lsavvaid Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ρε συ σου απάντησα γιατί με αγνοείς ; :) δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο , αν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει landscape δεν θα αλλάξει και όπως είπα πριν οι επαφές δεν υποστηρίζουν συγνώμη δεν το είδα Το αρχικό είναι της google πάντως Κάποιο άλλο πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει landscape εκτός του go sms pro έχεις να μου προτείνεις; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 συγνώμη δεν το είδα Το αρχικό είναι της google πάντως Κάποιο άλλο πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει landscape εκτός του go sms pro έχεις να μου προτείνεις; ευχαριστώ το go sms ειναι εφαρμογή μηνυμάτων, όχι πληκτρολογιο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsavvaid Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το go sms ειναι εφαρμογή μηνυμάτων, όχι πληκτρολογιο ναι τώρα το είδα γιατί έχω το touchpal σαν πληκτρολόγιο εν τέλει υπάρχει τρόπο από την default εφαρμογή μηνυμάτων να γίνει αυτό που θέλω; ρωτάω χαζομάρες το ξέρω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) συγνώμη δεν το είδα Το αρχικό είναι της google πάντως Κάποιο άλλο πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει landscape εκτός του go sms pro έχεις να μου προτείνεις; ευχαριστώ ξανά απάντησα και δε το είδες :) δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο , αν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει landscape δεν θα αλλάξει ναι τώρα το είδα γιατί έχω το touchpal σαν πληκτρολόγιο εν τέλει υπάρχει τρόπο από την default εφαρμογή μηνυμάτων να γίνει αυτό που θέλω; ρωτάω χαζομάρες το ξέρω:O όχι (εκτός αν ξέρεις και πειράξεις την εφαρμογή μόνος σου :) δοκίμασε το handcent sms (δεν ξέρω αν έχει διαφημίσεις) το πρόβλημα με την stock είναι ότι δεν δουλεύουν οι 160χαρακτήρες στα μηνύματα οπότε όλοι αναγκαστικά βάζουμε gosms/handcent για να μην πληρώνουμε διπλά τα sms :))) Edited February 27, 2014 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsavvaid Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Σε ευχαριστώ! Απλά νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του κινητού αρχικά και μου έκανε εντύπωση γιατί σε κάποιες εφαρμογές έκανε rotation και σε άλλες όχι. Οπότε θα αρκεστώ σε κάτι από αυτά λοιπόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 ξανά απάντησα και δε το είδες :) δεν έχει σχέση το πληκτρολόγιο , αν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει landscape δεν θα αλλάξει όχι (εκτός αν ξέρεις και πειράξεις την εφαρμογή μόνος σου :) δοκίμασε το handcent sms (δεν ξέρω αν έχει διαφημίσεις) το πρόβλημα με την stock είναι ότι δεν δουλεύουν οι 160χαρακτήρες στα μηνύματα οπότε όλοι αναγκαστικά βάζουμε gosms/handcent για να μην πληρώνουμε διπλά τα sms :))) μηπως η τελευταια εκδοση λυνει το θεμα με τα μυνηματα?γιατι το γραφει αλλα δεν λεει λεπτομεριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Επειδή μπερδεύτηκα, λέτε για την εφαρμογή μυνημάτων, οτι δεν υποστηρίζει landscape? Εμένα σε miui 3.11 (στο thl w8) δουλεύει σε landscape Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Δεν στέλνει με 160 χαρακτήρες η μανισια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrias Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικα με την πρόσβαση με mobile internet στο κινητό. Πηγαίνοντας στις "Ρυθμίσεις->Ρυθμισεις κινητης τηλεφωνιας->Ρυθμίσεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας-> Ονοματα σημειου πρόσβασης" πάντα βγάζει μύνημα "Δυστυχως η εφαρμογη έχει σταματησει" οπότε είναι αδυνατο να ρυθμιστούν τα ονοματα σημειου πρόσβασης (APN) λόγω καταρευσης της εφαρμογης? Καμιά ιδέα πως να ξεπεράσω το συγκεκριμενο πρόβλημα? Το κινητό είναι Xiaomi Red Rice με εκδοση android 4.2.1 υπόχρεος για οποιαδηποτε βοήθεια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fillou Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλημέρα, Επανέρχομαι στο γνωστό θέμα ενοποίησης της external SD και της "αυτόματης" εγκατάστασης των εφαρμογών στην SD. Στην [4.2.14 Stable] έχω περάσει το root browser χωρίς άλλο πρόγραμμα (π.χ link2sd) χωρίς αποτέλεσμα. Αντικατέστησα το fstab αρχείο και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Εσωτερικός χώρος:2,12GB , κάρτα SD Ν/Α, phone storage 15,71GB. Το θέμα είναι όταν εγκαθιστώ ένα πρόγραμμα ή ένα παιχνίδι η εγκατάσταση γίνεται στον εσωτερικό χώρο (στα 2,12GB) και όχι στα 15,71GB. Τελικά υπάρχει τρόπος σε αυτή τη version να γίνεται κάτι αυτόματα ή να προσπαθήσω να κάνω τη διαδικασία με τα Partitions της SD και να την σπάσω σε ext4 και fat32 και να χρησιμοποιώ Link2sd για μεταφορά στην external? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Δες με το Titanium αν μπορεις να στειλεις τις εφαρμογες στην καρτα με παρατεταμενο πατημα πανω στην εφαρμογη, εχει ομως αναποδα τα εικονιδια, εκει που εχει τηλεφωνο ειναι καρτα και εκει που εχει καρτα ειναι τηλεφωνο. Αν μετα απο restart δεν τα εχει κρατησει, θεωρω πιο ευκολο να περασεις μια αλλη ρομ, τα εχει λυμενα απ΄την αρχη αυτα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fillou Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Δες με το Titanium αν μπορεις να στειλεις τις εφαρμογες στην καρτα με παρατεταμενο πατημα πανω στην εφαρμογη, εχει ομως αναποδα τα εικονιδια, εκει που εχει τηλεφωνο ειναι καρτα και εκει που εχει καρτα ειναι τηλεφωνο. Αν μετα απο restart δεν τα εχει κρατησει, θεωρω πιο ευκολο να περασεις μια αλλη ρομ, τα εχει λυμενα απ΄την αρχη αυτα Κάποια πρόταση για modified rom χωρίς προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Κοιτα στην προηγουμενη σελιδα και στη σελιδα πριν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toniachem Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 πρέπει να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις (send&receive settings) -> ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις κι κάτω επιλέγεις ελληνικά υ.γ. δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο να κατεβάσεις το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms.el ή απλά είναι αυτό για να φαίνονται τα μενού Ενεργοποιησα τις τοπικες ρυθμισεις και ειναι οκ τωρα το gosms pro χωρις να χρειαστει να κατεβασω κατι αλλο! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικα με την πρόσβαση με mobile internet στο κινητό. Πηγαίνοντας στις "Ρυθμίσεις->Ρυθμισεις κινητης τηλεφωνιας->Ρυθμίσεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας-> Ονοματα σημειου πρόσβασης" πάντα βγάζει μύνημα "Δυστυχως η εφαρμογη έχει σταματησει" οπότε είναι αδυνατο να ρυθμιστούν τα ονοματα σημειου πρόσβασης (APN) λόγω καταρευσης της εφαρμογης? Καμιά ιδέα πως να ξεπεράσω το συγκεκριμενο πρόβλημα? Το κινητό είναι Xiaomi Red Rice με εκδοση android 4.2.1 υπόχρεος για οποιαδηποτε βοήθεια...... Δεν ξέρω με ποια εταιρεία είσαι...αλλά νομίζω ότι όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αν επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να σου στείλουν με ένα SMS τις ρυθμίσεις και να τις κάνεις εγκατάσταση χωρίς να μπαίνεις στο μενού! Στην vodafone που είμαι έχει και εργαλειάκι online όπου μπαίνεις και δίνεις τον αριθμό σου και σου τις στέλνουν free χωρίς να μιλήσεις με κάνεναν! Βέβαια εκεί επιλέγεις μάρκα και μοντέλο και εσύ έχεις το red rice... τι να σου πω...εκει δοκίμασε κανά 2-3 μάρκες και δες ποια παίζει...αν και νομίζω ότι όποια και αν βάλεις θα παίξει! By the way να ξέρεις ότι παίζει να αργήσει να έρθει το μην με τις ρυθμίσεις μή το πατήσεις να έρθει καμιά 10αριά φορές :p:p:p αυτά εν ολίγοις ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπέρα.. Σε hongmi που παρελήφθη από minideal, βγαίνει το μήνυμα μη έκγκυρο ΙΜΕΙ. Τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπέρα.. Σε hongmi που παρελήφθη από minideal, βγαίνει το μήνυμα μη έκγκυρο ΙΜΕΙ. Τι κάνουμε? google for "invalid IMEI" Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Η αναζητηση στο google βγάζει πολλά διαφορετικά αποτελέσματα.. Μπορεί κάποιος να μου ποιον οδηγό να ακολουθήσω για το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Κάποιος που αναφερόταν στο hongmi περιλάμβανε και αλλαγή rom. Ειναι απαραίτητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 http://xiaomi.eu/community/index.php?threads/23188/ εδω είναι η λυση στο πρόβλημα σου.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπέρα.. Σε hongmi που παρελήφθη από minideal, βγαίνει το μήνυμα μη έκγκυρο ΙΜΕΙ. Τι κάνουμε? Απαράδεκτοι στο minideal να σου στείλουν τέτοιο τηλέφωνό! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ! Δοκίμασαν να σου περάσουν την multi και έσβησαν το IMEI. Δεν έπρεπε να στο στείλουν καν έπρεπέ να σου στείλουν τηλέφωνο που να λειτουργεί ανάλογο με τα λεφτά που τους έδωσες. :mad::mad: Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrias Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Δεν ξέρω με ποια εταιρεία είσαι...αλλά νομίζω ότι όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αν επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να σου στείλουν με ένα SMS τις ρυθμίσεις και να τις κάνεις εγκατάσταση χωρίς να μπαίνεις στο μενού! Στην vodafone που είμαι έχει και εργαλειάκι online όπου μπαίνεις και δίνεις τον αριθμό σου και σου τις στέλνουν free χωρίς να μιλήσεις με κάνεναν! Βέβαια εκεί επιλέγεις μάρκα και μοντέλο και εσύ έχεις το red rice... τι να σου πω...εκει δοκίμασε κανά 2-3 μάρκες και δες ποια παίζει...αν και νομίζω ότι όποια και αν βάλεις θα παίξει! By the way να ξέρεις ότι παίζει να αργήσει να έρθει το μην με τις ρυθμίσεις μή το πατήσεις να έρθει καμιά 10αριά φορές :p:p:p αυτά εν ολίγοις ελπίζω να βοήθησα! ευχαριστω για την απαντηση - το ιντερνετ ειναι με wind - δοκιμασα και με cosmote. To θεμα μου δεν εχει να κανει με ρυθμισεις αυτες καθ'αυτες (τις ξερω ειναι γνωστες), απλα δεν μπορω να τις βαλω.... πηγαίνωντας στις ρυθμισεις απλα κρασαρει ("Ρυθμίσεις->Ρυθμισεις κινητης τηλεφωνιας->Ρυθμίσεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας-> Ονοματα σημειου πρόσβασης" πάντα βγάζει μύνημα "Δυστυχως η εφαρμογη έχει σταματησει") και με πετα εξω. ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 http://xiaomi.eu/community/index.php?threads/23188/ εδω είναι η λυση στο πρόβλημα σου.. Να υποθέσω οτι κατεβάζω την WCDMA version? Απ ότι κατάλαβα, περιλαμβάνει επανεγκατάσταση της rom. Ειναι απαραίτητο για να λυθεί το θέμα αν κανείς θέλει να κάνει μόνο αυτό και όχι να αλλάξει rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ναι wcdma..επίσης η ρομ που θα κατεβάσεις αν δεν κάνω λάθος είναι η v4 αγγλοκινεζικη..θα πρέπει μετά να περάσεις τη v5 multi για να έχεις ελληνικά σύμφωνα με τον οδηγό της πρώτης σελίδας..αν δεν σε νοιαζουν τα ελληνικά απλα θα κανεις update ota στην v5.. Ξέρω είναι ταλαιπωρία αλλά είναι να μην σου τύχει.. Οσο διαβάζω για το κινητό δεν εχω διαβάσει για άλλο τροποποιεις επαναφοράς του ιμει... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 εχουμε update στην 4.2.28 μας θυμουνται! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drend Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Με λιγα λογια παιδες,απο που να το παραγγειλω ωστε να εχει την αναβαθμισμενη εκδοση,να ειναι ετοιμο αναβαθμισμενο κτλ στα ελληνικα και εγω απλα να περασω τις καρτες sim μεσα και να δουλεψει?Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη!(Ειμαι ο πλεον ασχετος απο ολους .:lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts