Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ενταξει τοτε γτ εγω υπολογιζα απο τις 10/1 και επειδη ενα αλλο παιδι ειχε παρει το κιν του στις 17 μερες απο τη παραγγελια και συγκρινα, αγχωθηκα!αρα απο βδομαδα πρεπει να εμφανιστει εε?ευχαριστω!:)

Λογικά είσαι μέσα στα πλαίσια μίας απλής καθυστέρησης αλλά πάντα εχε στο μυαλό σου οτι μέχρι τις 45 ημέρες απο την ημέρα της παραγγελίας σου, όπου αν δεν έχεις παραλάβει ακόμη, να προλάβεις να ανοίξεις dispute.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μπαταρια ειναι 2100mAh και η οριτζιναλ 2050 δεν εχουν διαφορα , εγω τις ενναλασσω και εχει την ιδια ακριβως συμπεριφορα

δεν θα ηταν καλυτερα ενα power bank? και μεγαλυτερο και φθηνοτερο

δεν θα ηταν καλυτερα ενα power bank? και μεγαλυτερο και φθηνοτερο

Συμφωνώ, αυτό έκανα και εγώ! Πήρα ενα 8400mah ωστε να χωράει σε τσαντάκι και να το έχω μαζί μου σχεδόν πάντα. Επίσης μπορεί να φορτίσει το κινητό 4 φορές πλήρως + οτι φορτίζεις ότι άλλο θέλεις... tablet, bluetooth, αλλο κινητο, ψηφιακή, mp3 κλπ...... :!:

-Όσο αναφορά το θέμα που έχει προκύψει περί μετακίνησης εφαρμογών στην εξωτερική sd.

δοκίμασα root browser,AppToSD επιλογή external στο MUT ---

και δεν μου τα μετακίνησε κανένα με αποτέλεσμα να το λιώσω στις εφαρμογές - παιχνίδια και να μου φουλάρουν τα 2gb ...

Play store ψάξιμο και βρήκα ένα προγραματάκι που έχει συμβατότητα και δουλευεί άψογα με το hongmi.

http://s15.postimg.org/pfvph31l3/movetosd.jpg

χαχα ειμαι ο μονος που δεν του δουλευει;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλημέρα. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου τηλ. κατά πάσα πιθανότητα από το minideal.

1. Είναι αξιόπιστο το κατάστημα ή υπάρχει κάποιο άλλο περισσότερο αξιόπιστο

2. Γενικά διάβασα πολλά μηνύματα σχετικά με tweaks και άλλα πολλά, αλλά βέβαια είναι αδύνατον να διαβάσω 180 σελίδες, προέρχομαι από iphone και θέλω να ανακαλύψω και τον κόσμο των android/miui. Είδα όμως πολλά μηνύματα με προβλήματα που έχει ο κόσμος σχετικά με τις ROM και τις αναβαθμίσεις και το rootάρισμα που κάνετε στο κινητό (φαντάζομαι είναι κάτι αντίστοιχο του jailbreak στα iphone?). Γενικά αξίζει ή θα είμαι στα Forum συνεχώς για να προσπαθώ να καθαρίσω τα bugs του τηλεφώνου?

τα πιο αξιοπιστα ειναι:

http://www.ibuygou.com/ επισημος reseller της Χιaomi αλλα και πιο ακριβα

minideal (απο εκει το πηρα εγω)

to2c.com

2. Δεν θα εχεις κανενα προβλημα οτι και να θες να βαλεις επανω. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν 2 ρομς με MIUI στην V5.

Αγγλοκινεζικη (χωρις ελληνικα) και Multi (υποστηριζει ελληνικα). Οτι και να διαλεξεις μπαινει επανω ανετα και μια χαρα με ευκολια. Οταν το παρεις με το καλο μπες εδω, ανεφερε τι ρομ εχει επανω και ολο και καποιος θα βρεθει να σου πει τι να κανεις.

Εγω δεν εχω συναντησει bug πλην των 160 χαρακτηρων στα SMS που αυτη τη στιγμη λυνεται μονο με το GOSmsPro.

Εγω δεν εχω συναντησει bug πλην των 160 χαρακτηρων στα SMS που αυτη τη στιγμη λυνεται μονο με το GOSmsPro.

δεν είναι bug αυτό :)

με το wsm και mi-tools δεν διορθώνεται τελικά αυτό ;

Ευχαριστώ matzos. Αξίζει πραγματικά να rootαρεις τη συσκευή?

Ναι αξιζει χωρις πολλα πολλα :)

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν είναι bug αυτό :)

με το wsm και mi-tools δεν διορθώνεται τελικά αυτό ;

Προς το παρον οτι και να δοκιμασα οχι.

Αφού η MIUI είναι πια στην καθημερινότητα μας, σας παραθέτω ένα link με χρήσιμα κόλπα για την rom της Xiaomi. Καντε ένα κόπο να τα διαβάσετε. Ορισμένα είναι πολύ λειτουργικά και θα αυξησουν την εμπειρία χρήσης του κινητού σας.

62 Tips You Should Know About MIUI V5

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4409&highlight=miui%2Btips

Κάτι ακόμα. Το minideal δίνει την δυνατότητα να βάλουν google play και να το rootαρουν. Θα ήταν καλύτερα να τα κάνω εγώ ή θα κάνουν τπτ πατάτες?

Επίσης βλέπω και ο κόσμος που το παραγγέλνει ζητάει να απεγκαταστήσουν κινεζικα apps. Δλδ εμείς δεν μπορούμε να τα απεγκαταστήσουμε ?

Edited by skywalk3r

Κινεζικα app εχει μεσα η official (ENG-CN)

Η multi δεν εχει.

Ειναι θεμα απλα τι ρομ εχεις επιλεξει. Για την απεγκατασταση των κινεζικων app σε official ENG_CN καποιος θα ξερει που την χρησιμοποιει. Απ οσο εχω διαβασει τα περισσοτερα βγαινουν

Αφού η MIUI είναι πια στην καθημερινότητα μας, σας παραθέτω ένα link με χρήσιμα κόλπα για την rom της Xiaomi. Καντε ένα κόπο να τα διαβάσετε. Ορισμένα είναι πολύ λειτουργικά και θα αυξησουν την εμπειρία χρήσης του κινητού σας.

62 Tips You Should Know About MIUI V5

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4409&highlight=miui%2Btips

Ωραιος, καποια δεν τα ηξερα. Δε μπορω ομως να βρω τα call settings, δεν υπαρχει η επιλογη στο μενου μου..

Επισης το merge contacts δε μου δουλεψε στην αρχη που το εκανα.

Μια πλήρης φόρτιση.

βρε παιδια οποιος εχει παρει απο το minideal μετα απο ποσες μερες το στηλανε?εγω εκανα παραγγελεια την παρασκευη που μας περασε που ηταν η τελευταια ημερα γιορτων τους.

σαββατο πηρανε τα λεφτα ακομα και σημερα καλα νωρις ειναι δεν εχει δειξει ακομα οτι το στηλανε.

να μου πεις μπορουν να αργουν γιατι τους εστηλα εμαιλ οτι θελω την v5 εκδοση μουλτι.

βρε παιδια οποιος εχει παρει απο το minideal μετα απο ποσες μερες το στηλανε?εγω εκανα παραγγελεια την παρασκευη που μας περασε που ηταν η τελευταια ημερα γιορτων τους.

σαββατο πηρανε τα λεφτα ακομα και σημερα καλα νωρις ειναι δεν εχει δειξει ακομα οτι το στηλανε.

να μου πεις μπορουν να αργουν γιατι τους εστηλα εμαιλ οτι θελω την v5 εκδοση μουλτι.

Μην αγχωνεσαι,σημερα λογικα μπηκαν σε κανονικους ρυθμους.Αν σε ενα πραγμα το minideal υπερεχει απο αλλα καταστηματα ειναι στην ταχυτητα του shipping...

βιαααααζεσαι πολύ , μια μέρα πέρασε :)

σκέψου ότι έχουν να επεξεργαστούν και όλες τις παραγγελίες του διαστήματος που είχαν γιορτή

Μην αγχωνεσαι,σημερα λογικα μπηκαν σε κανονικους ρυθμους.Αν σε ενα πραγμα το minideal υπερεχει απο αλλα καταστηματα ειναι στην ταχυτητα του shipping...

οχι δεν αγχωνομε απλα αυτο ηθελα να τσεκαρω το ποσο γρηγοροι ειναι το να φυγει απο αυτους.

ναι σημερα μπηκανε σε ρυθμους το ηξερα,χαμος θα γινετε τρελο χρημα θα αρπαξουν στανταρ θα εχουν πολλες παραγγελειες.

Καλησπερα σας.

Εχει κανεις καμια λυση για το ηχειο?Εχει πολυ χαμηλη ενταση σε σχεση με αλλα κινητα φιλων...Και η μουσικη παιζει πολυ σιγα αλλα και οταν με περνουν τηλ δεν το ακουω παντα.Εχω αλλαξει καποιες τιμες με το mobileuncletools αλλα εχει φτιαξει μονο με ακουστικα,το μεγαφωνο παραμενει με την ιδια ενταση.

Ωραιος, καποια δεν τα ηξερα. Δε μπορω ομως να βρω τα call settings, δεν υπαρχει η επιλογη στο μενου μου..

Επισης το merge contacts δε μου δουλεψε στην αρχη που το εκανα.

Στο Mi2S από την αρχική μπήκα στο Phone --> Menu key --> Settings και το βρήκα. Μήπως δεν υπάρχει αυτη η δυνατότητα στο RedRice?

To Merge δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται, τα διαχειρίζομαι από το gmail.

Nαι το βρηκα απο τις ρυθμισεις των κλησεων, οχι απο τις γενικες ρυθμισεις της συσκευης :wink:

Μια πλήρης φόρτιση.

Να παραθεσω την προικα που του εχω του ριζιου μου .

Δερματινη θηκη

Αψογη την εχω αγαπησει

Πιστευω να βοηθησα οποιον ψαχνει αξεσουαρ ..

Η αναδιπλουμενη θηκη δεν ειναι αβολη;

Μια πλήρης φόρτιση.

Η αναδιπλουμενη θηκη δεν ειναι αβολη;

Οχι και προστατευει απο κερματα κλειδια , κατσαβιδια κ.α που βαζω στην τσεπη μου μαζι με το κινητο .

Ενα μειον εχει , λογω του μαγνητη κολλανε πανωτης τα cents ( τα κοκκινα καλε τα μικρα 1 , 2 , 5 )

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Απ`οτι καταλαβα εχεις την τσεπη του SportBilly χαχαχα Αμα βαζεις και κατσαβιδια μεσα.... αλλα θες 2 χερια για να απαντησεις

Μια πλήρης φόρτιση.

Ωραίος villasg..Κάτι τέτοιο έψαχνα..Να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά για όποιον έχει το κινητό και χρ4ησιμοποιεί sygic για gps. Όταν χρησιμοποιείς το gps και δεχθείς κλήση σταματάει η πλοήγηση ή συνεχίζει?Βλέπεις ποιος σε καλεί? Σε ένα Samsung που έχω τώρα σταματάει, γι αυτο και ρωτάω. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.

Ωραίος villasg..Κάτι τέτοιο έψαχνα..Να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει αρκετά για όποιον έχει το κινητό και χρ4ησιμοποιεί sygic για gps. Όταν χρησιμοποιείς το gps και δεχθείς κλήση σταματάει η πλοήγηση ή συνεχίζει?Βλέπεις ποιος σε καλεί? Σε ένα Samsung που έχω τώρα σταματάει, γι αυτο και ρωτάω. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.

οχι συνεχιζει απο πισω εχω sygic 13.4.1 και με παλαιωταιρες εκδοσεις δεν ειχα ποτε θεμα..υπαρχει και σαν επιλογη τωρα νομιζω μεσα στο sygic!παντως ποτε δεν ειχα θεμα το χρησιμοποιω εδω και 4 σχεδον χρονια σαν μονιμο gps

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom