Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δείξω αυτό που μου εγραψες στον φιλο μου. Αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν μετα απο αναβάθμιση που μου έβγαζε κ εγώ εκανα. Ξεκίνησα με 13.0.0,15.0.0,17.0.0(δεν επαιζε skype) κ τώρα 26.0.0 αλλά έχει πολύ καιρό να μου βγάλει αναβάθμιση. Εσύ ποιά θα προτινες για να πηγαίνει σφαιρα το τηλ.?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δείξω αυτό που μου εγραψες στον φιλο μου. Αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν μετα απο αναβάθμιση που μου έβγαζε κ εγώ εκανα. Ξεκίνησα με 13.0.0,15.0.0,17.0.0(δεν επαιζε skype) κ τώρα 26.0.0 αλλά έχει πολύ καιρό να μου βγάλει αναβάθμιση. Εσύ ποιά θα προτινες για να πηγαίνει σφαιρα το τηλ.?

τόσες αναβαθμίσεις χωρίς wipes δικαιολογούν προβλήματα.

δεν κατάλαβα πάντως αν έχεις την multi ή την ελληνική.

Όταν παταω αναβάθμιση μου γράφει σταθερή 26.0.0.κ πανω πάνω miui.gr.θα δω ποια θα περάσω. Αμα είσαι άσχετος(για μένα το λέω)όλα μου φαίνονται κινέζικα!!!!

το επίσημο φόρουμ της MIUI (en.miui.com) διοργανώνει διαγωνισμό για τα καλύτερα επίσημα Fan Sites

θα δοθούν και δώρα

ψηφίζουμε

18. MIUI Greece

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=70095

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

παιδιά παρέλαβα χθές το κινητό απο Vickmall. Όλα είναι μια χαρά με μόνο πρόβλημα ότι μετα απο μια επανεκκίνηση δεν έχω πλέον το κόκκινο φώς στα κουμπιά κάτω απο την οθόνη και δεν φαίνονται καθόλου.... ρυθμίζεται κάπως αυτό?

παιδιά παρέλαβα χθές το κινητό απο Vickmall. Όλα είναι μια χαρά με μόνο πρόβλημα ότι μετα απο μια επανεκκίνηση δεν έχω πλέον το κόκκινο φώς στα κουμπιά κάτω απο την οθόνη και δεν φαίνονται καθόλου.... ρυθμίζεται κάπως αυτό?

ούτε και πριν την επανεκκίνηση το είχες:)

ούτε και πριν την επανεκκίνηση το είχες:)

Τελικά ναι δεν το είχα, απλά το έκλεισα για να του βάλω το tampered glass της Nillkin που είχα παραγγείλει, και αφού το έβαλα, το ξανάνοιξα και αν δεν το έχω σε δυνατό φώς δεν φαίνεται τίποτα.... Ενώ είναι πολύ καλό κινητό σαν κατασκευή και το "νιώθω" πολύ καλά και στο χέρι μου, αυτό είναι μεγάλο φάουλ της Xiaomi..... sorry για την ερώτηση πρίν αλλά τα έπαιξα!!! :O

Τελικά ναι δεν το είχα, απλά το έκλεισα για να του βάλω το tampered glass της Nillkin που είχα παραγγείλει, και αφού το έβαλα, το ξανάνοιξα και αν δεν το έχω σε δυνατό φώς δεν φαίνεται τίποτα.... Ενώ είναι πολύ καλό κινητό σαν κατασκευή και το "νιώθω" πολύ καλά και στο χέρι μου, αυτό είναι μεγάλο φάουλ της Xiaomi..... sorry για την ερώτηση πρίν αλλά τα έπαιξα!!! :O

δε ειναι και τοσο σοβαρη απωλεια. σε μια δυο μερες δε θα χρειαζεσαι φως.

δε ειναι και τοσο σοβαρη απωλεια. σε μια δυο μερες δε θα χρειαζεσαι φως.

Ισχυει, συν οτι τα περισσότερα που βλεπω δεν έχουν

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και μολις ανακάλυψα μια λειτουργία που δεν ηξερα οτι υπαρχει.. Αμα συρεις ενα εικονίδιο (προς οποιαδηποτε κατευθυνση) της εφαρμογής σημειώσεων ή μουσικης (στοκ miui, δε βρηκα να το κανει σε αλλες) ανοιγει μια συντομη version για τη μουσικη και μια γρηγορη "νεα σημειωση"...

Συντομα ομως, οχι μεχρι να τσιμπήσει το εικονίδιο για αλλαγή θεσης

Μια πλήρης φόρτιση.

Και μολις ανακάλυψα μια λειτουργία που δεν ηξερα οτι υπαρχει.. Αμα συρεις ενα εικονίδιο (προς οποιαδηποτε κατευθυνση) της εφαρμογής σημειώσεων ή μουσικης (στοκ miui, δε βρηκα να το κανει σε αλλες) ανοιγει μια συντομη version για τη μουσικη και μια γρηγορη "νεα σημειωση"...

Συντομα ομως, οχι μεχρι να τσιμπήσει το εικονίδιο για αλλαγή θεσης

παντα σε ξαφνιαζει αυτο το κινητο,ολο και κατι νεο ανακαλυπτεις :lol:

ωρες ωρες και εγω μια απο τα ιδια.τελικα κανει παπαδες το κινητο πολυ το εχω ευχαριστηθει.

αμα ειχα χρημα παντος οικονομικη ανεση θα χτυπαγα ενα mi4 κινηταρα ειναι

Σε ψηφοφορία που κάνει το αγγλικό επίσημο φόρουμ της xiaomi-miui για το πιο δημοφιλές επίσημο φόρουμ της ομώνυμης εταιρίας το xiaomi-miui.gr που είναι υπεύθυνο για την κατασκευή και υποστήριξη της ελληνικής rom των xiaomi συσκευών έρχεται 3ο στον κόσμο.

Παρακαλώ για την ψήφο σας. Όσοι ψηφίσουν συμμετέχουν σε κλήρωση για δώρα. Η ψηφοφορία λήγει αύριο Δεύτερα 22/12 ή 23/12 ημερομηνία Κίνας.

Οδηγίες παρακατω.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7955-%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-MIUI-Fan-Site-Awards-2014/?pageNo=12

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά τελικά δε βλέπω να βγαίνει ΚΙΤ-ΚΑΤ. Κρίμα νόμιζα ότι είχε μέλλον ακόμα το κινητό .μας. ! :-[

Παιδιά τελικά δε βλέπω να βγαίνει ΚΙΤ-ΚΑΤ. Κρίμα νόμιζα ότι είχε μέλλον ακόμα το κινητό .μας. ! :-[

ακόμα βιάζεσαι εσύ :)

O μεσος χρηστης μπορει να μην ενδιαφερεται, δεν ειναι οτι με το ενα εχεις 3g και με το αλλο 2g, αλλα εχει διαφορές που δε βλεπεις, αλλα κανουν διαφορά, πχ. Art αντι για dalvik, multitasking κτλ, ή μαλλον τις βλεπεις αλλα δεν ξερεις τι παιζει απο κατω..

Μια πλήρης φόρτιση.

Απορία. Τι παραπάνω θα κάνεις με κιτκατ που δε κάνεις και τώρα;

μιλάμε και για 2 εκδόσεις παραπάνω εε , 4.3 - 4.4 όοοολο και κάτι θα υπάρχει που θα το θες :)))

\

ειδικα αυτο με το 3g στην πρωτη καρτα μονο ειναι θεμα , που δεν το εχουν αλλες παρομοιας αξιας συσκευες

Ουτε αυτη το εχει..

Μια πλήρης φόρτιση.

Απορία. Τι παραπάνω θα κάνεις με κιτκατ που δε κάνεις και τώρα;

Καλύτερη διαχείριση πόρων μνήμης...Και Αλλά καλούδια που λένε τα παιδιά.μπα δε θα βγει για το κινητό μας αργησε.εδώ είδη κυκλοφόρισε lollipop ( κάπως έτσι λέγεται Τέλος πάντων)

είναι απλώς θέμα χρόνου:

http://en.miui.com/thread-67484-1-1.html

Ενδιαφέρον...για να δούμε λοιπόν!!!

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορούμε όποτε θέλουμε να αλλάζουμε τη δυνατότητα 3G από την πρώτη SIM στη δεύτερη χωρίς αλλαγή ρομ;

Ξέρω πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην ultimate, ρωτάω αν γίνεται στην official ή στη multi.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να μπορούμε όποτε θέλουμε να αλλάζουμε τη δυνατότητα 3G από την πρώτη SIM στη δεύτερη χωρίς αλλαγή ρομ;

Ξέρω πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην ultimate, ρωτάω αν γίνεται στην official ή στη multi.

δεν νομίζω,απ' όσο τό 'χω ψάξει κι εγώ