Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως ειναι νεκρα αφου τωρα το δοκιμασα http://en.miui.com/forum.php?mod=misc&action=attachcredit&aid=51460&formhash=f85b4643; κατεβασε το βαλτο χυμα στην εσωτερικη ξεκινα την εφαρμογη updater που εχει μεσα η miui και καπου θα υπαρχει επιλογη για Install zip η install update

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως ειναι νεκρα αφου τωρα το δοκιμασα http://en.miui.com/forum.php?mod=misc&action=attachcredit&aid=51460&formhash=f85b4643; κατεβασε το βαλτο χυμα στην εσωτερικη ξεκινα την εφαρμογη updater που εχει μεσα η miui και καπου θα υπαρχει επιλογη για Install zip η install update

μου γράφει αυτό

Undefined action, please return.

[ Return to MIUI Official English Site

α και φυσικα είμαι μέλλος

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

αν το βάλω στην εξωτερικη δε θα δουλεψει? να το μετανωμασω σε root.zip ???

αστο στην εσωτερικη. η εφαρμογη updater τι επιλογες σου βγαζει;

- Oneplus 12

να μην το μετανωμασω??? τιποτα γράφει MIUI_JHBCNAL5.0 και xiaomi account

πραγματικα δεν μπορω να σε βοηθησω περαιτερω καθως δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου το περιμενω..απο την εφαρμογη updater μπορεις να περασεις το zip. αν ανοιγεις την εφαρμογη updater και σου βγαζει account προφανως δεν εχεις κανει login με το xiaomi account.

- Oneplus 12

πραγματικα δεν μπορω να σε βοηθησω περαιτερω καθως δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου το περιμενω..απο την εφαρμογη updater μπορεις να περασεις το zip. αν ανοιγεις την εφαρμογη updater και σου βγαζει account προφανως δεν εχεις κανει login με το xiaomi account.

έκανα login !!! απλα διάβασα ότι πρεπει να το βάλεις σε ενα φακελο download αν δε κάνω λάθος!!!

Το root με το zip τοχει κανει κανεις απο το forum η είμαι ο πρώτος???

μισα τα λες!τις επιλογες σου βγαζει ο updater?

- Oneplus 12

το παρηγγειλες και εσυ?με τι μεταφορικη?

απο to2c με singapore post..

- Oneplus 12

Παιδια επιτέλους μετά από 2 μερες ψαξίματος απο μένα και απο μερικους απο το forum το κινητο μου απο νεκρό αναστήθηκε επιτελους με root + V5 stable multi + root browser ( κανει mount μονο του )!τώρα μπορω να φαω και γω λίγο φαί γιατι θα πέσω κάτω!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το forum και τα παιδια που με βοηθησαν!

Αλλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τον bull2004 ( γιατί ότι είπε ήταν σωστό , άσχετα που δεν έποιασε σε μενα), τον gsir ( που δεν εχει καν το κινητό ( καλορίζικο όταν σουρθει )και ασχοληθηκε μαζι μου ( και μεσω skype), αλλα και το jjonny ( που ούτε εκεινος εχει το κινητό και απο χθες το βραδι 12 ηωρα μεχρι το πρωί ξενύχτησε ( αλλά και σήμερα ασχοληθηκε)για να μου βρει μία λυση !!!

Σας ευχαριστω πολύ παιδια για το χρονος σας , και γιαυτα που μου μαθατε περί android!!!!

Να είστε καλά σας είμαι υπόχρεος!!!

Και σας υπόσχομαι στο επόμενο unboxing μου θα έχω ενα κοπίδι... :lol:

Χαχαχα!άντε φάε καμια μπουκιά και να το χαρείς τώρα..

- Oneplus 12

Παιδια επιτέλους μετά από 2 μερες ψαξίματος απο μένα και απο μερικους απο το forum το κινητο μου απο νεκρό αναστήθηκε επιτελους με root + V5 stable multi + root browser ( κανει mount μονο του )!τώρα μπορω να φαω και γω λίγο φαί γιατι θα πέσω κάτω!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το forum και τα παιδια που με βοηθησαν!

Αλλά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τον bull2004 ( γιατί ότι είπε ήταν σωστό , άσχετα που δεν έποιασε σε μενα), τον gsir ( που δεν εχει καν το κινητό ( καλορίζικο όταν σουρθει )και ασχοληθηκε μαζι μου ( και μεσω skype), αλλα και το jjonny ( που ούτε εκεινος εχει το κινητό και απο χθες το βραδι 12 ηωρα μεχρι το πρωί ξενύχτησε ( αλλά και σήμερα ασχοληθηκε)για να μου βρει μία λυση !!!

Σας ευχαριστω πολύ παιδια για το χρονος σας , και γιαυτα που μου μαθατε περί android!!!!

Να είστε καλά σας είμαι υπόχρεος!!!

Και σας υπόσχομαι στο επόμενο unboxing μου θα έχω ενα κοπίδι... :lol:

αυτά που έπαθες φίλε μου μου θυμίζουν εποχές htc desire(κι εγώ τότε νόμιζα ότι είχα μπικάρει τη συσκευή και με έσωσαν σ'αυτό το site) τα περισσότερα που έμαθα σε android τα έμαθα μέχρι να ρουτάρω τότε το desire και από τότε θεωρούμε γκουρού του android στη δουλειά μου - γειτονιά μου ...χαχα ..λολ...:ninja:

ψάξτο το κινητό μη το φοβάσαι ....αν χαλάσει 150 ευρω είναι δεν είναι 400...

αυτά που έπαθες φίλε μου μου θυμίζουν εποχές htc desire(κι εγώ τότε νόμιζα ότι είχα μπικάρει τη συσκευή και με έσωσαν σ'αυτό το site) τα περισσότερα που έμαθα σε android τα έμαθα μέχρι να ρουτάρω τότε το desire και από τότε θεωρούμε γκουρού του android στη δουλειά μου - γειτονιά μου ...χαχα ..λολ...:ninja:

ψάξτο το κινητό μη το φοβάσαι ....αν χαλάσει 150 ευρω είναι δεν είναι 400...

desire..τι μου θυμησες τωρα...πως μπορουμε να βγαλουμε αυτο το ληψη μονο με wifi απο το playstore και να μπορουμε να αναβαθμιζουμε τις εφαρμογες μας και με 3g?:mad::mad:

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλησπερα!! Παρέλαβα κι εγώ σήμερα από spemall με dhl χωρίς τελωνειο σε λιγότερο από μία βδομάδα από παραγγελια!!! Πρώτες εντυπωσεις άριστες ειδικά το ηχείο. Τουμπανο ειδικά σε σχέση με το νεξους 4 που είχα. Με miui v3 official. Από αύριο upadates και απορίες :P

Ευτυχώς η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Κινέζικο το κινητό αλλά και κινέζικα αυτά που λέτε και διαβάζουμε εμείς οι άσχετοι.

Θα κάνει κανείς τελικά κανένα οδηγό για αρχάριους? :ninja:

Μολών Λαβέ

Δεν υπάρχει τρόπος οι εφαρμογές(που υπάρχει δυνατότητα) να μεταφέρονται στην SD;

Κάποιος που το έχει αν μπορεί ας μας πει:)

ξέρει κάποιος ένα ξυπνητήρι που να ενεργοποιείται όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο?

Αυτό που έχει το τηλέφωνο μου ναι μεν ενεργοποιείται αλλά όχι μόνο δεν βγάζει ήχο αλλά παγώνει και το τηλέφωνο και για ξεπαγώσει πρέπει να αφαιρεθεί η μπαταρία.....

«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

Κάποιος που το έχει αν μπορεί ας μας πει:)

φιλε αν κανεις root την συσκευη και κατεβασεις το root browser (εχει εικονιδιο ενα ανθρωπακι γκρι)κανει mount την εξωτερικη μονο του και τα αποθηκευει εκει!εγκατεστησα το navigon εχθες που ηταν 700 μβ περιπου και καμοια 10αρια εφαρμογες καιη εσωτερικη μνημη εχει ανεβει καποια μβ μονο!

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξέρει κάποιος ένα ξυπνητήρι που να ενεργοποιείται όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο?

Αυτό που έχει το τηλέφωνο μου ναι μεν ενεργοποιείται αλλά όχι μόνο δεν βγάζει ήχο αλλά παγώνει και το τηλέφωνο και για ξεπαγώσει πρέπει να αφαιρεθεί η μπαταρία.....

τι εκδοση εχεις MIU??

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευτυχώς η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Κινέζικο το κινητό αλλά και κινέζικα αυτά που λέτε και διαβάζουμε εμείς οι άσχετοι.

Θα κάνει κανείς τελικά κανένα οδηγό για αρχάριους? :ninja:

φιλε διαβασε εδω και οτι βοηθεια θες μας λες και σου λεμε!!

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5151997

φιλε αν κανεις root την συσκευη και κατεβασεις το root browser (εχει εικονιδιο ενα ανθρωπακι γκρι)κανει mount την εξωτερικη μονο του και τα αποθηκευει εκει!εγκατεστησα το navigon εχθες που ηταν 700 μβ περιπου και καμοια 10αρια εφαρμογες καιη εσωτερικη μνημη εχει ανεβει καποια μβ μονο!

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τι εκδοση εχεις MIU??

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε διαβασε εδω και οτι βοηθεια θες μας λες και σου λεμε!!

http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=5151997

σε μενα γιατι τις πηγαίνει ολες στο system storage; και ρουταρισμενο είναι (με vroot) αλλα και root browser

Να'σαι καλά:)

σε μενα γιατι τις πηγαίνει ολες στο system storage; και ρουταρισμενο είναι (με vroot) αλλα και root browser

τσεκαρε αν ο χωρος στην καρτα σου μειωνεται και αν δημιουργουνται καινουργιοι φακελοι μεσα καθε φορα που κανεις εγκατασταση μια καινουργια εφαρμογη..

Edited by gsir

- Oneplus 12

Δοκιμασε αυτο!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vp.alarmClockPlusDock&hl=el. ειναι απο τα καλητερα !Δεν ξερω αν ομως χτυπαει αν εχεις κλειστο το κινητο!!!αλλα να σου υπενθυμησω οτι δε χρειαζεται να το κλεινεις!μπορεις να βαλεις το Do not disturb ( του βαζεις απο τι ωρα μεχρι τι ωρα να μη ενοχλουνε)κ αν το κλεινεις για τη ραδιενεργια βαζε flight mode!δε χρειαζεται να το κλεινεις δε καιει σχεδον καθολου μπαταρια stand by(πιο πολυ καιει ανοιξε κλεισε,ειναι σαν τα Ι.Χ στην αναφλεξη καινε περισσοτερο)