daospi Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παράγγειλα σήμερα το λευκό 32αρι από Digivire αλλά από το μαγαζί του..μετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους μου εγγυηθηκαν ότι οι συσκευές τους είναι προορισμενες για EU... To ότι προορίζεται για την ΕΕ δε σημαίνει ότι θα είναι και ευρωπαϊκό μοντέλο, απλά ότι θα λειτουργεί με τα δίκτυα της Ευρώπης. Ζήτα να είναι ευρωπαϊκό μοντέλο, εγώ αυτό έκανα, μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να μου βρουν. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Επειδη ερχομαι απο ios και η προσαρμογη με δυσκολευει , υπαρχει launcher η ρομ που να φερνει προς το ios?οχι βεβαια στην εμφανιση αλλα σε απλοτητα χρησης. Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Επειδη ερχομαι απο ios και η προσαρμογη με δυσκολευει , υπαρχει launcher η ρομ που να φερνει προς το ios?οχι βεβαια στην εμφανιση αλλα σε απλοτητα χρησης. Ios 7 turbo launcher. Δοκίμασε τον από play store για να έχεις το look. Αν και όλοι οι launcher μπορούν να γίνουν όπως θέλεις...Σιγά Σιγά θα τα μάθεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Πριν από λίγο κατέβασα και δοκίμασα το sygic,για να δω το στίγμα του (σε σχέση με Google maps,που με έδειχνε απέναντι από εκεί που βρισκόμουν)...,και όλα ήταν μία χαρα!!Και το σημείο ήταν ακριβώς εκεί που βρισκόμουν....και το σήμα το κλείδωσε σε κλάσματα δευτερολέπτου...όλα οκ.Οπότε μήπως υπάρχει θέμα με την 4.2.2 και Google maps...δεν ξέρω.Πάντως από την στιγμή που με το Sygic δουλεύει γρήγορα και καλά.....όλα οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Εγω απ την αλλη την πρωτη φορα που το εβαλα επειδη το εχω αγορασει το sygic ολαεγιναν ακαριαια,αλλα μετα απο επαναφορα εργοστασιακων που εκανα για λογους που εχω αναφερει δειχνει αλλα νταλων δεν ξερω τη παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Η αλήθεια είναι ότι σε εφαρμογές πλοήγησης δουλεύει άψογα. Τώρα ίσως και το λογισμικό που αναφέρει το παλικάρι να έχει κάποιο θέμα γιατί αλλιώς δεν εξηγείται. Σήμερα δοκίμασα επί τούτου το gps και είχε πολύ καλή ακρίβεια και δυνατό σήμα (ίσως από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει). Σε συνδυασμό μάλιστα με την φωτεινή οθόνη (εδώ που είμαι έχουμε πολύ φως και 32°C αυτή την περίοδο) και την δυνατή μπαταρία είναι απόλαυση η χρήση της συσκευής ως GPS device Κατά τα άλλα η συσκευή είναι μια απόλαυση σε όλα της, δηλώνω απόλυτα ικανοποιημενος, πιστεύω από τις καλύτερες εμπειρίες Android :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felias Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αν σε μπερδεψα sorry, πάντως είχα πάει σε Γιάννη στη Λυκόβρυση!...:) Anyway, στο κατάστημα Μαρούσι είμαι και περιμένω κι άλλες θήκες. Βέβαια έχω παραγγείλει κι απ έξω να έχω τις καβάτζες μου...;) Τα screen protector της ZAGG είναι αυτή που μπορώ να φέρω.Άν ενδιαφέρεται κανείς pm me...:) Θα μ'ενδιεφερε η zagg..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Παρακολουθω το thread μερικές μέρες τώρα και έχω ενθουσιαστεί απο αυτά που αναφέρονται για το κινητό.Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Htc one από το οποίο η αλήθεια ειναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Επειδή το θεμα μπαταρία ειναι ενα θέμα που με "καίει" αρκετά και επειδη διαβάζω για την πολύ καλη αυτονομία του G2,θα μπορούσε κάποιος πρώην κάτοχος του One να μου πεί αν η διαφορά στην αυτονομία ειναι οντως μεγάλη ωστε να αξίζει η μετάβαση στο G2 ? Η αλήθεια είναι πως η αυτονομία είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να αγοράσω το G2,μιας και οπως είπα και πριν απο το one είμαι απολυτα ικανοποιημένος.Με την 4.1.2 η αυτονομια του One ήταν υποδειγματική αλλά με τη 4.2 αυτο αλλαξε προς το χειρότερο.Αν μπορούσε κάποιος που είχε πριν το One να γράψει δυό κουβέντες επ'αυτού θα ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παρήγγειλα αυτό το screen protector, το μόνο tempered glass που κυκλοφορεί προς το παρών χωρίς λειτουργικά προβλήματα. Mόλις έρθει θα ποστάρω εντυπώσεις. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Παρακολουθω το thread μερικές μέρες τώρα και έχω ενθουσιαστεί απο αυτά που αναφέρονται για το κινητό.Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Htc one από το οποίο η αλήθεια ειναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Επειδή το θεμα μπαταρία ειναι ενα θέμα που με "καίει" αρκετά και επειδη διαβάζω για την πολύ καλη αυτονομία του G2,θα μπορούσε κάποιος πρώην κάτοχος του One να μου πεί αν η διαφορά στην αυτονομία ειναι οντως μεγάλη ωστε να αξίζει η μετάβαση στο G2 ? Η αλήθεια είναι πως η αυτονομία είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να αγοράσω το G2,μιας και οπως είπα και πριν απο το one είμαι απολυτα ικανοποιημένος.Με την 4.1.2 η αυτονομια του One ήταν υποδειγματική αλλά με τη 4.2 αυτο αλλαξε προς το χειρότερο.Αν μπορούσε κάποιος που είχε πριν το One να γράψει δυό κουβέντες επ'αυτού θα ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρώην κάτοχος του ΟΝΕ έχεις απόλυτο δίκαιο σε ότι γράφεις,αλλά την αυτονομία του G2 μόνο με του ΝΟΤΕ2 μπορώ να την συγκρίνω Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Πρώην κάτοχος του ΟΝΕ έχεις απόλυτο δίκαιο σε ότι γράφεις,αλλά την αυτονομία του G2 μόνο με του ΝΟΤΕ2 μπορώ να την συγκρίνω εγώ σε λίγες ώρες θα έχω το lg g2 στα χέρια μου. πρίν είχα το htc one. για τη μπαταρία κυρίως έφυγα και εγώ. θα κάνω αρκετά τεστ και θα ενημερώσω Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 εγώ σε λίγες ώρες θα έχω το lg g2 στα χέρια μου. πρίν είχα το htc one. για τη μπαταρία κυρίως έφυγα και εγώ. θα κάνω αρκετά τεστ και θα ενημερώσω Σε αυτό το θέμα σε βεβαιώνω ότι θα είσαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. Η μπαταρία του είναι επιπέδου note!!! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 έχουμε κανένα νέο για αναβάθμιση του firmware σε 4.4 από την lg? οι πιο πολλές εταιρίες όλο και κάτι έχουν αναφέρει η LG ακόμα μουγκα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 έχουμε κανένα νέο για αναβάθμιση του firmware σε 4.4 από την lg? οι πιο πολλές εταιρίες όλο και κάτι έχουν αναφέρει η LG ακόμα μουγκα :-) http://www.gottabemobile.com/2013/11/04/lg-g2-android-4-4-kitkat-update-confirmed/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Πρώην κάτοχος του ΟΝΕ έχεις απόλυτο δίκαιο σε ότι γράφεις,αλλά την αυτονομία του G2 μόνο με του ΝΟΤΕ2 μπορώ να την συγκρίνω Συμφωνώ απόλυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 http://www.gottabemobile.com/2013/11/04/lg-g2-android-4-4-kitkat-update-confirmed/ Αν την παρουμε μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη της χρονιας και σιγουρα η lg θα εχει ξεπερασει τον εαυτο της κατα παρα πολυ. Ετσι κι αλλιως η 4.3 δεν εχει καμια σημασια να την παρουμε καν. Αλλα κραταω πολυ μικρο καλαθι εως το δουμε στην πραξη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλημερα σε ολους σημερα μου ηρθε αυτη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F7WWLYO/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 πολυ καλη δεν δινει ογκο και ειναι σταθερο το κινητο στο χερι,και ηρθε και το otg που πηρε και η luciferia με το που τεβαλα πανω στο κινητο το ειδε με την πρωτη αψογο,αυτα απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αν βρει κανένας πουθενά παραγγελία για spare parts (για ευρωπαϊκό 802) σφυρίξτε, θέλω να δοκιμάσω άσπρο back cover στο μαύρο να δω πως θα πάει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλημέρα υπάρχει τρόπος να φεύγει η μπάρα με το home button όταν είσαι στο ίντερνετ για να μεγαλώνει η οθόνη όπως γίνεται με τις φώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μόλις Παρελαβα απο amazon το Skinomi full body protective screen,ενώ το περίμενα στα μεσα του μηνος:blink: http://www.amazon.com/gp/product/B00DQDJQ3U/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Εντυπώσεις αυριο που θα το βάλω στο κινητο και αν μείνω ευχαριστημένος θα παράγγειλω και για το tablet PC αντίστοιχο της ίδια εταιρίας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μόλις Παρελαβα απο amazon το Skinomi full body protective screen,ενώ το περίμενα στα μεσα του μηνος:blink: http://www.amazon.com/gp/product/B00DQDJQ3U/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Εντυπώσεις αυριο που θα το βάλω στο κινητο και αν μείνω ευχαριστημένος θα παράγγειλω και για το tablet PC αντίστοιχο της ίδια εταιρίας. Εντυπωσιακό, σίγουρα με ενδιαφέρει γιατί η συσκευή είναι γυμνή στα χέρια μου κι έτσι θα παραμείνει. Δεν είναι όμως δύσκολη η εφαρμογή? Ειδικά περιμετρικά αφού από το βλέπω αγκαλιάζει και τις καμπύλες της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Εντυπωσιακό, σίγουρα με ενδιαφέρει γιατί η συσκευή είναι γυμνή στα χέρια μου κι έτσι θα παραμείνει. Δεν είναι όμως δύσκολη η εφαρμογή? Ειδικά περιμετρικά αφού από το βλέπω αγκαλιάζει και τις καμπύλες της συσκευής Θα το τσεκάρω Ευθυμη διοτι θέλει και λίγο διάβασμα να το βάλω σωστα:D Εχει οδηγίες στη συσκευασία. Αν δέσει καλα θα ειναι πολυ καλα διοτι δεν θα του φορέσω καν μετά θήκη. Εχει και δικό του screen protector που θα το εχω backup διοτι ήδη έβαλα χθες αλλη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Θα το τσεκάρω Ευθυμη διοτι θέλει και λίγο διάβασμα να το βάλω σωστα:D Εχει οδηγίες στη συσκευασία. Αν δέσει καλα θα ειναι πολυ καλα διοτι δεν θα του φορέσω καν μετά θήκη. Εχει και δικό του screen protector που θα το εχω backup διοτι ήδη έβαλα χθες αλλη. Screen δεν φοράω εδώ και χρόνο στις συσκευές. Φυσικά η δουλειά μου δεν εμπεριέχει κινδύνους και δυσάρεστες εκπλήξεις (πχ οικοδομή, εργοτάξιο κτλ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ την αίσθηση touch που αφήνουν τα screen protectors. Ενημέρωσε πάντως :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μου ηρθε!!! Γραφω απο το lg g2.... ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Και η μπαταρια μια χαρα. Απο το πρωι το παιζω (το κινητο) και ειμαι στο 39% απο 70 που ξεκινησε. Τελικα δεν μετανιωσα καθολου εδωσα αλλα 90 ευρω και το πηρα καινουργιο απο expansys. Στο htc ειχε επιλογη να κριβεις τα κουμπια οταν ανοιγεις εφαρμογες θα επρεπε και η lg να το κανει. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Καλημερα σε ολους σημερα μου ηρθε αυτη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F7WWLYO/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 πολυ καλη δεν δινει ογκο και ειναι σταθερο το κινητο στο χερι,και ηρθε και το otg που πηρε και η luciferia με το που τεβαλα πανω στο κινητο το ειδε με την πρωτη αψογο,αυτα απο μενα. αυτή τη θήκη θέλω να την πάρω και εγω αν και προς το παρόν έχω βολευτεί με μια απλή TPU... το συγκεκριμένο στικάκι τα σπάει,είναι απίστευτα βολικό και φυσικά δουλεύει άψογα,μόνο που ελπίζω να μην σου ήρθε σε λευκό/ροζ όπως σε εμένα :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts