Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται ότι οι θήκες κόβουν σήμα.

Ειδικά οι μεταλλικές ή κάποιες με μαγνήτη ακόμα χειρότερα.

Ναι η θηκη σε ποοοολυ λιγες περιπτωσεις παιζει ρολο παλια με ενα σαμσουνκ ειχα παθει το ιδιο 2 μηνες μου πηρε να το καταλαβω και το ανακαλυψα τυχαια οπως η φιλη μας.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ούτε στο 3g το έχω ποτέ εντός σπιτιού ούτε κεραία μπήκε (σιγά μη βάλανε έξτρα κεραία στις Κυκλάδες )

μάλλον η θήκη το περιόριζε κάπως

Αν ήταν μεταλλική, τότε ναι περιορίζει και μάλιστα σημαντικά

Εδω αλλοι με μηλοφωνα των 1000 ευρω πχ εχουν θεματα εμεις παλι καλα οντως μπορει καποια κομματια να εχουν θεμα αλλα συμβαινουν αυτα δεν ειναι ο κανονας.Εξακολουθουμε να εχουμε απο τα καλυτερα κινητα ever οπως λενε και εγω πολυ δυσκολα θα το αλλαξω πιστεψτε με το κινητο σκαβει το εχω δοκιμασει με 2 οκταπυρινα και ηταν μπροστα δε μπορω να πω μαρκες για ευνοητους λογους.

Καλησπέρα

Μόλις παρατήρησα μια κιτρινίλα στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης (φαίνεται μόνο σε λευκό φόντο) . Που το στέλνουμε για επισκευή? procordia ή arvato?

Καλησπέρα

Μόλις παρατήρησα μια κιτρινίλα στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης (φαίνεται μόνο σε λευκό φόντο) . Που το στέλνουμε για επισκευή? procordia ή arvato?

Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες, αυτό συζητιέται!!

Το επίσημο service ειναι η procordia!

Πάρε όμως πρώτα ενα τηλέφωνο γιατί έχουν έλλειψη σε ανταλλακτικά και υπάρχει περίπτωση να μείνεις πολύ καιρό χωρίς τηλέφωνο! ;)

Καλησπέρα

Aφου ειναι δυσδιακριτη και σε αυτο το σημειο , κανε ενα τηλεφωνο στο σερβις καθε 15 μερες μεχρι να σου πουν οτι θα εχουν οθονες.Αλλιως θα περιμενεις εβδομαδες οπως αλλα παιδια απο εδω.

Εχω το τζι2 15 μηνες εχω και το τζι4 8 μερες ρε παιδια τεσταρα ταχυτητες και με το ιδιο wifi και 9 στις 10 το τζι 2 ανοιγε γρηγοροτερα ακομα και 2 δευτερα πιο γρηγορα σε βαριες σελιδες.Τι γινεται;

Καλησπερα,

Αντιμετωπιζω 2 προβληματα με το G2 μου.Το πρωτο ειναι πως ενω το knockoff δουλευει κανονικα,το knockon δεν δουλευει και αναγκαζομαι καθε φορα να πατησω το κουμπι στο πισω μερος του κινητου για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω.Ψαχνοντας λιγακι ειδα κανα δυο "λυσεις" η μια ηταν με βαθμονομηση αισθητηρα κινησης και η δευτερη ηταν απλα να ξετικαρεις-τικαρεις το πλαισιο "οθονη ενεργοποιημενη-απενεργοποιημενη" μηπως επανελθει.Δυστυχως και οι 2 απετυχαν.

Το δευτερο προβλημα ειναι πως παω να κανω ενημερωση λογισμικου απο το κεντρο ενημερωσης και σταματαει βγαζοντας μου το εξης μηνυμα "Δεν συνδεθηκε με τον διακομιστη ανανεωσης."

Καποια ιδεα γιατι εχω πελαγωσει?

Aπολυτα λογικο.Παλιοτερα ειχα δει βιντεο συγκρισης G2,3,4 και λιγο πολυ ηταν τα ιδια σε σημειο να αναρωτιεσαι γιατι να αλλαξεις κινητο...

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή του what's up στο G2; Γιατί δεν λειτουργεί στο g2 που έχουμε

Καλησπερα,

Αντιμετωπιζω 2 προβληματα με το G2 μου.Το πρωτο ειναι πως ενω το knockoff δουλευει κανονικα,το knockon δεν δουλευει και αναγκαζομαι καθε φορα να πατησω το κουμπι στο πισω μερος του κινητου για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω.Ψαχνοντας λιγακι ειδα κανα δυο "λυσεις" η μια ηταν με βαθμονομηση αισθητηρα κινησης και η δευτερη ηταν απλα να ξετικαρεις-τικαρεις το πλαισιο "οθονη ενεργοποιημενη-απενεργοποιημενη" μηπως επανελθει.Δυστυχως και οι 2 απετυχαν.

Το δευτερο προβλημα ειναι πως παω να κανω ενημερωση λογισμικου απο το κεντρο ενημερωσης και σταματαει βγαζοντας μου το εξης μηνυμα "Δεν συνδεθηκε με τον διακομιστη ανανεωσης."

Το εχεις πειραγμενο φιλε μου;η μαμα κατασταση;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aπολυτα λογικο.Παλιοτερα ειχα δει βιντεο συγκρισης G2,3,4 και λιγο πολυ ηταν τα ιδια σε σημειο να αναρωτιεσαι γιατι να αλλαξεις κινητο...

Δηλαδη αν ειναι πιο γρηγορο απο εξαπυρηνο με 3 γκιγκα ραμ αν και με 8πυρηνο που τεσταρα παλι μπροστα ηταν δεν καταλαβαινω η ειμαι ηλιθιος η το τηλεφωνο μας ειναι φονεας γιγαντων;:)

Καλησπερα,

Μπες στο τηλέφωνο και πάρε το παρακάτω 3845#*802#

Το 802 είναι ο κωδικός της συσκευής. Αν έχεις το D802 δηλαδή αλλιώς βάλε όποιον αριθμό έχεις

Μετά πηγαίνεις settings Και μετά update touch firmware. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα και βγες θα είναι μετά εντάξει.

Nokia 8800 Scirocco

Αν έχεις kitkat και πας να κάνεις ενημέρωση από το τηλέφωνο για lollipop δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...

Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες, αυτό συζητιέται!!

Το επίσημο service ειναι η procordia!

Πάρε όμως πρώτα ενα τηλέφωνο γιατί έχουν έλλειψη σε ανταλλακτικά και υπάρχει περίπτωση να μείνεις πολύ καιρό χωρίς τηλέφωνο! ;)

Aφου ειναι δυσδιακριτη και σε αυτο το σημειο , κανε ενα τηλεφωνο στο σερβις καθε 15 μερες μεχρι να σου πουν οτι θα εχουν οθονες.Αλλιως θα περιμενεις εβδομαδες οπως αλλα παιδια απο εδω.

Επομένως αν δεν αρθούν τα capital controls δεν υπάρχει σωτηρία από το service έτσι?

Επομένως αν δεν αρθούν τα capital controls δεν υπάρχει σωτηρία από το service έτσι?

Αυτο συμβαινει σε ολες τις εταιρειες υπομονη.

Αυτο συμβαινει σε ολες τις εταιρειες υπομονη.

Δεν έχω θέμα να περιμένω αλλά για κάποιον που τελειώνει πχ η εγγύηση του σε ένα μήνα και θέλει να στείλει τη συσκευή του για service τι γίνεται ? :/

Εχω το τζι2 15 μηνες εχω και το τζι4 8 μερες ρε παιδια τεσταρα ταχυτητες και με το ιδιο wifi και 9 στις 10 το τζι 2 ανοιγε γρηγοροτερα ακομα και 2 δευτερα πιο γρηγορα σε βαριες σελιδες.Τι γινεται;

Εν μέρη οφείλετε στην διαφορά ανάλυσης της οθόνης.... Εκτός από αυτό φυσικά, το G2 δεν παίζεται χαχαχαχα :D:D:D

Το εχεις πειραγμενο φιλε μου;η μαμα κατασταση;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντελως μαμα και η τελευαταια ενημερωση που εγινε αφορουσε την εκδοση 4.4.2

Μπες στο τηλέφωνο και πάρε το παρακάτω 3845#*802#

Το 802 είναι ο κωδικός της συσκευής. Αν έχεις το D802 δηλαδή αλλιώς βάλε όποιον αριθμό έχεις

Μετά πηγαίνεις settings Και μετά update touch firmware. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα και βγες θα είναι μετά εντάξει.

Δυστυχως εχω κανει και αυτην την διαδικασια πανω απο 3 φορες και δεν ειχε αποτελεσμα.

Αν έχεις kitkat και πας να κάνεις ενημέρωση από το τηλέφωνο για lollipop δεν πρόκειται να γίνει ποτέ...

Δεν θυμαμαι αν η 4.4.2 που εχω τωρα ειναι kitkat :(

Εντελως μαμα και η τελευαταια ενημερωση που εγινε αφορουσε την εκδοση 4.4

Δυστυχως εχω κανει και αυτην την διαδικασια πανω απο 3 φορες και δεν ειχε αποτελεσμα.

Δεν θυμαμαι αν η 4.4.2 που εχω τωρα ειναι kitkat :(

Κανε ενα χαρντ ριζετ

Εν μέρη οφείλετε στην διαφορά ανάλυσης της οθόνης.... Εκτός από αυτό φυσικά, το G2 δεν παίζεται χαχαχαχα :D:D:D

Επειτα απο δοκιμες συμπερανα οτι δεν εχει σχεση η οθονη γτ το 8πυρηνο που τεσταρα ειχε την ιδια αναλυση με το τζι 2.Ειναι οι πυρηνες του που ειναι ψηλα χρονισμενοι στα 2,25 ενω το 8πυρινο στο 1,5 οι 4 και οι αλλοι 4 στα 1,3 ετσι και το τζι 4 ειναι στα 1,8 οι 2 οι αλλοι 4 ειναι στο 1,4 και οχι δε δουλευουν ταυτοχρονα οπως στο τζι 2 οποτε δεν μπορουν να υπερτερησουν του τζι 2,αυτο δε σημαινει οτι το τζι4 δεν ειναι υσχυροτατο ετσι?:)

Edited by komias2

Αντάλλαξα το G2 με ένα S4 ενός φίλου.

Μέρα με την νύχτα η μπαταρία. Και η φόρτιση κι αυτή μεγάλη διαφορά. Υπέρ του G2 και τα 2

Nokia 8800 Scirocco

Αντάλλαξα το G2 με ένα S4 ενός φίλου.

Μέρα με την νύχτα η μπαταρία. Και η φόρτιση κι αυτή μεγάλη διαφορά. Υπέρ του G2 και τα 2

Ε υπηρχε περιπτωση να ειναι αλλιως?:)

Ε υπηρχε περιπτωση να ειναι αλλιως?:)

Σε νούμερο είναι κοντά. 2600 και 3000mah αλλά σε αποτέλεσμα έχουν μεγάλη διαφορά

Σε κάνα 2-3 μέρες θα πω και για εμπειρία

Nokia 8800 Scirocco

Το S4 κολλάει ολόκληρο. Ένα χρέπι και μισό είναι. Τι συγκρίνουμε τώρα;

Δεν μπορώ να πω. Έσβησα αρκετά από τα άχρηστα και πάει πολύ καλά. Ταχύτατο

Nokia 8800 Scirocco