mightyr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Στο ελληνικό φόρουμ miui μου πρότειναν να βάλω την ελληνική εκδοση που δουλεύουν τα παιδιά εκεί με έτοιμο Ρουτ και twrp,λέει είναι ίδια με την 13 official απλα συν ελληνική γλώσσα,δηλαδή en/ch/gr Να βάλω αυτή που έχει και root η την επισημη επίσημη απο την xiaomi; Τις αλλαγες που μπορω να τις βρω για να ξέρω και τι να κοιτάξω αν διορθώθηκε; Το Αργώ τόσο καιρό γιατί δεν έχω χρονο για νεο σεταρισμα αλλά αν αξίζει και έχει μεγάλες διάφορες τοτε να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Η ρομ απο το xiaomi-miui.gr πιστευω για το κινητο μας ειναι η ποιο καλη μεχρι στιγμης και την υποστιριζουν τα παιδια παρα πολυ καλα!ειναι ποιο ελαφρια λογο αφαιρεσης περιττον γλωσσων και σε επομενο update θα βαλουν 160χαρ με ελληνικα στα μυνηματα! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κάμερα,κλεισεις,σημα, και λοιπά ψεγάδια της 25 έχουν διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Κάμερα,κλεισεις,σημα, και λοιπά ψεγάδια της 25 έχουν διορθωθεί; ποια είναι τα προβλήματα ; επίσης επειδή δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει 25 (είναι απλά multi ; άλλη πειραγμένη rom ; ) μιας και δεν είναι 100% Official ίσως κάποια θέματα που έχεις να μην υπάρχουν στην κανονική Edited May 22, 2014 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Kαι γω δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 θα ηθελα να ρωτησω παιδια που εχουν τον root browser για να μεταφερει εφαρμογες στην sd..εγω περασα απο την την gtv 3.5 στην gtv 3.5a(ελληνικη ρομ) στην 3.5 ειχα βαλει το αρχειο vold.fstab(πειραγμενο) και οταν περασα την 3.5a μπηκε το original οποτε αμα κατεβασω τωρα το root browser θα δουλεψει η θελει wipe και απο την αρχη? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Υποθέτω είναι αυτή που λέμε μουλτι.στο βίντεο κανει κάτι φυσιματα όχι πολύ δυνατά,στην ηχογράφηση είναι πολύ σιγά,το 3g συχνα πυκνά παει και έρχεται ενω δεν κινούμαι, jhbcnal25.0 λέει στο miui version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Στο ελληνικό φόρουμ miui μου πρότειναν να βάλω την ελληνική εκδοση που δουλεύουν τα παιδιά εκεί με έτοιμο Ρουτ και twrp,λέει είναι ίδια με την 13 official απλα συν ελληνική γλώσσα,δηλαδή en/ch/gr Να βάλω αυτή που έχει και root η την επισημη επίσημη απο την xiaomi; Τις αλλαγες που μπορω να τις βρω για να ξέρω και τι να κοιτάξω αν διορθώθηκε; Το Αργώ τόσο καιρό γιατί δεν έχω χρονο για νεο σεταρισμα αλλά αν αξίζει και έχει μεγάλες διάφορες τοτε να το κάνω. Άκου να ξέρεις επειδή είσαι φοβισμένος. Την root θα βάλεις αυτήν την Ελληνική από το miui.gr με όλα τα καλά και θα την σετάρεις μια φορά μόνο. Μετά ότι αναβάθμιση βγαίνει κάθε εβδομάδα θα την φορτώνεις μέσα από το τηλέφωνο χωρίς να χάνεις τις ρυθμίσεις σου και τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Θα το χαρείς πολύ το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση. Edited May 22, 2014 by john_who Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) έκανα το flashαρισμα κανονικά,wipe cache wipe dalvik,τι σωστή έκδοση πέρασα,αυτή που μου δώσαν στο miui.gr οι εφαρμογές μου και οι ρυθμίσεις μου δεν χάθηκαν,αντιθέτως ήταν στη θέση του και δεν ξέρω αν αυτό έπρεπε να γίνει η όχι,ήθελε και factory reset για να γίνουν σωστά όλα? επίσης σταμάτησε να συνδέετε στον υπολογίστη όπως πριν που πέρναγα αρχεία απλά και γρήγορα,υπάρχει τρόπος? Edited May 22, 2014 by mightyr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 έκανα το flashαρισμα κανονικά,wipe cache wipe dalvik,τι σωστή έκδοση πέρασα,αυτή που μου δώσαν στο miui.gr οι εφαρμογές μου και οι ρυθμίσεις μου δεν χάθηκαν,αντιθέτως ήταν στη θέση του και δεν ξέρω αν αυτό έπρεπε να γίνει η όχι,ήθελε και factory reset για να γίνουν σωστά όλα? επίσης σταμάτησε να συνδέετε στον υπολογίστη όπως πριν που πέρναγα αρχεία απλά και γρήγορα,υπάρχει τρόπος? λογικό αφού δεν έκανες wipe user data.άποψή μου είναι ότι αυτό χρειάζεται αφού είναι διαφορετική ROM,για να μην έχεις μικροπροβλήματα στο μέλλον.μπορείς να πάρεις backup με το titanium και να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου. *δες το post #4427 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Αν κάνω τώρα wipe data πειράζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Αν κάνω τώρα wipe data πειράζει; δεν πειράζει βέβαια,αλλά μπορείς και να το αφήσεις έτσι αν όλα είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 δεν πειράζει βέβαια,αλλά μπορείς και να το αφήσεις έτσι αν όλα είναι ΟΚ. οταν περνας καινουργια rom κανουμε wipe data user wipe cache dalvik και factory reset?αυτα τα τρια κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfdlgroup Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλημέρα! Είμαι κάτοχος κι εγώ του Xiaomi Redmi και κατα τις κλήσεις όταν μιλάει ο συνομιλητής μου, το ακουστικό είναι σαν να παίζει τέρμα και κάνει ένα περίεργο ήχο ένα "τσικ" πως κανουν καμιά φορά τα ηχεία του αυτοκινήτου όταν τα ζορίζουμε? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? έχω το MTKengineering αλλά δεν μπορώ να φτιάξω κάτι! Κάποιος που μπορεί να μπορεί να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εκανα την κοντά περί usb με τη συντομευση άνοιξε μια φορά και το ρυθμισα,όλα καλά,μονο που τώρα το ξαναπαταω και δεν ανοίγει καθόλου να το ψαχουλεψω,τι κάνω τώρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εκανα την κοντά περί usb με τη συντομευση άνοιξε μια φορά και το ρυθμισα,όλα καλά,μονο που τώρα το ξαναπαταω και δεν ανοίγει καθόλου να το ψαχουλεψω,τι κάνω τώρα;; το μενού με τις επιλογές ανοίγει μόνο όταν το usb είναι συνδεδεμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 μπορει καποιος που εχει το 1s να μας πει τι βαθμολογια του βγαζει το antutu? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 μπορει καποιος που εχει το 1s να μας πει τι βαθμολογια του βγαζει το antutu?εισαι σε λαθος νημα.εδω μιλαμε μονο για το red rice για μπες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391805 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asghan Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Καλημέρα συμφουρίτες!!! Είμαι κάτοχος του Red Mi εδώ και ένα μήνα περίπου και είμαι καταευχαριστημένος. Το κινητό το παρηγγείλα από to2c rootαρισμένο και με τελευτεία έκδοση miui-Multi. Όλα καλά δηλαδή εκτός από 2-3 κινέζικες εφαρμογές. Το προβλημά μου ξεκίνησε από την στιγμή που έβαλα μια 32άρα κάρτα και έκανα τις ρυθμίσεις για μεγαλύτερο χώρο με link2sd. Από τότε όποια εφαρμογή έχει obb files δεν τα αναγνωρίζει και ξεκινά αυτομάτος downloading. Έβγαλα την κάρτα και όλα επανήλθαν κανονικά. Επανέφερα την κάρτα στην αρχική της κατάσταση με 32 gb fat32, διέγραψα το link2sd και την ξαναέβαλα. Όμως το πρόβλημα παραμένει και η μόνη λύση είναι να μην έχω την κάρτα μέσα στο κινητό. Έχει αντιμετωπίσει κανείς σας παρόμοια κατάσταση? Έπίσης το superuser είναι στα κινέζικα και συνεχώς μου ζητάει ανανέωση binary. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθείσει, ευχαριστώ!!! P.S. Είμαι μεγάλος noobας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 βρε παιδια ξερω το εχω πει πολλες φορες,αλλα κανεις δεν εχει απαντησει η δεν το εχω ρωτησει. απο το ibuygou,εχει παραγγειλει κανεις?ποσο καιρο του εκανε να ερθει?γιατι το στελνουν με σουηδικο ταχυδρομειο τωρα γιατι αυτο δεν ξερω,αφου λεει sg post. εμενα συνεχιζετε η αγωνια 44ημερες εχω κανει dispute αν σε 20 ημερες δεν εχει ερθει θα κανω και ενα claim να παρω τα λεφτα μου πισω. εγω πιστευω χαθηκε το πακετο απο τις 5/5 εχει να ανανεωθει το traking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 sg= Singapore Post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 sg= Singapore Post ναι βρε φιλε ξερω τι σημαινει στο σαιτ και στην παραγγελεια ετσι ελεγε μονο το στηλανε το πακετο σουηδια για να φυγει απο εκει. Destination Country - Greece:Tracking Consuming:2168 Millisecond Origin Country - Sweden:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/23 13:31:54 2014-05-05 18:55, Local mail tracking 2014-04-22 08:12, Order departed from sorting hub 2014-04-22 00:00, Posten, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad. 2014-04-17 18:00, Order departed on flight from origin 2014-04-17 10:00, Order dispatched 2014-04-14 18:00, Order Shipment recorded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolib Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Και ένα καλό νέο. (Κατόπιν ενεργειών μας.... :shifty: ) Εμφανίστηκαν πάλι τα patchroms για JB42-mtk από τη miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Τι αυτονομία έχει κατά μέσω όρο γιατί ψάχνομαι για αγορά κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) εχει πολυ καλη αυτονομια... μια μερα με (βαρια) χρηση βγαζει ανετα. Επισης μπορειτε να βαλετε ενα λινκ με ολοκληρωμενο review στην αρχικη σελιδα, ωστε να αποφευγονται ερωτησεις για καμερα,gps,οθονη κλπ. το παραπανω το θεωρω αξιοπιστο. Edited May 23, 2014 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts