.3(αναμένεται 4.4),πιθανόν καλύτερη μελλοντική υποστήριξη. εννοείται και στα δύο επιλέγεις την έκδοση WCDMA(3G) *αν κάποιος παρακολουθεί και τα δύο threads,θα διαπιστώσει ότι το 1s έχει σαφώς περισσότερα "προβλήματα" σε κάποιους,αν και γνώμη μου είναι ότι για τα περισσότερα ευθύνεται η ελληνική ROM που φοράνε οι περισσότεροι,ή η εγκατάστασή της. Αυτά από προσωπική εμπειρία μιας και έφερα και "έστησα" 2 1s για φίλους. Εγώ πάντως ακόμη δεν είμαι σίγουρος πιο θα ξανααγόραζα απ'τα δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Απο ποιο update; Απο 4.4.20 σε 4.8.21 μεσω recovery αυτο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Απο 4.4.20 σε 4.8.21 μεσω recovery αυτο Γιατί δε πας με τη σειρά; 4420->462->4821; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δε νομιζω να φταίει αυτο.. Εκτος οτι εχει αυτα τα 2 update στην πρώτη σελίδα που λογικα ειναι το ιδιο, μου το εκανε και οταν επανεφερα ενα παλιο backup απο το Μάιο 4.3.5 ή κατι τετοιο και προσπαθησα να το ενημερωσω... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Μήπως να δοκίμαζες τη 4.8.27 full μέσα απο το twrp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι μου φαινεται αυτο μια και καλη θα κάνει δουλειά. Τα noise patch, SMS patch και οι εφαρμογες μου θα παραμεινουν; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 βγηκε η 18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 βγηκε η 18. που?δεν την βλεπω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι μου φαινεται αυτο μια και καλη θα κάνει δουλειά. Τα noise patch, SMS patch και οι εφαρμογες μου θα παραμεινουν; Αν δεν κάνεις factory reset νομίζω θα μείνουν. Ωστόσο, μια πρακτική που με έχει σώσει άπειρες φορές είναι να παίρνω backup από το twrp. Αν κάτι πάει στραβά, που πηγαίνει συνήθως, με ένα restore γυρίζω πίσω εκεί που ήμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Eγω δε μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει το backup μεσα απο τη miui απο της recovery.. Και γιατι να κανεις αυτο αντι για του twrp Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Eγω δε μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει το backup μεσα απο τη miui απο της recovery.. Και γιατι να κανεις αυτο αντι για του twrp το ένα είναι backup των εφαρμογών και των δεδομένων τους και το άλλο είναι του "δίσκου" κοινώς , το ένα σε βοηθάει αν θες να τα μεταφέρεις σε άλλη συσκευή / να κάνεις Update κλπ ενώ το άλλο μόνο για επαναφορά του "συστήματος" αν γίνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 I see.. Και για πες, αμα φορεσω τη full 4.8.27 θελει και factory reset? Ακομα κιετσι ενας λεει οτι κολλησε στο Mi logo. Θα χαθουν και ολα τα δεδομενα και αρχεια της καρτας; Τα patchακια γενικα μετα το φλασαρισμα μενουν ως εχουν μες στην καρτα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 I see.. Και για πες, αμα φορεσω τη full 4.8.27 θελει και factory reset? Ακομα κιετσι ενας λεει οτι κολλησε στο Mi logo. Θα χαθουν και ολα τα δεδομενα και αρχεια της καρτας; Τα patchακια γενικα μετα το φλασαρισμα μενουν ως εχουν μες στην καρτα; Γιαυτό υπάρχει το backup του twrp. Αν στραβώσει, γυρνάς πίσω. Δοκίμασε χωρίς factory reset. Αν παίξει είσαι οκ. Αλλιώς δοκιμάζεις να κάνεις factory reset. Το πιθανότερο είναι ότι θα χάσεις τα κάθε λογής patches. Αν και αυτό αποτύχει, επαναφέρεις το backup και είσαι πάλι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 φωτογραφιες/βιντεο ο,τι ειναι στην καρτα δε χανεται ε; Αν ολα πανε καλα, ο,τι .zip αρχειο εχω φλασαρει στην προηγουμενη ρομ και ειναι στην καρτα το σβηνω κανονικα ετσι; Εχω και το Titanium pro, θα βγαλω ενα update.zip πακετο με ολες τις εφαρμογες μου και ολα κομπλε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 φωτογραφιες/βιντεο ο,τι ειναι στην καρτα δε χανεται ε; Αν ολα πανε καλα, ο,τι .zip αρχειο εχω φλασαρει στην προηγουμενη ρομ και ειναι στην καρτα το σβηνω κανονικα ετσι; Εχω και το Titanium pro, θα βγαλω ενα update.zip πακετο με ολες τις εφαρμογες μου και ολα κομπλε 1.τίποτε δεν χάνεται ποτέ από την κάρτα με φλασάρισμα. 2.τα zip αρχεία εγκατάστασης μπορούν να σβηστούν μετά το φλασάρισμα. 3.αφού έχεις το Titanium pro,πάρε backup και απ'τις εφαρμογές συστήματος αυτές με πράσινο χρώμα.Για τα διάφορα patches δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι το titanium. 4.ενώ αν πάρεις droid backup(μέσω TWRP πχ),παίρνεις ένα ολόκληρο image του συστήματος,που όποτε το επαναφέρεις γυρνάς ακριβώς στην κατάσταση της ημερομηνίας του backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Thank you, μπορει να μπει και στην πρωτη σελιδα αυτο Οι εφαρμογες συστηματος, δε θα κανουν κανενα "conflict" με τις εφαρμογες συστηματος της νεας ρομ? Ή επειδη ειναι αλλη εκδοση της ιδιας ρομ δεν παιζει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 παιδια μια ερωτηση το κινητο οταν τραβαει βιντεο σε 720p ποσα fps εχει? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τπτ, εγκατάσταση της full 4.8.27 κολλαει στο mi logo Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Τπτ, εγκατάσταση της full 4.8.27 κολλαει στο mi logo σίγουρα κατέβασες ολόκληρο το αρχείο σωστά? Οι εφαρμογες συστηματος, δε θα κανουν κανενα "conflict" με τις εφαρμογες συστηματος της νεας ρομ? Ή επειδη ειναι αλλη εκδοση της ιδιας ρομ δεν παιζει; γι αυτό γράφω "απ'τις εφαρμογές συστήματος αυτές με πράσινο χρώμα",ουσιαστικά ρυθμίσεις και δεδομένα των εφαρμογών(πχ wifi codes,sms,contacts) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts