Baniko Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Καλημέρα. Το παρέλαβα και γω την Παρασκευή. Θα πω μόνο τι με χαλάει. 1. Ο ήχος του ακουστικού 2. Η ποιότητα της οθόνης και τα χρώματα. Ειδικά στα χρώματα τo σύγκρινα με ενα Jiayu G5 και και ένα THL W200s. Πολύ καλύτερα χρώματα και ποιότητα οθόνης. Αραγε και τα πιο ακριβα μοντέλα της Xiaomi να είναι σαν κι αυτό στην οθόνη; Μήπως είναι θέμα οθόνης της δικής σου συσκευής; Εγώ δεν είμαι κάτοχος, αλλά ενδιαφέρομαι και προσπαθώ να διαβάσω το αχανές θέμα για να καταλάβω τι γίνεται! Κάπου λοιπόν σε προηγούμενες σελίδες, άλλα δύο παιδιά γράφουν για οθόνη με κάποια "κιτρινίλα". Ο ένας μάλιστα είχε παραγγείλει δύο και το ένα είχε οθόνη ΟΚ ενώ το άλλο με μια γενική "κιτρινίλα". Ας πει κάτι παραπάνω κάποιος κάτοχος που παρακολουθεί το θέμα κανονικά από την αρχή. Αν πάντως είναι θέμα της συγκεκριμένης συσκευής, σκέψου την περίπτωση despiute και επιστροφής. Edited May 12, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 H ποιοτητα σαν ποιοτητα ειναι καταπληκτικη. Το ασπρο δεν ειναι καταλευκο χλωρινης, αλλα εχει μια δοση κιτρινιλας στο εμπειρο ματι και μονο σε συγκριση φαινεται. Αν ομως το εχεις και το δουλευεις δεν προκειται να πεις "τι κιτρινιλα ειναι αυτη", δλδ δεν ενοχλει. Τα χρωματα δε ειναι πολυ ζωηρα και ομορφα. Το προβλημα που εγω εντοπιζω ειναι ειναι στο ηχειο, που σε αλλο δωματιο μες στο σπιτι δεν το ακουω.. και στο δρομο στην τσεπη μπορει να μην το ακουσω. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 H ποιοτητα σαν ποιοτητα ειναι καταπληκτικη. Το ασπρο δεν ειναι καταλευκο χλωρινης, αλλα εχει μια δοση κιτρινιλας στο εμπειρο ματι και μονο σε συγκριση φαινεται. Αν ομως το εχεις και το δουλευεις δεν προκειται να πεις "τι κιτρινιλα ειναι αυτη", δλδ δεν ενοχλει. Τα χρωματα δε ειναι πολυ ζωηρα και ομορφα. Το προβλημα που εγω εντοπιζω ειναι ειναι στο ηχειο, που σε αλλο δωματιο μες στο σπιτι δεν το ακουω.. και στο δρομο στην τσεπη μπορει να μην το ακουσω. Υπάρχει σε κάποια προηγούμενη σελίδα ένας οδηγός για να αυξηθεί η ένταση σε κάποιες "inner" ρυθμίσεις της συσκευής. edit : είχα αποθηκεύσει το link. Νάτο. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Υπάρχει σε κάποια προηγούμενη σελίδα ένας οδηγός για να αυξηθεί η ένταση σε κάποιες "inner" ρυθμίσεις της συσκευής. edit : είχα αποθηκεύσει το link. Νάτο. δεν υπαρχει ομως κινδυνος να χαλασει το ηχειο?μακροπροθεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 αν το κάνεις πέρα από τα επιτρεπτά όρια ε μάλλον ναι (δε νομίζω να μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Υπάρχει σε κάποια προηγούμενη σελίδα ένας οδηγός για να αυξηθεί η ένταση σε κάποιες "inner" ρυθμίσεις της συσκευής. edit : είχα αποθηκεύσει το link. Νάτο. Το εχω κανει αυτο απο την αρχη, δεν ειδα αισθητη διαφορα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ret4rt Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Το εχω κανει αυτο απο την αρχη, δεν ειδα αισθητη διαφορα. Με το αρχικό post όντως δεν υπάρχει διαφορά. Με αυτό http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=17459&pid=394308 όμως υπάρχει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μήπως ο φίλος τις έχει τις επαφές και στη sim ή στο τηλέφωνο και είναι διπλές εγγραφές και τα χάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Με το αρχικό post όντως δεν υπάρχει διαφορά. Με αυτό http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=17459&pid=394308 όμως υπάρχει ;) Tι προτεινει; μια πιο γραμμικη διευθετηση; Δεν αλλαξε τπτ. Στο normal και headset mode δε με αφηνει να βαλω αλλο απο το sip (δλδ οχι sph/sph2) και στο loudspeaker mode το ring (οχι sph/sph2) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ret4rt Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Tι προτεινει; μια πιο γραμμικη διευθετηση; Δεν αλλαξε τπτ. Στο normal και headset mode δε με αφηνει να βαλω αλλο απο το sip (δλδ οχι sph/sph2) και στο loudspeaker mode το ring (οχι sph/sph2) Πάτησες πάνω στο dropdown του sip και δεν είδες τις υπόλοιπες επιλογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Με το αρχικό post όντως δεν υπάρχει διαφορά. Με αυτό http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=17459&pid=394308 όμως υπάρχει ;) Το ηχείο του κουδουνισματος είναι το normal mode? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Πάτησες πάνω στο dropdown του sip και δεν είδες τις υπόλοιπες επιλογές; Ναι, εκεινη την ωρα την παιρνει, αλλα μολις βγω και ξαναμπω εχει παλι sip Το ηχείο του κουδουνισματος είναι το normal mode? Μαλλον το loudspeaker Edited May 12, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μαλλον το loudspeaker Αυτό σε μένα είναι ήδη 160. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα.πήγα σήμερα να βάλω τα πειραγμενα sms Κραταω πατημενα τα κουμπιά για να μπω στο recovery μπαίνει και διαπιστωνω ηταν στα κινέζικα!γιατί;αφού είχα βάλει recovery χάθηκε όταν πέρασα τοτε την καινούργια rom;είχα βάλει την stock recovery τη 3m Καλα το λέω; Υπάρχει καλύτερη;και με ποια διαδικασία περνάει με mobileuncle tools;όπως και η Αλή;έχει κανεις κανένα λινκ; Οποτε το παράτησαν το θέμα με τα πειραγμενα sms γιατί δεν έβγαλαν άκρη με τα κινεζικα. Αυτή την εκδοση εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλημέρα.πήγα σήμερα να βάλω τα πειραγμενα sms Κραταω πατημενα τα κουμπιά για να μπω στο recovery μπαίνει και διαπιστωνω ηταν στα κινέζικα!γιατί;αφού είχα βάλει recovery χάθηκε όταν πέρασα τοτε την καινούργια rom;είχα βάλει την stock recovery τη 3m Καλα το λέω; Υπάρχει καλύτερη;και με ποια διαδικασία περνάει με mobileuncle tools;όπως και η Αλή;έχει κανεις κανένα λινκ; Οποτε το παράτησαν το θέμα με τα πειραγμενα sms γιατί δεν έβγαλαν άκρη με τα κινεζικα. Αυτή την εκδοση εχω επειδή συνήθως γίνεται ένα μπέρδεμα , υπάρχουν 2 μενού , ένα του recovery Και ένα που είναι πάντα στα κινέζικα (factory mode; ) το οποίο έχει 3-4 επιλογές (ή η πρώτη ή η δεύτερη σε πάει στο κανονικό recovery) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 επειδή συνήθως γίνεται ένα μπέρδεμα , υπάρχουν 2 μενού , ένα του recovery Και ένα που είναι πάντα στα κινέζικα (factory mode; ) το οποίο έχει 3-4 επιλογές (ή η πρώτη ή η δεύτερη σε πάει στο κανονικό recovery) δικιο εχεις factory mode,γιατι ομως με πεταει εκει? εντωμεταξυ η παταω το volume - η + το ιδιο κανει δεν μπαινει καπου παει πανω η κατω και μετα τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) δικιο εχεις factory mode,γιατι ομως με πεταει εκει? εντωμεταξυ η παταω το volume - η + το ιδιο κανει δεν μπαινει καπου παει πανω η κατω και μετα τα δυο. δε ξέρω , υποθέτω δεν το κάνουμε σωστά (κι εγώ το έχω πάθει :) εκεί με πιο συνδυασμό κουμπιών μπήκες ; από uncletools αν κάνεις reboot στο recovery εκεί σε βγάζει ; για recovery βάζεις twrp (Θεωρώ το καλύτερο και πιο εύχρηστο) http://en.miui.com/thread-13092-1-1.html αν έχεις κινέζικο recovery (και καταφέρεις να μπεις) μπορείς να δεις τις παρακάτω σελίδες για μετάφραση http://www.needrom.com/cwm-for-mtk-platform/ http://www.needrom.com/recovery-for-mobiles-chinese/ Edited May 13, 2014 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) δικιο εχεις factory mode,γιατι ομως με πεταει εκει? εντωμεταξυ η παταω το volume - η + το ιδιο κανει δεν μπαινει καπου παει πανω η κατω και μετα τα δυο. λοιπόν,επειδή συνεχίζεις να μπερδεύεις κάποια πράγματα,ας τα πάρουμε ένα-ένα: 1.για να αλλάξεις το mms.apk προφανώς χρειάζεσαι root access,που μάλλον δεν έχεις. 2.Ναι,όταν άλλαξες την ROM σου επανέφερε την stock recovery. 3.αν τελικά θέλεις να το ρουτάρεις,να το αναβαθμίσεις σε v.13 και να αλλάξεις recovery,χρειάζεσαι τα αρχεία από το παρακάτω post(HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και root-stable.zip) http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17437&pid=354543&page=1&extra=page%3D1 και την updated ROM από'δώ: http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBA13.0_jb-4.2.zip πρόσεξε:βάζεις και τα 3 αρχεία όπως είναι χύμα στην SD. μπαίνεις στην recovery που έχεις πατώντας vol- και το power. επιλέγεις recovery και πατάς το power(ή το vol+ δεν θυμάμαι) μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις άλλη μια φορά το power για να δεις τις επιλογές της recovery. α.πάς apply update from... και επιλεγεις το αρχείο HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και το εγκαθιστάς. β.μόλις σου βγάλει ότι εγκαταστάθηκε,κλείνεις το τηλέφωνο βγάζοντας την μπαταρία,προσοχή σε αυτό. γ.ανοίγεις πάλι απ'ευθείας σε recovery(όπως παραπάνω),και λογικά είσαι μέσα στην TWRP.Αν τώρα θέλεις να το ρουτάρεις μόνο,πας στο install και εγκαθιστάς το root-stable.zip και είσαι ΟΚ. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις σε v.13,και με την προυπόθεση ότι τώρα έχεις multi v.5(έτσι κατάλαβα εγώ),τότε ΠΡΙΝ τρέξεις το root-stable.zip κάνεις install το zip της νέας ROM,αφού πρώτα πας στα wipe και κάνεις wipe cache και dalvik cache(όχι user data).Μετά ρουτάρεις όπως παραπάνω. και φυσικά μετά αν θέλεις εύκολα αλλάζεις το mms.apk Edited May 13, 2014 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) λοιπόν,επειδή συνεχίζεις να μπερδεύεις κάποια πράγματα,ας τα πάρουμε ένα-ένα: 1.για να αλλάξεις το mms.apk προφανώς χρειάζεσαι root access,που μάλλον δεν έχεις. 2.Ναι,όταν άλλαξες την ROM σου επανέφερε την stock recovery. 3.αν τελικά θέλεις να το ρουτάρεις,να το αναβαθμίσεις σε v.13 και να αλλάξεις recovery,χρειάζεσαι τα αρχεία από το παρακάτω post(HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και root-stable.zip) http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17437&pid=354543&page=1&extra=page%3D1 και την updated ROM από'δώ: http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBA13.0_jb-4.2.zip πρόσεξε:βάζεις και τα 3 αρχεία όπως είναι χύμα στην SD. μπαίνεις στην recovery που έχεις πατώντας vol- και το power. επιλέγεις recovery και πατάς το power(ή το vol+ δεν θυμάμαι) μπορεί να χρειαστεί να πατήσεις άλλη μια φορά το power για να δεις τις επιλογές της recovery. α.πάς apply update from... και επιλεγεις το αρχείο HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip και το εγκαθιστάς. β.μόλις σου βγάλει ότι εγκαταστάθηκε,κλείνεις το τηλέφωνο βγάζοντας την μπαταρία,προσοχή σε αυτό. γ.ανοίγεις πάλι απ'ευθείας σε recovery(όπως παραπάνω),και λογικά είσαι μέσα στην TWRP.Αν τώρα θέλεις να το ρουτάρεις μόνο,πας στο install και εγκαθιστάς το root-stable.zip και είσαι ΟΚ. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις σε v.13,και με την προυπόθεση ότι τώρα έχεις multi v.5(έτσι κατάλαβα εγώ),τότε ΠΡΙΝ τρέξεις το root-stable.zip κάνεις install το zip της νέας ROM,αφού πρώτα πας στα wipe και κάνεις wipe cache και dalvik cache(όχι user data).Μετά ρουτάρεις όπως παραπάνω. και φυσικά μετά αν θέλεις εύκολα αλλάζεις το mms.apk ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες,αλλα εχεις κανει λαθος. ειμαι κανονικα root δεν θελω να κανω καμια αναβαθμιση στην rom μια χαρα ειμαι με την moulti v5 αμα δεις ποιο πανω εχω βαλει ποια εκδοση εχω. δεν θελω να παω στην v13 απλα να βαλω τα πειραγμενα sms. ειχες δικιο δεν παταγα τα σωστα κουμπια ειναι power και volume- για να μπω στην recovery με το volume + μπαινεις στο factory που λες αυτο θελω εγω τα πειραγμενα sms να βαλω. ειπαν ποιο πανω ο ευκολος τροπος μεσω recovery ειναι τωρα που βρηκα πως μπαινω θα τα δοκιμασω ενα ενα ποιο ειναι το σωστο Edited May 13, 2014 by saouron35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες,αλλα εχεις κανει λαθος. ειμαι κανονικα root δεν θελω να κανω καμια αναβαθμιση στην rom μια χαρα ειμαι με την moulti v5 αμα δεις ποιο πανω εχω βαλει ποια εκδοση εχω. δεν θελω να παω στην v13 απλα να βαλω τα πειραγμενα sms. ειχες δικιο δεν παταγα τα σωστα κουμπια ειναι power και volume- για να μπω στην recovery με το volume + μπαινεις στο factory ωραία λοιπόν,τότε η αλλαγή recovery σε TWRP είναι πανεύκολη μέσω mobileuncle: ξεζιπάρεις το αρχείο και βάζεις στην SD μόνο το recovery.img. μέσα απ'το μενού πατάς recovery update,επιλέγεις το αρχείο και τέλος. απ'την recovery μπορείς να φλασάρεις τα αρχεία για τα sms ή με έναν file explorer να αντικαταστήσεις με τα υπάρχοντα στον φάκελο system/app(αλλάζοντας και τα δικαιώματα) άποψή μου είναι ότι η αλλαγή recovery αξίζει τον ελάχιστο κόπο(backup,wipes κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ξέρει κανείς αν λειτουργεί το 2 step veryfication της Google στην ενσωματωμένη εφαρμογή mail (4.1) του red rice; Παλεύω και δεν το καταφέρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) ωραία λοιπόν,τότε η αλλαγή recovery σε TWRP είναι πανεύκολη μέσω mobileuncle: ξεζιπάρεις το αρχείο και βάζεις στην SD μόνο το recovery.img. μέσα απ'το μενού πατάς recovery update,επιλέγεις το αρχείο και τέλος. απ'την recovery μπορείς να φλασάρεις τα αρχεία για τα sms ή με έναν file explorer να αντικαταστήσεις με τα υπάρχοντα στον φάκελο system/app(αλλάζοντας και τα δικαιώματα) άποψή μου είναι ότι η αλλαγή recovery αξίζει τον ελάχιστο κόπο(backup,wipes κτλ) λες δηλαδη και ας εχω την αλη recovery να βαλω την twpr?να την περασω απο πανω?ειναι ποιο καλη σαν εκδοση?κατι τετοιο ειχανε πει τα παιδια απο την κλασικη recovery. λοιπον δοκιμασα να βαλω τα πειραγμενα sms με xhdpi που εχουν καταληξη,κανενα δεν περασε βγαζανε error να δοκιμασω να εχουν καταληξη με hdpi? στο λινκ με την recovery που εχεις βαλει δεν μπορω να κατεβασω δεν ειμαι γραμενος στην xiaomi εκανα εγραφη ακομα περιμενω τον κωδικο να μου στηλουν να ολοκληρωσω. Edited May 13, 2014 by saouron35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 λες δηλαδη και ας εχω την αλη recovery να βαλω την twpr?να την περασω απο πανω?ειναι ποιο καλη σαν εκδοση?κατι τετοιο ειχανε πει τα παιδια απο την κλασικη recovery. λοιπον δοκιμασα να βαλω τα πειραγμενα sms με xhdpi που εχουν καταληξη,κανενα δεν περασε βγαζανε error να δοκιμασω να εχουν καταληξη με hdpi? στο λινκ με την recovery που εχεις βαλει δεν μπορω να κατεβασω δεν ειμαι γραμενος στην xiaomi εκανα εγραφη ακομα περιμενω τον κωδικο να μου στηλουν να ολοκληρωσω. εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω,εσύ πάλι, επιμένεις... ΔΕΝ μπορείς να τα περάσεις με την stock recovery. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανείς αν λειτουργεί το 2 step veryfication της Google στην ενσωματωμένη εφαρμογή mail (4.1) του red rice; Παλεύω και δεν το καταφέρνω. Ναι,λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 εγώ προσπαθώ να σε βοηθήσω,εσύ πάλι, επιμένεις... ΔΕΝ μπορείς να τα περάσεις με την stock recovery. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι,λειτουργεί Βρε εσύ πέστο δεν ήξερα οτι δεν περνιουντε μεβτην stock,η μπορεί να το ειπές και να μην το επιασα δεν λειτουργει το μυαλό. Τώρα που δεν μπορω να το κατεβασω ακόμα απο το λινκ που μου εδωσες ακόμα περιμένω τονβκωδικο στο κινητό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Θελω να κλειδωσω εφαρμογή και με το app lock δεν μου το κάνει. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts