Shinig Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 οταν σου δουλευε κανονικα με ποιον τροπο σου δουλευε κανονικα;;με το vold.stab? αν ναι ισως να φταιει ο root browser γιατι τροποποιει αυτο το αρχειο..μηπως σταματησε να σου δουλευει μετα απο αναβαθμιση που εκανες; εγω ετσι την εχω κανει την εννοποιηση..και τις βλεπει σαν εσωτερικη sd01 και εξωτερικη sd0 αλλα εχω περιπου στις 15 εφαρμογες και εσωτερικη μνημη τηλεφωνου δινει 822/855... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 ισως πρεπει να παμε με την πεπατημενη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 αυτος ο τροπος δεν στελνει εφαρμογες στην sd απλα μεταβαλλει το data partition..αληθεια ποσο χωρο σου δινει για εγκατασταση εφαρμογων το hongmi; 855mb; με τον παραπανω τροπο θα αλλαξει τον χωρο σε 2.4gb που ειναι υπεραρκετα για την εγκατασταση εφαρμογων..δεν την εχει δοκιμασει κανενας την παραπανω μεθοδο; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 οταν σου δουλευε κανονικα με ποιον τροπο σου δουλευε κανονικα;;με το vold.fstab? αν ναι ισως να φταιει ο root browser γιατι τροποποιει αυτο το αρχειο..μηπως σταματησε να σου δουλευει μετα απο αναβαθμιση που εκανες; Μπερδεύτηκα. Οχι αναβάθμιση έκανα κατευθείαν σε stable v5 και μετά άρχιζα να σκαλίζω. Το αρχείο vold.fstab.nand υπάρχει σε σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 δεν εχω ακομα το τηλεφωνο στα χερια μου το περιμενω..το αρχειακι που λες δε γνωριζω αν υπαρχει ξεχωρα απο το vold.stab Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larineos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εγω ετσι την εχω κανει την εννοποιηση..και τις βλεπει σαν εσωτερικη sd01 και εξωτερικη sd0 αλλα εχω περιπου στις 15 εφαρμογες και εσωτερικη μνημη τηλεφωνου δινει 822/855... system storage του σου δίνει ; γιατί εμένα εκει μου αποθηκευεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 βρε παιδια να κανω μια ερωτηση διαβαζω ποσες σελιδες και οι περισοτεροι λετε εκανα root για να βαλω την εκδοση v5 ok? στο σαιτ του minideal εδω εχω μπροστα μου το κινητο και στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει αυτο. System OS MIUI V5 (Basics on Android 4.2) αυτο δεν ειναι η εκδοση v5?η λεω λαθος?αρα το εχουν πλεον με αυτη την εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) ισως πρεπει να παμε με την πεπατημενη http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 αυτος ο τροπος δεν στελνει εφαρμογες στην sd απλα μεταβαλλει το data partition..αληθεια ποσο χωρο σου δινει για εγκατασταση εφαρμογων το hongmi; 855mb; με τον παραπανω τροπο θα αλλαξει τον χωρο σε 2.4gb που ειναι υπεραρκετα για την εγκατασταση εφαρμογων..δεν την εχει δοκιμασει κανενας την παραπανω μεθοδο; εγω 822 με εφαρμογες εγκατεστημενες phone storage και stystem storage 2,12/1.03(availiable το 1,03) Edited January 14, 2014 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harut2005 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά όποιος το πήρε πρόσφατα ή έστω το παρήγγειλε αλλά έχει ήδη πάρει tracking number, να μας πει να ξέρουμε ποιο site το έχει διαθέσιμο, βαρέθηκα να στέλνω email κ να ρωτάω ποιος το έχει ετοιμοπαράδοτο έναν έναν...:happy: Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εγω 822 με εφαρμογες εγκατεστημενες phone storage και stystem storage 2,12/1.03(availiable το 1,03) shinig δεν ετυχε να δοκιμασεις τη μεθοδο με που εβαλα; δεν χανεις δεδομενα αν την κανεις και παραμενει ειτε φλασαρεις αλλη ρομ ειτε οχι..αν το δοκιμασε κανεις ας ενημερωσει, διαφορετικα θα ενημερωσω εγω μολις ερθει :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 shinig δεν ετυχε να δοκιμασεις τη μεθοδο με που εβαλα; δεν χανεις δεδομενα αν την κανεις και παραμενει ειτε φλασαρεις αλλη ρομ ειτε οχι..αν το δοκιμασε κανεις ας ενημερωσει, διαφορετικα θα ενημερωσω εγω μολις ερθει :p αυτο το ειχα κανει στο v967s και με ειχε υπερσωσει!!δεν το δοκιμασα γιατι δεν ειδα πουθενα να τον προτεινουν...πιστευω οτι με το αρχειο δουλευει... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 mtk ειναι κι αυτο οποτε δεν βρισκω λογο να μην δουλευει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 οχι δεν ανεβασαν τιμη εγω απο την κυριακη που κοιτα τοσο ηταν 189.99 δολαρια Το έχουν μεν στα daily deals με 189.9 $ αλλα αμα το βάλεις στο καλάθι λεει 208 $ http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma_p/meri9833.htm Με βλέπω να το παίρνω απο minideals Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 mtk ειναι κι αυτο οποτε δεν βρισκω λογο να μην δουλευει.. ναι το ξερω αλλα δεν το προτεινε κανεις σε miui και στο hongmi και σε ξενα φορουμ.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Να ρωτησω κατι αλλο εγω, αν βαλω την SD card απο το παλιο μου κινητο, πρεπει να της κανω κατι; η ενοποιηση αποθηκευτικου χωρου ειναι για την καρτα; ΕΠισης εφαρμογες που εχω απο το παλιο κινητο μπορω να τις μεταφερω στο νεο; Οχι τπτ αλλο, ειναι καποιες που εχουν πληρωθει.. Και save απο παιχνιδια που σκ:X ειναι? δε λεει να το παιζω απ`την αρχη.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Απο vickmall έχει πάρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Απο vickmall έχει πάρει κανείς; Γιατι πας να μπλεξεις με "αγνωστα" μαγαζια οταν ξερουμε τουλαχιστον 4-5 που στελνουν γνησια σε καλες τιμες ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Απο vickmall έχει πάρει κανείς; Εγώ και πολλοί άλλοι το έχουμε πάρει από το to2c γνήσιο. Έχει και μία ωραία προσφορά με καρτούλα 32Gb class 10 αν θες να ρίξεις μία ματιά. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγώ και πολλοί άλλοι το έχουμε πάρει από το to2c γνήσιο. Έχει και μία ωραία προσφορά με καρτούλα 32Gb class 10 αν θες να ρίξεις μία ματιά. εχω παραγγειλει το κινητο απο το to2c με τη καρτουλα των 32 απο 2/12 και ακομη περιμενω το τηλεφωνο να ερθει .. ... εχει κολησει στο information receive απο 3/12. εχω κανει dispute και σημερα λεω να το κανω claim. αυτοι λενε οτι ταξιδευει .....εγω δε εχω το τηλεφωνο ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εχω παραγγειλει το κινητο απο το to2c με τη καρτουλα των 32 απο 2/12 και ακομη περιμενω το τηλεφωνο να ερθει .. ... εχει κολησει στο information receive απο 3/12. εχω κανει dispute και σημερα λεω να το κανω claim. αυτοι λενε οτι ταξιδευει .....εγω δε εχω το τηλεφωνο ομως Έλεος! Εγώ το παρήγγειλα 27/11 και 14/12 το είχα στα χέρια μου. Ένας φίλος μου που κάναμε μαζί παραγγελία την ίδια μέρα, εκείνος από minideal, 12/12 έφτασε Ελλάδα και από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του. Ακόμη στο Singpost του λέει Arrived in greece. Έχει μπλέξει με το minideal και δεν του δίνουν τα χρήματα του πίσω γιατί ισχυρίζονται ότι το κινητό είναι Ελλάδα. Έχει κάνει και αυτός claim και ακόμη περιμένει 2 μέρες τώρα να του απαντήσουν από το paypal. Όταν ο φίλος μου πήρε στα Ελτά και ρώτησε για το κινητό του είπαν ότι όλο το δέμα με τα κινητά το στείλανε πίσω Σιγκαπούρη στις 13/12 γιατί κάτι έγινε και δεν του έδωσαν λεπτομέρειες. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εχω παραγγειλει το κινητο απο το to2c με τη καρτουλα των 32 απο 2/12 και ακομη περιμενω το τηλεφωνο να ερθει .. ... εχει κολησει στο information receive απο 3/12. εχω κανει dispute και σημερα λεω να το κανω claim. αυτοι λενε οτι ταξιδευει .....εγω δε εχω το τηλεφωνο ομως εδω http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px τι σου βγαζει..στα ελτα πηρες τηλεφωνο; απο to2c εκανα παραγγελια πεμπτη 4/1 το σαββατο 6/1 ειχα tracking number και 10/1 ηταν despatched to overseas.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εδω http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px τι σου βγαζει..στα ελτα πηρες τηλεφωνο; απο to2c εκανα παραγγελια πεμπτη 4/1 το σαββατο 6/1 ειχα tracking number και 10/1 ηταν despatched to overseas.. το ίδιο 9/10 despatched απο mini. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 τι εγινε βρε παιδια δεν μας τα λεει καλα το minideal?αλλα δεν νομιζω να τους περνει να κανουν βλακεια γιατι ειναι και στο paypal θα τους πεταξει εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKART Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Και με το Mobileuncle tools αλλα και με το vold.fstab Ρώτησα και χθες την εξωτερική sd πως πρέπει να την αναγνωρίσει; Εμένα την διαβάζει σαν sd0 και την εσωτερική σαν sd1 Φιλε εγω στην V4 ουτε με το mobileuncle ουτε με το root browser δουλεψε!!!αλλα τα μετεφερα ολαααα!!!με το droidSail app2sd pro δοκιμασετο. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια γιαυτο λεω Ems !ερχεται σε 10 μερεΣ και με ασφαλεια και γρηγορα!!!!κ θαρθει στα χερια σας σιγουρα κ δε δε θα το ψαχνετε!!!Υπαρχουν πολλα λαμογια ταχυδρομοι...δε λεω αλλα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι ασχετο μπορει να μου πει καποιος πως βαζουμε τις φωτο να αποθηκευονται στην εξωτερικη;;;δε μπορω να το βρω με τιποτα!!!! Παντος i multi rom του minideals τα σπαει !!!!! Παράθεση ps3 jailbreak + Χiaomi Hongmi red rice + ξερό ψωμί!!! :cool: My song http://www.youtube.com/watch?v=XoL9UIuwKas http://www.youtube.com/watch?v=C0eS_NzgR9Q http://www.youtube.com/watch?v=QpMBjK9ZwP4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 [/color]Παιδια γιαυτο λεω Ems !ερχεται σε 10 μερεΣ και με ασφαλεια και γρηγορα!!!!κ θαρθει στα χερια σας σιγουρα κ δε δε θα το ψαχνετε!!!Υπαρχουν πολλα λαμογια ταχυδρομοι...δε λεω αλλα!!! Ναι αλλά και με το singpost συστημένο έρχεται δεν έρχεται χύμα στο κύμα. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saouron35 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ναι αλλά και με το singpost συστημένο έρχεται δεν έρχεται χύμα στο κύμα. σωστος γιατι γινετε registred εγω ποσους δικσκους εχω παρει ετσι απο γερμανια και αμερικη παντα μου ερχοντε με το ταχυδρομειο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε εγω στην V4 ουτε με το mobileuncle ουτε με το root browser δουλεψε!!!αλλα τα μετεφερα ολαααα!!!με το droidSail app2sd pro δοκιμασετο. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια γιαυτο λεω Ems !ερχεται σε 10 μερεΣ και με ασφαλεια και γρηγορα!!!!κ θαρθει στα χερια σας σιγουρα κ δε δε θα το ψαχνετε!!!Υπαρχουν πολλα λαμογια ταχυδρομοι...δε λεω αλλα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι ασχετο μπορει να μου πει καποιος πως βαζουμε τις φωτο να αποθηκευονται στην εξωτερικη;;;δε μπορω να το βρω με τιποτα!!!! Παντος i multi rom του minideals τα σπαει !!!!! να σου πω πληρωσες εξτρα στο τελωνειο?δασμους λογου που επιλεξες αυτη την μεταφορικη? 2 τελικα το πηρες φουλ?με google install και root?εγω σκεφτομε να μην βαλω root δεν θελω να μπλεκω με τετοια,εξαλου απο τι ειδα στο σαιτ ειναι multi απο την μανα του και φοραει την v5 ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλά και με το singpost συστημένο έρχεται δεν έρχεται χύμα στο κύμα. τετοιο ειχες επιλεξει?θυμασε σε ποσο καιρο σου ηρθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts