Roid_rage Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αλλαξε κατι γενικα; το app της Miui ειναι για εφαρμογες σαν το Titanium? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Αλλαξε κατι γενικα; το app της Miui ειναι για εφαρμογες σαν το Titanium? βασικά δεν ξέρω τι θες να κάνεις , δεν νομίζω να είναι σωστός ο τρόπος του "restore" από twrp γιατί μιλάμε για διαφορετική έκδοση android (4.2 το ένα 4.4 το άλλο) έχει μέσα η Miui app για backup , δεν είναι τόσο λεπτομερές ίσως όπως τοu titanium αλλά είναι ίσως πιο σίγουρο το restore (σε restore του titanium μπορείς και να κολλήσεις την συσκευή αν πας να κάνεις κάτι που δεν πρέπει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ισχυει, ειναι αλλη εκδοση.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugarbird Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 παιδες help...... εδώ και μια εβδομάδα δεν μου δουλέυει το κουμπάκι wifi !!!!έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belegar Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Γεια σας, εχω ενα προβλημα τελευταια, οταν θελω να τελειωσω μια κλήση, η οθονη παραμενει κλειστη και δεν μπορω να πατησω καποιο πληκτρο για τερματισμο αν δεν κλεισει ο συνομιλιτης. Αναγκαζομαι να βγαζω μπαταρια. Στο μενου Προσβασιμοτητα λεει οτι με το πληκτρο στο πλαι τερματιζω την κληση, αλλα ούτε και αυτό λειτουργεί. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Περασα την ελληνικη v.6 5.6.25 moded απο 4.11.14 με dirty flash και ευτυχως δοξα τω Xiaoθεω πέρασε με πληρη επιτυχία, ολες οι εφαρμογές μου δουλευουν. Μονο η καμερα δε δουλεύει. Καθόλου ομως, δλδ δεν αποθηκεύει φοτος ουτε στην εσωτερική, ουτε στην εξωτερική.. Κοντορεβιθουλη τελικα το περασες; ειναι μονο για την καμερα; Γιατι μιλαει γενικα για εγγραφή στην καρτα SD (+την καμερα). Εμενα κανει κανονικα μεταφορα στην SD με τη moded rom επίσης θα θες και αυτό μάλλον για την φωτογραφική (δεν το έχω περάσει ακόμα) http://en.miui.com/thread-99836-1-1.html Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ναι το πέρασα (την 18 βέβαια) όλα καλά φαίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Γεια σας, εχω ενα προβλημα τελευταια, οταν θελω να τελειωσω μια κλήση, η οθονη παραμενει κλειστη και δεν μπορω να πατησω καποιο πληκτρο για τερματισμο αν δεν κλεισει ο συνομιλιτης. Αναγκαζομαι να βγαζω μπαταρια. Στο μενου Προσβασιμοτητα λεει οτι με το πληκτρο στο πλαι τερματιζω την κληση, αλλα ούτε και αυτό λειτουργεί. Καμια ιδέα? έχεις βάλει μήπως ζελατίνα που καλύπτει το proximity sensor? δουλεύει ο σένσορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ναι το πέρασα (την 18 βέβαια) όλα καλά φαίνονται OK κομπλέ κιαυτό, τώρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι αλλάζει τα εικονίδια σε κάθε restart. Λύνεται αυτό ή μόνο με αλλαγή launcher? Πάντως είναι όντως σα να έχεις καινούριο τηλέφωνο.. Έχω περάσει miui 6 και σε άλλα κινητά, αλλά ποτέ δε μου φάνηκε τόσο ωραίο σαν αυτό Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belegar Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 έχεις βάλει μήπως ζελατίνα που καλύπτει το proximity sensor? δουλεύει ο σένσορας? Ζελατινα εχω παντα, πως το ελεγχο αυτο για τον σενσορα? Και που βρισκεται? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 OK κομπλέ κιαυτό, τώρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι αλλάζει τα εικονίδια σε κάθε restart. Λύνεται αυτό ή μόνο με αλλαγή launcher? Πάντως είναι όντως σα να έχεις καινούριο τηλέφωνο.. Έχω περάσει miui 6 και σε άλλα κινητά, αλλά ποτέ δε μου φάνηκε τόσο ωραίο σαν αυτό Πάντα νοβα βάζω οπότε δεν ξέρω τα προβλήματα του μαμα launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ζελατινα εχω παντα, πως το ελεγχο αυτο για τον σενσορα? Και που βρισκεται? Ευχαριστω Πάτησε *#*#64663#*#* και σε βάζει στο engineering test mode. Διάλεξε single test και μετά proximity sensor. Πλησίαζε το χέρι σου κοντά στην μπροστινή κάμερα και θα δεις αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugarbird Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 παιδες help...... εδώ και μια εβδομάδα δεν μου δουλέυει το κουμπάκι wifi... κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ποιο κουμπακι; της notification bar ή του widget? Αν ειναι το widget για δες αν το βγάλεις και το ξαναβαλεις τι γινεται. Μετα κανε μια εκκαθάριση cache/dalvik... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugarbird Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 φίλτατε και τα δύο κουμπιά. τι είναι "εκκαθάριση cache/dalvik..."? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Εισαι root? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugarbird Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 nai φίλτατε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Βάζεις mobileuncletools, πατάς reboot into recovery. Αν έχεις TWRP πηγαίνεις wipe >advanced wipe ξετικαρεις τα άλλα και βάζεις το cache και dalvik. Αν έχεις ακόμα 3e και όχι TWRP, πάλι επιλέγεις wipe cache/dalvik αλλά πρόσεχε μην κάνεις λάθος, με το "κάτω" κατεβαίνεις, με το "πάνω" επιλέγεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Σήμερα 8/7 στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε για καφέ και κουβέντα όσοι έχουμε ή θέλουμε να έχουμε XIAOMI συσκευές. Η συνάντηση θα γίνει στις 19:00 στο καφέ MARLON στην Καμαρα (Εγνατίας με Ιασωνιδου). Σας περιμένουμε. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Αντιμετωπίζει κανείς επανεκκινήσεις με τη V6; Έχω την εντύπωση όταν μαζευτούν πολλά από άποψη μνήμης, κάνει reboot Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Αντιμετωπίζει κανείς επανεκκινήσεις με τη V6; Έχω την εντύπωση όταν μαζευτούν πολλά από άποψη μνήμης, κάνει reboot έχω που και που ναι αλλά μπορεί να φταίνε τα (πειραγμένα) wsm tools που έχω οπότε δεν έχω δώσει σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Επίσης δε μπαίνει σε engineer mode MTK, ούτε από mobileuncletools, ούτε με κωδικό από dialer και δε μπορώ να πειράξω το ηχείο... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 (edited) Αντιμετωπίζει κανείς επανεκκινήσεις με τη V6; Έχω την εντύπωση όταν μαζευτούν πολλά από άποψη μνήμης, κάνει reboot Δύο τρεις φορές τους τελευταίους δύο μήνες δηλαδή από τότε που έβαλα την ν6. Engineer mode μπαίνει με *#*#13411#*#* Edited July 9, 2015 by nico4gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Thnx, με αυτον μπηκε. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Στην 1η σελίδα του θρεντ υπάρχει λινκ για ένα αρχείο που το φλασαρουμε για να έχουμε 160 χαρακτήρες στο SMS με την default εφαρμογή. Το λινκ είναι Dropbox και δυστυχώς δεν δουλεύει. αν το έχει κάποιος ας το ανεβασειπαλθ η μου στείλει ένα λινκ έστω και με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts