Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα ανοιξε η κανουλα απο singpost

παρελαβα και εγω σημερα ενα red rice και ena mi2s για εναν φιλο

το βραδυ θα παω απο εκει για τα φλασαρισματα

μια ερωτηση

το recovery Image που περναμε εδω για να εχει αγγλικα μπαινει και στο mi2s?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπα δυστιχως δε το εχει να αλλαξεις την τοποθεσια!αλλα αν το ρουταρεις και βαλεις το root browser! τα περναει αυτοματα στην εξωτερικη!!!

εχω τον root browser απλα δεν ξερω γιατι συνεβη αυτο, μαζι με την φωτογραφικη που δεν ειχε προσβαση στην sd card επισης δεν ανοιγε και το πληκτρολογιο , παντως με μια επανεκινηση και τα δυο προβληματα διορθωθηκαν.

μια ερωτηση

το recovery Image που περναμε εδω για να εχει αγγλικα μπαινει και στο mi2s?

Στο Mi2S κατέβασε την τελευταία multi (εδώ), βάλτην χύμα στο Internal Storage και μετά από Updater app πατάς το κουμπί menu --> Select Installation Pack διαλέγεις αυτή που κατέβασες και την περνάει. Δεν θέλει κάτι άλλο.

Συγνώμη για το off topic

τελικα δεν αντεξα να περιμενω ειδοποιητηρια και ιστοριες. πηγα στα ελτα τους ειπα tracking number και οτι το εχουν στην αποθηκη τους..και μου το δωσαν! :D άριστες εντυπωσεις ως τωρα αν και δεν εχω χρονο να το σκαλισω..εκανα και unboxing video:lol: αν θελετε αυριο το ανεβαζω!

Καλοδούλευτο αδερφέ. :lol::p

Οσοι παραλαβατε καλοριζικο να το χαριτε!κ να το λιωσετε

Στο Mi2S κατέβασε την τελευταία multi (εδώ), βάλτην χύμα στο Internal Storage και μετά από Updater app πατάς το κουμπί menu --> Select Installation Pack διαλέγεις αυτή που κατέβασες και την περνάει. Δεν θέλει κάτι άλλο.

Συγνώμη για το off topic

ευχαριστω.

Συγνώμη για το off topic

την περναει στο ενα partition...

Πρεπει να ξανακανει την διαδικασια...

για να περασει και στην αλλη ;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μια βοηθεια παιδια

το τηλεφωνο ηρθε με αγγλοκινεζικη εκδοση γιατι εβλεπε ενημερωσεις

ηταν ροοτ

κατεβασα το recovery και την multi 4.1.24 και το root

περασα το recovery me mobileuncle

εκανα wipe

φλασαρα την εκδοση και το ροοτ

εκανα επανακινηση

μπηκα κανονικα μεσα αλλα δεν ημουν ροοτ

και με εχει περασει το recovery3e και δεν μπορω να το ροοταρω τωρα με τιποτα

καποιος να πει μια λυση?

Edited by twmnnmik

μια βοηθεια παιδια

καποιος να πει μια λυση?

Ακολουθα αυτον εδω τον οδηγο με τα συγκεκριμενα downloads απο εκει μονο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5183884#post5183884

δοκιμασε ομως πρωτα το βημα 4 μηπως και χρειαζεται αυτο και γλυτωσεις τα κατεβασματα.

Αν δε σου δουλεψει τοτε κανε απο την αρχη ολο τον οδηγο

Edited by matzos

Εγω παλι το ζητησα με ελληνικα και ροοτ και google play και ηρθε αγγλικο χωρις ροοτ απ'οτι βλεπω, αλλα με google play.

Κατι ζελατινες απο ebay που πηρα ειναι τελειως μουφες, ειναι τσιμα τσιμα στα πλαγια ή ελαχιστα μεγαλυτερες και δεν πατανε αριστερα και δεξια κατα μηκος με αποτελεσμα να μην καθεται.. Αντιθετα τοσο η μεμβρανη οσο και η θηκη σιλικονης που εβαλε δωρο το minideal ειναι σαφως καλυτερες, αλλα ειναι διαφανη/ασπρη θηκη και δε μαρεσει.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ακολουθα αυτον εδω τον οδηγο με τα συγκεκριμενα downloads απο εκει μονο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5183884#post5183884

δοκιμασε ομως πρωτα το βημα 4 μηπως και χρειαζεται αυτο και γλυτωσεις τα κατεβασματα.

Αν δε σου δουλεψει τοτε κανε απο την αρχη ολο τον οδηγο

θα το δοκιμασω αυριο

ευχαριστω

@oddin

1. Ενεργοποιησε τα debugging options του κινητου

2. Βαλε στην καρτα μνημη σου αυτη εδω την ROM

https://docs.google.com/file/d/0ByNGarWAOr_ib1REeXI0Mks0V3M/edit

Μπες recovery πατωντας το volume down + power button μαζι με κλειστο το ρυζι

επελεξε να φλασαρεις απο recovery την ρομ που σου δωσα στο λινκ

Κατεβασε και αυτο το ζιπ αρχειο

miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip απο εδω

http://en.miui.com/thread-13293-1-2.html

3.

Αφου ολοκληρωθει το φλασαρισμα της ρομ ξαναενεργοποιησε τα debbuging options αν δεν ειναι ενεργα

και πηγαινε

Κεντρο ασφαλειας --> Updater (Ενημερωσεις)

Πατας το κατω αριστερα button του bezel με τις τρεις γραμμες (δε ξερω πως το λενε :P) και Set Installation pack

Επιλεγεις και περνας το miuiandroid-HM1W-JHBCNAL5.0-root.zip αφου το εχεις βαλει και αυτο στη καρτα μνημης

4.

Οταν τελειωσει και αυτο και ξαναμπουταρει πας Κεντρο Ασφαλειας --> Permissions --> Root --> Enable Root permission manager και εισαι ετοιμος.

Καλημέρα παιδιά, παρέλαβα και εγώ χτες απο minideal! Πέρασα την παραπάνω έκδοση και το root πολύ εύκολα :D

Έχω ενα πολύ περίεργο πρόβλημα... Όταν κλείνω το τηλέφωνο και το ξανανοίγω (power off όχι κλείδωμα) χάνει εφαρμογές!! Το swiftkey συγκεκριμένα το χάνει συνέχεια, και μια φορά μου έχασε και 3 ακόμη.... Σκέφτομαι να ξαναφλασάρω δεν ξέρω τι να πω...

Οι εφαρμογές δεν είναι εγκατεστημένες στην sd...

Αν παρατηρησες χανει οτι paid apps εχεις,ειναι γνωστο bug

Η λυση τωρα ειναι να βαλεις τα wsm tools και αυτο http://miui-germany.de/forum2/index.php?page=Thread&postID=72604#post72604

εμενα μου τις κραταει κανονικα παντως αλλα by default το εχω κανει να εγκαθιστανται ολα στην SD

το swiftkey δεν το εχασα ποτε

εμενα μου τις κραταει κανονικα παντως αλλα by default το εχω κανει να εγκαθιστανται ολα στην SD

Επειδη τις εχεις στην sd μαλλον...Καλα προφανως θα διορθωθει στο επομενο release αλλα ειναι σπαστικο....

Καλημέρα παιδιά, παρέλαβα και εγώ χτες απο minideal! Πέρασα την παραπάνω έκδοση και το root πολύ εύκολα :D

Έχω ενα πολύ περίεργο πρόβλημα... Όταν κλείνω το τηλέφωνο και το ξανανοίγω (power off όχι κλείδωμα) χάνει εφαρμογές!! Το swiftkey συγκεκριμένα το χάνει συνέχεια, και μια φορά μου έχασε και 3 ακόμη.... Σκέφτομαι να ξαναφλασάρω δεν ξέρω τι να πω...

Οι εφαρμογές δεν είναι εγκατεστημένες στην sd...

Παιδιά μόλις παρέλαβα! Το τηλ τα σπάει! Ήρθε με την πολυγλωσσική ρομ. Δύο απορίες μόνο:

1. Μπήκα στη σελίδα της Xiaomi για να επαληθεύσω τον αριθμό που είναι στο κουτί (το ξυστό :p ) αλλά δεν μπορώ να βρω πού τον δίνω για να μου πει ότι είναι όντως γνήσιο. Άκυρο το βρήκα.

2. Η παραπάνω διαδικασία είναι για πολυγλωσσική ή για αγγλοκινέζικη;

Edited by ggtaxo
I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

1. Εδω μπαινει ο κωδικος του κουτιου στο ξυστο μερος

http://order.xiaomi.com/service/scode

Εδω Serial Number + IMEI

http://order.xiaomi.com/service/imei

Οι σελιδες ειναι στα κινεζικα οποτε χρησιμοποιησε μεταφραση

2. Αν εννοεις την διαδικασια στο ποστ #2487 ειναι για πολυγλωσσικη (multilanguage) που περιεχει και ελληνικα

Ειναι για την τελευταια ROM

1. Εδω μπαινει ο κωδικος του κουτιου στο ξυστο μερος

http://order.xiaomi.com/service/scode

Εδω Serial Number + IMEI

http://order.xiaomi.com/service/imei

Οι σελιδες ειναι στα κινεζικα οποτε χρησιμοποιησε μεταφραση

2. Αν εννοεις την διαδικασια στο ποστ #2487 ειναι για πολυγλωσσικη (multilanguage) που περιεχει και ελληνικα

Ειναι για την τελευταια ROM

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Αν παρατηρησες χανει οτι paid apps εχεις,ειναι γνωστο bug

Η λυση τωρα ειναι να βαλεις τα wsm tools και αυτο http://miui-germany.de/forum2/index.php?page=Thread&postID=72604#post72604

Όντως stratos_21 τις paid χάνει δεν το είχα παρατηρήσει! Είναι πρόβλημα της multi ή και της αγγλο-κινέζικης?

Όντως stratos_21 τις paid χάνει δεν το είχα παρατηρήσει! Είναι πρόβλημα της multi ή και της αγγλο-κινέζικης?

Και των 2,εβαλες το φιξακι?

και στα 2 λογικα συμβαινει..στην αγγλοκινεζικη που εχω εγω συμβαινει αλλα λυνεται πολυ ευκολα αν εισαι ρουτ. κανεις οτι λεει το τελευταιο ποστ εδω http://en.miui.com/thread-12744-1-1.html βαζεις το wsmtools και μετα το apk που δινει το τελευταιο ποστ. το εγκαθιστας και το ενεργοποιεις μεσα απο το wsm tools..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εμενα δε χανονται, πρεπει ωστοσο να το κανω για καλο και για κακο?

Μια πλήρης φόρτιση.

οι πληρωμενες; μετα απο επανεκκινηση χάνονται. το τσέκαρες; αν κατι δουλευει δεν το πειραζουμε ειναι νομος αυτο.. :p

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ναι, μια πληρωμενη που εχω τωρα, γιατι τις αλλες δεν τις βρισκω στο account μου, δεν την κουναει.

Μια πλήρης φόρτιση.

Και των 2,εβαλες το φιξακι?

Όχι δεν το δοκίμασα ακόμη θα το βάλω το μεσημέρι

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!