Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο xda καπου διαβασα οτι ενας το εκανε unroot την international. Εκδοση και στο download mode δεν εγραφε κατι για root. Επισης σε αλλα.τηλεφωνα γραφει στο about οτι ειναι root νομιζω σε αυτα της verizon.

Πιθανώς να μην εχει εξελιχθει ακομα καλα η ασφαλεια της lg τυπου knox

Οπως και να εχει παντως το root ειναι απαραίτητο... μονο και μονο που απενεργοποιησα το bloatware και εκρυψα το navigation bar φτανει... για να μην αναφαιρω καιτο greenify

Κι έγω κι ο Αργύρης το γυρίσαμε σε εργοστασιακή κατάσταση και δεν έδειχνε πουθενά για προηγούμενη τροποποίηση.

Το ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στα Αμερικάνικα μοντέλα (verizon) είναι γνωστό αλλά δε μας αφορά όσους έχουμε international έκδοση.

Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με το unroot...Πάμε παρακάτω...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι έγω κι ο Αργύρης το γυρίσαμε σε εργοστασιακή κατάσταση και δεν έδειχνε πουθενά για προηγούμενη τροποποίηση.

Το ότι υπάρχει τέτοιο θέμα στα Αμερικάνικα μοντέλα (verizon) είναι γνωστό αλλά δε μας αφορά όσους έχουμε international έκδοση.

Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με το unroot...Πάμε παρακάτω...:)

Και μαλιστα 4 φορες το εκανα εγω.Παντα unrooted στο status.Μια δηλωση στο xda δεν λεει τιποτα.Μη ψαχνουμε για τερατα οταν δεν υπαρχουν (για την ωρα)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και μαλιστα 4 φορες το εκανα εγω.Παντα unrooted στο status.Μια δηλωση στο xda δεν λεει τιποτα.Μη ψαχνουμε για τερατα οταν δεν υπαρχουν (για την ωρα)

Συγνώμη που θα τρολαρω αλλά μπορεί να τους βάζει η Samsung να τα γράφουν αυτά, ξέρετε Κορεατες φοιτητές κτλ... Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση γιατί το Ράδιο Αρβύλα πάει σύννεφο και είναι κρίμα κάποιος που δεν ξέρει να διαβάζει ότι να ναι για την συσκευή αυτή.. Ας ελπίσουμε η LG να ακούσει το θέλει ο κόσμος όπως δείχνει να κάνει και να μην κοπιάρει την Samsung απλά από συνήθεια :)

ημουν στο διλλημα για το 32αρι απο τον seller στο hong kong και γερμανικό 16αρι. το 32αρι ειναι bargain αλλα η ελλειψη εγγυησης και τραβηγματα με hong kong αμα κατσει καμια στραβή με οδηγούν προς το γερμανικό αν και 60Ε ακριβότερο. σε όσους ενδιαφέρονται για τον seller του ebay του εστειλα χθες κάποιες ερωτήσεις και μου απάντησε σήμερα.

Η ερώτησή μου:

hello i want to by the phone from your store. is this the european version? i am from greece. can you declare it as a gift to avoid any added taxes? do you provide an invoice with the imei of the device on it?

Και η απάντησή του:

This is Asian version but the specs are the same as European ones. Sure we can declare item as low value gift to try to help you with taxes. This is Asian version but the specs are the same as European ones. Sure we can declare item as low value gift to try to help you with taxes. No problem we can send an invoice :)

edit: προς Moderators: ας ανοιχτή παιδιά μια καινουργια κατηγορία μόνο για το g2 με το τρεχον θεμα, τροποποιησεις, αξεσουαρ και διαθεσιμοτητα αφου εξάλλου εχει πολύ αναγνωσιμότητα αλλα και απείχηση το κινητο. μπαχαλο εχει γινει το συγκεκριμενο.

Το τηλέφωνο που προορίζεται για Ευρώπη έχει ακριβός το ίδιο Hardware με την έκδοση της Ασίας. Όποιος θέλει και από θέμα Software να είναι Ευρωπαϊκό φλασάρει την ROM εδώ: http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FEurope+Open+D802%2F που είναι η Official Ευρωπαϊκή.

Τώρα από θέμα εγγύησης αν δεν κυκλοφορήσει το 32ρι Ελλάδα νομίζω υπάρχει ένα θεματάκι.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω το LG G2 από Αγγλία μέσα στην επόμενη βδομάδα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό screen protector και καμία θήκη λεπτή, αλλά ανθεκτική;

Το τηλέφωνο που προορίζεται για Ευρώπη έχει ακριβός το ίδιο Hardware με την έκδοση της Ασίας. Όποιος θέλει και από θέμα Software να είναι Ευρωπαϊκό φλασάρει την ROM εδώ: http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FEurope+Open+D802%2F που είναι η Official Ευρωπαϊκή.

Τώρα από θέμα εγγύησης αν δεν κυκλοφορήσει το 32ρι Ελλάδα νομίζω υπάρχει ένα θεματάκι.

δηλαδη το συγκεκριμένο 32αρι ειναι το ιδιο με ενα 32αρι αγορασμενο απο amazon η expansys ας πουμε. μια αλλη απορια μου. modem και λοιπά ενδοτερα του κινητου με το κορεατικο fw ειναι ακριβως ιδια;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Περνοντας αυτη την ρομ, και απο ασια να ειναι το κινητο, αν ερθει ελλαδα θα καλυπτεται κανονικα με εγγυηση? ή φενεται οτι ειναι ασιατικο και παλι?

Υ.Γ Οντως ας ανοιχτει ενα θεμα μονο για την διαθεσιμοτητα του τηλεφωνου, γιατι γινεται ενας χαμος.

Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω το LG G2 από Αγγλία μέσα στην επόμενη βδομάδα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό screen protector και καμία θήκη λεπτή, αλλά ανθεκτική;

screen protector πηρα αυτη

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F0KKB22/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

και θηκη αυτη,αλλα δεν την δοκιμασα ακομα:p

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EZS2DDU/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Για την screen protector δεν πληρωσα καθολου μεταφορικα και ηρθε σε 4-5 εργασιμες ημερες και 1-2 ημερες παραπανω η θηκη

Για την θηκη +1.20 λιρες τα μεταφορικα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

δηλαδη το συγκεκριμένο 32αρι ειναι το ιδιο με ενα 32αρι αγορασμενο απο amazon η expansys ας πουμε. μια αλλη απορια μου. modem και λοιπά ενδοτερα του κινητου με το κορεατικο fw ειναι ακριβως ιδια;

Το chipset είναι ίδιο σίγουρα. Αφού και τα 2 είναι D802. Τώρα για το firmware δεν ξέρω να σε πω αν έχει της Ασίας κάποιες μπάντες LTE απενεργοποιημένες επειδή δεν χρησιμοποιούντε εκεί. Από βδομάδα περιμένω να μου έρθει η συσκευή από τον γνωστό Seller στο ebay.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Περνοντας αυτη την ρομ, και απο ασια να ειναι το κινητο, αν ερθει ελλαδα θα καλυπτεται κανονικα με εγγυηση? ή φενεται οτι ειναι ασιατικο και παλι?

Υ.Γ Οντως ας ανοιχτει ενα θεμα μονο για την διαθεσιμοτητα του τηλεφωνου, γιατι γινεται ενας χαμος.

Εφόσον το IMEI του προορίζεται για κάποια γεωγραφική περιοχή εκτός ΕΕ, δεν θα έχει εγγύηση ακόμα και αν φέρει το 32αρι η ελληνική αντιπροσωπία. Απλά θα μπορείς να βρεις ολα τα ανταλλακτικά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

κομπλε τα protector alex?

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

κομπλε τα protector alex?

Ναι ευχαριστημενος ειμαι μιας και προστατευουν απο πιθανες μελλοντικες μικρογρατζουνιες στην οθονη και ειναι ποιοτικες.

Χαίρομαι αφάνταστα που όπως αναφέρουν πολλά παιδιά το κινητό γίνεται unrooted χωρίς να φαίνεται κάτι στον bootloader...

@elthis Ηλία μου νομίζω ότι οι εταιρείες, αν φλασαρεις stock firmware και στο download mode δεν έχει κάποιο μετρητή ή κάτι άλλο που να μετράει ή να γράφει unofficial κλπ, δεν μπορούν να δουν αν στο παρελθόν είχε γίνει rooted η συσκευή.

Για αυτό και η Samsung προχώρησε σε λύσεις eFuse με το knox κλπ.

Όπως και να έχει το σημαντικό είναι ότι η LG, σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν πολλά παιδιά πιο πάνω, δείχνει να είναι ακόμα φιλική με την κοινότητα και τα "πειραγματα"...

Το μόνο στοίχημα που μένει να κερδίσει για μένα η LG (αφού από άποψη υλοποίησης η συσκευή είναι κορυφαία) είναι το θέμα υποστήριξης... Η HTC έχει κάνει άλματα μπροστά δίνοντας πρώτη πχ το 4.3 στο One από ότι η Samsung στο S4 και το ίδιο θα γίνει μάλλον και με την 4.4... Αν μας το έλεγε κάποιος αυτό πέρυσι για την HTC θα τον κοροϊδεύαμε. Και όμως η HTC το πήρε το μήνυμα...

Από την άλλη η LG για μένα ήδη έχει αργήσει να δώσει την 4.3 στο G2. Εκτός αν αληθεύουν οι φήμες ότι πάει κατευθείαν σε 4.4.

Αν λύσει λοιπόν η LG το θέμα αυτό, με τέτοιες υλοποιήσεις όπως το G2, βλέπω την Samsung να αρχίσει να νιώθει πολύ πίεση την επόμενη διετία...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Για όποιον ενδιαφέρεται παιδιά το πήρε ο κολλητός μου από Αγγλία από εδώ http://www.eglobaldigitalstore.co.uk/lg-g2-d802-4g-lte-32gb-unlocked-mobile-phones.html. Τελική τιμή γύρω στα 433 για το 32άρι. Μόλις μου έρθει θα ενημερώσω! :)

Edit: Με αυτόν τον κωδικό "SHOPFRND10" έχετε 5 λίρες έκπτωση!

Πολύ καλό φιλέ..το 16 Άρι βγαίνει στα 400 ευρώ περίπου και έχει και το n5 ετοιμοπαραδοτο.. Αλλά παλι στα 400 που όμως δεν συμφέρει. Αναμενεις και οποίος θέλει το πέρνει 350 απο play όταν θα έχει διαθεσιμότητα.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Ειδα και το ασπρο και δεν το μετανιωσα που πηρα το μαυρο .Παντως οσοι φιλοι μου το επιασαν στο χερι τους έμειναν εντυπωσιασμενοι και πολλοι με s3, s4 σκεφτονται να το αγοράσουν

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κορεάτικο μοντέλο έχει τις ίδιες διαστάσεις με το ευρωπαϊκό. Οι θήκες ταιριάζουν;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσεκαρε ποστ 2009

- Oneplus 12

Αν τσεκάρουμε το "About Us" του site, φαίνεται να αποτελεί UK selling point του γνωστού πωλητή στο ebay (Hong Kong). Ο πωλητής στο Hong Kong είναι ουσιαστικά η εταιρεία DWI (Digital World International) και το αγγλικό site αναφέρει: "eglobadigitalstore.co.uk is a website operated by DWI Merchants Ltd".

Αν είναι έτσι, με μόνο 20 ευρώ παραπάνω παίρνουμε την ίδια συσκευή, χωρίς να περιμένουμε ένα μήνα και χωρίς το ρίσκο τελωνείου..

Υ.Γ: Παρατηρώ ότι πουλάει ΜΟΝΟ στην Μεγάλη Βρετανία. Δεν λέει τίποτε για υπόλοιπη Ευρώπη..

Αν είναι να περιμένουμε 1 Μήνα και να πληρώσουμε και τελωνείο ζήτω που καήκαμε :p

Στο xda καπου διαβασα οτι ενας το εκανε unroot την international. Εκδοση και στο download mode δεν εγραφε κατι για root. Επισης σε αλλα.τηλεφωνα γραφει στο about οτι ειναι root νομιζω σε αυτα της verizon.

Πιθανώς να μην εχει εξελιχθει ακομα καλα η ασφαλεια της lg τυπου knox

Οπως και να εχει παντως το root ειναι απαραίτητο... μονο και μονο που απενεργοποιησα το bloatware και εκρυψα το navigation bar φτανει... για να μην αναφαιρω καιτο greenify

αν δεν σου κανει κοπο ειναι ευκολο να γραψεις πια προγραμματα θεωρεις bloatware και τα απενεργοποιησες ?

ευχαριστω

αν δεν σου κανει κοπο ειναι ευκολο να γραψεις πια προγραμματα θεωρεις bloatware και τα απενεργοποιησες ?

ευχαριστω

το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα είναι το app quarantine pro (γίνεται και με titanium backup αν έχεις το αγορασμένο)

http://i40.tinypic.com/309tw2b.png

http://i44.tinypic.com/xduurd.png

technoholic maniac reviewer

Βρηκα αυτο εδω, για οσους θελουν παραπανω χωρο.

https://shopmeenova.appspot.com/

Το περιμένω να μου έρθει αυτή την εβδομάδα. :)

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Μόλις το χτυπησα κι εγώ. Χρόνο παραδωσης δίνει απο 14 μέχρι 21 Νοεμβρίου. Για να δούμε. Ελπίζω μόνο να σκαλωσει στο τελωνείο!! Αλήθεια σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται;

Έχει πάρει κανείς κάποια από τις παρακάτω θήκες να μας πει εντυπώσεις;

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271297777528

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=300991761836

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121183682783

Edited by GeorgeX21

Δεν το εχω ξαναδει αυτο με την μπαταρια απο συσκευη γενικοτερα.:)

Το φορτισα το Σαββατο κατα τις 8-9 το βραδυ και σε σχεδον 36 ωρες αναμονη χωρις χρηση του κινητου μιας και χρησιμοποιησα το 8s και σημερα το πρωι ειναι στο 98% παρακαλω και το ειχα σενδεδεμενο ολη μερα χθες με το bt handsfree.:shock::p

Πηγε στο 97 κατα τη διαρκεια των φωτο και να τα ανεβασω......

http://img855.imageshack.us/img855/681/x7vh.png

http://img546.imageshack.us/img546/3435/qspg.png

Edited by alextrela