gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Αυτό που δίνουν δωράκι από το to2c παλευεται παιδιά; για τη μεμβράνη λέω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ρε παιδια τα ακουστικα Xiaomi Piston λενε τιποτα??Παιζουν σε αλλες συσκευες??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Αυτό που δίνουν δωράκι από το to2c παλευεται παιδιά; για τη μεμβράνη λέω.. Η δική μου εντύπωση ήταν θετική. Δοκιμασα μια και δεν υπηρχε προβλημα. Δεν ειχα ξαναχρησιμοποιήσει μεμβράνη και η εφαρμογή που εκανα δεν ηταν η καλυτερη :p Ευτυχως που εχω αλλες δυο ! Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 εβαλα το wsm tools ολα οκ..τωρα απο που κατεβαζω το xposed γιατι θελω τα μυνηματα να ειναι 160 χαρακτηρες η υπαρχει στο wsm τετοια επιλογη? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 εβαλα το wsm tools ολα οκ..τωρα απο που κατεβαζω το xposed γιατι θελω τα μυνηματα να ειναι 160 χαρακτηρες η υπαρχει στο wsm τετοια επιλογη? υπάρχει , βάλε το Mi-tools που περιλαμβάνει τα πάντα (από αυτά που υπάρχουν στο wsm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Η δική μου εντύπωση ήταν θετική. Δοκιμασα μια και δεν υπηρχε προβλημα. Δεν ειχα ξαναχρησιμοποιήσει μεμβράνη και η εφαρμογή που εκανα δεν ηταν η καλυτερη :p Ευτυχως που εχω αλλες δυο ! εχω μια εντυπωση οτι θα ταιριάζουν οι μεμβράνεις απο το One καθως εχουν ιδια διαγωνιο οθονης..θα ενημερωσω αν ισχυει κατι τετοιο μολις με το καλο το εχω στα χερια μου.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ...δεν αμφισβητώ κανένα. Γιατί είστε όλοι τόσο τσιτωμένοι; Απλά στο ανέφερα διότι η αρχική αναφορά στο error, αφορούσε την official αγγλική-κινέζικη rom που προέρχεται από το miui team απευθείας και όχι τη multilanguage που προέρχεται από το forum υποστήριξης. Οπότε αν εξετάσουμε τον ισχυρισμό ότι η official rom για κάποιο λόγο "ενοχλείται" από πιθανές ρέπλικες, ίσως υπάρχει μία βάση. Ίσως πάλι όχι. Απλά εξετάζουμε όλες τις πλευρές για να συμπεράνουμε. Δεν είμαι καθόλου τσιτωμενος. Πως βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να εχεις τη συσκευή? Είναι δυνατόν να σχολιάζουμε κάτι που δεν ξέρουμε? Μονο η v5 δεν περνάει απο official, οι προηγούμενες official εκδόσεις περνάνε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 δυστυχώς όλα χαράζουν.2 samsung έχω να το επιβεβαιώσουν αυτό...το θέμα είναι ότι χαράζουν δύσκολα. κάλε ένα καλό screen protector να έχεις την ησυχία σου,έτσι και αλλιώς και χωρίς αυτό η οθόνη γεμίζει δαχτυλιές και πάλι. Λοιπόν Χρυσόστομε κοίτα τι βρήκα :) 1. http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Explosion-proof-Tempered-glass-Screen-Protector-For-xiaomi-red-rice-New-2014-Fashion-Protective/1597400517.html 2. http://www.ibuygou.com/p-original_scratch_resistant_high_transparent_screen_protector_for_hongmi_smartphone-5553-usd.html θα τα πάρω και τα 2 και μόλις έρθουν θα σου πω εντυπώσεις :) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 με εψησες για το 2ο :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Λοιπόν Χρυσόστομε κοίτα τι βρήκα :) 1. http://www.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Explosion-proof-Tempered-glass-Screen-Protector-For-xiaomi-red-rice-New-2014-Fashion-Protective/1597400517.html 2. http://www.ibuygou.com/p-original_scratch_resistant_high_transparent_screen_protector_for_hongmi_smartphone-5553-usd.html θα τα πάρω και τα 2 και μόλις έρθουν θα σου πω εντυπώσεις :) Πιστεύω ότι το original Xiaomi θα είναι καλο. ίδωμεν! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosk Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Υπάρχει κάποιο ενεργό κουπόνι έκπτωσης από το to2c για το Hongmi; Παράθεση Spend time to think before you do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madafaka Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Στα 179$ από merimobiles (κουπόνι 5% για αγορές αππό 100-200$). Τι μεταφορικά να βάλω? Singapore Post ή το εντελώς free? Παράθεση It's never enough Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 singapore βαλε Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Στα 179$ από merimobiles (κουπόνι 5% για αγορές αππό 100-200$). Τι μεταφορικά να βάλω? Singapore Post ή το εντελώς free? Singapore Post εννοείται! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 δυστυχώς όλα χαράζουν.2 samsung έχω να το επιβεβαιώσουν αυτό...το θέμα είναι ότι χαράζουν δύσκολα. κάλε ένα καλό screen protector να έχεις την ησυχία σου,έτσι και αλλιώς και χωρίς αυτό η οθόνη γεμίζει δαχτυλιές και πάλι. δεν χρειαζεται μεμβρανη η συσκευη εκτος αν εχεις το κινητο σε κανα κουτι με εργαλεια Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 gorilla ειχα σε ολες τις συσκευες μου. δυσκολα χαραζουν αλλα αμυχες κανουν πολυ ευκολα και γινονται κυριως απο σκονη Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 δεν χρειαζεται μεμβρανη η συσκευη εκτος αν εχεις το κινητο σε κανα κουτι με εργαλεια Δεν το βάζω μαζί με τα εργαλεία μου, συνήθως στην τσέπη το έχω. Αλλά ξεχνάω μέσα στην τσέπη μου πολλές φορές καμία βίδα, κανένα κατσαβίδι κτλ. :whistle: Καταλαβαίνεις τώρα γιατί ψάχνω screen protector. :) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 τεσπα.... οπως και να χει εγω ειμαι κατα στις μεμβρανες στα τηλ που εχουν οθονες δυσκολες σε σπασιμο η γρατζουνιες Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 κακό δεν κάνουν,αμα είναι καλές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το εχω κανει δωρο στην γυναικα και εχθες ανακαλυψε οτι στην αναπαραγωγη των βιντεο και της ηχογρφησης ακουγεται ενας θορυβος δυνατος(τραγουδια,αναπαραγωγη βιντεο απο νετ παιζει κανονικα)μπορει να λυθει αυτο με καποιον τροπο? Καμια ιδεα καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ενα καλο review Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 υπάρχει , βάλε το Mi-tools που περιλαμβάνει τα πάντα (από αυτά που υπάρχουν στο wsm) το εκανα εβαλα strip all codes και long sms αλλα τιποτα...επισης στο wsm manage λεει app_process 47 xposedbridge.jar 43 δηλαδη εχει εγκατασταθει και το xposed? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δεν είμαι καθόλου τσιτωμενος. Πως βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να εχεις τη συσκευή? Είναι δυνατόν να σχολιάζουμε κάτι που δεν ξέρουμε? Μονο η v5 δεν περνάει απο official, οι προηγούμενες official εκδόσεις περνάνε κανονικά... ...καλύτερα να μη συνεχίσουμε άλλο τη συζήτηση αυτή φίλτατε, δεδομένου ότι έχεις μπερδευτεί. Καταρχάς, σαφώς και έχω λάβει το κινητό, το παρέλαβα, το έστησα και το προώθησα απλά μετά στον ιδιοκτήτη του. Εγώ απλά ξεκαθάρισα ότι άλλο η οfficial αγγλική-κινέζικη και άλλο η multilanguage αντίστοιχη. Τα περί "Μονο η v5 δεν περνάει απο official, οι προηγούμενες official εκδόσεις περνάνε κανονικά..." δεν τα κατάλαβα. Ας το αφήσουμε, ότι κατάλαβε ο καθένας κατάλαβε. Καλή χρονιά να έχουμε. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 το εκανα εβαλα strip all codes και long sms αλλα τιποτα...επισης στο wsm manage λεει app_process 47 xposedbridge.jar 43 δηλαδη εχει εγκατασταθει και το xposed? ουσιαστικά το xposed είναι απλά αυτό είναι πιο συμβατό για Miui αν δεν κάνω λάθος , έπαιζε (τουλάχιστόν σε μένα , απλά έβαλα τελικά gosms για άλλους λόγους) απλά σε επόμενη αναβάθμιση σταμάτησε πάλι να λειτουργεί αν μπορείς βάλε gosms να τελειώνεις με αυτό το θέμα (υποστηρίζει πλέον dualsim) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakos131 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) πολύ καλό φαίνεται από οτι διαβάζω ...κανα video review? ενα καλο review ωραίο φαίνεται ...με ψήνει πολύ !! Edited January 6, 2014 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts