Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πιστά το ακολούθησα αλλά δεν μου έπερνε την recovery!!!! απο χθες το απογευμα δεν μπορουσα να την περασω!Δε κοιμηθηκα όλο το βραδι!!!!

οκ! Πια είναι η διαφορά αυτού

Κατεβάζεις το root.zip από https://mega.co.nz/#!nZJxQ...u01k7cAA2c13iE

με το vroot ???

κατεβαζεις το ρουτ ζιπ και το φλασαρεις απο recovery..πριν δεν ειπες οτι μπαινεις σε recovery..φλασαρε αυτο το ζιπ http://en.miui.com/forum.php?mod=misc&action=attachcredit&aid=51460&formhash=f85b4643 και ποσταρε

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά αν πατε ρυθμίσεις και about phone και πατήσετε πάνω στο android version 5-6 φορες λέει ότι γίνεσαι development!!! τι να σημαινει αυτό ξέρει κανείς??

μην πειραξεις τιποτα απο το developer options και εχουμε τρεχαματα παλι..εγινες ρουτ;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Version Αγγλική έχεις;

Εντάξει,όχι ότι κολλάει το S3...

Τι εννοείς <κιας ειναι ολες στο τηλ.>, στη RAM;

<τελειο πληκτρολογιο αγγλικο>, Ελληνικό δεν έχει;

ναι αγγλοκινεζικη stable:)

(πλ καλο hardware το s3 ,ομως σε στοκ πνιγεται απο το bloatware.

+οτι ειμαι απιστευτα απαιτητικος χρηστης:lol:)

captnemo,αμα δεν το χεις με αλλαγη ρομ,παρε xiaomi red rice.

αμα το χεις κρατα s3 και βαλε αλλη ρομ,ιδια αποτελεσματα ή κ καλυτερα θαχεις

ολες στον''σκληρο δισκο'' δλδ την ρομ του κινητου.

οποτε αν βαλω πολλεεεες εφ/γες και πολλα με πολλα mb παιχνιδια

θα γεμισει,ενω στο s3 εχεις επιλογη ,μεταφορα στην sd:)

ram ιδια εχουν,ευκολα γεμαει:p

ελληνικο πληκτρ/ο η stable δεν εχει.

το μινιντιλ που του ζητησα ελληνικα,πανω στην stable βαζει το go keyboard

κ σαφηνει χωρις αλλο keyboard:rolleyes::lol:λλοοοολλλ,χαχα

οποτε εγω πηρα την 2η συσκευη,για μενα χωρις ελληνικα,

οποτε και εχω το πλ καλο αγγλικο πληκτρολογιο

και απλα κατεβασα το greek keyboard για ελληνικα:happy:

πανεμορφο,μελετημενο σωστα το miui πληκτρολογιο παντως:)

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

μην πειραξεις τιποτα απο το developer options και εχουμε τρεχαματα παλι..εγινες ρουτ;

ειχα γίνει development στην αλλη έκδοση!!! οχι δε τοκανα φοβάμαι μην ξανακιλησει!!! και το χασω πάλι!!!!

είναι δοκιμασμενο???στην 4 τοχς κανει με το vroot!!

παιδιά αν πατε ρυθμίσεις και about phone και πατήσετε πάνω στο android version 5-6 φορες λέει ότι γίνεσαι development!!! τι να σημαινει αυτό ξέρει κανείς??

Βρε παλι πειραζεις ? Κατσε ησυχα !!! :lol: :p

LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

δεν εχεις θεμα. η θα το κανει η δεν θα το κανει..δεν χρειαζεται το vroot.οπως και να χεις μπες στο recovery σου και παρε ενα backup για να χεις το κεφαλι σου ησυχο αν αντιμετωπισεις καποιο θεμα στο μελλον

- Oneplus 12

δεν εχεις θεμα. η θα το κανει η δεν θα το κανει..δεν χρειαζεται το vroot.οπως και να χεις μπες στο recovery σου και παρε ενα backup για να χεις το κεφαλι σου ησυχο αν αντιμετωπισεις καποιο θεμα στο μελλον

το backup αποθηκευονται στην εξωτερικη μνήμη έτσί?? το αρχειο που μου ειπατε για root είναι ιδιο με αυτό??

http://en.miui.com/thread-13293-1-2.html

ποιοτικο πανελ εχει.

καλες γωνιες-δε βρηκα ατελειες ως τωρα δλδ:)

επρεπε να χε 1,5 gb το κινητο οπως κ το πρωτο s3..

γιαυτο αυτοματα μου εγκατεστησε οταν μπηκα

στο miui μαρκετ το cleanmaster:happy:

εκει πατηστε αυτοματο καθαρισμα ραμ οταν κλεινη η οθονη,οπως εκανα εγω κ πεταει..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

το backup αποθηκευονται στην εξωτερικη μνήμη έτσί?? το αρχειο που μου ειπατε για root είναι ιδιο με αυτό??

http://en.miui.com/thread-13293-1-2.html

ναι αυτο το αρχειο ειναι και ναι στην sd θα σου αποθηκευτει το backup

- Oneplus 12

ναι αυτο το αρχειο ειναι και ναι στην sd θα σου αποθηκευτει το backup

οκ κάνω backup userdata!!!

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ κάνω backup userdata!!!

Οκ το έκανα αλλά μου το αποθήκευσε στην εσωτερικη sd ! καλά μόνο 865 μβ είναι η εσωτερικη sd??? ενας φάκελος που λέει .android_secure να τον σβήσω??? μου τρώει ( 300 μβ ) :)

Λοιπών βρήκα 2 οδηγούς αν θες να περάσεις το Recovery από τον υπολογιστή

1.http://www.miui.it/forum/index.php?threads/guida-installazione-recovery-miui.2113/

2.http://foro.miui.es/index.php?topic=2524.0

ΠΡΟΣΟΧΗ με αυτόν το τρόπο μπορείτε να χαλάσετε το τηλέφωνο σας αν δεν ξέρετε

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Λοιπών βρήκα 2 οδηγούς αν θες να περάσεις το Recovery από τον υπολογιστή

1.http://www.miui.it/forum/index.php?threads/guida-installazione-recovery-miui.2113/

2.http://foro.miui.es/index.php?topic=2524.0

ΠΡΟΣΟΧΗ με αυτόν το τρόπο μπορείτε να χαλάσετε το τηλέφωνο σας αν δεν ξέρετε

φιλε τελικά τα κατάφερα νασαι καλά! πέρασε επιτιχως το recovery που εχουν για τα unbrick!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κατεβαζεις το ρουτ ζιπ και το φλασαρεις απο recovery..πριν δεν ειπες οτι μπαινεις σε recovery..φλασαρε αυτο το ζιπ http://en.miui.com/forum.php?mod=misc&action=attachcredit&aid=51460&formhash=f85b4643 και ποσταρε

εδώ λέει ότι αν χρεισιμοποιήσουμε το vroot χρειάζεται να γίνουμε πρώτα developer.

στο αρχειάκι root.zip δεν χρειαζεται να γίνει έτσί ???

Σορυ που σε ζαλιζω αλλά μετα την νήλα πουπαθα προσεχω για ναχω

1. Allow USB Debugging - 7x tap on Settings - About Phone - Android version

2. Go to Developer options and turn ON USB debugging

3. Install to your PC vROOT, run it (maybe will ask for some update) and connect your phone to PC (if drivers will be needed, just install them)

φιλε τελικά τα κατάφερα νασαι καλά! πέρασε επιτιχως το recovery που εχουν για τα unbrick!!!!

τελικά χρησιμοποίησες SP FLASH TOOL για να περάσεις το recovery?

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

εδώ λέει ότι αν χρεισιμοποιήσουμε το vroot χρειάζεται να γίνουμε πρώτα developer.

στο αρχειάκι root.zip δεν χρειαζεται να γίνει έτσί ???

Σορυ που σε ζαλιζω αλλά μετα την νήλα πουπαθα προσεχω για ναχω

1. Allow USB Debugging - 7x tap on Settings - About Phone - Android version

2. Go to Developer options and turn ON USB debugging

3. Install to your PC vROOT, run it (maybe will ask for some update) and connect your phone to PC (if drivers will be needed, just install them)

ανοιξε μονο το usb debugging και μην πειραξεις τιποτα αλλο απο το μενου αυτο..δεν θα χρησιμοποιησεις καθολου το vroot!θα φλασαρεις το ζιπ που σου εδωσα απο την recovery!ποια recovery εχεις;

- Oneplus 12

τελικά χρησιμοποίησες SP FLASH TOOL για να περάσεις το recovery?

όχι γιατί το scatter.txt ήταν για όλα τα partition για unbrick και δε με αφηνε να κάνω μόνο recovery! και έφαγα φλασια και λεω θα χρεισίμοποιήσω την recovery που έδιναν για το sp flash tool και δούλεψε μέσω mobileuncle και καπακια με την ίδια recovery μετα απο wipe cash factory / partition περασα καπάκι την stable v5 multi

ανοιξε μονο το usb debugging και μην πειραξεις τιποτα αλλο απο το μενου αυτο..δεν θα χρησιμοποιησεις καθολου το vroot!θα φλασαρεις το ζιπ που σου εδωσα απο την recovery!ποια recovery εχεις;

αρα θα γίνω development για να ανοιξει το menu! αυτή έβαλα miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAL5.0_jb-4.2.zip

δεν ειναι η recovery αυτη!αυτη ειναι η ρομ που φορας..τελοσπαντων μεινε οπως εισαι καλυτερα αφου σου δουλευουν ολα..

- Oneplus 12

δεν ειναι η recovery αυτη!αυτη ειναι η ρομ που φορας..τελοσπαντων μεινε οπως εισαι καλυτερα αφου σου δουλευουν ολα..

+1

ναι μην το σκαλίζεις άλλο :p

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

που βλέπω τι recovery έχω θέλω να το κάνω root για να χρεισιμοποιήσω εφαρμογη για να μεταφερω τα αρχεια στην εξωτερικη

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

που βλέπω τι recovery έχω θέλω να το κάνω root για να χρεισιμοποιήσω εφαρμογη για να μεταφερω τα αρχεια στην εξωτερικη

από εδώ την πηρα http://xiaomi.eu/community/threads/restore-stock-firmware-and-lost-imei-baseband-by-spflash-tool.23188/

δοκιμασε να κλεισεις το τηλεφωνο και μολις το ξαναανοιξεις πατα και κρατα κρατημενα τα πληκτρα volume up + power

- Oneplus 12

δοκιμασε να κλεισεις το τηλεφωνο και μολις το ξαναανοιξεις πατα και κρατα κρατημενα τα πληκτρα volume up + power

έτσι έμπαινα!!! βγάζει ενα menu με 3 mode normal bootloader Και επιλεγο το recover και με βάζει στο Menu και μου λέει (e)

- Oneplus 12

ναι φίλε μου λέει οτι λενε τα recover ξέρω να το φλασάρω όπως φλάσαρα την rom!!! η πρωτη εικονα δεν εμφανίζεται! οχι το δευτερο menu δεν είναι !!!

το link για το root.zip είναι νεκρα