Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρηκα αυτο εδω, για οσους θελουν παραπανω χωρο.

https://shopmeenova.appspot.com/

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Με το παραπάνω μπορούμε να βάλουμε μουσική και ταινίες και να τις δούμε κατευθείαν από την MicroSD χωρίς να χρειασθεί να τα περάσουμε στο κινητό??

Εγω προσωπικά πιστεύω για τη δική μου χρήση ότι τα περίπου 9-10GB που θα μείνουν ελεύθερα θα μου φτάνουν και όταν θέλω να δω κανένα επισόδιο θα μπορώ γρήγορα να το μεταφέρω στην καρτούλα να το βλέπω και να το σβήνω. Αλήθεια μπορεί να μας πει κάποιος που έχει πάρει το 16αρι πόσος χώρος μένει μετά την αρχική εγκατάσταση?

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα σπό expansys μαύρο 32άρι. Δεν άντεχα να το έχουν μόνο κάποιοι καλοί μου φίλοι!!

Μεγειες!!!

Επιτελους εχεις τηλεφωνο

@zstepahnos. Νομιζω γυρω στα 10.5gb

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδια οταν γραφει στα σκρουτζομαγαζα vadafone logo τι εννοει ειναι κλειδωμενο ;
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδια οταν γραφει στα σκρουτζομαγαζα vadafone logo τι εννοει ειναι κλειδωμενο ;

Οτι ειναι branded.Οχι κλειδωμενο,εχεις τις σαβουρες της voda το logo κτλ και το update ερχεται απο voda.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Με το παραπάνω μπορούμε να βάλουμε μουσική και ταινίες και να τις δούμε κατευθείαν από την MicroSD χωρίς να χρειασθεί να τα περάσουμε στο κινητό??

Εγω προσωπικά πιστεύω για τη δική μου χρήση ότι τα περίπου 9-10GB που θα μείνουν ελεύθερα θα μου φτάνουν και όταν θέλω να δω κανένα επισόδιο θα μπορώ γρήγορα να το μεταφέρω στην καρτούλα να το βλέπω και να το σβήνω. Αλήθεια μπορεί να μας πει κάποιος που έχει πάρει το 16αρι πόσος χώρος μένει μετά την αρχική εγκατάσταση?

Ευχαριστώ

Φιλέ μου ότι θες συνδέεις απλα το USB και τα περνας αέρα. Μετα τα βλέπεις κατευθείαν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το bsplayer οπου σου κατεβάζει κ υπότιτλους απευθείας.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Οτι ειναι branded.Οχι κλειδωμενο,εχεις τις σαβουρες της voda το logo κτλ και το update ερχεται απο voda.

Αν το ρουταρω και περασω official rom ?

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Φιλέ μου ότι θες συνδέεις απλα το USB και τα περνας αέρα. Μετα τα βλέπεις κατευθείαν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το bsplayer οπου σου κατεβάζει κ υπότιτλους απευθείας.

Αυτό ρωτάω και εγώ τα κάνω copy (" και τα περνας αέρα") στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή τα βλέπει και τα παίζει κατευθείαν από την καρτούλα?

Επειδή το πρώτο g2 που είχα ήταν Vodafone branded να πω ότι είχε μόνο το logo στην έναρξη και ένα updated center για τα applications της voda τίποτε αλλο

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αν το ρουταρω και περασω official rom ?

Περνας official rom για EU,αφου πρωτα βρεις και κατεβασεις αυτη που φοραει τωρα (για ασφαλεια) και επειτα κανε ο,τι γουσταρεις.Πρωτα ομως βρες και κατεβασε αυτη που φοραει τωρα

Εμενα ειναι και καλα Vodafone branded και εχω Build number :JDQ39B, Software version : D80210a-262-02

Μπορει καποιος που φοραει την Euro open version να μας γραψει τα δικα του BUild number & Software version σας παρακαλω να δουμε τις διαφορες ?

Εμενα ειναι και καλα Vodafone branded και εχω Build number :JDQ39B, Software version : D80210a-262-02

Μπορει καποιος που φοραει την Euro open version να μας γραψει τα δικα του BUild number & Software version σας παρακαλω να δουμε τις διαφορες ?

Build number :JDQ39B, Software version : D80210a-EUR-XX

αρα δεν υπαρχει καποια διαφορα !!!

Εκτός από τα προγράμματα της vodafone,logo κτλ όχι δεν υπάρχει.Περίμενες διαφορά?

Οχι δεν περιμενα αλλα ελεγα μηπως επηρεασει καποιο μελλοντικο update

Οχι δεν περιμενα αλλα ελεγα μηπως επηρεασει καποιο μελλοντικο update

Για τα μελλοντικα updates αν το κινητο ειναι voda branded θα ερθουν λογικα αργοτερα απο τα updates σε unbranded τηλεφωνα

Όσοι πήραν το 32ρι ας ρίξουν και μια ματιά για την εγγύηση τι λέει εδώ:

http://www.xblog.gr/tha-kykloforisei-to-lg-g2-32gb-stin-ellada-kai-ti-paizei-me-tin-eggyisi/

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

μπορεί να μας πει κάποιος που έχει πάρει το 16αρι πόσος χώρος μένει μετά την αρχική εγκατάσταση?

Ευχαριστώ

10,26GB είχε το δικό μου με το άνοιγμα.

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί (ηλεκτρονικό ή από εδώ) που να διαθέτει σε καλή τιμή τη θήκη QuickWindow; Εκτός αυτού υπάρχει κανείς που να την έχει; Προστατεύει το κινητό; Γενικά αξίζει να την αγοράσει κάποιος;

Edit: Βρήκα αυτή http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Fruit-Series-Slim-PC-Flip-PU-Leather-Cover-Case-Skin-for-LG-G2-D802-/121194594697 η οποία φαίνεται πιστή αντιγραφή της QuickWindow; Την έχει κανείς;

Edited by kistos

Ξεκιναω να φλασαρω την official europe open version...μολις τελειωσω σας ενημερωνω

παιδια μια ερωτηση τα 10gb σε οσους εχετε αυτη την εκδοση, σας φτανουν πως το βλεπετε?? γιατι ειμαι αναμεσα σε g2 και s4

παιδια μια ερωτηση τα 10gb σε οσους εχετε αυτη την εκδοση, σας φτανουν πως το βλεπετε?? γιατι ειμαι αναμεσα σε g2 και s4

Άμα δεν σου φτάνουν παίρνεις το 32άρι, είναι κριτήριο σύγκρισης αυτό ανάμεσα στα δύο;

Ρωτάς κάποιους άλλους πως τους φαίνονται τα 10GB αποθηκευτικού για τις δικές σου ανάγκες ?!?! :lol:

Απλό είναι, δες τι έχεις τώρα, τι photos/video/music κουβαλάς, και τι παιχνίδια/εφαρμογές θα φορτώσεις. Αν αυτά ξεπερνούν τα 8-9GB (καλό είναι να μην τιγκάρεις το διαθέσιμο χώρο, πρέπει να αφήνεις πάνω από 10% ελεύθερο), τότε ή 32αρι G2 (ή όποιο άλλο θες), ή συσκευή με δυνατότητα επέκτασης χώρου ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καταρχην για μενα αποτελει κριτηριο συγκρισης και προφανως για να ρωταω θελω να δω απο τα ατομα που το πηραν αν ειναι ευχαριστημενα με τα 16gb απλα γνωμες ζητησα δεν ειναι αναγκη να με φατε, 32gb δεν μπορω να παρω γιατι ανεβαινει πολυ για εμενα το κοστος... ευχαριστω παντως για τις απαντησεις Edited by em_seven

απλα γνωμες ζητησα δεν ειναι αναγκη να με φατε, 32gb δεν μπορω να παρω γιατι ανεβαινει πολυ για εμενα το κοστος...

Άν δεν μπορείς να πάρεις απο οικονομική άποψη το 32GB πάρε το 16άρι και θα έχεις ότι θέλεις μέσα απο αυτά που χρησιμοποιείς κυρίως. Κατά βάση αυτό που καταναλώνει πολύ χώρο είναι οι ταινίες, άν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις σε αυτόν τον τομέα και δέν θέλεις να έχεις χιλιάδες τραγούδια νομίζω θα είσαι ok με τα 10GB που έχεις ελεύθερα. Πέραν αυτού υπάρχουν και λύσεις usb otg που ''καρφώνεις'' στικάκι απο το σπίτι με ότι θέλεις να έχει μέσα...Και εγώ το 16άρι πήρα.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά του lg θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Κοιτώντας τις προηγούμενες σελίδες (αρκετά πίσω) διάβασα για προβλήματα με το gps. Στις πιο πρόσφατες όχι. Διορθώθηκε το πρόβλημα με κάποιο update;; Διάβασα επίσης ότι πιάνει δορυφόρους. Τι σχέση έχουν οι δορυφόροι :;; AGPS δεν είναι;;; Για μένα τουλάχιστον είναι πολύ σοβαρό θέμα εάν έχει πρόβλημα το gps και κατ΄επέκταση η πλοήγηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις.
Δημήτρης