Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα οκ, την άλλαξα την παραγγελία :)

Τόσο χτες στην αρχική παραγγελία, όσο και σήμερα που τους ζήτησα αλλαγή μου άφησαν αριστη εντύπωση. Επαγγελματίες.

http://www.antelife.com/xiaomi-hongmi-s1-wcdma-version-qualcomm-8228-snapdragon-400-quad-core-1g-8g-f2-2-dual-camera-1-6-8-0mp-4-7-inch-ips-screen-smartphone-white.html στα 150 δολλάρια. είναι αξιόπιστο το μαγαζί;

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν τους γνωρίζω

Θα πρέπει να ανατρέξεις σε άλλη ενότητα ως προς τα καταστήματα και την αξιοπιστία τους.

Εγώ το πήρα από Vickmall.

- Κωνσταντίνος -

Για μένα απόφυγε το αυτό το μαγαζί, την εχω πατήσει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Αξιοπιστο ειναι αλλα αργει υπερβολικα πολυ...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

sorry ρε παιδιά αλλα ποια η διαφορα? μονο για τον cpu?? και τα 8gb ενσωματωμένα? δεν βλέπω κάτι άλλο!!ααα ναι και το 4.3 android αξίζει κάποιος να αλλάξει το απλό για το σ1? κοίταξα πάντως και απ ότι κατάλαβα η gpu του snap400 (Adreno 305) είναι πολύ χαμηλότερη από αυτην που φορα η MTK (PowerVR SGX 544) !! ας με διόρθωση κάποιος αν κάνω λάθος!!!:X

καλά καλά δεν ήρθε στα χερια μου και βγήκε το σ1:mad::cry:!! μου φαίνεται θα πάω για note 1,7Ghz-8core-2gb ram και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο :lol:

Edited by black16

ενταξει παιδια μην τρελενεστε που βγηκε το 1s δεν νομιζω να εχει τρελες διαφορες και δεν θα φαινοντε.

το θεμα ειναι να βγει για εμας τωρα μια ρομ 4.3 android αφου βγαλανε για το 1s

sorry ρε παιδιά αλλα ποια η διαφορα? μονο για τον cpu?? και τα 8gb ενσωματωμένα? δεν βλέπω κάτι άλλο!!ααα ναι και το 4.3 android αξίζει κάποιος να αλλάξει το απλό για το σ1? κοίταξα πάντως και απ ότι κατάλαβα η gpu του snap400 (Adreno 305) είναι πολύ χαμηλότερη από αυτην που φορα η MTK (PowerVR SGX 544) !! ας με διόρθωση κάποιος αν κάνω λάθος!!!:X

καλά καλά δεν ήρθε στα χερια μου και βγήκε το σ1:mad::cry:!! μου φαίνεται θα πάω για note 1,7Ghz-8core-2gb ram και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο :lol:

ενταξει παιδια μην τρελενεστε που βγηκε το 1s δεν νομιζω να εχει τρελες διαφορες και δεν θα φαινοντε.

Αμελητέες διαφορές διακρίνω εγώ, γιαυτό και αμελητέα η διαφορά στην τιμή τους.

Αλλά τώρα μ΄αυτό που είπες για την gpu με έζωσαν τα φίδια. Δεν είχα ψάξει την gpu για να είμαι ειλικρινής.

Θα προτιμούσα καλλίτερη gpu και ας είχα μικρότερη rom. Εξ΄άλλου αυτό λύνεται με sd μνήμη που την έκαναν και δώρο κιόλας.

- Κωνσταντίνος -

4.3 έχει γιατί δεν έχει Mtk επεξεργαστή , δεν έχει σχέση αν είναι πιο καινούριο ή όχι

Πέραν από τις να μη πω μηδενικές διαφορες, το καινούργιο hongmi δεν θα έχει τόσο καλή μπαταρία όσο το τωρινό με τον mediatek. Μάλλον το τωρινό θα προτιμούσα μεταξύ των 2..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδια εγω νομιζω οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ των δυο. Και αυτο διοτι ο snapdragon με την adreno κανουν ενα συνδυασμο που δε σε περιοριζει σε θεματα roms....Μπορει οποιοσδηποτε developer να φερει στο xiaomi 1s ρομ οπως οι cyanogenmod,Aosp κτλ. Και δεν νομιζω η PowerVR SGX 544 να ειναι ανωτερη απο την adreno 305 οπως ειπε ενας φιλος σε παραπανω ποστ.

Εχει κάνει κανείς τελευταία παραγγελία με EMS απο to2c ?
Mobile : One+8T

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παλιότερα αλλά ποια είναι η λύση για να στέλνουμε 160 χαρακτήρες στα μηνύματα?

Εν τέλει υπάρχει λύση σε αυτό? Μιλάω για δικαρτο και όχι σε λύσεις τύπου Handcent sms.

http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg

M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage

Καλησπέρα,

Πριν από λίγες ημέρες έγινα κι εγώ κάτοχος του Xiaomi Redmi.

Model HM 1W

Έκδοση Android 4.2.2 HM2013023

MIUI version MIUI- 5.3.21

Έκδοση Kernel 3.4.5

Έχω διαπιστώσει κι εγώ τη χαμηλή ένταση των ηχείων, τους μικρούς ενοχλητικούς θορύβους όταν μιλάω με κάποιον και το πρόβλημα με τα notifications(δεν εμφανίζει κανένα εκτός από τα mail και τα sms).

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση;

Κάποιο ήδη απαντημένο μήνυμα το οποίο δεν έχω εντοπίσει ακόμα?

Επίσης να σας πω ότι όταν πάω στο system update μου βγάζει σφάλμα.....

Να ανησυχώ γενικά?

τυχαία διαπίστωσα ότι το ραδιόφωνο πλέον λειτουργεί και χωρίς ακουστικά-προφανώς μετά την αναβάθμιση σε v.13.Καλό:happy:

και για να συνεισφέρω κι εγώ στην παραπάνω κουβέντα,η βασική διαφορά,που ελπίζω να μην αποδειχθεί,θα είναι στην μελλοντική υποστήριξη,αν η mediatec δεν αλλάξει πολιτική.Δεν πιστεύω ότι θα είναι ορατές οι διαφορές στις επιδόσεις,ωστόσο θα σύστηνα μάλλον το καινούργιο,ελπίζοντας να μην έχει αισθητά μικρότερη αυτονομία.

τυχαία διαπίστωσα ότι το ραδιόφωνο πλέον λειτουργεί και χωρίς ακουστικά-προφανώς μετά την αναβάθμιση σε v.13.Καλό:happy:

και για να συνεισφέρω κι εγώ στην παραπάνω κουβέντα,η βασική διαφορά,που ελπίζω να μην αποδειχθεί,θα είναι στην μελλοντική υποστήριξη,αν η mediatec δεν αλλάξει πολιτική.Δεν πιστεύω ότι θα είναι ορατές οι διαφορές στις επιδόσεις,ωστόσο θα σύστηνα μάλλον το καινούργιο,ελπίζοντας να μην έχει αισθητά μικρότερη αυτονομία.

Η mediatec κανει μεγαλο λαθος με αυτη την πολιτικη :down:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα,

Πριν από λίγες ημέρες έγινα κι εγώ κάτοχος του Xiaomi Redmi.

Model HM 1W

Έκδοση Android 4.2.2 HM2013023

MIUI version MIUI- 5.3.21

Έκδοση Kernel 3.4.5

Έχω διαπιστώσει κι εγώ τη χαμηλή ένταση των ηχείων, τους μικρούς ενοχλητικούς θορύβους όταν μιλάω με κάποιον και το πρόβλημα με τα notifications(δεν εμφανίζει κανένα εκτός από τα mail και τα sms).

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση;

Κάποιο ήδη απαντημένο μήνυμα το οποίο δεν έχω εντοπίσει ακόμα?

Επίσης να σας πω ότι όταν πάω στο system update μου βγάζει σφάλμα.....

Να ανησυχώ γενικά?

η ένταση σε κάποιους φαίνεται ικανοποιητική,σε άλλους όχι.Και πάντως μπορείς να επέμβεις ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ:

http://en.miui.com/thread-17459-1-1.html

για "μικρούς ενοχλητικούς θορύβους" πρώτη φορά διαβάζω εδώ μέσα.

για τα notifications,ποιά ακριβώς δεν σου εμφανίζει δηλαδή?τα περισσότερα ρυθμίζονται μέσα από τις εφαρμογές που αφορούν.

Κανένα! Ούτε fb ούτε whatsapp messenger ούτε foursquare,τίποτα......

Τα έχω ρυθμίσει όλα και τα έχω κάνει trusted!

Χαζο μαλλον αυτο που ρωτησω αλλα συγχρονισμο εχεις κανει ???

Εμενα δεν δουλευε το viber και απλα ηθελε συχρονισμο που δεν ειχε γινει αυτοματα...

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Καλησπέρα, με την τελευταία multi v13 έχω σοβαρό πρόβλημα με echo σε όλες τις εφαρμογές voip. Με viber και Facebook messenger που έκανα κάποιες κλήσεις σε όλες άκουγα την φωνή μου και του συνομιλητή μου με ηχο, το ίδιο και ο συνομιλητής μου. Συμβαίνει σε όλους? Υπάρχει κάποιο workaround?

Εννοείται δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που δεν έχω κάνει!!!

Να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων και διαγραφή των apps?

Δοκιμασε το...

Ε...Τσεκαρες μην ειναι κανενας κλωνος ???

Καλησπέρα, με την τελευταία multi v13 έχω σοβαρό πρόβλημα με echo σε όλες τις εφαρμογές voip. Με viber και Facebook messenger που έκανα κάποιες κλήσεις σε όλες άκουγα την φωνή μου και του συνομιλητή μου με ηχο, το ίδιο και ο συνομιλητής μου. Συμβαίνει σε όλους? Υπάρχει κάποιο workaround?

Πρεπει να εχει να κανει με την ποσο καλο σημα internet εχεις η με τι συσκευη και τι εκδοση viber εχει ο συνομιλητης

Πολλες φορες που μιλαω στο viber η συνομιλια ειναι καλυτερη απο του δικτυου

Αλλες φορες παλι παιζει το προβλημα που λες καθως και καθυστερηση φωνης , μικροφωνισμοι κτλ

Edited by kritikos4
Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

σύμφωνο και εγώ απόλυτα στο θέμα υποστήριξης!! και όσο ψάχνω εκεί καταλήγω!! το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι το σ1 δημιουργήθηκε μονο και μονο για να γίνουνε σημαντικές αναβάθμισης που δεν τους επιτρέπει η MTK (πράγμα πολύ κακό για εμάς που αγοράσαμε το απλό),και έτσι όπως τα βλέπω φοβάμαι πως και το note θα ακολουθήσει τέτοια πορεία!! μακάρι να έχω λάθος και η MTK να σταματήσει αυτή την λάθος πολιτική που έχει!!! :confused:

http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-leather-case-solution.html

MULTI LANGUAGE

NEXT WEEK

αυτη θα ειναι η πρωτη μου κινεζια

για την γυναικα μου

κουκουρουκου