Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομιζω οτι ειναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Και σε αλλο φόρουμ διάβασα παρομοια αποτελέσματα. Οποιος θελει ας δοκικασει με το δικο του, να το τεσταρει. Σε καθε περίπτωση δε πρόκειται να το γυρίσω πισω. Απλα μου κάνει εντύπωση που υποτίθεται εχει και glonass.

Τα δεδομένα εγραψα τα εχω ανοικτα. Ειχα ξανα παει μια βδομάδα πριν με ίδια αποτελέσματα, απλα τοτε ειχα τα δεδομενα κλειστα και περίμενα να ξανα τεσταρω.

Θα δοκιμασω και με αλλο πρόγραμμα στο μέλλον. Απλα εκει δε θα εχω προηγ δεδομενα με αλλο κινητο να συγκρινω..

@Alex: Το nova prime. και eweather τα εχω και εγω, και η καταναλωση στην αναμονη ειναι υπεραριστη. Εχω ποσταρει φωτο πριν αν θυμασαι.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως για το GPS...και εγώ όταν βρισκόμουν σε μία καφετέρια,έκανα ένα τεστ για να δω κατά πόσο καλό ήταν το στίγμα του.....το g2 με έδειχνε απέναντι από εκεί που βρισκόμουν,ενώ το note 2 με έδειχνε από την σωστή πλευρά.Και στο σπίτι μου το σήμα που μου έβγαζε....έδειχνε σαν να γλιστράει,ενώ εγώ ήμουν σταθερός στο ίδιο σημείο!

Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ μόλις τώρα δοκίμασα το GPS και με δείχνει ακριβώς εκεί που βρίσκομαι
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

@Alex: Το nova prime. και eweather τα εχω και εγω, και η καταναλωση στην αναμονη ειναι υπεραριστη. Εχω ποσταρει φωτο πριν αν θυμασαι.

Δεν ξέρω και εγω το είχα με nova prime και τις 3 ημέρες που το είχα,έβλεπα την μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με μαμά.

Και το nova το συνόδευα με HD widget,colourform HD widget theme,iOS 7 nova theme.

Και στα αλλα 2 ενα προγράμμα που αναφέρθηκε πιο πισω που σου δείχνει κατανάλωση μπαταρίας ανα εφαρμογη μου εβγαζε πρώτο-πρώτο τα 2 συγκεκριμένα με διαφορα απο όλες τις άλλες εφαρμογές για αυτο και τα ξήλωσα

Το αφήνω ως ετσι σε μαμά κατάσταση διοτι 3-4 μέρες εχω βρει το κουμπί του και δεν θελω να το πειράζω αλλο.

Ίσως αργότερα με κανα update των εφαρμογών να ξανά δοκιμάσω να τα βάλω παλι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ έχω το G Pro το οποίο είναι άψογο σε αυτό τον τομέα, δηλαδή το στίγμα μου είναι ακριβές και πρόσφατα χρησιμοποίησα τους χάρτες και η πλοήγηση του ήταν υποδειγματική δεν έχασε ούτε μια φορά το στίγμα.

Δεν πιστεύω λοιπόν σε πιο νέο κινητό να έχουν χρησιμοποιήσει κακό δέκτη, πιο πολύ για θέμα λογισμικού μου κάνει γιατί το G Pro είναι με 4.1.2 ενώ το G2 είναι με 4.2.1 αν δεν κάνω λάθος.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Υποτίθεται ότι υποστηρίζοντας και Glonass θα περίμενα ισάξιο αν όχι καλύτερο αποτέλεσμα.:wacko:

εχω ακριβως τα ιδια θεματα με το GPS, σαν αυτα που δειχνουν τα snaphshots του φιλου πιο πανω. Με σιγουρια μπορω να πω οτι δε με ικανοποιει απολυτα το GPS, αν και συνολικα το κινητο ειναι το καλυτερο που ειχα ποτε.

Καλά πως γίνεται μερικοί να εχετε θέμα και άλλοι όχι...2 προγράμματα έχω μέσα και δεν χάνει καθόλου το στίγμα..Χωρίς καν την βοήθεια από data.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Το OIS έχει δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης? δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις όπως δεν βρίσκω αν τραβά φωτογραφία κατά την αναπαραγωγή video.

Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ μόλις τώρα δοκίμασα το GPS και με δείχνει ακριβώς εκεί που βρίσκομαι

Και τον παραπάνω δεν τον έδειχνε συνέχεια εκτός διαδρομής.:wacko:

Πρέπει να δοκιμάσεις σε κίνηση και όχι από ένα στατικό σημείο.;)

Φιλικά Γιώργος

Και τον παραπάνω δεν τον έδειχνε συνέχεια εκτός διαδρομής.:wacko:

Πρέπει να δοκιμάσεις σε κίνηση και όχι από ένα στατικό σημείο.;)

Εσύ λες να μην έχω δοκιμάσει πλοήγηση τόσο καιρο; και επίσης κάποιος φίλος ποιο πάνω είπε ότι ήταν σε καφετέρια και τον έδειχνε απέναντι....;)

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλημέρα. Παρέλαβα θήκες για το LG G2, βασικά δεν είναι ακριβώς θήκες αλλά πίσω καλύματα.

Αυτές είναι http://www.ebay.co.uk/itm/Newest-Hard-Plastic-Back-Case-Cover-Skin-Shell-for-LG-G2-9-Colors-Choice-/231045587649?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item35cb63e2c1

Σφραγισμένες στα σακουλάκια τους. Έχω βολευτεί με την αυθεντική quick window και δεν την βγάζω από το κινητό μου.

Ένα σε κίτρινο και σε σε γαλάζιο χρώμα. Μόνο με συνάντηση Θεσσαλονίκη. Τιμή για την κάθε μία 0,01 ευρώ ( 1 λεπτό του ευρώ).

Όποιος δεν βρίσκει μονόλεπτο, την χαρίζω.

Από θεσσαλονίκη παιδιά... Θανάσης κινητό 6937-181 306

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Μολις παρελαβα αυτες τις crystal clear screen protector(τις περιμενα Τεταρτη)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F0KKB22/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Την εβαλα την μια στη συσκευη και ειναι αψογη,οπως ακριβως το ηθελα.:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γειά σας,

Εχω το iphone4S και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στο G2 . Ήθελα να σας ρωτήσω η ένταση της μουσικής απο τα ακουστικά πώς είναι ? Έχει δυνατή ένταση ? Διότι με το 4S δεν είμαι ευχαριστημένος , επειδή τυγχάνει να ακούω πολύ μουσική στην μηχανή .

Ευχαριστώ πολύ

Παιδες καλησπερα...

Ηρθε ο καιρος να αλλαξω το γαλαξια 3 μου ...

Ειμαι αναμεσα σε Lg g2, nexus 5 και κοιταζα και το oppo find 5 που ομως πιο παλιο μοντελο που δεν εχει ριξει καν τη τιμη του.

Τεσπα ξερω οτι στην ελλαδα στο skroutz παιζει στα 450 ευρω.Ομως επειδη εχω κολλητο στην αγγλια μηπως υπαρχει καποιο αγγλικο μαγαζι κτλ να το παρω πιο φτηνα απο εκει και να μου το στειλουν αμεσα?

Edited by puzzle21

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Γειά σας,

Εχω το iphone4S και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στο G2 . Ήθελα να σας ρωτήσω η ένταση της μουσικής απο τα ακουστικά πώς είναι ? Έχει δυνατή ένταση ? Διότι με το 4S δεν είμαι ευχαριστημένος , επειδή τυγχάνει να ακούω πολύ μουσική στην μηχανή .

Ευχαριστώ πολύ

Υπάρχει πανευρωπαική οδηγία για την ένταση του ήχου στα ακουστικά κι έτσι υπάρχουν όρια που οι εταιρίες δε μπορούν να τα περάσουν.

Γενικά ο ήχος είναι καλός και δυνατός στα επιτρεπτά όρια, αλλά υπάρχει και σχετικό mod που αυξάνει τον ήχο, με root φυσικά.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

βρηκα το apk της google camera 4.3 το περασα και η ποιοτητα video και φωτο , ιδιαιτερα το focus βελτιωθηκε δραματικα. Το μονο θεμα ειναι οτι ειναι ποιο σκοτεινα τα video αλλα ειναι σωστα νεταρισμενα και πεντακαθαρα και οι φωτο ειναι μεχρι 8mp. Χωρις ροοτ. Δοκιμες κανω.

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Το πηρε προχθες μια φιλη και με εντυπωσιασε παρολο που εχω το S4

Το μονο που δεν μου αρεσε οτι δεν ανοιγε το πισω καλυμα για να μπορει να βγει η μπαταρια σε καποιο επιμονο κολλημα

Screen protector και θηκες απο ελληνικη αγορα υπαρχει περιπτωση να βρει ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Το πηρε προχθες μια φιλη και με εντυπωσιασε παρολο που εχω το S4

Το μονο που δεν μου αρεσε οτι δεν ανοιγε το πισω καλυμα για να μπορει να βγει η μπαταρια σε καποιο επιμονο κολλημα

Screen protector και θηκες απο ελληνικη αγορα υπαρχει περιπτωση να βρει ?

Καλησπέρα Γιάννη!

Αν θυμάμαι καλά με είχες καλέσει σπίτι σου και είχα κάνει root το Desire HD, σωστά???

Ελπίζω να είσαι καλα!

Λοιπόν, με συνδυασμό κουμπιών ξεμπλοκάρει απο πιθανό κόλλημα, άρα δε χρειάζεται να βγάλεις μπαταρία.

Επίσης θήκες και protector θα βρεις στο κατάστημα που είμαι (play247.gr), αν και έχουν φύγει οι περισσότερες, αλλά και σε άλλα καταστήματα, όπως στο Πλαίσιο την s view.

Υ.Γ.: Για screen protector μπορώ να κοιτάξω και να φέρω άμεσα ZAGG HD...;)

Follow me on XDA

Καλησπέρα Γιάννη!

Αν θυμάμαι καλά με είχες καλέσει σπίτι σου και είχα κάνει root το Desire HD, σωστά???

Ελπίζω να είσαι καλα!

Λοιπόν, με συνδυασμό κουμπιών ξεμπλοκάρει απο πιθανό κόλλημα, άρα δε χρειάζεται να βγάλεις μπαταρία.

Επίσης θήκες και protector θα βρεις στο κατάστημα που είμαι (play247.gr), αν και έχουν φύγει οι περισσότερες, αλλά και σε άλλα καταστήματα, όπως στο Πλαίσιο την s view.

Υ.Γ.: Για screen protector μπορώ να κοιτάξω και να φέρω άμεσα ZAGG HD...;)

Εγω το μονο κινητο που εκανα root ηταν ενα iphone 3g πολυ παλια !!!Δεν θυμαμαι ποιος το ειχε κανει απο iphonehellas....Ισως ησουν εσυ ...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες...Στο καταστημα στο Μαρουσι εισαι ?

Φιλικά Γιάννης

Εγω το μονο κινητο που εκανα root ηταν ενα iphone 3g πολυ παλια !!!Δεν θυμαμαι ποιος το ειχε κανει απο iphonehellas....Ισως ησουν εσυ ...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες...Στο καταστημα στο Μαρουσι εισαι ?

Αν σε μπερδεψα sorry, πάντως είχα πάει σε Γιάννη στη Λυκόβρυση!...:)

Anyway, στο κατάστημα Μαρούσι είμαι και περιμένω κι άλλες θήκες.

Βέβαια έχω παραγγείλει κι απ έξω να έχω τις καβάτζες μου...;)

Τα screen protector της ZAGG είναι αυτή που μπορώ να φέρω.Άν ενδιαφέρεται κανείς pm me...:)

Follow me on XDA

Αν σε μπερδεψα sorry, πάντως είχα πάει σε Γιάννη στη Λυκόβρυση!...:)

Anyway, στο κατάστημα Μαρούσι είμαι και περιμένω κι άλλες θήκες.

Βέβαια έχω παραγγείλει κι απ έξω να έχω τις καβάτζες μου...;)

Τα screen protector της ZAGG είναι αυτή που μπορώ να φέρω.Άν ενδιαφέρεται κανείς pm me...:)

Ευχαριστω.θα την ρωτησω και θα σου πω...Σιγουρα θα σε εχω δει στο καταστημα που εχω ερθει 3-4 φορες...

Φιλικά Γιάννης

Για το gps παντως ειναι λιγο περιεργα τα πράγματα. Κατι στο software πρέπει να φταιει ή δε συνεργάζεται καλα με το runtastic. Αφηνω τις 2 συσκευες στο παραθυρο, το g2 πιανει 22 δορυφορους και το s2 8. Μεσα στο δωματιο το g2 8 , το s2 0. Και κλειδωνει και αστραπιαια το g2, οποτε το hardware φαίνεται πολυ ισχυρο οντως. Οτι πρόβλημα υπάρχει 90% ειναι στο software. Καπου διαβασα σε αλλο φορουμ οπου υπερθέρμενοταν η συσκευή μετα απο ώρα gps, εκανε throatling η cpu, εχανε στιγμιαια το στιγμα και εκανε τις στροφες ευθυες, όπως και σε μενα. Πιστευω αυτο ειναι.. To be continued. Μολις δοκιμασω αλλο πρόγραμμα.

Δε μου αρέσει να αμφισβητώ και να κάνω τον έξυπνο,αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση το θέμα που έχει προκύψει με το σήμα του GPS.

Έψαξα λίγο να διαβάσω στο διαδίκτυο και ειδικά xda Αλλά δε βρήκα κάτι σπουδαίο.Μόνο κάτι αναφορές στην αμερικάνικη έκδοση της συσκευής και το software που φοράει.

Αν όντως υπήρχε τέτοιο σοβαρό πρόβλημα θα είχε "βουίξει" το xda και όχι μόνο.Εδώ κάνουν θέματα σε πράγματα που πολλες φορές δεν υφίστανται.

Θα επιμείνω ότι είναι θέμα της εφαρμογής και να ευχεστε να είμαι αληθινός.

Παντως σε μια μικρή διαδρομή με αυτοκίνητο στην Αθήνα όλα πήγαν καλά.

Follow me on XDA

Δε μου αρέσει να αμφισβητώ και να κάνω τον έξυπνο,αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση το θέμα που έχει προκύψει με το σήμα του GPS.

Έψαξα λίγο να διαβάσω στο διαδίκτυο και ειδικά xda Αλλά δε βρήκα κάτι σπουδαίο.Μόνο κάτι αναφορές στην αμερικάνικη έκδοση της συσκευής και το software που φοράει.

Αν όντως υπήρχε τέτοιο σοβαρό πρόβλημα θα είχε "βουίξει" το xda και όχι μόνο.Εδώ κάνουν θέματα σε πράγματα που πολλες φορές δεν υφίστανται.

Θα επιμείνω ότι είναι θέμα της εφαρμογής και να ευχεστε να είμαι αληθινός.

Παντως σε μια μικρή διαδρομή με αυτοκίνητο στην Αθήνα όλα πήγαν καλά.

Στο αμαξι και εμενα καλα πηγε. Οντως εχεις δικιο στο xda λίγα πραγματα. Αλλα σε φορουμ βρίσκεις αναφορες, αλλα οχι κατι γενικο οντως. Μακάρι να ειναι μονο η συγκεκριμένη εφαρμογη ή η συσκευή μου. Το ενα θα φανει γιατι θα δοκιμασω και αλλη εφαρμογη. Το 2ο, ας δοκιμασει καποιος το runtastic να δουμε αν θα δειξει κατι διαφορετικο.

Να εχει στροφες ομως, και το κινητο στην τσεπη..

Επίσης , καταγραφω την προσωπικη μου εμπειρία. Δε γγνωρίζω αν ειναι γενικο φαινομενο. Σε συσκευές με λειτουργικό οπου μάλιστα τα έχουμε και πειραγμενα (root,xposed) η εμπειρια της μιας συσκευής απο την αλλη μπορεί να ειναι μερα με τη νυχτα. Οπως πχ η κατανάλωση χωρις χρηση οπου εμενα τρωει 1% και σε αλλον 13%.. Και οι δυο την αλήθεια γραφουμε.. :)

Edited by sosimple2