gsir Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δες ποιο έχει τη καλυτερη τιμή η το καλυτερο πακέτο και παρτο. Και τα δυο κομπλέ είναι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 αμα περασω απο 4.1.17 σε 4.2.27 χανεται το ροοτ? καποιος να μας απαντησει παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δες ποιο έχει τη καλυτερη τιμή η το καλυτερο πακέτο και παρτο. Και τα δυο κομπλέ είναι σωστος συμφωνο και εγω. μαν για πες πρεπει να εχεις κλεισει εβδομαδα στανταρ πως σου φαινετε?τελικα αυτο που λενε εχει αδυναμο μεγαφωνο ισχυει?και οτι δεν ακους την κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Νταφακ! Τελικά όντως το 3G ρουφάει, εμένα είναι εναλλάξ με Wi-Fi η 3G όλη μέρα και παρόμοια χρήση με σένα και έχω φτάσει μέχρι 28 ώρες περίπου.. Η οθόνη μου φτάνει κάπου στις 4.5 ώρες... Τωρα που εχει στρωσει η μπαταρια μου ...εχθες εφτασα στις 48 ωρες με 5 ωρες οθονη .2ωρες navigon .12 ώρες wifi,2 ώρες 3g ,1-2 ώρες ομιλία και αρκετά μήνυμα.και κάνα μισαωρο games! ( να τονίσω έχω συνεχώς το 2g και όταν θέλω 3 g ενεργοποιω και απενεργοποιω και παντα η φόρτιση γίνεται στο 14%) Το τηλέφωνο εκανε 20 μέρες για μα έρθει από όταν έγινε despatched και το powerbank της xiaomi που έφυγε 29-1 από χθες είναι Ελλάδα με sg post. 12 μέρες κοινώς..μακάρι να χρειαζόταν παντα τόσο λίγο με singapore post.. Φιλέ απο που πήρες το power bank ,ενδιαφέρομαι και γω...αλλά θέλω και τα pistons!! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noths Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 παιδια το αποφασισα..Απο minideal λετε η απο to2c?? Από Merimobiles με κουπόνι FACEBOOK στα 185$ (με απλή αποστολή), νομίζω με 8$ ακόμη στέλνουν με singapore post. Απλά αν θέλεις root το χρεώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 σωστος συμφωνο και εγω. μαν για πες πρεπει να εχεις κλεισει εβδομαδα στανταρ πως σου φαινετε?τελικα αυτο που λενε εχει αδυναμο μεγαφωνο ισχυει?και οτι δεν ακους την κληση? Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο το ηχειο. Ουτε καλο, ουτε κακο. Αν εισαι σε χωρο με θορυβο το πιο πιθανο να μην το ακουσεις, αλλα προσωπικα εμενα που εχω καλομαθει με το one δεν μπορω να σου πω οτι ξενερωσα με το ηχειο του..στο μεσο ορο κυμαινεται θα ελεγα.. Το ίδιο και η φωτογραφική του. Θα τη χαρακτηριζα τίμια απλα. Τουλαχιστον είναι 8αρα και όχι 40αρα με interpolation από τα 8.. Οθόνη με άφησέ πάρα πολύ ευχαριστημένο!και κάτω από τον ήλιο! Γενικά όπως το χω στημένο το τηλέφωνο θα έλεγα ότι δεν υπολείπεται από ένα s3 σε τίποτα πλην ίσως του αποθηκευτικού χώρου και της κάμερας. Μπαταρια πάρα πολύ καλη, καλύτερη από s3 και ενα σκάλι πάνω από htc one. Για τα χρηματα που ζητάει δεν κάθομαι να κάνω καμία άλλη συγκριση... Τωρα που εχει στρωσει η μπαταρια μου ...εχθες εφτασα στις 48 ωρες με 5 ωρες οθονη .2ωρες navigon .12 ώρες wifi,2 ώρες 3g ,1-2 ώρες ομιλία και αρκετά μήνυμα.και κάνα μισαωρο games! ( να τονίσω έχω συνεχώς το 2g και όταν θέλω 3 g ενεργοποιω και απενεργοποιω και παντα η φόρτιση γίνεται στο 14%) Φιλέ απο που πήρες το power bank ,ενδιαφέρομαι και γω...αλλά θέλω και τα pistons!! Γιωργο μπες στο ibuygou. Από κει το πήρα αυτό με τα 10400mah. Θεωρώ απίστευτα καλή τη τιμή του. Αν δεν ήταν και τα μεταφορικά..έχει και τα pistons που θέλεις. Προτιμησα το ibuygou για να μαι σίγουρος πως είναι το οριτζιναλ.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο το ηχειο. Ουτε καλο, ουτε κακο. Αν εισαι σε χωρο με θορυβο το πιο πιθανο να μην το ακουσεις, αλλα προσωπικα εμενα που εχω καλομαθει με το one δεν μπορω να σου πω οτι ξενερωσα με το ηχειο του..στο μεσο ορο κυμαινεται θα ελεγα.. Το ίδιο και η φωτογραφική του. Θα τη χαρακτηριζα τίμια απλα. Τουλαχιστον είναι 8αρα και όχι 40αρα με interpolation από τα 8.. Οθόνη με άφησέ πάρα πολύ ευχαριστημένο!και κάτω από τον ήλιο! Γενικά όπως το χω στημένο το τηλέφωνο θα έλεγα ότι δεν υπολείπεται από ένα s3 σε τίποτα πλην ίσως του αποθηκευτικού χώρου και της κάμερας. Μπαταρια πάρα πολύ καλη, καλύτερη από s3 και ενα σκάλι πάνω από htc one. Για τα χρηματα που ζητάει δεν κάθομαι να κάνω καμία άλλη συγκριση... Γιωργο μπες στο ibuygou. Από κει το πήρα αυτό με τα 10400mah. Θεωρώ απίστευτα καλή τη τιμή του. Αν δεν ήταν και τα μεταφορικά..έχει και τα pistons που θέλεις. Προτιμησα το ibuygou για να μαι σίγουρος πως είναι το οριτζιναλ.. δηλαδη εγω που ειχα το htc explorer το φτηνο μοντελο της εταιριας αυτης θα μου φανει το red rice υπερτουμπανο το erxplorer ειχε καμερα 3αρα σε ηχειο ηταν καλο απο τι θυμαμε δυνατο δυνατο τερμα το ειχα αλλα το ακουγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Πιστεύω ότι θα σου φανεί πολύ καλή η αναβάθμιση, αρκεί να μην αρχίσεις τα γνωστά και δε μπορώ να ρουταρω και δεν μπορώ το ένα και το άλλο. Υπομονή αν χρειαστεί κάτι και εδω είμαστε να βοηθήσουμε.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) δηλαδη εγω που ειχα το htc explorer το φτηνο μοντελο της εταιριας αυτης θα μου φανει το red rice υπερτουμπανο το erxplorer ειχε καμερα 3αρα σε ηχειο ηταν καλο απο τι θυμαμε δυνατο δυνατο τερμα το ειχα αλλα το ακουγες. Εμενα το προηγουμενο μου που ειχα παρει 2ο χερι ηταν ενα wildfire s,το οποιο ειχα ενα χρονο περιπου και μεσω αυτου ασχοληθηκα εκτενεστερα με το android(1η μερα με android και προσπαθουσα να ξεκλειδωσω τον bootloader :lol:) H μεταβαση στο Hongmi οπως καταλαβαινεις ηταν πολιτισμικο σοκ,αλλα το κουσουρι των custom roms εχει μεινει,και παρα το οτι μου αρεσει πολυ η MIUI,θα πειραματιστω οσονουπω :D Παντως οφειλω να ομολογησω οτι το HTC ειχε υποδειγματικη ποιοτητα,εκανε το S4 καθως και αλλα κινητα μπροστα του να μοιαζουν με lego... Edited February 13, 2014 by stratos_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Το ηχειο δυστυχως δεν ειναι δυνατο, ειναι ποιοτικο μεν αλλα σε θορυβο εχεις θεμα αν ειναι σε μια αποσταση. Η μπαταρια γινεται θεμα σε μία και μονη περιπτωση, αν παιζεις παιχνιδια. Δε μπορουμε ομως να την κατηγορησουμε γιατι απλα ειναι παιχνιδια! Τρωνε μπαταρια. Και ετσι οπως ειναι μερικα παιχνιδια... Πολλες φορες καλυτερα απο PSP Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Πιστεύω ότι θα σου φανεί πολύ καλή η αναβάθμιση, αρκεί να μην αρχίσεις τα γνωστά και δε μπορώ να ρουταρω και δεν μπορώ το ένα και το άλλο. Υπομονή αν χρειαστεί κάτι και εδω είμαστε να βοηθήσουμε.. αχχα δεν υπαρχει να μπω σε αυτο το τριπακι να ρουταρω θα το αφησω οπως εχει γιατι οι απαιτησεις μου δεν ειναι τοσο υψηλες μεχρι στιγμης:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα το προηγουμενο μου που ειχα παρει 2ο χερι ηταν ενα wildfire s,το οποιο ειχα ενα χρονο περιπου και μεσω αυτου ασχοληθηκα εκτενεστερα με το android(1η μερα με android και προσπαθουσα να το ξεκλειδωσω τον bootloader :lol:) H μεταβαση στο Hongmi οπως καταλαβαινεις ηταν πολιτισμικο σοκ,αλλα το κουσουρι των custom roms εχει μεινει,και παρα το οτι μου αρεσει πολυ η MIUI,θα πειραματιστω οσονουπω :D Παντως οφειλω να ομολογησω οτι το HTC ειχε υποδειγματικη ποιοτητα,εκανε το S4 καθως και αλλα κινητα μπροστα του να μοιαζουν με lego... εγω δεν θα το αλλαζα αλλα μου επεσε το htc και ραγισε η οθονη αλιως με αυτο θα εμενα δεν ειχα σκοπο να δωσω λεφτα για πω πηρα και ενα αλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsdim1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 αν το παρω απο το to2c χωρις κουτι υπαρχει θεμα? η ειναι το ιδιο απλα δεν στελνουν το κουτι λογω ογκου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) αν το παρω απο το to2c χωρις κουτι υπαρχει θεμα? η ειναι το ιδιο απλα δεν στελνουν το κουτι λογω ογκου? To κουτι εχει επανω εναν ξυστο κωδικο γνησιοτητας που οταν το βαλεις στην ιστοσελιδα σου λεει αν εχει ξαναχρησιμοποιηθει το κινητο που εχεις λαβει. Προσωπικα το θεωρω απαραιτητο http://tweakers.net/ext/f/PQ9byYVJzBAcMgqDaJn7pY4k/full.jpg Ακριβως πανω απο εκει που λεει http://www.xiaomi.com κατω δεξια εχει κατι κινεζικα γραματα. Σε αυτα που στελνουν σε εμας ειναι ενας 20ψηφιος κωδικος Δεν πιανει καθολου ογκο το κουτι. Εμενα απο minideal μου ηρθε μαλιστα μεσα σε αλλο πιο μεγαλο κουτι Edited February 13, 2014 by matzos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Γιωργο μπες στο ibuygou. Από κει το πήρα αυτό με τα 10400mah. Θεωρώ απίστευτα καλή τη τιμή του. Αν δεν ήταν και τα μεταφορικά..έχει και τα pistons που θέλεις. Προτιμησα το ibuygou για να μαι σίγουρος πως είναι το οριτζιναλ.. ωραια είδα και στο ebay αλλα δε τα εμπιστευομαι!!! δυστιχως!!Δίνουν και track number μαζι έτσι? γιατι θελω να παρω τα piston και 2 power bank! αφου κάνει για όλες τις συσκευες!!! παντος σε σχεση με το iphone poy to φορτιζα κάθε μέρα!!!με αυτό έχω βρη την υγεια μου!!! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsdim1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 To κουτι εχει επανω εναν ξυστο κωδικο γνησιοτητας που οταν το βαλεις στην ιστοσελιδα σου λεει αν εχει ξαναχρησιμοποιηθει το κινητο που εχεις λαβει. Προσωπικα το θεωρω απαραιτητο Δεν πιανει καθολου ογκο το κουτι. Εμενα απο minideal μου ηρθε μαλιστα μεσα σε αλλο πιο μεγαλο κουτι δηλαδη για τελωνειο λογο ογκου δεν παιζει ε? αρα να το παρω με κουτι λες για να αποφυγουμε την πιθανοτητα μουφας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ναι κανονικά τρακινγκ. Έχει να επιλέξεις είτε sg post, ειτε ems είτε dhl.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 ξερει κανείς εαν κανοντας root την official χανω τα αυτόματα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 δηλαδη για τελωνειο λογο ογκου δεν παιζει ε? αρα να το παρω με κουτι λες για να αποφυγουμε την πιθανοτητα μουφας? Σαφως με κουτι το παιρνεις. Δε νομιζω οτι παιζει ρολος ο ογκος για τελωνειο χωρις να θελω να σε παρω στο λαιμο μου. Επελεξε singapore post να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 δηλαδη για τελωνειο λογο ογκου δεν παιζει ε? αρα να το παρω με κουτι λες για να αποφυγουμε την πιθανοτητα μουφας? Εγώ το πήρα απο to2c με κουτί και Singapore Post.Έξώ έγραφε "είδη κήπου" με value 30 ευρώ . 23-01-2014 αποστολή και το πήρα 06-02-2014. Το δέμα ήταν αρκετά μικρό οπότε μην ανησυχεις .Αρκεί βέβαια να σου δηλώσουν χαμηλή αξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παρ'το με κουτακι μωρε,μην τσιγκουνευτεις τα 2 ευρω :lol:(πλακιτσα κανω ε,χωρις παρεξηγηση!) Ειναι και οικολογικο,αλλα και για λογους τυχον μεταπωλησης παντα βοηθαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 λοιπον γυριστε ταμπλετ, κινητα, λαπτοπ και μονιτορ αναποδα :lol: και δειτε το unboxing https://www.dropbox.com/s/tca1jintau4a89e/VIDEO0013.mp4 απο to2c η παραγγελια.. Με κουτάκι θα το πάρεις..δες ποσο μικρο είναι.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Πάντως ρε παιδιά ενώ κατά τα άλλα είναι απλά άψογο, με το gps του έχω ξενερώσει απίστευτα... Και τι δε δοκίμασα, rom, ξανά rom, κόντρα rom, ρυθμίσεις με mobile uncle, με faster gps... Το κουλό είναι ότι τη μέρα βρίσκει δορυφόρους και το σήμα είναι 0, και απογευματινές βραδινές ώρες κλειδώνει σε 10" αλλά με ασθενές σήμα. Δεν κάνω πλάκα, 3 φορές το ίδιο μου έκανε, θα με τρελάνει τελείως. Επικοινώνησα με minideal και μου είπανε οι μάγκες να πληρώσω τα μεταφορικά για να το στείλω πίσω... Το να πληρώσω 15-20€, να περιμένω 2 μήνες να πάει και να ρθει και να έχω και το άγχος μη γίνει καμιά μα@@@ία με το ταχυδρομείο απλά δεν παίζει... Αν έχει κανείς καμιά ιδέα παραπάνω ας την πει μπας και το σώσουμε... Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorkar Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Νέος κάτοχος του red rice, το έχω 2 βδομάδες περίπου. Όλαοα χαρά αλλά εμφανίζεται το εξής πρόβλημα: Σε άσχετες στιγμές κολάει και δεν αποκρίνεται το touch της οθόνης. Δεν έχει σχέση η ρύθμιση για τη τσέπη, το τσέκαρα. Ο μόνος τρόπος για μα ξαναλειτουργήσει είναι με πίεση σε διάφορα σημεία και κάποια στιγμή δουλεύει. Επίσης, εάν δεχτώ κλήση εκείνη τη στιγμή την απορρίπτει. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? Υποθέτω πως είναι θέμα hw αλλά και να το στείλω πίσω (minideal) δε νομίζω πως θα βγει άκρη.... Παράθεση "The future is already here – it's just not evenly distributed." William Gibson, The Economist, December 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Πάντως ρε παιδιά ενώ κατά τα άλλα είναι απλά άψογο, με το gps του έχω ξενερώσει απίστευτα... Και τι δε δοκίμασα, rom, ξανά rom, κόντρα rom, ρυθμίσεις με mobile uncle, με faster gps... Το κουλό είναι ότι τη μέρα βρίσκει δορυφόρους και το σήμα είναι 0, και απογευματινές βραδινές ώρες κλειδώνει σε 10" αλλά με ασθενές σήμα. Δεν κάνω πλάκα, 3 φορές το ίδιο μου έκανε, θα με τρελάνει τελείως. Επικοινώνησα με minideal και μου είπανε οι μάγκες να πληρώσω τα μεταφορικά για να το στείλω πίσω... Το να πληρώσω 15-20€, να περιμένω 2 μήνες να πάει και να ρθει και να έχω και το άγχος μη γίνει καμιά μα@@@ία με το ταχυδρομείο απλά δεν παίζει... Αν έχει κανείς καμιά ιδέα παραπάνω ας την πει μπας και το σώσουμε... Τι να σου πω ρε συ,μαλλον επεσες σε προβληματικο :( Εμενα ειχε κλειδωσει λιγο κατω απο λεπτο την πρωτη φορα,και απο τοτε κλειδωνει στα 10''.Μαλιστα εχθες στο παραθυρο της δουλειας το ανοιξα για πλακα,και κλειδωσε παλι στον ιδιο χρονο(με κλειστα data,wifi) Αν σου ειναι απαραιτητο το gps(εδω που τα λεμε ειναι πολυ χρησιμο),καλο θα ηταν να το στειλεις.Το ξερω ειναι ταλαιπωρια αλλα κριμα να σε χαλαει κατι που λυνεται σε καινουριο τηλεφωνο.Αν το κανεις παντως να απαιτησεις να αντικ/θει,η αν επισκευαστει να τεσταριστει οπωσδηποτε η λειτουργια του(να σου στειλουν screenshots) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 πρην απο λιγο εκανα καθαρη εγκατασταση της μουλτι...ολα οκ αλλα μολις κανω απο το mobile uncle tools την recovery σε cmw μπαινει την πρωτη φορα σε cmw και απο εκει και περα παλι στην 3e γιατι το κανει αυτο? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts