komias2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εννοείται ότι οι θήκες κόβουν σήμα. Ειδικά οι μεταλλικές ή κάποιες με μαγνήτη ακόμα χειρότερα. Ναι η θηκη σε ποοοολυ λιγες περιπτωσεις παιζει ρολο παλια με ενα σαμσουνκ ειχα παθει το ιδιο 2 μηνες μου πηρε να το καταλαβω και το ανακαλυψα τυχαια οπως η φιλη μας. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ούτε στο 3g το έχω ποτέ εντός σπιτιού ούτε κεραία μπήκε (σιγά μη βάλανε έξτρα κεραία στις Κυκλάδες ) μάλλον η θήκη το περιόριζε κάπως Αν ήταν μεταλλική, τότε ναι περιορίζει και μάλιστα σημαντικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εδω αλλοι με μηλοφωνα των 1000 ευρω πχ εχουν θεματα εμεις παλι καλα οντως μπορει καποια κομματια να εχουν θεμα αλλα συμβαινουν αυτα δεν ειναι ο κανονας.Εξακολουθουμε να εχουμε απο τα καλυτερα κινητα ever οπως λενε και εγω πολυ δυσκολα θα το αλλαξω πιστεψτε με το κινητο σκαβει το εχω δοκιμασει με 2 οκταπυρινα και ηταν μπροστα δε μπορω να πω μαρκες για ευνοητους λογους. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα Μόλις παρατήρησα μια κιτρινίλα στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης (φαίνεται μόνο σε λευκό φόντο) . Που το στέλνουμε για επισκευή? procordia ή arvato? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα Μόλις παρατήρησα μια κιτρινίλα στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης (φαίνεται μόνο σε λευκό φόντο) . Που το στέλνουμε για επισκευή? procordia ή arvato? Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες, αυτό συζητιέται!! Το επίσημο service ειναι η procordia! Πάρε όμως πρώτα ενα τηλέφωνο γιατί έχουν έλλειψη σε ανταλλακτικά και υπάρχει περίπτωση να μείνεις πολύ καιρό χωρίς τηλέφωνο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα Μόλις παρατήρησα μια κιτρινίλα στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης (φαίνεται μόνο σε λευκό φόντο) . Που το στέλνουμε για επισκευή? procordia ή arvato?Aφου ειναι δυσδιακριτη και σε αυτο το σημειο , κανε ενα τηλεφωνο στο σερβις καθε 15 μερες μεχρι να σου πουν οτι θα εχουν οθονες.Αλλιως θα περιμενεις εβδομαδες οπως αλλα παιδια απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εχω το τζι2 15 μηνες εχω και το τζι4 8 μερες ρε παιδια τεσταρα ταχυτητες και με το ιδιο wifi και 9 στις 10 το τζι 2 ανοιγε γρηγοροτερα ακομα και 2 δευτερα πιο γρηγορα σε βαριες σελιδες.Τι γινεται; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remwin2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπερα, Αντιμετωπιζω 2 προβληματα με το G2 μου.Το πρωτο ειναι πως ενω το knockoff δουλευει κανονικα,το knockon δεν δουλευει και αναγκαζομαι καθε φορα να πατησω το κουμπι στο πισω μερος του κινητου για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω.Ψαχνοντας λιγακι ειδα κανα δυο "λυσεις" η μια ηταν με βαθμονομηση αισθητηρα κινησης και η δευτερη ηταν απλα να ξετικαρεις-τικαρεις το πλαισιο "οθονη ενεργοποιημενη-απενεργοποιημενη" μηπως επανελθει.Δυστυχως και οι 2 απετυχαν. Το δευτερο προβλημα ειναι πως παω να κανω ενημερωση λογισμικου απο το κεντρο ενημερωσης και σταματαει βγαζοντας μου το εξης μηνυμα "Δεν συνδεθηκε με τον διακομιστη ανανεωσης." Καποια ιδεα γιατι εχω πελαγωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Aπολυτα λογικο.Παλιοτερα ειχα δει βιντεο συγκρισης G2,3,4 και λιγο πολυ ηταν τα ιδια σε σημειο να αναρωτιεσαι γιατι να αλλαξεις κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή του what's up στο G2; Γιατί δεν λειτουργεί στο g2 που έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπερα, Αντιμετωπιζω 2 προβληματα με το G2 μου.Το πρωτο ειναι πως ενω το knockoff δουλευει κανονικα,το knockon δεν δουλευει και αναγκαζομαι καθε φορα να πατησω το κουμπι στο πισω μερος του κινητου για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω.Ψαχνοντας λιγακι ειδα κανα δυο "λυσεις" η μια ηταν με βαθμονομηση αισθητηρα κινησης και η δευτερη ηταν απλα να ξετικαρεις-τικαρεις το πλαισιο "οθονη ενεργοποιημενη-απενεργοποιημενη" μηπως επανελθει.Δυστυχως και οι 2 απετυχαν. Το δευτερο προβλημα ειναι πως παω να κανω ενημερωση λογισμικου απο το κεντρο ενημερωσης και σταματαει βγαζοντας μου το εξης μηνυμα "Δεν συνδεθηκε με τον διακομιστη ανανεωσης." Καποια ιδεα γιατι εχω πελαγωσει? Το εχεις πειραγμενο φιλε μου;η μαμα κατασταση; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aπολυτα λογικο.Παλιοτερα ειχα δει βιντεο συγκρισης G2,3,4 και λιγο πολυ ηταν τα ιδια σε σημειο να αναρωτιεσαι γιατι να αλλαξεις κινητο... Δηλαδη αν ειναι πιο γρηγορο απο εξαπυρηνο με 3 γκιγκα ραμ αν και με 8πυρηνο που τεσταρα παλι μπροστα ηταν δεν καταλαβαινω η ειμαι ηλιθιος η το τηλεφωνο μας ειναι φονεας γιγαντων;:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλησπερα, Αντιμετωπιζω 2 προβληματα με το G2 μου.Το πρωτο ειναι πως ενω το knockoff δουλευει κανονικα,το knockon δεν δουλευει και αναγκαζομαι καθε φορα να πατησω το κουμπι στο πισω μερος του κινητου για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω.Ψαχνοντας λιγακι ειδα κανα δυο "λυσεις" η μια ηταν με βαθμονομηση αισθητηρα κινησης και η δευτερη ηταν απλα να ξετικαρεις-τικαρεις το πλαισιο "οθονη ενεργοποιημενη-απενεργοποιημενη" μηπως επανελθει.Δυστυχως και οι 2 απετυχαν. Το δευτερο προβλημα ειναι πως παω να κανω ενημερωση λογισμικου απο το κεντρο ενημερωσης και σταματαει βγαζοντας μου το εξης μηνυμα "Δεν συνδεθηκε με τον διακομιστη ανανεωσης." Καποια ιδεα γιατι εχω πελαγωσει? Μπες στο τηλέφωνο και πάρε το παρακάτω 3845#*802# Το 802 είναι ο κωδικός της συσκευής. Αν έχεις το D802 δηλαδή αλλιώς βάλε όποιον αριθμό έχεις Μετά πηγαίνεις settings Και μετά update touch firmware. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα και βγες θα είναι μετά εντάξει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Το δευτερο προβλημα ειναι πως παω να κανω ενημερωση λογισμικου απο το κεντρο ενημερωσης και σταματαει βγαζοντας μου το εξης μηνυμα "Δεν συνδεθηκε με τον διακομιστη ανανεωσης." Καποια ιδεα γιατι εχω πελαγωσει? Αν έχεις kitkat και πας να κάνεις ενημέρωση από το τηλέφωνο για lollipop δεν πρόκειται να γίνει ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες, αυτό συζητιέται!! Το επίσημο service ειναι η procordia! Πάρε όμως πρώτα ενα τηλέφωνο γιατί έχουν έλλειψη σε ανταλλακτικά και υπάρχει περίπτωση να μείνεις πολύ καιρό χωρίς τηλέφωνο! ;) Aφου ειναι δυσδιακριτη και σε αυτο το σημειο , κανε ενα τηλεφωνο στο σερβις καθε 15 μερες μεχρι να σου πουν οτι θα εχουν οθονες.Αλλιως θα περιμενεις εβδομαδες οπως αλλα παιδια απο εδω. Επομένως αν δεν αρθούν τα capital controls δεν υπάρχει σωτηρία από το service έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Επομένως αν δεν αρθούν τα capital controls δεν υπάρχει σωτηρία από το service έτσι? Αυτο συμβαινει σε ολες τις εταιρειες υπομονη. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αυτο συμβαινει σε ολες τις εταιρειες υπομονη. Δεν έχω θέμα να περιμένω αλλά για κάποιον που τελειώνει πχ η εγγύηση του σε ένα μήνα και θέλει να στείλει τη συσκευή του για service τι γίνεται ? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εχω το τζι2 15 μηνες εχω και το τζι4 8 μερες ρε παιδια τεσταρα ταχυτητες και με το ιδιο wifi και 9 στις 10 το τζι 2 ανοιγε γρηγοροτερα ακομα και 2 δευτερα πιο γρηγορα σε βαριες σελιδες.Τι γινεται; Εν μέρη οφείλετε στην διαφορά ανάλυσης της οθόνης.... Εκτός από αυτό φυσικά, το G2 δεν παίζεται χαχαχαχα :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
remwin2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Το εχεις πειραγμενο φιλε μου;η μαμα κατασταση; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντελως μαμα και η τελευαταια ενημερωση που εγινε αφορουσε την εκδοση 4.4.2 Μπες στο τηλέφωνο και πάρε το παρακάτω 3845#*802# Το 802 είναι ο κωδικός της συσκευής. Αν έχεις το D802 δηλαδή αλλιώς βάλε όποιον αριθμό έχεις Μετά πηγαίνεις settings Και μετά update touch firmware. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα και βγες θα είναι μετά εντάξει. Δυστυχως εχω κανει και αυτην την διαδικασια πανω απο 3 φορες και δεν ειχε αποτελεσμα. Αν έχεις kitkat και πας να κάνεις ενημέρωση από το τηλέφωνο για lollipop δεν πρόκειται να γίνει ποτέ... Δεν θυμαμαι αν η 4.4.2 που εχω τωρα ειναι kitkat :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εντελως μαμα και η τελευαταια ενημερωση που εγινε αφορουσε την εκδοση 4.4 Δυστυχως εχω κανει και αυτην την διαδικασια πανω απο 3 φορες και δεν ειχε αποτελεσμα. Δεν θυμαμαι αν η 4.4.2 που εχω τωρα ειναι kitkat :( Κανε ενα χαρντ ριζετ Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Εν μέρη οφείλετε στην διαφορά ανάλυσης της οθόνης.... Εκτός από αυτό φυσικά, το G2 δεν παίζεται χαχαχαχα :D:D:D Επειτα απο δοκιμες συμπερανα οτι δεν εχει σχεση η οθονη γτ το 8πυρηνο που τεσταρα ειχε την ιδια αναλυση με το τζι 2.Ειναι οι πυρηνες του που ειναι ψηλα χρονισμενοι στα 2,25 ενω το 8πυρινο στο 1,5 οι 4 και οι αλλοι 4 στα 1,3 ετσι και το τζι 4 ειναι στα 1,8 οι 2 οι αλλοι 4 ειναι στο 1,4 και οχι δε δουλευουν ταυτοχρονα οπως στο τζι 2 οποτε δεν μπορουν να υπερτερησουν του τζι 2,αυτο δε σημαινει οτι το τζι4 δεν ειναι υσχυροτατο ετσι?:) Edited November 1, 2015 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Αντάλλαξα το G2 με ένα S4 ενός φίλου. Μέρα με την νύχτα η μπαταρία. Και η φόρτιση κι αυτή μεγάλη διαφορά. Υπέρ του G2 και τα 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Αντάλλαξα το G2 με ένα S4 ενός φίλου. Μέρα με την νύχτα η μπαταρία. Και η φόρτιση κι αυτή μεγάλη διαφορά. Υπέρ του G2 και τα 2 Ε υπηρχε περιπτωση να ειναι αλλιως?:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ε υπηρχε περιπτωση να ειναι αλλιως?:) Σε νούμερο είναι κοντά. 2600 και 3000mah αλλά σε αποτέλεσμα έχουν μεγάλη διαφορά Σε κάνα 2-3 μέρες θα πω και για εμπειρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Το S4 κολλάει ολόκληρο. Ένα χρέπι και μισό είναι. Τι συγκρίνουμε τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Το S4 κολλάει ολόκληρο. Ένα χρέπι και μισό είναι. Τι συγκρίνουμε τώρα; Δεν μπορώ να πω. Έσβησα αρκετά από τα άχρηστα και πάει πολύ καλά. Ταχύτατο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts