Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γνωρίζει κανείς τελικά αν η μουλτι έκδοση θα πάρει έστω και αργότερα κάποια αναβάθμιση ή θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι ήδη την αγγλική . Το δικό μου είναι στη stable 3 multi και ακόμα δεν έχω δει κάποια αναβάθμιση

εννοώ ΟΤΑ

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γνωρίζει κανείς τελικά αν η μουλτι έκδοση θα πάρει έστω και αργότερα κάποια αναβάθμιση ή θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι ήδη την αγγλική . Το δικό μου είναι στη stable 3 multi και ακόμα δεν έχω δει κάποια αναβάθμιση

εννοώ ΟΤΑ

Εαν εχω κατλαβει καλα η μουλτι δεν αναβαθμιζεται μεσω ΟΤΑ. Κοιταξε λιγακι τα προηγουμενα ποστ.

Εαν δεν σε ενοχλουν τα αγγλικα μενού, ισως να ειναι καλυτερα να βαλεις την Αγγλική εκδοση.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Δεν υπάρχει ότα στη multi παιδιά και λογικα ούτε στην αγγλική εφόσον έχεις περάσει custom recovery. Μόνο με ρουτ υποθέτω ότι η αγγλική παίρνει ότα κανονικά..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δεν υπάρχει ότα στη multi παιδιά και λογικα ούτε στην αγγλική εφόσον έχεις περάσει custom recovery. Μόνο με ρουτ υποθέτω ότι η αγγλική παίρνει ότα κανονικά..

Δηλαδή πάλι δεν θα έχω ΟΤΑ ακόμα και αγγλική να περάσω εφόσον έχω αλλάξει το ρεκοβερυ με αγγλικό ? δεν με πειράζει η γλώσσα αλλά αν δεν κερδίσω τις αναβαθμίσεις ώστε να μην τις κάνω χειροκίνητα δεν κάθομαι να αλλάξω γλώσσα

Αν περάσεις την αγγλική με το μαμά recovery θα έχεις ότα. Αν περάσεις αγγλική κάνεις ρουτ και περάσεις cwm η κάποιο συναφές δεν θα έχεις. Αυτό ισχύει παντού όχι μόνο στο hongmi.

Για την ακρίβεια θα σου έρθει ότα αλλά αν το κάνεις θα έχεις boot loop

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αν περάσεις την αγγλική με το μαμά recovery θα έχεις ότα. Αν περάσεις αγγλική κάνεις ρουτ και περάσεις cwm η κάποιο συναφές δεν θα έχεις. Αυτό ισχύει παντού όχι μόνο στο hongmi.

Για την ακρίβεια θα σου έρθει ότα αλλά αν το κάνεις θα έχεις boot loop

σε ευχαριστώ πολύ κατάλαβα....οπότε κατεβάζουμε το ζιπάκι και κάνουμε update

γιατι μετα απο καθε κληση βγαζει παλι τιν οθονη κλειδωματος?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

κανει δε κανει θα σκασεις 20Ε για το συγκεκριμενο; να πεις οτι ηταν και γυαλινο :P

edit: κι ομως ειναι απο γυαλι! αλλα και παλι παρε ενα απλο να κανεις τη δουλεια σου

- Oneplus 12

καλημερα σας

νεος στον χωρο των android smartphones - σκεφτομαι να αγορασω το hongmi και επειδη θα μου το βουτηξει καποια στιγμη το πιτσιρικι - να το παρω με την multi root εκδοση ή μονο με την αγγλικη ? (προσωπικα δεν χρειαζομαι ελληνικα στο κινητο - αλλα το πιτσιρικι θα γκρινιαζει - ειναι ευκολο να την αλλαξω μονος μου ?)

Ευχαριστω

δεν υπαρχει λογος να βαλεις screen protector στο κινητο

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεια! επειδή αύριο η μεθαύριο θα το παραγγείλω, προτείνεται minideal η to2c? καπου πήρε το ματι μου οτι απο το to2c ήρθε σε μέλος μαιμου η το αντιθετο.

Αν παραγγείλω απο to2c βλέπω ότι το εχει με 138Ε και δωρο θήκη σιλικόνης η με 150 με όλα τα δωρακια, θηκη, καρτα μεμβρανες κλπ. αν δεν υπάρχει θεμα με το to2c θα παραγγειλω απο κει με τα 150..βλέπω επισης ότι κατι αναφερει για +2Ε επιβαρυνση για original packaging..εσεις τι επιλέξατε;

για τα λεφτα δεν ρωταω περισσότερα για μειονεκτηματα. η τιμη ειναι αψογη! gps ειπατε οι περισσότεροι κομπλέ οποτε τα υπολοιπα στο μεσο ορο θα ειναι.

Τέλος, επειδή δεν εχω θεμα ειτε εχει ελληνικα είτε μονο αγγλικα προτείνεται multilanguage η stable αγγλικη;

ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κουρασα με τις πολλές ερωτησεις..

Απο το εν λογω μαγαζι ελαβα μια ρεπλικα(κοπια) σχεδον τελεια απο την οποια αυτο που δεν μπορουν να αντιγραψουν ειναι το mi recovery. Ειχα παραθεσει και σχετικες πληροφοριες.επιπλεον στην εισαγωγη του κωδικου οταν το ειχα βαλει ειχε ηδη γινει validate 14 φορες παρόλο που ο κωδικος για καθε συσκευη ειναι μοναδικος. Τελικως ανοιξα dispute στο paypal,πληρωσα και 41 ευρω για να το λαβουν γρηγορα και το παιζουν τρελα και δεν απαντανε ουτε στα τηλεφωνα του ταχυδρομειου.ενημερωσα σαφως την paypal για οποιον σκεφτει οτι ειναι μπουρδες με ολα τα νομιμα παραστατικα και επιπλεον ο τυπος χορηγησε ψευτικο αποδεικτικο επιστροφης χρηματων το οποιο σε αλλεπαλληλες τηλεφωνικες συνδιαλεξεις με την paypal πιστοποιηθηκε οτι δεν ειναι γνησιο.

Προσοχη στις αγορες σας.

Φιλικα

Το παρηγγειλα τώρα καθώς είδα οτι τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν θέμα.

Στο store της miui έμπαινες; μήπως είχες κανένα άλλο θέμα;

- Oneplus 12

Το παρηγγειλα τώρα καθώς είδα οτι τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν θέμα.

Στο store της miui έμπαινες; μήπως είχες κανένα άλλο θέμα;

Θα δεις οτι το recovery ειναι ενα της πλακας textual. αν ψαξεις τροπους να αναγνωρισεις ενα ψευτικο τηλεφωνο xiaomi απο το επισημο site δειχνει οτι αν δεν φοραει το επισημο recovery δεν ειναι γνησιο.Επισης απο τον οδηγο που ειχα παραθεσει σε 2 επιπλεον σημεια,στο ενα με καποιες επαφες μεταλλικες και στην τοποθετηση της κεραιας φαινεται.

Να ειχα καποιο αλλο θεμα φιλε μου?Ρεπλικα ηταν που σημαινει οχι αυθεντικο τηλεφωνο.Μια αντιγραφη ουσιαστικα που προσεγγιζει το αρχικο μοντελο.

φαινεται μια χαρα
ειναι γνησιο.

ασε το βιντεακι και τα λοιπα.ενα απλο βιντεο δεν μου λεει κατι.αποδειξη για το verification code εχει?οχι. recovery μπηκε? οχι

Χωρις να γνωριζεις την συσκευη οτι βιντεο και να δεις γνησιο θα το περασεις φιλε μου.

Φιλικα

Θα δεις οτι το recovery ειναι ενα της πλακας textual. αν ψαξεις τροπους να αναγνωρισεις ενα ψευτικο τηλεφωνο xiaomi απο το επισημο site δειχνει οτι αν δεν φοραει το επισημο recovery δεν ειναι γνησιο.Επισης απο τον οδηγο που ειχα παραθεσει σε 2 επιπλεον σημεια,στο ενα με καποιες επαφες μεταλλικες και στην τοποθετηση της κεραιας φαινεται.

Να ειχα καποιο αλλο θεμα φιλε μου?Ρεπλικα ηταν που σημαινει οχι αυθεντικο τηλεφωνο.Μια αντιγραφη ουσιαστικα που προσεγγιζει το αρχικο μοντελο.

δηλαδη τα υπολοιπα παιδια που πηραν απο to2c λενε μπαρουφες; η μηπως ετυχε στο δικο σου;

- Oneplus 12

δηλαδη τα υπολοιπα παιδια που πηραν απο to2c λενε μπαρουφες; η μηπως ετυχε στο δικο σου;

εγω μιλάω μονο για τη δικη μου εμπειρια απο το καταστημα. και επειδη στο επισημο site της miui η οποια παρεπιπτοντως ανηκει στην xiaomi, τονιζει οτι τα κινητα της xiaomi εχουν Mi-Recovery, καταλαβα οτι επεσα σε τέλεια σχεδον ρεπλικα, δηλαδη πιστό αντίγραφο. Απλα δεν εχουν καταφερει ακομα σε αυτα τα κινητα, να περασουν Mi-Recovery.

οριστε και το link http://en.miui.com/thread-12053-1-1.html , το οποιο δειχνει εικονες και λεει οτι τα αντιγραφα xiaomi εχουν αυτο το recovery :

http://en.miui.com/data/attachment/forum/201312/13/1627423j8msezwenbuxknu.jpg.thumb.jpg

ενω τα γνησια, εχουν αυτο το recovery :

http://en.miui.com/data/attachment/forum/201312/13/163014sbuzimi80e5m8uub.jpg.thumb.jpg

Επισης, στα βηματα που λεει, στο verification μου ελεγε οτι ο κωδικος εχει μπει 14 φορες, ενω μολις ειχα ξυσει το κουτι για να αποκαλυφθει και τον ειχα περασει...δηλαδη ημουν ο 14ος που εβαζε τον ιδιο κωδικο...

Edited by nicolasdr

Για μας που δεν μας πολυαρεσει το miui, υπάρχει κάποια custom android rom? cyanogenmod ή οτιδηποτε αλλο, γιατί λιγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι

εγω μιλάω μονο για τη δικη μου εμπειρια απο το καταστημα. και επειδη στο επισημο site της miui η οποια παρεπιπτοντως ανηκει στην xiaomi, τονιζει οτι τα κινητα της xiaomi εχουν Mi-Recovery, καταλαβα οτι επεσα σε τέλεια σχεδον ρεπλικα, δηλαδη πιστό αντίγραφο. Απλα δεν εχουν καταφερει ακομα σε αυτα τα κινητα, να περασουν Mi-Recovery.

οριστε και το link http://en.miui.com/thread-12053-1-1.html , το οποιο δειχνει εικονες και λεει οτι τα αντιγραφα xiaomi εχουν αυτο το recovery :

http://en.miui.com/data/attachment/forum/201312/13/1627423j8msezwenbuxknu.jpg.thumb.jpg

ενω τα γνησια, εχουν αυτο το recovery :

http://en.miui.com/data/attachment/forum/201312/13/163014sbuzimi80e5m8uub.jpg.thumb.jpg

Ανακρίβειες λες: MIUI RECOVERY (WCDMA VERSION)

rename it in recovery.img

Download (credits to MIUI Italia): https://mega.co.nz/#!PRUzhbLL!JBInjlTIwp6iqi45d-zXAl-HUNQuQ21K7hJFgk-r8N0

μπορείς να βάλεις όποιο recovery θες στο κινητό

http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-full-working.22953/

Για μας που δεν μας πολυαρεσει το miui, υπάρχει κάποια custom android rom? cyanogenmod ή οτιδηποτε αλλο, γιατί λιγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι

http://www.needrom.com/phone-roms/xiaomi/hongmi/

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

...εγω μιλάω μονο για τη δικη μου εμπειρια απο το καταστημα. και επειδη στο επισημο site της miui η οποια παρεπιπτοντως ανηκει στην xiaomi,...

αν πήρες παντος multilanguage εκδοση , με διαφορετική δλδ rom, μπορει απλώς να σου αλλάξανε και τον kernel για λογους συμβατοτητας, και το κινητο να ειναι μια χαρα αυθεντικό

Ανακρίβειες λες: MIUI RECOVERY (WCDMA VERSION)

rename it in recovery.img

Download (credits to MIUI Italia): https://mega.co.nz/#!PRUzhbLL!JBInjlTIwp6iqi45d-zXAl-HUNQuQ21K7hJFgk-r8N0

μπορείς να βάλεις όποιο recovery θες στο κινητό

http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-full-working.22953/

αν εχεις την συσκευη με στοκ ρομ ή περασες στοκ ρομ μπες recovery και δες αν εχεις mi-recovery.να καταλαβαινεις τι λεμε.Στο στοκ εχει mi-recovery.Το γεγονος οτι βαζεις οτι recovery θες ειναι κατι αλλο. Μιλαμε για το γνησιο recovery.επισης ο κωδικος ειναι unique και δεν πρεπει να χρησιμοποιειται πολλαπλες φορες.επιπλεον απο τον οδηγο case E και G φαινεται η διαφορετικοτητα. Θελετε να υποστηριξετε το μαγαζι?Ελευθερα αλλα να σεβεστε και την γνωμη και την γνωση του αλλου.

Επιπλεον αν παει καποιος να περασει την στοκ ρομ σε ρεπλικα θα βγει ενα error με τα asserts στο product model και θα πρεπει να αφαιρεθει το συγκεκριμενο τμημα απο τον updater-script ενω στο γνησιο δεν υφισταται τετοιο προβλημα

αν πήρες παντος multilanguage εκδοση , με διαφορετική δλδ rom, μπορει απλώς να σου αλλάξανε και τον kernel για λογους συμβατοτητας, και το κινητο να ειναι μια χαρα αυθεντικό

To recovery ειναι ξεχωριστο απο το κερνελ.Επισης το stock recovery ειναι mi-recovery και οχι android 3e.

Για οσους λενε οτι θελουν δεν ειμαι χρηστης κινητης συσκευης απλως αλλα προγραμματιστης με σπουδαια δουλεια στο xda-developers οπου περισσοτεροι απο 500000 χρηστες με εχουν τιμησει χρησιμοποιωντας την Enigma rom και το Nemesis Kernel

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

To recovery ειναι ξεχωριστο απο το κερνελ.Επισης το stock recovery ειναι mi-recovery και οχι android 3e.

Για οσους λενε οτι θελουν δεν ειμαι χρηστης κινητης συσκευης απλως αλλα προγραμματιστης με σπουδαια δουλεια στο xda-developers οπου περισσοτεροι απο 500000 χρηστες με εχουν τιμησει χρησιμοποιωντας την Enigma rom και το Nemesis Kernel

δεν διαφωνουμε οτι γνωριζεις αλλα μου φαινεται περιεργο τοσος κοσμος να επεσε θυμα εξαπατησης. εκτος αυτου αν πηρες τη multilanguage εκδοση ποιος μας λεει οτι κρατησαν το ιδιο recovery?

- Oneplus 12

Φιλέ nicolasdr η περιπτωση σου θεωρείς οτι είναι μεμονωμένη ή έχουν πάρει και άλλοι χρήστες ρεπλικες εν αγνοία τους? Μου είναι δύσκολο να πιστέψω οτι μόνο μία συσκευή από το συγκεκριμένο κατάστημα "έτυχε" να είναι ρεπλικα.
No root->No problem