kodorevi8ulis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 τα δοκιμασα ολα και σχεδον ολες τις εκδοσεις!τζιφος ευτηχως ειχα ενα μπακ απ και με γλιτωσε!!πως το εβγαλες ομως?:confused: στην τελευταία ultimate (4.3.8) και με την έκδοση 4.3.7 παίζει κανονικά πάντως (σε clean rom βέβαια , γιατί είχε πάθει φρίκη στο άσχετο το κινητό και αναγκάστηκα και έβαλα την ultimate) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 στην τελευταία ultimate (4.3.8) και με την έκδοση 4.3.7 παίζει κανονικά πάντως (σε clean rom βέβαια , γιατί είχε πάθει φρίκη στο άσχετο το κινητό και αναγκάστηκα και έβαλα την ultimate) 4.3.7?ultimate ?γενικα με αυτην την ρομ τι παιζει?ειναι ολα οκ?μονο το βιντεο ειναι το θεμα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 4.3.7?ultimate ?γενικα με αυτην την ρομ τι παιζει?ειναι ολα οκ?μονο το βιντεο ειναι το θεμα? εγώ αναγκαστικά την έβαλα γιατί στο άσχετο "χάθηκαν" τα imei και έπρεπε να ξαναβάλω κάτι (είχα κάνει εγκατάσταση το greenify, έκανα hybernate κάποια προγράμματα και στο άσχετο χάλασε :) τώρα , γενικά 4.2.1 πρέπει να είναι (η κανονική είναι 4.2.2) διαφέρει λίγο στο Led notifications (άλλα χρώματα κι επίσης έχει βάλει και εξωτερικό πρόγραμμα) έχει διάφορες customies σε σχέση με την κανονική (κάτι για τον ήχο , ενσωματωμένο root , αποθήκευση στην sd) τώρα κατά τα άλλα δεν είδα κάποιο πρόβλημα (δεν τράβηξα βίντεο ακόμα για να δω τι γίνεται με τον ήχο) τέσπα , καιρός να πάρω κάνα backup , να φτιάξω και κάνα flashable zip με titanium-mobileuncle-wsm-delete βλακειών για να μην παιδευτώ ξανά :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 τέσπα , καιρός να πάρω κάνα backup , να φτιάξω και κάνα flashable zip με titanium-mobileuncle-wsm-delete βλακειών για να μην παιδευτώ ξανά :)) Αυτό πως; από recovery? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) μια βοηθεια παιδια παρελαβα 2 κινητα red rice σημερα απο to2c γραφουν εκδοση android 4.2.2 HM2013023 MUI VERSION MIUI-JHBCNAL2 5.0 το θεμα ειναι οτι παω να του περασω αλλη εκδοση ειμαι ροοτ και του εχω περασει και το mobileuncle. οταν παω να του βαλω το recovery image ( το εχω στην εξωτερικη καρτα)στην επανακινηση μου δειχνει επανω στην οθονη μια χαλασμενη πρασινη γραμμη και απλα κανει reboot και ξαναμπαινει στο τηλεφωνο. δοκιμασα και απο την ενημερωση συστηματος αλλα μολις το παταω με βγαζει στην αρχικη οθονη και δεν μπορω να του διαλεξω installation pack αμα το κανω απενεργοποιηση και παω να μπω στο recovery μου το βγαζει κινεζικο. καμια ιδεα για την λυση? Edited March 12, 2014 by twmnnmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) μια βοηθεια παιδια παρελαβα 2 κινητα red rice σημερα απο to2c γραφουν εκδοση android 4.2.2 HM2013023 MUI VERSION MIUI-JHBCNAL2 5.0 το θεμα ειναι οτι παω να του περασω αλλη εκδοση ειμαι ροοτ και του εχω περασει και το mobileuncle. οταν παω να του βαλω το recovery image ( το εχω στην εξωτερικη καρτα)στην επανακινηση μου δειχνει επανω στην οθονη μια χαλασμενη πρασινη γραμμη και απλα κανει reboot και ξαναμπαινει στο τηλεφωνο. δοκιμασα και απο την ενημερωση συστηματος αλλα μολις το παταω με βγαζει στην αρχικη οθονη και δεν μπορω να του διαλεξω installation pack αμα το κανω απενεργοποιηση και παω να μπω στο recovery μου το βγαζει κινεζικο. καμια ιδεα για την λυση? το recovery image το έχεις ξεσυμπιεσμένο ; (π.χ. recovery.img) αν ναι αν πας να το κάνεις εγκατάσταση από το mobileuncle (recovery update) κάνει τίποτα ; ή πάλι εμφανίζει αυτή την πράσινη γραμμή επίσης ποιο έχεις ; twrp ; από adb μπορείς να μπεις στο recovery ή ούτε (αν ξες τι είναι) αν δεν μπορείς γενικά με όλα αυτά υποθέτω ότι πρέπει να ξανά flashareis κάποιο recovery ή full rom μέσω spflashtool Αυτό πως; από recovery? το zip αν θες μόνο εγκατάσταση προγραμμάτων υπάρχει και πρόγραμμα στο Play https://play.google.com/store/apps/details?id=zip.me αν θες να το κάνεις μόνος σου στον υπολογιστή (αν θες να κάνει κι άλλα πράγματα δηλαδή) τότε δοκιμάζεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1248486 Edited March 12, 2014 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ενοειται οτι ειναι αποσυμπιεσμενο κατι με την εκδοση που μου εχουν βαλει παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πάω στοίχημα ότι δοκιμάζεις να βάλεις την Cwm ,έχω πει και παλαιότερα ότι έχει πρόβλημα με τις τελευταίες εκδόσεις του hongmi. Βάλε twrp ,έχουν κάνει καλό port... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Πάω στοίχημα ότι δοκιμάζεις να βάλεις την Cwm ,έχω πει και παλαιότερα ότι έχει πρόβλημα με τις τελευταίες εκδόσεις του hongmi. Βάλε twrp ,έχουν κάνει καλό port... ναι εκει ηταν το λαθος ευχαριστω Edited March 12, 2014 by twmnnmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Υπάρχει άλλο ρεκοβερυ εκτός του3ε που να δουλεύει με την επίσημη Ρομ και να μπορείς να έχεις τα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 όποιος δεν θέλει gosms/handcet κλπ ας δοκιμάσει αυτά τα "πειραγμένα για unicode characters" mms.apk http://91.205.75.29/zdunex25/wip/sms/ (κατεβάζετε το αντίστοιχο της έκδοσης Miui που έχετε και -XHDPI-4.2.zip ) Για την 5 έχει βγει κάτι;; Sent from my xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Για την 5 έχει βγει κάτι;; Sent from my xiaomi για την miui V5 είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημέρα παίδες! Εχώ ενά μικρό προβληματάκι. Δεν δουλευει η εφαρμογή RKM REMOTE και η εφαρμογή DROIDMOTE CLIENT. Είναι 2 εφαρμογές για απομακρυσμένο έλεγχο άλλης συσκευής μέσω wifi. To ιδιο πρόβλημα έχω και σε ένα htc desire hd με miui v5 rom. Συμπεραίνω οτι το πρόβλημα είναι στην ρομ γιατί σε οποιαδήποτε άλλη ρομ παίζει κανονικά (δοκιμασμένο). Έχει κανένας καμια ιδέα τι μπορώ να κάνω για να παιζουν στο red rice μου με miui rom. Γνωρίζει κανείς τι ειναι wifi sticky; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 παιδια το viper4android μας βοηθαει στον ηχο του τηλεφωνου?ποια εκδοση κατεβαζουμε εμεις?FX η XHiFi? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Nαι βοηθαει, αλλα εχει τοσες ρυθμισεις, δυσκολα ξερεις πως να το χρησιμοποιησεις... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Nαι βοηθαει, αλλα εχει τοσες ρυθμισεις, δυσκολα ξερεις πως να το χρησιμοποιησεις... ειδα εναν οδηγο στο youtube σε galaxy note 3 απλα ρωταο γιατι η ultimate νομιζω το εχει προεγκατεστημενο οποτε μηπως τα παιδια που την τρεχουν μας πουν πως και τι :) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 http://vipersaudio.com/blog/?page_id=43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ναι το εχει, τι ακριβως θες να μαθεις; την ενταση δεν την αλλαζει, τα αλλα τα πειραζεις ολα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ναι το εχει, τι ακριβως θες να μαθεις; την ενταση δεν την αλλαζει, τα αλλα τα πειραζεις ολα για το ηχειο ποιο πολυ σε ηχους κλησης Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 για το ηχειο ποιο πολυ σε ηχους κλησης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsavvaid Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά μια βοήθεια Ανοίγω το viber και πρώτη φορά μου ζητάει να γράψω το τηλέφωνο μου ολα οκ μου στέλνει μήνυμα με τον κωδικό τον περνάω και οταν πάω να το ανοίξω πάει να ανοίξει και επιστρέφει στην αρχική οθόνη του κινητού. Το έκανα ενημέρωση απο play store αλλά πάλι το ίδιο. To κινητό το πήρα root από minideal κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 για την miui V5 είναι Ποιο από όλα; την 5 official έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) παίδες σήμερα παρατήρησα κάτι περίεργο!ήξερα οτι μονο στη 1 Sim ενεργοποιηται το 3g! Όμως σήμερα ενεργοιησα καταλάθος τα data της ,Sim 2 και ενεργοποιήθηκαν και αυτά μπήκα ίντερνετ κανονικά και με το νομο!και με χρέωσε. η COSMOTE η μ@λ@κισμενη 1 ευρώ!™ Αρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο ότι ενεεγοποιηται η 1 Sim μονο!μάλλον θα κατάλαβα λάθος και το σωστο είναι οτι σύγχρονος δεν ενεργοποιουντε και τα 2 data αυτό είναι σίγουρο! Edited March 14, 2014 by GEOKART Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παίδες σήμερα παρατήρησα κάτι περίεργο!ήξερα οτι μονο στη 1 Sim ενεργοποιηται το 3g! Όμως σήμερα ενεργοιησα καταλάθος τα data της ,Sim 2 και ενεργοποιήθηκαν και αυτά μπήκα ίντερνετ κανονικά και με το νομο!και με χρέωσε. η COSMOTE η μ@λ@κισμενη 1 ευρώ!™ Αρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο ότι ενεεγοποιηται η 1 Sim μονο!μάλλον θα κατάλαβα λάθος και το σωστο είναι οτι σύγχρονος δεν ενεργοποιουντε και τα 2 data αυτό είναι σίγουρο! Τί φταιει η COSMOTE; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 παίδες σήμερα παρατήρησα κάτι περίεργο!ήξερα οτι μονο στη 1 Sim ενεργοποιηται το 3g! Όμως σήμερα ενεργοιησα καταλάθος τα data της ,Sim 2 και ενεργοποιήθηκαν και αυτά μπήκα ίντερνετ κανονικά και με το νομο!και με χρέωσε. η COSMOTE η μ@λ@κισμενη 1 ευρώ!™ Αρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο ότι ενεεγοποιηται η 1 Sim μονο!μάλλον θα κατάλαβα λάθος και το σωστο είναι οτι σύγχρονος δεν ενεργοποιουντε και τα 2 data αυτό είναι σίγουρο! Data σύνδεση δε σημαίνει απαραίτητα "3G". Μπορείς να χρησιμοποιείς data και με απλό GSM, όπου οι ταχύτητες θα είναι είτε GPRS (μεγ. θεωρητικό ~50Kbps) είτε EDGE (~100κάτι Kbps, αν θυμάμαι καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts