spgkolem Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 παιδια αν παρω extra μπαταρια για να την εχω για οταν αρχισει να τα φτηνει στο μελλον αυτη που εχω,θα πρεπει να της κανω καποιες φορτισεις ανα διαστηματα σαν συντηρηση,ή θα ειναι κομπλε οποτε την χρειαστω?Ρωταω γιατι δεν ξερω πως δουλευουν οι καινουργιες μπαταριες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παρτην, παρε και αυτον το φορτιστη με 1,5 € και μια φορα το μηνα κανε της φορτιση, δε χανεις τπτ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παρτην, παρε και αυτον το φορτιστη με 1,5 € και μια φορα το μηνα κανε της φορτιση, δε χανεις τπτ Γιατι να παρει φορτιστη; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Κάποιο λινκ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 Καταρχιν δεν νομιζω πως το 1280Χ720 και τα dpi που λενε για ολα τα κινεζικα ανταποκρινοντε στην πραγματικοτιτα και μια απλη συσκευη Samsung και οχι Αμολεντ η σουπερ Αμολεντ το μαυρο ειναι μαυρο δεν ειναι αυτο το ξεθωριασμενο γκρι απλα η γνωμη μου ειναι αυτη και το ιδιο ισυει και με τις καμερες τα μεγκαπιξελ που λενε παλι για μενα δεν ειναι αλιθηνα.......Παντα εκφραζω την γνωμη μου και τιποτα παραπανω.... για αυτό σου λέω προσδιόρισέ το , εσύ αναφέρεσαι σε όλα τα κινέζικα στα τηλέφωνα "του κιλού" , εδώ μιλάμε για γνωστή εταιρία (έστω κι στην κίνα) που τα χαρακτηριστικά είναι αυτά που λέει. και όχι, σίγουρα δεν είναι χειρότερη από κάτι samsung core/ace Κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Γιατι να παρει φορτιστη; Λεμε τωρα. Για να μην εχει το κινητο 5 ωρες στη φορτιση.. Επισης μπορεις να την εχεις τελικα τη μπαταρια καβατζα ανα πασα στιγμη και οχι στο συρταρι για του χρονου. Οποτε βολευει ο φορτιστης. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Λεμε τωρα. Για να μην εχει το κινητο 5 ωρες στη φορτιση.. Επισης μπορεις να την εχεις τελικα τη μπαταρια καβατζα ανα πασα στιγμη και οχι στο συρταρι για του χρονου. Οποτε βολευει ο φορτιστης. εγινε φιλε μου,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Λεμε τωρα. Για να μην εχει το κινητο 5 ωρες στη φορτιση.. Επισης μπορεις να την εχεις τελικα τη μπαταρια καβατζα ανα πασα στιγμη και οχι στο συρταρι για του χρονου. Οποτε βολευει ο φορτιστης. Θελω να πω οτι μπορει να την βαλει στο κινητο και να τη φορτισει. Δε θα μεινει χωρις κινητο. Αφου οταν φορτισει την βγαζει και βαζει την πρωτη. Αλλα..... επειδη το εχω ψαξει αρκετα, λογω λαπτοπ, η καλυτερη κατασταση για να φιλας μια μπαταρια λιθιου ειναι σε δροσερο μερος χωρις υγρασια και μεταξυ 70 - 80 % . Ουτε τερμα φορτισμενη και εννοειται ουτε τελειως αφορτιστη, το οποιο ειναι το χειροτερο. Αν παρατηρησεις οταν πρωτοπαιρνουμε το κινητο η μπαταρια του ειναι γυρο στο 80%. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Χαλαρά το νήμα αυτό πρέπει να παίρνει το πρώτο βραβείο με τις περισσότερες συμβουλές ρουταρίσματος...;-) Αλλά τελικά ρε παιδιά, για εναν άσχετο που θέλει ενα αξιοπρεπές κινητό για ομιλία και internet, android,playstore, εξ'ολοκλήρου ελληνικά αλλά και να μην μπλέκει με root, να το πάρει ή οχι...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Χαλαρά το νήμα αυτό πρέπει να παίρνει το πρώτο βραβείο με τις περισσότερες συμβουλές ρουταρίσματος...;-) Αλλά τελικά ρε παιδιά, για εναν άσχετο που θέλει ενα αξιοπρεπές κινητό για ομιλία και internet, android,playstore, εξ'ολοκλήρου ελληνικά αλλά και να μην μπλέκει με root, να το πάρει ή οχι...??? ναι αμε να το παρει,αλλα πιστεψε με την ιδια ακριβως ερωτηση εκανα με εσενα και τελικα το ροοταρα,αμα ακολουθησεις τα βηματα απο το πρωτο ποστ και εχεις και εμειρια απο υπλογιστη π.χ να φλασαρεις bios και τετοια πιστεψε με ειναι πανευκολο γιατι και εγω φοβομουν. αλλα τελικα ειναι πολυ ευκολο απο τι δειχνει,βεβαια αμα θες δεν το ροοταρεις το περνεις με τα ελληνικα και playstore και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) σημερα μου ΕΚΛΕΨΑΝ το κινητο........... μολις ειχε κλεισει 1 μηνα στα χερια μου:(:(:(:(:(:(:( νομιζω πως ειχα δει μια αναρτηση απο καποιον που ηθελε να πουλησει το κινητο του . ισχειει ακομη ? ας μου στειλει οποιος ειναι ενα πμ, εχει παρει κανεις απο vickmall ? με dhl εκτος απο spemall (ακριβο ειναι) καποιο αλλο ξερετε? Edited March 22, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 μπορει να την βαλει στο κινητο και να τη φορτισει. Ναι, αυτο λεω και γω, απλα θα φορτιζει το κινητο 5-6 ωρες.. Λεπτομερειες, αλλα με 1,5 ευρω σιγα.. σημερα μου ΕΚΛΕΨΑΝ το κινητο........... μολις ειχε κλεισει 1 μηνα στα χερια μου:(:(:(:(:(:(:( νομιζω πως ειχα δει μια αναρτηση απο καποιον που ηθελε να πουλησει το κινητο του . ισχειει ακομη ? ας μου στειλει οποιος ειναι ενα πμ, εχει παρει κανεις απο vickmall ? με dhl εκτος απο spemall (ακριβο ειναι) καποιο αλλο ξερετε? Ωχ μλκια Και γω οταν το βγαζω το γλυκοκοιτανε ολοι και ας μην ασχολουνται με κινητα, αλλα παντα μεταξυ δικων ανθρωπων. Ενα εξδοδο τσαμπα, αλλα τουλαχιστον επεσε και λιγο η τιμη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Έχει μια εφαρμογή μέσα που από την σελίδα της xiaomi έβλεπα που είναι το κινητό... Δεν χάνεις τίποτα αν αυτός που το πήρε δεν ξέρει πολλά πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotodv7 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά έχω το κινητό 1 μήνα και το έχω με την ελληνική εκδοση. Με ενοχλεί που δεν μπορω να κάνω ενημέρωση κλπ. Λέτε να βάλω την english version; Το θέμα είναι ότι είμαι άσχετος εντελώς.... Υπάρχει λογος να το κάνω ή δε θα δω καμια σημαντική διάφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Η τελευταία έκδοση rootαρεται με το root-stable από εδώ http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17437&extra=page%3D1&mobile=2 διορθώνω λίγο το url γιατί αυτό που έβαλες είναι για browser κινητού και από Pc έβγαζε άσχετη σελίδα http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17437&pid=354543&page=1&extra=page%3D1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Έχει μια εφαρμογή μέσα που από την σελίδα της xiaomi έβλεπα που είναι το κινητό... Δεν χάνεις τίποτα αν αυτός που το πήρε δεν ξέρει πολλά πολλά... το ξερω . αλλα οταν κλεβεις το τηλ το πρωτο που κανεις ειναι να το κλεισεις και να πεταξεις τις σιμ. και με ενα ρεσετ σβηνονται ολα και αντε να το βρεις μετα απο το σαιτ. η μονη ελπιδα ειναι να μη κανει ρεσετ και μπει σε καποιο wifi. exv δωσει εντολη για κλειδωμα. κατοπιν εορτης βεβαια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλυτερα γιατί δεν υπάρχει :lol: Απο όποιο και να το πάρεις, είναι και τα δύο κορυφαία. και τα δυο μαγαζια ειναι απο τα ποιο αξιοπιστα,για εμενα κοιτα ποιο εχει την καλυτερη προσφορα τιμη και δωρα και παρτο απο εκει. οσο αφορα το root που λες και εγω ασχετος ημουν,αλλα ακολουθησα τα βηματα απο το πρωτο ποστ και τα καταφερα χωρις καμια δυσκολια,λιγο το καρδιακο πηγα να παθω αλλα ενταξει μια χαρα. Σας ευχαριστώ και τους 2! έριξα παραγγελία στο to2c γτ είναι το μαύρο χρώμα ενώ στο minideals είναι το γκρι. μόλις παραλάβω θα τα λέμε συχνότερα εδώ μέσα! Παράθεση You Sun of a Beach!!! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Γκρι θα ειναι και απο το to2c, δε νομιζω να βγαινει αλλιως. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv_b Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 διορθώνω λίγο το url γιατί αυτό που έβαλες είναι για browser κινητού και από Pc έβγαζε άσχετη σελίδα http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17437&pid=354543&page=1&extra=page%3D1 Ευχαριστώ φίλε μου,συγνώμη δεν το παρατήρησα.Όντως από το κινητό μπαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 το ξερω . αλλα οταν κλεβεις το τηλ το πρωτο που κανεις ειναι να το κλεισεις και να πεταξεις τις σιμ. και με ενα ρεσετ σβηνονται ολα και αντε να το βρεις μετα απο το σαιτ. η μονη ελπιδα ειναι να μη κανει ρεσετ και μπει σε καποιο wifi. exv δωσει εντολη για κλειδωμα. κατοπιν εορτης βεβαια...... κοιτα με τον εντοπισμο ειχα δοκιμαση και εγω να δω αν δουλευει!αλλα δεν το εδειχνε καν στο χαρτη δεν ξερω γιατι!κλειδωσε το και θα του ειναι αχρηστο!κατι ειχε ακουστει ο τελη μαρτη θα εχει βγει ενας νομος με το ιμει κατι τετοιο και αν μας τα εκλεβαν θα τα βρισκαμε τα κινητα μας παλι κατι τετοιο ειχα διαβασει... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Το framaroot και οι 3 επιλογές μου έβγαλαν unable... 1.9 κάτι version.... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 κοιτα με τον εντοπισμο ειχα δοκιμαση και εγω να δω αν δουλευει!αλλα δεν το εδειχνε καν στο χαρτη δεν ξερω γιατι!κλειδωσε το και θα του ειναι αχρηστο!κατι ειχε ακουστει ο τελη μαρτη θα εχει βγει ενας νομος με το ιμει κατι τετοιο και αν μας τα εκλεβαν θα τα βρισκαμε τα κινητα μας παλι κατι τετοιο ειχα διαβασει... θα δοκιμασω και εγω μολις παραλλαβω παλι γιατι το παρηγγειλα ξανα. ημουν μεταξυ αυτου και του honor 3c αλλα προτιμησα τη δοκιμασμενη λυση.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 θα δοκιμασω και εγω μολις παραλλαβω παλι γιατι το παρηγγειλα ξανα. ημουν μεταξυ αυτου και του honor 3c αλλα προτιμησα τη δοκιμασμενη λυση.... :) και το honor 3c πολυ ωραιο ειναι!!το εχω παρει για εναν φιλο μου!αλλα δεν καταλαβαινω την διαφορα στην οθονη που λενε..η μια ειναι ltps και η αλλη retina(που ειναι μαρκετινγκ τρικ της apple) εμενα ιδιες μου φανηκαν...:p Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) αγοραστε το cerberus απο playstore (πολυ φθηνο ειναι) ... και αν χαθει ...την πατησε ο κλεφτης... play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el Edited March 23, 2014 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ολοκληρωμενο συστημα φαινεται. Αλλα προβληματιζει κατα ποσο ολα αυτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν εναντιον μας. Οχι να μας το απενεργοποιησουν, αλλα να παρακολουθουν κανενα μικροφωνο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Μη στενοχωριέσαι και αν χρειασθεί να παρακολουθηθείς, έχεις δεν έχεις σύστημα στο κινητό, θα σε παρακολουθήσουν. Έτσι κι αλλιώς ολοι παρακολουθούμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts