Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υποτίθεται υποστηρίζει Miracast

Αν το miracast ειναι αυτο που ζηταω, δηλαδη η ασυρματη μεταδοση της οθονης του κινητου στην TV χρησιμοποιωντας αυτο π.χ. το στικακι http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Display-HDMI-Adapter-Support-Miracast-DLNA-EZCAST-AirPlay-323228.html γιατι γραφεις "υποτιθεται"? Εχεις ενδοιασμους λογω hardware η software? Δεν το εχει δοκιμασει ακομα κανεις απο εδω?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν το miracast ειναι αυτο που ζηταω, δηλαδη η ασυρματη μεταδοση της οθονης του κινητου στην TV χρησιμοποιωντας αυτο π.χ. το στικακι http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Display-HDMI-Adapter-Support-Miracast-DLNA-EZCAST-AirPlay-323228.html γιατι γραφεις "υποτιθεται"? Εχεις ενδοιασμους λογω hardware η software? Δεν το εχει δοκιμασει ακομα κανεις απο εδω?

...η εταιρεία λέει ότι υποστηρίζεται, αλλά προσωπικά δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω. Γενικά "support" πάντως δε σημαίνει απαραίτητα απροβλημάτιστη λειτουργία στις τεχνολογίες αυτές. Θα πρέπει και τα δύο μέρη (κινητό και TV Box) να συνεργάζονται σωστά για να συμβεί αυτό. Πάντως πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα ως προς τη ενεργοποίηση της λειτουργίας. Η λειτουργικότητα είναι άλλο θέμα (δες και εδώ: http://www.howtogeek.com/177145/wireless-display-standards-explained-airplay-miracast-widi-chromecast-and-dlnaι/ , να πάρεις μια ιδέα τι χαμός επικρατεί με όλα αυτά τα ολίγον marketing ακρωνύμια)

Edited by emxa2k

Καταλαβα τι εννοεις με το "υποστηριζεται", αυτο μου φτανει να το θεωρησω σαν θετικο.

Απο εκει και περα..ιδωμεν..

Σ' ευχαριστω πολυ.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Από που θα ψώνιζες tsopanos το συγκεκριμένο κινητό?

Από το to2c :lol: :lol: :lol:

Εκανα ολα τα τεστ γνησιοτητας(με τις εφαρμογες) που αναφερατε πιο πανω και ολα βγαινουν κανονικα εκτος απο το θεμα της κεραιας(φωτο), οπως αναφερθηκε και απο αλλους!

Αν έχει 1 μικρό αυτοκολλητο στη βίδα που γράφει mi είναι γνήσιο. Ειναι σφραγίδα γνησιότητας αλλά και δείκτης υγρασίας. Αν δεν έχει τότε είναι fake.

http://en.miui.com/thread-12305-1-1.html

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

το θεμα εχει φτασει αισιως τις 57 σελιδες και το κινητο το εχουν παραλαβει λιγοι σχετικα με πολους ακομη (μαζι και εγω) να το περιμενουμε ακομη. γραφτηκαν καποιοι οδηγοι για ρομ update - upgrate και για root. θα μπορουσε καποιος να τα μαζεψει σε ενα ποστ και αυτο να μετακινηθει στο πρωτο ποστ για διευκολυνση ολων;

Με το gps του τι γίνεται παιδιά; απο αλλους ακούω οτι είναι χαλιά όπως σε όλα τα mtk απο αλλους καλό.

Ας πει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει επαρκώς ενα πρόγραμμα πλοήγησης στο τηλέφωνο και όχι αν κλείδωσε και ποσο γρήγορα κλείδωσε δορυφόρους το gps test

Ευχαριστώ τα παιδιά που απαντησαν για το GPS..μου φαίνεται περίεργο που η xiaomi έδωσε καλό GPS σε σχέση με τις άλλες συσκευές με mtk..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αν έχει 1 μικρό αυτοκολλητο στη βίδα που γράφει mi είναι γνήσιο. Ειναι σφραγίδα γνησιότητας αλλά και δείκτης υγρασίας. Αν δεν έχει τότε είναι fake.

http://en.miui.com/thread-12305-1-1.html

και http://www.youtube.com/watch?v=WjsnUYBlOEw

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Επειδή θέλω να το αγοράσω και γω αυτό το κινητό μέσο minideal.net. Μπορείς να μου πεις πως στο στείλανε με απλά singpost η το πήρες με EMS ( αν το πήρες με ΕΜS, με το τελωνείο όλα καλά;). Τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω τι χρώμα σου ήρθε το διάλεξες εσύ ( και αν ναι πως τους ενημερωσες τι χρώμα θέλεις γιατί δε γράφει κάτι στη παραγγελία)?? Σευχαριστω ...

καλημερα!

Το στειλανε με singpost και ηρθε σε 15 μερες. Τελωνειο δεν πληρωσα! Ειχε μονο μαυρο χρωμα αν και θα το ηθελα πολυ σε κοκκινο :p Δε πειραζει ομως.

Ευχαριστώ τα παιδιά που απαντησαν για το GPS..μου φαίνεται περίεργο που η xiaomi έδωσε καλό GPS σε σχέση με τις άλλες συσκευές με mtk..

Καλό θα ήταν όποιος το δοκιμάσει το gps να το κάνει σε πλοήγηση και να μη σταθεί στο να λοκάρει δορυφόρους από το παράθυρο.

@ bull2oo4

Ειχα την εντυπωση οτι ειχε πιστοποιηθει οτι το minideal εχει αυθεντικα. κανω λαθος?

Εδω απο οτι βλεπω εχει αυτοκολλητακι και στο fake...

http://www.spemall.com/forum/topic/719-xiaomi-hongmi-red-rice-replicas-rapid-identification-guide/

Edited by Redsof

Καλό θα ήταν όποιος το δοκιμάσει το gps να το κάνει σε πλοήγηση και να μη σταθεί στο να λοκάρει δορυφόρους από το παράθυρο.

Λοκαρει σε 2-3 δευτερόλεπτα και ειναι ακριβεστατο στη πλοήγηση! Το έχω δοκιμάσει.

@ bull2oo4

Ειχα την εντυπωση οτι ειχε πιστοποιηθει οτι το minideal εχει αυθεντικα. κανω λαθος?

Όσοι το έχουμε πάρει από minideal, merimobiles, to2c έχουμε πάρει γνήσιο. Μόνο κάποιος από προηγούμενα ποστ που το πήρε από aliexpress ήταν μαϊμού. (960x540 resolution)

Στο 0:33 του βίντεο έχει 960x540 και όχι 1280x720 :p που έχουμε εμείς.

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679&page=112 απο to2c.com ψευτικο γιατι?

Δεν είναι fake είναι γνήσιο. Λέει ότι δεν είναι γνήσιο επειδή μια φωτογραφία από 1 site που είδε της κεραιας μοιάζει με μαϊμού. Όπως όλων μας! Το site αυτό δεν είναι ούτε official :lol:

Εγω πριν λίγο έδωσα λινκ με μαϊμού από το en.miui. Com όπως και εσύ έδωσες 1 βίντεο που μπορείς να δεις την ανάλυση.

Αυτό εδώ δεν είναι official. :!:

http://www.spemall.com/forum/topic/719-xiaomi-hongmi-red-rice-replicas-rapid-identification-guide/

Άσε που προσωπικά πιστεύω ότι έχουν βάλει λάθος τις φωτογραφίες στην 5-7 περίπτωση.

Εγω επιβεβαιώνω ότι από το to2c μου έστειλαν original. Ούτε και εμένα στις φωτογραφίες 5-7 είναι το ίδιο αλλά βρίσκει κανονικά τις αναβαθμίσεις φοράει mtk6589t έχει hd ανάλυση.

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Δεν είναι fake είναι γνήσιο. Λέει ότι δεν είναι γνήσιο επειδή μια φωτογραφία από 1 site που είδε της κεραιας μοιάζει με μαϊμού. Όπως όλων μας! Το site αυτό δεν είναι ούτε official :lol:

Εγω πριν λίγο έδωσα λινκ με μαϊμού από το en.miui. Com όπως και εσύ έδωσες 1 βίντεο που μπορείς να δεις την ανάλυση.

Αυτό εδώ δεν είναι official. :!:

Άσε που προσωπικά πιστεύω ότι έχουν βάλει λάθος τις φωτογραφίες στην 5-7 περίπτωση.

Εγω επιβεβαιώνω ότι από το to2c μου έστειλαν original. Ούτε και εμένα στις φωτογραφίες 5-7 είναι το ίδιο αλλά βρίσκει κανονικά τις αναβαθμίσεις φοράει mtk6589t έχει hd ανάλυση.

Το ιδιο ισχυει ακριβως και για το δικο μου απο Minideal, οπως και των περισσοτερων οπως εχει αναφερθεi. Αρα παιζει οντως οι φωτο να ειναι λαθος...

Το check ομως που εκανε στο http://order.xiaomi.com/service/scode ??

πχ σε μενα ειπε οτι 1η φορα χρησιμοποιηθηκε ο κωδικος και μου εβγαλε πρασινο τικ.

Το ιδιο ισχυει ακριβως και για το δικο μου απο Minideal, οπως και των περισσοτερων οπως εχει αναφερθεi. Αρα παιζει οντως οι φωτο να ειναι λαθος...

Το check ομως που εκανε στο http://order.xiaomi.com/service/scode ??

πχ σε μενα ειπε οτι 1η φορα χρησιμοποιηθηκε ο κωδικος και μου εβγαλε πρασινο τικ.

Για βάλε πάλι τον κωδικό σου να δεις. Αν τον βάλεις 10 φορές θα σου πει ότι τον έχεις βάλει xxx φορές :p

Το πρόβλημα του είναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5091671#post5091671

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Την καλημέρα μου και τις ευχές μου στην παρέα!!! Το κινητό το έχω εδώ και αρκετές μέρες και το έχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ... Άριστη κατασκευή, ταχύτατο και MIUI, ότι καλύτερο για android. Όμως... στην ουσία η ROM αν και stable (miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNAH4.0_jb-4.2) είναι ακόμα σε beta στάδιο. Το λέω αυτό γιατί:

α) Ακόμα είναι μνημοβόρο, με απλή χρήση είμαι κοντά στα 200ΜΒ μνήμη, ενώ μετά από επανεκκίνηση ανεβαίνει στα 650ΜΒ (φίλος με xperia L και παρόμοια χρήση είναι πάντα στα 450 με 500ΜΒ). Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν έχω δει lag ακόμα και με 60ΜΒ μνήμη αλλά μια το Neo V, μια κάτι Samsung που έπεσαν στα χέρια μου... ψιλό αγχώνομαι...

β) Η μετάβαση από WIFI σε 3G, με τα δυο ανοιχτά συνέχεια, καθυστερεί και σε περιοχή με μέτριο σήμα τρελαίνετε και μεταπηδάει από κατάσταση gsm/wcdma σε gsm και ξανά gsm/wcdma. Αποτέλεσμα, χάνει το σήμα και αν μιλάς εκείνη στην στιγμή κόβετε η σύνδεση.

γ) Η εφαρμογή για την κάμερα έχει πολύ δρόμο ακόμα για να αποδώσει την αξία της. Το λέω αυτό γιατί τα νυχτερινά και το ζουμ της είναι άθλια. Στα νυχτερινά το flash ανάβει όποτε θέλει και ο θόρυβος είναι στο φουλ, ενώ τα ζουμ είναι το ίδιο με το να κάνεις ζουμ στην φωτογραφία.

δ) Δεν βρήκα πουθενά ρυθμίσεις πχ μπάσων στην μουσική και όταν έχω ενεργοποιημένο να ενημερώνει τα τραγούδια με εξώφυλλα και στοίχους μου εμφανίζει άσχετα τραγούδια ή κινέζικα, τέλος στα σωστά χάνει στον συγχρονισμό...

ε) Ενώ ο browser είναι ταχύτατος, καταναλώνει όμως πολύ μνήμη ακόμα και μετά το κλείσιμό του. Ενεργοποίησα το clear cache & history on exit και ενώ δεν είδα μεγάλη διάφορα στην ταχύτητα του, η μνήμη αυξήθηκε κατά πολύ!

στ) Εκνευριστικό το πρόβλημα με το +30 που παρουσιάζετε σε όλες τις MIUI, όλο λένε να το λύσουν αλλά παραμένει!

Αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις από έμενα... Ξέρω πως το κινητό είναι μόνο λίγων μηνών στην κυκλοφορία και ότι ως τώρα η Xiaomi είναι ταχύτατη στις ενημερώσεις, ελπίζω η JHBCNAH4.4 να λύσει κάποια από τα παραπάνω...

Ερώτηση... έχει δοκιμάσει κανένας τις εβδομαδιαίες εκδόσεις να μας πει αν υπάρχει διαφορά ως προς την σταθερότητα και τα bugs?

Edited by geovoul23
the show must go on...

καλημερα!

Το στειλανε με singpost και ηρθε σε 15 μερες. Τελωνειο δεν πληρωσα! Ειχε μονο μαυρο χρωμα αν και θα το ηθελα πολυ σε κοκκινο :p Δε πειραζει ομως.

Και ηρθε τοσο γρηγορα;;;Μια χαρα!!!

Καλησπερα ...εχει αγορασει κανεις με EMS απο minideals η απο αλλο αξιοπιστο καταστημα και να πηρωσε τελωνιο ;;;εχω ακουσει οτι δεν σταματαει τελωνειο!!!Επειδη εχω αρκετες εμπέιριες με singpost και χαμενα αντικειμενα αλλα και αργοπορημενα και 40 ημερες!Δε θελω να το ρισκαρω για επιλπεον 16 ευρω για EMS. Εχει μηπως κανεις κανα κουπωνι εκτωτικο για το xiaomi.Και κατι τελυταιο ποσο σας κραταει η μπαταρια μπορει να μου πει κανεις;;με ολη μερα ανοιχτο το wifi και καμοια 10αρια ωρες οθονης βγαζει 2 μερες περιπου;;;η θα θελω φορτιση καθε μερα οπως το iphone ?????;Ευχαριστω!!!

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Καλησπερα ...εχει αγορασει κανεις με EMS απο minideals η απο αλλο αξιοπιστο καταστημα και να πηρωσε τελωνιο ;;;εχω ακουσει οτι δεν σταματαει τελωνειο!!!Επειδη εχω αρκετες εμπέιριες με singpost και χαμενα αντικειμενα αλλα και αργοπορημενα και 40 ημερες!Δε θελω να το ρισκαρω για επιλπεον 16 ευρω για EMS. Εχει μηπως κανεις κανα κουπωνι εκτωτικο για το xiaomi.Και κατι τελυταιο ποσο σας κραταει η μπαταρια μπορει να μου πει κανεις;;με ολη μερα ανοιχτο το wifi και καμοια 10αρια ωρες οθονης βγαζει 2 μερες περιπου;;;η θα θελω φορτιση καθε μερα οπως το iphone ?????;Ευχαριστω!!!

Στο καθε μερα φορτιση σε βλεπω...

Στο καθε μερα φορτιση σε βλεπω...

χαχαχα σωστός!!!! :lol:

ολη μερα ανοιχτο το wifi και καμοια 10αρια ωρες οθονης βγαζει 2 μερες περιπου;;;

δεν πιστεύω να υπάρχει κινητό με 4,7 ίντσες οθόνη να το κάνει αυτό! άκου 10 ώρες οθόνη :lol:

Πάντως εμένα με όλη μέρα ανοιχτό το wifi και data μου την βγάζει την μέρα.

Edited by bull2oo4

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

α) Ακόμα είναι μνημοβόρο, με απλή χρήση είμαι κοντά στα 200ΜΒ μνήμη, ενώ μετά από επανεκκίνηση ανεβαίνει στα 650ΜΒ (φίλος με xperia L και παρόμοια χρήση είναι πάντα στα 450 με 500ΜΒ). Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν έχω δει lag ακόμα και με 60ΜΒ μνήμη αλλά μια το Neo V, μια κάτι Samsung που έπεσαν στα χέρια μου... ψιλό αγχώνομαι...

έχεις android κινητό , δεν έχεις υπολογιστή με windows για να μετράς την ελεύθερη μνήμη , δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα

και η παρόμοια χρήση πως μετριέται ; τσεκάρατε και είδατε ότι έχετε ακριβώς τα ίδια apps εγκατεστημένα ;;

τo neo v είχε και την μισή μνήμη βέβαια

έχεις android κινητό , δεν έχεις υπολογιστή με windows για να μετράς την ελεύθερη μνήμη , δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα

και η παρόμοια χρήση πως μετριέται ; τσεκάρατε και είδατε ότι έχετε ακριβώς τα ίδια apps εγκατεστημένα ;;

τo neo v είχε και την μισή μνήμη βέβαια

Φίλε μου, ουσιαστικά και τα δυο κινητά είναι στημένα από εμένα.. apps ίδιες εκτός του zooper, εορτολόγιο και cosmote info που αρέσουν στο φιλαράκι μου τα widgets... Για να καταλάβεις... όταν αυτός είχε το ray και εγώ το neo V η διαφορά μας στην μνήμη δεν ήταν τόσο χαοτική. Τώρα είναι... :(

the show must go on...

Εγγύησεις κανείς δεν μπορει να δώσει. Εχω πάρει διαφορα πραγματα αρκετές φορές. Αποστολή με EMS στην Ελλάδα δεν σταματάει συνήθως τελωνείο. Σε άλλες χώρες ίσως να να μην ισχύει αυτό όμως.

Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Φίλε μου, ουσιαστικά και τα δυο κινητά είναι στημένα από εμένα.. apps ίδιες εκτός του zooper, εορτολόγιο και cosmote info που αρέσουν στο φιλαράκι μου τα widgets... Για να καταλάβεις... όταν αυτός είχε το ray και εγώ το neo V η διαφορά μας στην μνήμη δεν ήταν τόσο χαοτική. Τώρα είναι... :(

Τα νούμερα δεν παίζουν ρόλο όσο η εμπειρία χρήσης του miui. Όπως έγραψες και εσύ δεν έχω δει lag ακόμα και με 60ΜΒ μνήμη. Τι neo V, τι ray, τι samsung, αυτά δεν πιστεύω να είχαν εβδομαδιαία udates ;)

Τι σε νοιάζει το νούμερο? αρκεί να μην κολλάει. Άσε που τώρα συγκρίνετε 200€+ αξίας κινητά με ένα 150€ .

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2