Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που ειναι η επιλογη "usb debugging"?

:P

Πατάς οκτώ φορές πάνω στην έκδοση android

...Μετα να πάτε ρυθμίσεις=>σχετικά με το τηλεφωνο=> και εκεί που λέει έκδοση android να πατήσετε πάνω πολλές φορές ( καπου 7-8) μέχρι να γίνεται developer , μετά να πάτε επιλογές για προγραμματιστες και να επιλέξετε debugging και ενεργοποιηση εντοπισμος σφαλμάτων usb

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τωρα το helium ειναι ενεργο αλλα και παλι δεν εχω επιλογη να κανω backup στο pc...:mad:

Καλα θα περασω το premium για να κανω backup σε cloud...

Edited by giannis1_

λοιπον μια ερωτηση μπας και το εχει κανει κανεις εγω το εψαχνα απο εδω απο εκει δεν το καταφερα.

λοιπον εχω συνδεση wind και το μηνα εχω ενα 1γιγα για νετ,

δηλαδη οταν δεν εχω wifi Zδεν βρισκω εξω ενεργοποιω στο κινητο το data conection ωστε να ειμαι με το νετ του δικτιου της wind λοιπον μπαινω κανονικα ινερνετ κανω περιηγηση,

αλλα εχω ενα θεμα με το play store ενω με το παλιο μου κινητο htc κατεβαζα εφαρμογες με το δυκτιο της wind αυτο δεν μπορει,μου βγαζει επιλογη οτι και καλα το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο και με wifi να κατεβει ξετικαρω την επιλογη δειχνει οτι παει να κατεβασει αλλα μου βγαζει αναζητηση wifi αφου το εχω ξετικαρει να κατεβασει μεσω της συνδεσης δυκτιου wind με 3g.

εχει βρει κανεις την λυση?μηπως κατι μου ξεφευγει θελει καποια ρυθμιση,γιατι αμα ειμαι εξω και δεν εχω διαθεσιμο wifi και θελω να κατεβασω μια εφαρμογη δεν μπορω ενω με το htc μπορουσα και μεγαλο αρχειο να ηταν παλι το κατεβαζε αλλα επερνει ωρα και μου χαλαγε τα mbs

όποιος δεν θέλει gosms/handcet κλπ ας δοκιμάσει αυτά τα "πειραγμένα για unicode characters" mms.apk

http://91.205.75.29/zdunex25/wip/sms/

(κατεβάζετε το αντίστοιχο της έκδοσης Miui που έχετε και -XHDPI-4.2.zip )

Καλησπέρα παιδιά. Έχω "ξεχασμένη" μια Micro SD 4 GB Lexar. Επίσης πάνω της υπάρχει ο αριθμός "2". Να την βάλω στο ρυζάκι μου; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ε;

Καλησπέρα παιδιά. Έχω "ξεχασμένη" μια Micro SD 4 GB Lexar. Επίσης πάνω της υπάρχει ο αριθμός "2". Να την βάλω στο ρυζάκι μου; Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ε;

Πρόβλημα δεν θα υπάρχει απλά επειδή είναι class 2 θα είναι αργή (δεν νομίζω να κάνει για εγκατάσταση εφαρμογών εκεί , μόνο τίποτα Media files , κανά τραγούδι κανά video)

όποιος δεν θέλει gosms/handcet κλπ ας δοκιμάσει αυτά τα "πειραγμένα για unicode characters" mms.apk

http://91.205.75.29/zdunex25/wip/sms/

(κατεβάζετε το αντίστοιχο της έκδοσης Miui που έχετε και -XHDPI-4.2.zip )

Εγω εχω MULTI που γραφει

4.2.2 HM2013023

Πως θα ξερω ποια θα κατεβασω και ποια ειναι ακριβως;

Ωραία τότε θα την χρησιμοποιήσω για 2-3 μέρες μέχρι να αγοράσω. Μπορείς να μου προτείνεις μία ;

σίγουρα θα πρέπει να πάρεις 10αρα (class 10) , τώρα μάρκα δεν ξέρω, εγώ συνήθως αγοράζω sandisk ή transcend (φθηνότερη)

Εγω εχω MULTI που γραφει

4.2.2 HM2013023

Πως θα ξερω ποια θα κατεβασω και ποια ειναι ακριβως;

δοκίμασε την 2-14 ,εγώ αυτήν είχα βάλει (κι εγώ Multi έχω)

MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-XHDPI-4.2.zip

σίγουρα θα πρέπει να πάρεις 10αρα (class 10) , τώρα μάρκα δεν ξέρω, εγώ συνήθως αγοράζω sandisk ή transcend (φθηνότερη)

δοκίμασε την 2-14 ,εγώ αυτήν είχα βάλει (κι εγώ Multi έχω)

MIUIPolska_Mms-mod_4.2.14-XHDPI-4.2.zip

το φλασαρα μεσω twrp και γραφω κανονικα 145 χαρακτηρες περιπου αλλα οταν παω να δω μια συνομιλια με πεταει εξω η εφαρμογη!

το φλασαρουμε η κανουμε αντικατασταση το .apk?

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

το φλασαρα μεσω twrp και γραφω κανονικα 145 χαρακτηρες περιπου αλλα οταν παω να δω μια συνομιλια με πεταει εξω η εφαρμογη!

το φλασαρουμε η κανουμε αντικατασταση το .apk?

και σε μένα το έκανε αυτό (δε το δοκίμασα πολύ , το έχω βγάλει)

το ίδιο είναι περίπου , απλά η διαφορά πιστεύω στην αντικατάσταση είναι ότι πρέπει να αλλάξεις και τα δικαιώματα (ενώ στο flasharisma μπαίνουν κανονικά)

δοκίμασε να κάνεις clear τα δεδομένα (+cache)

επίσης ίσως φταίει η έκδοση , δοκίμασε π.χ. του 14

Καλησπέρα. Λοιπόν παίδες μια βοήθεια. Ήρθε σήμερα και το άλλο ρυζάκι που είχα παραγγείλει για ένα φίλο (16 μέρες με SP!) Όλα οκ δουλεύει κομπλέ αλλά δεν μπορώ να περάσω με ΤΙΠΟΤΑ το καταραμένο TWRP recovery. Και τι δε δοκίμασα, μέσω mobileuncle tools έκανα μέσα από το recovery update το φλασάρισμα αλλά όταν μου ζητάει επανεκκίνηση σε recovery mode και πατάω οκ κάνει απλή επανεκκίνηση και όταν πάω να μπω σε recovery έχει πάλι αυτό το άθλιο 3Ε. Στο άλλο τηλέφωνο δούλεψε μια χαρά. Εδώ μου έχει σπάσει τα νεύρα... Μέσα από 3Ε πάω να φλασάρω το recovery.zip αλλά μου πετάει μήνυμα aborted. Βοήθεια... Είναι κρίμα να το καρφώσω στον τοίχο ακόμα δεν ήρθε. Και να πληρώνω κιόλας... Edited by ggtaxo
I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Καλησπέρα. Λοιπόν παίδες μια βοήθεια. Ήρθε σήμερα και το άλλο ρυζάκι που είχα παραγγείλει για ένα φίλο (16 μέρες με SP!) Όλα οκ δουλεύει κομπλέ αλλά δεν μπορώ να περάσω με ΤΙΠΟΤΑ το καταραμένο TWRP recovery. Και τι δε δοκίμασα, μέσω mobileuncle tools έκανα μέσα από το recovery update το φλασάρισμα αλλά όταν μου ζητάει επανεκκίνηση σε recovery mode και πατάω οκ κάνει απλή επανεκκίνηση και όταν πάω να μπω σε recovery έχει πάλι αυτό το άθλιο 3Ε. Στο άλλο τηλέφωνο δούλεψε μια χαρά. Εδώ μου έχει σπάσει τα νεύρα... Μέσα από 3Ε πάω να φλασάρω το recovery.zip αλλά μου πετάει μήνυμα aborted. Βοήθεια... Είναι κρίμα να το καρφώσω στον τοίχο ακόμα δεν ήρθε. Και να πληρώνω κιόλας...

Δοκιμασε να βαλεις πρωτα Multi V5 rootarismeni και μετα φλασαρε απο MobileUncle την TWRP

Και γω στην αρχη δε μπορουσα να τη βαλω αλλα ως δια μαγειας μετα την Μουλτι περαστηκε.

Δοκιμασε να βαλεις πρωτα Multi V5 rootarismeni και μετα φλασαρε απο MobileUncle την TWRP

Και γω στην αρχη δε μπορουσα να τη βαλω αλλα ως δια μαγειας μετα την Μουλτι περαστηκε.

Με multi ήρθε από minideal και φλάσαρα και την τελευταία multi εγώ ξανά...

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Με multi ήρθε από minideal και φλάσαρα και την τελευταία multi εγώ ξανά...

Το ιδιο και γω. Εβαλα τη multi και εκανα εγκατασταση απο το recovery κατευθείαν. Αγνοω εντελώς αν παίζει κάποιο ρόλο, αλλα΄μια και εισαι στην αρχη ακόμη, κάνε ενα πλήρες wipe πριν την εγκατάσταση. Εγω είχα κάνει αλλά δεν έχω ίδεα αν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Ο δευτερος δρόμος είναι να περάσεις την Ultimate η οποία νομίζω έχει ενσωματωμένο το twrp. Ουτε αυτό το εχω τσεκάρει μια και την έβαλα (και την έχω ακόμη) έχοντας περάσει ήδη το twrp.

παιδια μπορει καποιος αμα εχει βρει την λυση να μου απαντησει στο ερωτημα που κανω στο ποστ 3378?

Το ιδιο και γω. Εβαλα τη multi και εκανα εγκατασταση απο το recovery κατευθείαν. Αγνοω εντελώς αν παίζει κάποιο ρόλο, αλλα΄μια και εισαι στην αρχη ακόμη, κάνε ενα πλήρες wipe πριν την εγκατάσταση. Εγω είχα κάνει αλλά δεν έχω ίδεα αν επηρέασε το αποτέλεσμα.

Ο δευτερος δρόμος είναι να περάσεις την Ultimate η οποία νομίζω έχει ενσωματωμένο το twrp. Ουτε αυτό το εχω τσεκάρει μια και την έβαλα (και την έχω ακόμη) έχοντας περάσει ήδη το twrp.

Μήπως έχεις Link για την Ultimate;

Μόλις έβαλα τις SIM και δεν βλέπει καμία!!!! Έτυχε και σε κανέναν άλλον;

edit

Έλεγξα τα ΙΜΕΙ και μου βγάζει Invalid IMEI. Πώς τα επαναφέρουμε;

Edited by ggtaxo

Μήπως έχεις Link για την Ultimate;

Μόλις έβαλα τις SIM και δεν βλέπει καμία!!!! Έτυχε και σε κανέναν άλλον;

του εκανες επανεκινηση γιατι πολλα παιδια το λενε μετα την αλλαγη ρομ καμια φορα δεν βλεπει τις καρτες σιμ και τραβανε μια επανεκινηση και ειναι κομπλε,κοιτα κιολας εγω το επαθα απο την βιασυνη μου εβαλα λαθος την καρτα σιμ και δεν την εβλεπε.

του εκανες επανεκινηση γιατι πολλα παιδια το λενε μετα την αλλαγη ρομ καμια φορα δεν βλεπει τις καρτες σιμ και τραβανε μια επανεκινηση και ειναι κομπλε,κοιτα κιολας εγω το επαθα απο την βιασυνη μου εβαλα λαθος την καρτα σιμ και δεν την εβλεπε.

Μου βγάζει invalid IMEI.

Μου βγάζει invalid IMEI.

αυτο δεν εχει θεμα καπου στο φορουμ αναφερετε σε καποις σελιδες λιγο ποιο πισω που πηρε ενα παιδι απο το minideal και ειχε αυτο το θεμα,στην βιασυνη τους να το ροοταρουν σβησανε κατα λαθος το imei αλλα φτιαχνετε καπου αναφερετε η λυση.

και σε μένα το έκανε αυτό (δε το δοκίμασα πολύ , το έχω βγάλει)

το ίδιο είναι περίπου , απλά η διαφορά πιστεύω στην αντικατάσταση είναι ότι πρέπει να αλλάξεις και τα δικαιώματα (ενώ στο flasharisma μπαίνουν κανονικά)

δοκίμασε να κάνεις clear τα δεδομένα (+cache)

επίσης ίσως φταίει η έκδοση , δοκίμασε π.χ. του 14

τα δοκιμασα ολα και σχεδον ολες τις εκδοσεις!τζιφος ευτηχως ειχα ενα μπακ απ και με γλιτωσε!!πως το εβγαλες ομως?:confused:

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

λοιπον μια ερωτηση μπας και το εχει κανει κανεις εγω το εψαχνα απο εδω απο εκει δεν το καταφερα.

δηλαδη οταν δεν εχω wifi Zδεν βρισκω εξω ενεργοποιω στο κινητο το data conection ωστε να ειμαι με το νετ του δικτιου της wind.

λοιπον μπαινω κανονικα ινερνετ κανω περιηγηση,

αλλα εχω ενα θεμα με το play store ενω με το παλιο μου κινητο htc κατεβαζα εφαρμογες με το δυκτιο της wind αυτο δεν μπορει,μου βγαζει επιλογη οτι και καλα το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο και με wifi να κατεβει, ξετικαρω την επιλογη δειχνει οτι παει να κατεβασει αλλα μου βγαζει αναζητηση wifi,αφου το εχω ξετικαρει.εγω θελω να κατεβασει μεσω της συνδεσης δυκτιου wind με 3g,αλλα αυτο συνεχνιζει να λεει για wifi και δεν κατεβαζει.

εχει βρει κανεις την λυση?μηπως κατι μου ξεφευγει θελει καποια ρυθμιση,γιατι αμα ειμαι εξω και δεν εχω διαθεσιμο wifi και θελω να κατεβασω μια εφαρμογη δεν μπορω ενω με το htc μπορουσα και μεγαλο αρχειο να ηταν παλι το κατεβαζε αλλα επερνει ωρα και μου χαλαγε τα mbs

Edited by saouron35

τα δοκιμασα ολα και σχεδον ολες τις εκδοσεις!τζιφος ευτηχως ειχα ενα μπακ απ και με γλιτωσε!!πως το εβγαλες ομως?:confused:

γενικά frozen το είχα εγώ (έχω go sms)

δηλαδη οταν δεν εχω wifi Zδεν βρισκω εξω ενεργοποιω στο κινητο το data conection ωστε να ειμαι με το νετ του δικτιου της wind.

αλλα εχω ενα θεμα με το play store ενω με το παλιο μου κινητο htc κατεβαζα εφαρμογες με το δυκτιο της wind αυτο δεν μπορει,μου βγαζει επιλογη οτι και καλα το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο και με wifi να κατεβει, ξετικαρω την επιλογη δειχνει οτι παει να κατεβασει αλλα μου βγαζει αναζητηση wifi,αφου το εχω ξετικαρει.εγω θελω να κατεβασει μεσω της συνδεσης δυκτιου wind με 3g,αλλα αυτο συνεχνιζει να λεει για wifi και δεν κατεβαζει.

ρίξε μία ματιά καμιά 10αρια σελίδες πιο πίσω, το έχω γράψει σε 1 άλλο παιδί που ρώτησε το ίδιο. βάζεις μία επιλογή unlimited

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Αυτή τη βλακεία μου την κάνει και εμένα με vodafone. Δεν το έψαξα και πολύ πάντως να δω πώς θα το στρώσω.