Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπομονη , ολο και καποιος θα την εχει πατησει με τον ιδιο τροπο...Κατι θα γινει :)

χαχαχα ελπιζω να εχεις δικιο.....

χαχαχα ελπιζω να εχεις δικιο.....

Νομίζω εγώ είχα πάθει κάτι τέτοιο στην πρώτη μου προσπάθεια να του βάλω ρομ. Τελικά μου έκλεισε από μπαταρία (μαλλον) πάτησα volume down, το συνδεσα και έβγαλε το download mode.

Φιλικά, Κατερίνα

Καααλα ειναι πραγματικο?εχουμε τετοιο τηλεφωνο?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Νομίζω εγώ είχα πάθει κάτι τέτοιο στην πρώτη μου προσπάθεια να του βάλω ρομ. Τελικά μου έκλεισε από μπαταρία (μαλλον) πάτησα volume down, το συνδεσα και έβγαλε το download mode.

Κατερινα ευχαριστω. Αν σου πω οτι δεν θυμαμαι τι ακριβως εκανα...... δοκιμασα 3 τροπους και τελικα τωρα λειτουργη μια χαρα.... για να δουμε πως θα παει....Καλημερα

μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου εξηγησει πως θα αποθηκευσω φωτογραφιες απο το κινητο σε αποθηκευτικο χωρο OTG και το αναποδο?

προσπαθω και δεν τα καταφερνω.

Πατάς συνεχόμενα πάνω στο αρχείο και επιλέγεις αντιγραφή ή αποκοπή και μετά επικόλληση εκεί που θέλεις.
No root->No problem

Εν τελει ως δια μαγειας το knock on επανηλθε μια χαρα.Χθες γινανε αυτοματα καποιες ενημερωσεις και υποθετω πως ετσι εγινε ευτυχως η επαναφορα του touch firmware.

Ευχαριστω πολυ τα παιδια που βοηθησαν!

Διαβαζα πριν απο λιγο σε διαφορα σαιτ παγκοσμιες κριτικες για το τζι 2 και πολυς κοσμος λεει οτι το εχει απο το 2013 και ακομα και σημερα ειναι δυνατο πανισχυρο και παταει η ισοσκελιζει πολλες ναυαρχιδες σημερα και με τους διπλους πυρηνες,και ειδα οτι ακομα πουλιουνται εκατονταδες καινουργια καθε βδομαδα απο ebay σκρουτζομαγαζα εξωτερικου κλπ, μπραβο ΕΛΤΖΙ ειναι το αρτιοτερο ακομα και απο το καμαρι σου g4 κατεμε.:)

ισως πολλους να τους ενοχλουσε η μικρη χωρητικοτητα αλλα τη στιγμη αυτη εδω στην ελλαδα βρισκεις το 32αρι σε τιμη , 10€ πανω απο το 16αρι οποτε ειναι μονοδρομος και παλι. Edited by Leolipop

Διαβαζα πριν απο λιγο σε διαφορα σαιτ παγκοσμιες κριτικες για το τζι 2 και πολυς κοσμος λεει οτι το εχει απο το 2013 και ακομα και σημερα ειναι δυνατο πανισχυρο και παταει η ισοσκελιζει πολλες ναυαρχιδες σημερα και με τους διπλους πυρηνες,και ειδα οτι ακομα πουλιουνται εκατονταδες καινουργια καθε βδομαδα απο ebay σκρουτζομαγαζα εξωτερικου κλπ, μπραβο ΕΛΤΖΙ ειναι το αρτιοτερο ακομα και απο το καμαρι σου g4 κατεμε.:)

Βρε komias όλη μέρα ασχολείσαι αν το G2 είναι το καλύτερο κινητό στον πλανήτη?:lol:

Χαρείτε τα κινητά σας ρε παιδιά , οποιοδήποτε τετραπύρηνο με 1Gb ram παίζει τα πάντα από θέμα εφαρμογών.

Για παιχνίδια και εκεί θα παίξει τα πάντα έστω και με λίγο lag , αλλά θα παίξει...

Οπότε το να ψάχνετε γωνία στο δεκάρικο... θα τη βρειτε αλλά δεν έχει καθόλου σημασία...:D

Δυστυχώς, εδώ και καιρό με την Lollipop το κινητό έχει γίνει πιο αργό και έχουν εισαχθεί bugs (π.χ. led notifications) και φυσικά το απαράδεκτο memory leak της έκδοσης 5.0.2. Κρίμα που η LG έχει δώσει τόσο καιρό (χωρίς να την αναβαθμίσει) μια πολύ κακή έκδοση λογισμικού, γιατί το κινητό είναι φανταστικό σαν υλοποίηση.

Δυστυχώς, εδώ και καιρό με την Lollipop το κινητό έχει γίνει πιο αργό και έχουν εισαχθεί bugs (π.χ. led notifications) και φυσικά το απαράδεκτο memory leak της έκδοσης 5.0.2. Κρίμα που η LG έχει δώσει τόσο καιρό (χωρίς να την αναβαθμίσει) μια πολύ κακή έκδοση λογισμικού, γιατί το κινητό είναι φανταστικό σαν υλοποίηση.

Μπορείς να βάλεις κάποια άλλη custom rom η ακόμα και να γυρίσεις πίσω στην πολύ γρήγορη 4.4.2

Nokia 8800 Scirocco

Μπορείς να βάλεις κάποια άλλη custom rom η ακόμα και να γυρίσεις πίσω στην πολύ γρήγορη 4.4.2

Το γνωρίζω, αλλά δεν θεωρώ λογικό να προσπαθεί να βρει λύση ο χρήστης κάνοντας downgrade ή πειράζοντας το λογισμικό για κάτι που θα έπρεπε να είχε φροντίσει η LG.

Το γνωρίζω, αλλά δεν θεωρώ λογικό να προσπαθεί να βρει λύση ο χρήστης κάνοντας downgrade ή πειράζοντας το λογισμικό για κάτι που θα έπρεπε να είχε φροντίσει η LG.

Αν σκεφτείς ότι δεν μπορείς να αφήσεις την συσκευή τα χέρια της εταιρίας η οποία μπορεί και επίτηδες να το έκανε ίσως και αγοράσεις το καινούργιο της G4 τότε η κατεβαίνεις 4.4.2 η βάλε μια cloudy 3.3 και μια χαρά θα είσαι.

Συν ότι μπορεί να μην πάρει άλλη επίσημη αναβάθμιση η συσκευή όποτε θα μείνεις με τα προβλήματα; Εσύ διαλέγεις.

Η διαδικασία πάντως για root και custom recovery είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται ούτε υπολογιστή.

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ πάλι δε βλέπω σημαντικά bugs στην lollipop. Η kit kat είχε ίσως και πιο πολλά. Σταθερές και οι δύο. Βέβαια τα μειονεκτήματα της lollipop σε σχέση με την kit Kat είναι γνωστά...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

H αυξημένη θερμοκρασία είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ μειονέκτημα-bug. Καθιστά ανούσια την χρήση του. Τι να το κάνω το smartphone όταν δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ πάνω από 10'. Τώρα τον χειμώνα εξακολουθεί να ανεβάζει χωρίς λόγο εσείς που την έχετε ακόμα;
Ι need a six month vacation, twice a year.

Βρε komias όλη μέρα ασχολείσαι αν το G2 είναι το καλύτερο κινητό στον πλανήτη?:lol:

Χαρείτε τα κινητά σας ρε παιδιά , οποιοδήποτε τετραπύρηνο με 1Gb ram παίζει τα πάντα από θέμα εφαρμογών.

Για παιχνίδια και εκεί θα παίξει τα πάντα έστω και με λίγο lag , αλλά θα παίξει...

Οπότε το να ψάχνετε γωνία στο δεκάρικο... θα τη βρειτε αλλά δεν έχει καθόλου σημασία...:D

Αχ φιλε μου εχω δωσει εκατονταδες ευρω για 3 κινητα και τελικα "πεταξα "τα λεφτα μου γτ το τζι 2 ειναι ισα και ομοια σε επιδοσεις(κιτκατ ετσι;)με 8πυρηνα 6πυρηνα και 3giga .

Γιαυτο διαβαζω γενικα μπας και σταματησω τις αγορες πια.:)

Δύσκολο να σταματήσεις τις αγορές αν έχεις το ''μικρόβιο'' του gadgetάκια...:D

Και εγώ το έχω και προσπαθώ να ''κάνω κράτει'' όσο μπορώ :)

Αχ φιλε μου εχω δωσει εκατονταδες ευρω για 3 κινητα και τελικα "πεταξα "τα λεφτα μου γτ το τζι 2 ειναι ισα και ομοια σε επιδοσεις(κιτκατ ετσι;)με 8πυρηνα 6πυρηνα και 3giga .

Γιαυτο διαβαζω γενικα μπας και σταματησω τις αγορες πια.:)

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει στον kernel πιστεύω.

Η lollipop μόνο σε εμφάνιση είναι καλύτερη πάντως.

Η kit Kat είναι καλύτερη σε όλα τα άλλα

Nokia 8800 Scirocco

H αυξημένη θερμοκρασία είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ μειονέκτημα-bug. Καθιστά ανούσια την χρήση του. Τι να το κάνω το smartphone όταν δεν μπορώ να το χρησιμοποιώ πάνω από 10'. Τώρα τον χειμώνα εξακολουθεί να ανεβάζει χωρίς λόγο εσείς που την έχετε ακόμα;

Οχι φίλε μου. Τώρα η lollipop είναι δροσερή σε μένα τουλάχιστον. Το καλοκαίρι ναι ανέβαζε πολύ αλλά δεν είχα τη συσκευή και πέρσυ το καλοκαίρι να kit Kat για να συγκρίνω.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Τοτε κατι τετοια δημοσιευματα μαζι με πολλες αναπαραγωγες αυτων θα πεσουν εξω

http://www.gospelherald.com/articles/58767/20151015/android-m-6-0-marshmallow-release-date-lg-g4-g3-g2.htm

και θα πεσουν μεσα αυτα

http://www.vcpost.com/articles/98073/20151012/lg-g2-excluded-android-6-0-marshmallow-recipients-list-still.htm