Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα.θελω να παρω το xiaomi hongmi 1s απο merimobiles..ειναι αξιοπιστο η παιζει να μου στειλουν fake κινητο??

και αξιόπιστο είναι,και επίσημος μεταπωλητής της xiaomi είναι(μαζί με το ibuygou)

Το θέμα έιναι ότι είναι συνήθως ακριβότερο,και σίγουρα θα περιμένεις αρκετά παραπάνω,συγκριτικά με άλλα(εμένα έκανε 35 ημέρες από'κει,από to2c.com που πήρα 3 συσκευές μέσα στο ΄13,έκαναν όλες 14-15 ημέρες)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Hτανε αναμενομενο, αλλα εσυ που εχεις παραγγειλει και περιμενεις 60 μερες..σε ζωνουν τα φιδια.

Εχει παρατηρησει κανεις το εξης προβληματακι; Σε καποια φαση, η οθονη γινεται ακανονιστα ευαισθητη.. δλδ δεν εχει ακριβεια, ενω ακομα και να ακουμπας σταθερα σε ενα σημειο, η επιλογη ειναι ασαφης. Πχ εχεις κανει ζουμ σε μια φωτογραφια και την ακουμπας σταθερα, αλλα τρεμοπαιζει αριστερα-δεξια. Το ιδιο συμβαινει και στα παιχνιδια. Φτιαχνει μονο με restart

το έχεις μήπως στην φόρτιση όταν συμβαίνει αυτό?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το έχεις μήπως στην φόρτιση όταν συμβαίνει αυτό?

Τώρα που το λες, θυμήθηκα ότι το έχω διαβάσει ότι συμβαίνει σε κάποια κινητά στη φόρτιση..

Ναι τώρα το είχα στη φόρτιση, αλλά άλλες φορές δεν το είχα..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ρε παιδια μπορειτε να κατεβασετε ταπετσαριες η θεματα ειμαι με την v5 ειχα περασει v13 και v15 ελληνικες και multi ξερετε τιποτα

Τώρα που το λες, θυμήθηκα ότι το έχω διαβάσει ότι συμβαίνει σε κάποια κινητά στη φόρτιση..

Ναι τώρα το είχα στη φόρτιση, αλλά άλλες φορές δεν το είχα..

το κάνει και σε μένα κάποιες φορές,επειδή χρησιμοποιώ άλλο φορτιστή,σκέφτηκα ότι κάτι παίζει με την τάση,θα δοκιμάσω με τον δικό του να δώ.Πάντως ποτέ όταν δεν είναι σε φόρτιση.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδια μπορειτε να κατεβασετε ταπετσαριες η θεματα ειμαι με την v5 ειχα περασει v13 και v15 ελληνικες και multi ξερετε τιποτα

όπως έγραψα και παραπάνω,με τις official v.5,13,15 που είχα ,δεν είχα ποτέ πρόβλημα να μπω στα θέματα της miui,και να κατεβάσω οτιδήποτε.

*δοκίμασες να διαγράψεις τα data της εφαρμογής?

Edited by xnikos

Και γω χρησιμοποιώ διαφορετικους φορτιστές, 2 από ταμπλετ (μεγαλυτερους) και έναν από Bluetooth καμιά φορά (μικροτερο). Δεν πιστεύω να έχει επηρεάσει μόνιμα τη μπαταρία...

Μια πλήρης φόρτιση.

Hτανε αναμενομενο, αλλα εσυ που εχεις παραγγειλει και περιμενεις 60 μερες..σε ζωνουν τα φιδια.

Εχει παρατηρησει κανεις το εξης προβληματακι; Σε καποια φαση, η οθονη γινεται ακανονιστα ευαισθητη.. δλδ δεν εχει ακριβεια, ενω ακομα και να ακουμπας σταθερα σε ενα σημειο, η επιλογη ειναι ασαφης. Πχ εχεις κανει ζουμ σε μια φωτογραφια και την ακουμπας σταθερα, αλλα τρεμοπαιζει αριστερα-δεξια. Το ιδιο συμβαινει και στα παιχνιδια. Φτιαχνει μονο με restart

κατσε αναμενομενο ποιο?οτι θα ερθουν τα πραγματα?να σου πω εγω πιστευα οτι χαθηκαν 60 ημερες ειναι παρα πολλες.

εδω το κινητο ηρθε σε 28 ημερες και ηταν περιοδο με γιορτες χριστουγγενα.

Μου έχει έρθει πράγμα (φτηνο) μετά από 5 μήνες. Δύσκολο να χαθεί ολοκληρωτικά, αλλά μετά τις 60 μέρες.. σχεδόν δεν έχει νόημα να ερθει

Μια πλήρης φόρτιση.

Μια ερωτηση , εκανα Update ota ( μεσω τηλεφωνου ) απο 13 σε JHBCNBD15.0

Αλλα χαθηκε το root .

Πως θα το ξανακανω root ?

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακυρο το θυμηθηκα και το βρηκα http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17437&pid=354543&page=1&extra=page%3D1

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Καλημερα στην παρεα,

Εχει τυχει σε καποιο φιλο να αντιμετωπισει προβλημα με το skype στο red rice ;;

Οταν δοκιμαζω να κανω μια βιντεοκληση και μου απαντα ο αλλος χρηστης μαυριζει η οθονη , κολλαει το τηλεφωνο και ακουω μονο την φωνη του..

Οταν κλεισει ο αλλος την συνομιλια το τηλ.εξακολουθει και ειναι κολλημενο και μονο αν βγαλω την μπαταρια επανερχεται...

G_KOR

Το skype γενικα εχει πολλα προβληματα. Αναγκαστηκα να γυρισω σε παλιοτερη εκδοση και εχω παρει backup και δεν κανω ποτε αναβαθμιση απο Play

Μια πλήρης φόρτιση.

Το skype γενικα εχει πολλα προβληματα. Αναγκαστηκα να γυρισω σε παλιοτερη εκδοση και εχω παρει backup και δεν κανω ποτε αναβαθμιση απο Play

είστε σίγουροι ότι έχει τα permissions που χρειάζεται?

δοκιμάσατε διαγραφή cache και data?

το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά,χωρίς κανένα πρόβλημα.Το ενημερώνω κανονικά.

Δεν ξέρω, τι permissions χρειάζεται; Δεν απαιτείται ροοτ κιόλας..

Άμα διαγράψουμε data δε θα χάσουμε τις ρυθμίσεις εφαρμογών;

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν ξέρω, τι permissions χρειάζεται; Δεν απαιτείται ροοτ κιόλας..

Άμα διαγράψουμε data δε θα χάσουμε τις ρυθμίσεις εφαρμογών;

πατάς το κουμπί security(στην v.13 ή15 το πράσινο με την ασπίδα)πας permission/manage app.../apps/skype και τσεκάρεις ότι όλα είναι πράσινα(allow).

στις εφαρμογές/skype διαγράφεις την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα.

τι ρυθμίσεις του skype δηλαδή θα χάσεις?απλώς θα ξανακάνεις loggin με τα στοιχεία σου.

Το έκανα και μετά έκανα ενημέρωση, θα δω πως θα πάει...

Όμως το Skype μου κάνει νερά και σε 2 αλλα ταμπλετ, δεν εμφανίζει επαφές που είναι online, αργεί να βγάλει νέα μηνύματα ενώ στο pc που έχω ανοιχτό έρχονται, κ.α...

Μια πλήρης φόρτιση.

Μια χαρά είναι.. Και που παίζει από τη lock screen πάρα πολύ χρήσιμο.

Βασικά όλες οι μαμά εφαρμογές της miui είναι συνήθως καλύτερες

Μια πλήρης φόρτιση.

Οπότε βγω από μια εφαρμογή και μετά ξαναμπω κάνει refresh. Πχ ήμουν στο office και εγραφα μια επιστολή. Μπήκα στο chrome για 2 λεπτά και οταν ξαναμπηκα στο office όλα ειχαν χαθει. Το ίδιο γίνεται σε όλες τους εφαρμογες. Πως το αλλαζω

Οπότε βγω από μια εφαρμογή και μετά ξαναμπω κάνει refresh. Πχ ήμουν στο office και εγραφα μια επιστολή. Μπήκα στο chrome για 2 λεπτά και οταν ξαναμπηκα στο office όλα ειχαν χαθει. Το ίδιο γίνεται σε όλες τους εφαρμογες. Πως το αλλαζω

Αυτό μπορεί να είναι λόγο έλλειψης ραμ. Σου το κάνει πάντα ή μόνο αν έχεις πολλές και μεγάλες εφαρμογές ανοικτές;

Μπορει να ειναι λογο ραμ. Παντα εχω μονο 500 mb ελεύθερα. Έτσι πρέπει?

Συνήθως βγαινω με το κεντρικό δηλ. Δεν βγαινω τελείως και όταν τελειώσω τα κλείνω τελείως.

εννοώ ότι μου φαίνεται πολύ παράξενο να έχεις ελεύθερα 500 ενώ χρησιμοποιείς το κινητό (κοινώς δεν είναι άδειο από εφαρμογές σαν να το πήρες μόλις)

π.χ. εγώ άντε με καθάρισμα να έχω ελεύθερα 200 , σχεδόν πάντα είμαι με 100 κάτι

Αυτό εννοώ κ'εγώ. Απο την μερα που το πήρα έχω 500mb ελεύθερα όταν δεν είναι κανένα αππ ανοιχτο. Όταν ανοίγω κάποιο αππ μειώνεται