tsopanos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γιατί είναι και αυτό δίκαρτο? Μην συνκγρίνεις ανόμοια πράγματα σε παρακαλώ! 170€-200€ δεν πάει το mi2s ούτε στα όνειρα σου! Το MIUI είναι ROOT από την μαμά του. καλα μερικοι εδω αλλα λεμε αλλα καταλαβαινεται,τι συγκρινα εγω?απλα ειπα οτι πεφτει η τιμη του καθε εβδομαδα,δεν μπηκα στα τεχνικα.Ειπα οτι θα πεσει στα 200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 σε λιγο καιρο θα παρει την κατηφορα το mi2s το κατεβαζει καθε βδομαδα Τότε έγραψες σε λάθος post. Εδώ μιλάμε για το XIAOMI Red Rice και όχι για το ΧΙΑΟΜΙ mi2s. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εγω παλι πιστευω οτι τα 170 τα αξιζει , δηλαδη στα αντιστοιχα χρηματα τι ειναι καλυτερο και γιατι ;; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Τότε έγραψες σε λάθος post. Εδώ μιλάμε για το XIAOMI Red Rice και όχι για το ΧΙΑΟΜΙ mi2s. καλα,οταν καταλαβεις τι γραφω ξανα-απαντησε μου εγω παλι πιστευω οτι τα 170 τα αξιζει , δηλαδη στα αντιστοιχα χρηματα τι ειναι καλυτερο και γιατι ;; καλα ειναι και στα 170,Απλα το ξερουμε οτι παντα οσοι εχουν λιγη υπομονη θα κερδισουν Edited November 6, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) καλα ειναι και στα 170,Απλα το ξερουμε οτι παντα οσοι εχουν λιγη υπομονη θα κερδισουν ε ετσι πανε αυτα και οσο κανεις υπομονη ποτε δεν θα παρεις τιποτα γιατι θα λες κατσε να πεσει λιγο ακομα και μολις πεσει θα βγει νεο μοντελο και θα λες ααα κατσε να δω και αυτο και παει λεγοντας.... κατα τη γνωμη μου με αυτα τα λεφτα καλυτερο δεν μπορεις να παρεις Επισης επεσα πανω σε αυτο το site ... 148€ ! Αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο, εχει κανεις εμπειρια ; http://www.spemall.com/Xiaomi-Hongmi-Smart-Phone-with-MIUI-V5-OS-MTK-MT6589T-Quad-Core-1-5GHz-4-7-Inch-1280-720-pixels-IPS-Screen-GPS-8-0MP-Back-Camera_g.html Edited November 6, 2013 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ειναι αξιοπιστο καταστημα ομως? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ειναι τιμη χωρις μεταφορικα.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 ε ετσι πανε αυτα και οσο κανεις υπομονη ποτε δεν θα παρεις τιποτα γιατι θα λες κατσε να πεσει λιγο ακομα και μολις πεσει θα βγει νεο μοντελο και θα λες ααα κατσε να δω και αυτο και παει λεγοντας.... κατα τη γνωμη μου με αυτα τα λεφτα καλυτερο δεν μπορεις να παρεις Επισης επεσα πανω σε αυτο το site ... 148€ ! Αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο, εχει κανεις εμπειρια ; http://www.spemall.com/Xiaomi-Hongmi-Smart-Phone-with-MIUI-V5-OS-MTK-MT6589T-Quad-Core-1-5GHz-4-7-Inch-1280-720-pixels-IPS-Screen-GPS-8-0MP-Back-Camera_g.html εχω αγορασει ταμπλετ απο αυτο το κατ/μα κανενα προβλημα,θυμαμαι οτι χρεωνε αρκετα για αποστολη ομως 20 δολλαρια η καπου εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παντως το αναφερει σαν FHd, που ειναι λαθος.. Την τιμη μεχρι 170Ε εγω την θεωρω υποφερτη, αρκει να δουλευουν ολα σαν..Xiaomi (wifi, GPS κλπ). Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 http://www.jsxltech.com/collections/c1-cellphone-c2-brand-c3-xiaomi/products/xiaomi-hongmi-smartphone εδω το εχει σε καλυτερη τιμη,δεν εχει στοκ ακομα,μιλησα και μου ειπαν σε 12-15 μερες θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) εχω αγορασει ταμπλετ απο αυτο το κατ/μα κανενα προβλημα,θυμαμαι οτι χρεωνε αρκετα για αποστολη ομως 20 δολλαρια η καπου εκει Για παραγγελιες ανω των 80 δολλαριων γραφει οτι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα Δεν εχω παραγγειλει ποτε απο αυτους.εχει επιλογη να διαλεξεις τροπο αποστολης?γιατι αν το στειλουνε με κουριερ (Dhl-fedex kelp)το τελωνειο δεν το γλυτωνουμε Edited November 7, 2013 by teobidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Για παραγγελιες ανω των 80 δολλαριων γραφει οτι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα δοκιμασα μια εικονικη αγορα,μου εβγαλε να διαλεξω τροπο αποστολης,και ειχε δυο,και οι δυο με χρεωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 δοκιμασα μια εικονικη αγορα,μου εβγαλε να διαλεξω τροπο αποστολης,και ειχε δυο,και οι δυο με χρεωση... Μας δουλευουν οι κινεζοι?θα περιμενω απο αλλου με δωρεαν μεταφορικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) http://www.jsxltech.com/collections/c1-cellphone-c2-brand-c3-xiaomi/products/xiaomi-hongmi-smartphone εδω το εχει σε καλυτερη τιμη,δεν εχει στοκ ακομα,μιλησα και μου ειπαν σε 12-15 μερες θα εχει. Καλη η τιμη αλλα με τα μεταφορικα για Ελλαδα, τα πιο φτηνα, φτανει τα 200$ περιπου. Βεβαια, ακομα κι ετσι, στα 148Ε που βγαινει, ειναι πολυ καλη τιμη. Εχει και μια επιλογη που ειναι free (Worldwide Free Shipping Flat Rate), ομως δεν καταλαβα αν ειναι registered η οχι.. εχω αγορασει ταμπλετ απο αυτο το κατ/μα (http://www.spemall.com/Xia...-Camera_g.html) κανενα προβλημα,θυμαμαι οτι χρεωνε αρκετα για αποστολη ομως 20 δολλαρια η καπου εκειΑυτοι εχουν free shipping αλλα με China Post που ειναι non registered, οποτε ακυρον. Οι αλλοι τροποι χρεωνονται. Edited November 7, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) :happy:http://www.jsxltech.com/collections/c1-cellphone-c2-brand-c3-xiaomi/products/xiaomi-hongmi-smartphone εδω το εχει σε καλυτερη τιμη,δεν εχει στοκ ακομα,μιλησα και μου ειπαν σε 12-15 μερες θα εχει. Δειχνει να ειναι αξιοπιστο καταστημα παρολο που δεν το γνωριζω, εχει paypal και δηλωνει μια διευθυνση . Πολυ καλη τιμη να δουμε ποσο θα παει με EMS και φυσικα αυτο που ανεφερε ο φιλος πιο πανω ... αρκει το gps κτλ να ειναι οπως τα αλλα Xiaomi ... Δοκιμασα μια εικονικη αγορα, δεν με ρωτησε πουθενα με τι ειδους αποστολη θελω EMS κτλ ... και με πηγε κατευθειαν στο paypal για πληρωμη 179$ Edited November 7, 2013 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 :happy: Δειχνει να ειναι αξιοπιστο καταστημα παρολο που δεν το γνωριζω, εχει paypal και δηλωνει μια διευθυνση . Πολυ καλη τιμη να δουμε ποσο θα παει με EMS και φυσικα αυτο που ανεφερε ο φιλος πιο πανω ... αρκει το gps κτλ να ειναι οπως τα αλλα Xiaomi ... Δοκιμασα μια εικονικη αγορα, δεν με ρωτησε πουθενα με τι ειδους αποστολη θελω EMS κτλ ... και με πηγε κατευθειαν στο paypal για πληρωμη 179$ ισως γιατι δεν το εχουν σε στοκ,το πρωι μιλησα μαζι τους και ειπαν σε 15 μερες,τωρα τι να πιστεψεις.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 179 ειναι μια χαρα αλλα ειναι preorder μεχρι να ρθει θα περασει 1μισος μηνας. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 τελικα http://blog.merimobiles.com/wcdma-version-of-the-xiaomi-hongmi-now-on-sale-in-china 150ε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πάντως είναι αρκετά βαρύ (158g) και η οθόνη αν και στα 312ppi δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι. Φαίνεται να υπάρχει αρκετή απόσταση μεταξύ τζαμιού και επιφάνειας οθόνης. Δεν έχει δηλαδή τη φρεσκάδα μιας IPS OGS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πάντως είναι αρκετά βαρύ (158g) και η οθόνη αν και στα 312ppi δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι. Φαίνεται να υπάρχει αρκετή απόσταση μεταξύ τζαμιού και επιφάνειας οθόνης. Δεν έχει δηλαδή τη φρεσκάδα μιας IPS OGS. έχει την ποιότητα και την υποστήριξη της xiaomi. http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma_p/meri9833.htm κουπόνι = gr Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) τελικα http://blog.merimobiles.com/wcdma-version-of-the-xiaomi-hongmi-now-on-sale-in-china 150ε.. 250$ ή 180+ ευρώ θες να πεις... Το παίζουν "έξυπνοι" εκεί στο merimobiles φαίνεται. http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma_p/meri9833.htm Ελεος πραγματικά.Πάνε να θησαυρίσουν με ένα mid-range τηλέφωνο με ένα κλασσικό MT6589T επεξεργαστή και μόλις 1/4GB ram. Αλλά επειδή είναι Xiaomi και έχει Miui ,θα σε γδύσουν. Edited November 7, 2013 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 250$ ή 180+ ευρώ θες να πεις... Το παίζουν "έξυπνοι" εκεί στο merimobiles φαίνεται. http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-red-rice-wcdma_p/meri9833.htm Ελεος πραγματικά.Πάνε να θησαυρίσουν με ένα mid-range τηλέφωνο με ένα κλασσικό MT6589T επεξεργαστή και μόλις 1/4GB ram. Αλλά επειδή είναι Xiaomi και έχει Miui ,θα σε γδύσουν. το πρωι η τιμη τους ηταν 199 δολαρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) το πρωι η τιμη τους ηταν 199 δολαρια Αυτο ειδες http://www.merimobiles.com/xiaomi-red-rice-quad-core-4-7-inch-with-gorilla-glass-smartphone_p/meri7833.htm ειναι το κινεζικο.αν ηταν το ευρωπαικο σε αυτη την τιμη ηδη θα ηταν δικο μου σημερα Edited November 7, 2013 by teobidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Αυτο ειδες http://www.merimobiles.com/xiaomi-red-rice-quad-core-4-7-inch-with-gorilla-glass-smartphone_p/meri7833.htm ειναι χωρις 3g τι κινεζικο.αη ηταν το ευρωπαικο σε αυτη την τιμη ηδη θα ηταν δικο μου σημερα α,οκ,μα η τιμη του στην Κινα δεν ειναι διαφορετικη,ιδια ειναι και για τα δυο,οποτε κλεβουν ασυστολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobidis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 α,οκ,μα η τιμη του στην Κινα δεν ειναι διαφορετικη,ιδια ειναι και για τα δυο,οποτε κλεβουν ασυστολα Δεν ειναι κλοπη.ειναι εκμεταλευση κανονικη.πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα 'πατσισει'η τιμη τους και θα πουλιεται το ιδιο.απλα τωρα κυκλοφορισε το ευρωπαικο και προσπαθουν να παρουν το κατιτις τους απο αυτους που το θελουν οπωσδηποτε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts