Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,

Μολις πηρα το LG G2 32GB.

Περασα τις επαφες μου, αλλα στο μενου ρυθμισεις των επαφων, λειπει η επιλογη 'ταξινομηση επαφων' κατα ονομα η επιθετο.

Το εχει δει κανεις αλλος αυτο?

καμμια λυση?

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά έχω τραβήξει ένα βίντεο με το κινητό 50" και όταν πάω να το παίξω μου λέει μη υποστιριζομενος Τύπος αρχείου. Πως μπορεί να γίνεται αυτο;

δοκιμασε με αλλον player!! και δες αν σου παιζει!!

παιδες ποιος μπορει να κατεβασει αυτην την εφαρμογη Screen resolution and Density απο play store σε lg g2 στοκ κατασταση(χωρις να εχει πειραγμενα να navigation keys!!) και να μου γραψει την αναλυση του κινητού και κάθετα άλλα και οριζόντια!!!:)

Edited by manthosffvll

μόλις μου ήρθε αναβάθμιση σε γερμανικό t-mobile από 20c σε 20d. το εικονίδιο του 4G όταν το ενεργοποιείς είναι ακόμη άφαντο. τώρα τι σκατά φτιάξανε, ένας θεός ξέρει. στο τι αλλάζει έλεγε απλά ένα ξερό "εφαρμογές".

μόλις μου ήρθε αναβάθμιση σε γερμανικό t-mobile από 20c σε 20d. το εικονίδιο του 4G όταν το ενεργοποιείς είναι ακόμη άφαντο. τώρα τι σκατά φτιάξανε, ένας θεός ξέρει. στο τι αλλάζει έλεγε απλά ένα ξερό "εφαρμογές".

Ναι μου ήρθε και εμένα . Τι είναι αυτή ? τι διορθώνει? ....

https://www.dropbox.com/s/zdx2yldkl8jgn2o/2014-09-29-19-54-17.png?dl=0

Καλησπερα,

Μολις πηρα το LG G2 32GB.

Περασα τις επαφες μου, αλλα στο μενου ρυθμισεις των επαφων, λειπει η επιλογη 'ταξινομηση επαφων' κατα ονομα η επιθετο.

Το εχει δει κανεις αλλος αυτο?

καμμια λυση?

Ευχαριστω

Αυτο θες; στις ρυθμισεις των επαφων ειναι...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

γνωριζει κανενας αυτην την εφαρμογη DU Battery saver?? κανει δουλεια??

Κατ'εμέ καμια εφαρμογη δεν κανει δουλεια. Ό,τι κανεις μονος σου και με σωστη χρηση.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο θες; στις ρυθμισεις των επαφων ειναι...

Εκει ειναι το θεμα, οι δυο επιλογες που κυκλωνεις, δεν υπαρχουν στις δικες μου ρυθμισεις.

Εχω συσκευη που φαινεται να εχει λογισμικο απο Χονγκ Κονγκ.

Αν του περασω την Ευρωπαικη εκδοση του 4.4.2, θα εχει προβλημα;

Εκει ειναι το θεμα, οι δυο επιλογες που κυκλωνεις, δεν υπαρχουν στις δικες μου ρυθμισεις.

Εχω συσκευη που φαινεται να εχει λογισμικο απο Χονγκ Κονγκ.

Αν του περασω την Ευρωπαικη εκδοση του 4.4.2, θα εχει προβλημα;

Καλυτερα να σου απαντησει καποιος πιο ειδικος απο μενα...

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Κατ'εμέ καμια εφαρμογη δεν κανει δουλεια. Ό,τι κανεις μονος σου και με σωστη χρηση.

συμφωνω σε αυτο που λες,,αλλα δεν βγενουν ετσι αδικος ορισμενα widgetakia!! τα βγαζουν για να βελτιωσουν εστω και λιγακι καποια θεματακια!! επειδει εχω ακουσει απο φιλους οτι κατι κανει!! γιαυτο ρωτησα αν το εχει δοκιμασει και δουλεψει το συγκεκριμενο καποιος!! ???

συμφωνω σε αυτο που λες,,αλλα δεν βγενουν ετσι αδικος ορισμενα widgetakia!! τα βγαζουν για να βελτιωσουν εστω και λιγακι καποια θεματακια!! επειδει εχω ακουσει απο φιλους οτι κατι κανει!! γιαυτο ρωτησα αν το εχει δοκιμασει και δουλεψει το συγκεκριμενο καποιος!! ???

Ειναι για τους ξεχασιαριδες που αφηνουν για ωρες wifi, bluetooth, data και αλλα ανοιχτα. Αν κανεις σωστη χρηση δεν το εχεις αναγκη, αυτο θελω να πω.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα,

πριν μερικες μερες αποκτησα και εγω το g2.Το κινητο ειναι πραγματικα απιστευτο.

Με πολυ ωραια official ρομ που δεν το περιμενα απο την lg.Το θεμα ειναι οτι εχω το μικροβιο τον custom rom.

Εχει δοκιμασει κανεις καποια custom rom και να μου πει εντυπωσεις?

Επισης κατι αναφερθηκε πιο πριν για μια αναβαθμιση της lg,την εχει βαλει κανεις?διαφορες?

Edited by thanos4evil

Ειναι για τους ξεχασιαριδες που αφηνουν για ωρες wifi, bluetooth, data και αλλα ανοιχτα. Αν κανεις σωστη χρηση δεν το εχεις αναγκη, αυτο θελω να πω.

Θα συμφωνήσω... Δεν θα δεις διαφορά. Καλώς ή κακώς παιδιά χάνετε την ουσία. Και αυτή είναι ότι η βασική και κύρια πηγή, με τεράστια διαφορά από τις άλλες, της κατανάλωσης της μπαταρίας μας την κάνει η οθόνη! Άντε να δεχτώ και το σήμα αλλά πιο πολύ ως ποιότητα/ένταση που έχει στα σημεία που βρισκόμαστε και άρα πιθανές λιγότερες εναλλαγές από G <-> E <-> 3G <-> H <-> H+ <-> 4G/LTE.

Με αυτά δεν μπορείς να κάνεις πολλά δυστυχώς με κανένα πρόγραμμα. Ούτε να ενισχύσεις την κεραία σου ούτε να μειώσεις την ενέργεια που καταναλώνει η οθόνη σου στο ποσοστό φωτεινότητας που θες.

Όλα έχουν να κάνουν με την χρήση λοιπόν που κάνεις. Για παράδειγμα το ίδιο άτομο αν κάνει την ίδια χρήση την μία μέρα το μεσημέρι σε εξωτερικό χώρο και την άλλη μέρα το βράδυ σε κλειστό χώρο με χαμηλό εως ανύπαρκτο φωτισμό θα δεί πολύ μεγαλύτερο χρόνο σε διάρκεια μπαταρίας την μέρα που θα βρίσκεται σε χαμηλό φωτισμό. Καθώς το αυτόματο θα σου μειώσει την φωτεινότητα. Ενώ και στο manual αν έχεις βάλει υψηλό θα το χαμηλώσεις μόνος σου καθώς θα σε τυφλώνει. Το ίδιο συμβαίνει και με την περιοχή που είναι και τι σήμα έχει.

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

Καλησπερα,

Με πολυ ωραια official ρομ που δεν το περιμενα απο την lg.Το θεμα ειναι οτι εχω το μικροβιο τον custom rom.

Επισης κατι αναφερθηκε πιο πριν για μια αναβαθμιση της lg,την εχει βαλει κανεις?διαφορες?

όλες οι ρομ του cloudy είναι πολύ καλές η κάθε μία με τα υπέρ και τα κατά της. διάβασε λίγο πιο πίσω και θα δεις

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Καλησπερα,

Καλός ήρθες στο LG G2 :up: επιγραμματικά......όλοι περάσαμε απο την CloudyStock_2.5 με περιβάλλων G2 και πολύ καλό Smooth, και με το Kernel-bruce2728-D802-v0.41 πολύ καλή αυτονομία....!!! Τώρα πλέων τρέχουμε σχεδόν όλοι το CloudyG3_2.0 με περιβάλλων G3;) ''για μένα'' όχι τέλειο Smooth αλλα με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ PHOTO το ομολογούν ολοι:D και ειναι ο λογος που εγω εφηγα απο την CloudyStock. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι οτι ο Kernel-bruce2728-D802-v0.41 έχει την καλύτερη αυτονομία που όποια Rom και να βάλεις το Kernel-bruce να τον περάσεις...!!!!

***όποια Rom βάλεις να την δουλέψεις 5-6 μέρες για να ''στρώση'', και να έχεις καλύτερη προσωπική άποψη;)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλός ήρθες στο LG G2 :up: επιγραμματικά......όλοι περάσαμε απο την CloudyStock_2.5 με περιβάλλων G2 και πολύ καλό Smooth, και με το Kernel-bruce2728-D802-v0.41 πολύ καλή αυτονομία....!!! Τώρα πλέων τρέχουμε σχεδόν όλοι το CloudyG3_2.0 με περιβάλλων G3;) ''για μένα'' όχι τέλειο Smooth αλλα με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ PHOTO το ομολογούν ολοι:D και ειναι ο λογος που εγω εφηγα απο την CloudyStock. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι οτι ο Kernel-bruce2728-D802-v0.41 έχει την καλύτερη αυτονομία που όποια Rom και να βάλεις το Kernel-bruce να τον περάσεις...!!!!

***όποια Rom βάλεις να την δουλέψεις 5-6 μέρες για να ''στρώση'', και να έχεις καλύτερη προσωπική άποψη;)

Θέλω να κάνω μια σημαντική ερώτηση φίλε μου ...

... Άμα βάλουμε την official d802 f μπορούμε να περάσουμε και τον kernel που λες; για να έχουμε την καλύτερη δυνατή αυτονομία!

Γιατί από την μετάβαση από 4.2.2 σε 4.4.2 έχουμε χάσει λίγο τους καλούς χρόνους και πιάνουμε γύρο στις 6 ώρες μάξιμουμ!

Edited by thanos1989

... Άμα βάλουμε την official d802 f μπορούμε να περάσουμε και τον kernel που λες; για να έχουμε την καλύτερη δυνατή αυτονομία!

Γιατί από την μετάβαση από 4.2.2 σε 4.4.2 έχουμε χάσει λίγο τους καλούς χρόνους και πιάνουμε γύρο στις 6 ώρες μάξιμουμ!

Για την πρώτη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω και να σε πάρω στο λαιμό μου:p. Αν έχεις 6 ώρες αυτονομία (ανοιχτή οθόνη και εργασίες) πιστεύω είσαι πολύ καλά........;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Η λογική λέει ναι. Είναι modded stock kernel βασισμένο στις τελευταίες πηγές της LG και λέει είναι για G2 + G3 roms. Άρα υποθετικά κάνει και στην στοκ της LG. Σε κάθε περίπτωση πριν φλασάρεις το οτιδήποτε ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ κρατάς backup οπότε και να μην κάνει το πολύ πολύ να πέσεις σε bootloop. Μπαίνεις σε recovery, κάνεις ένα restore και είσαι άρχοντας. Έτσι δοκιμάζεις και δεν φοβάσαι τίποτα.

Επίσης μια αναζήτηση στο θέμα του kernel στο xda δεν βλάπτει. Σίγουρα κάποιος θα είχε ίδια απορία με εσένα.

Google Pixel 6 Pro

Για την πρώτη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω και να σε πάρω στο λαιμό μου:p. Αν έχεις 6 ώρες αυτονομία (ανοιχτή οθόνη και εργασίες) πιστεύω είσαι πολύ καλά........;)

Δες εδώ για την αυτονομία μου...τώρα μόλις την έβγαλα και έτυχε να μου τελειώνει η μπαταρία, πιο φρέσκο πράγμα δεν υπάρχει χαχα

https://www.dropbox.com/s/ji1euhf2fgx4jaz/Screenshot_2014-09-30-13-13-36.png?dl=0

Και

https://www.dropbox.com/s/pd3oicjavcvivxy/Screenshot_2014-09-30-13-15-17.png?dl=0

Εδώ έβαλα και το Nokia here γιατί μου φαίνεται λίγο υπερβολική η κατανάλωση μπαταρίας.... βέβαια μπορεί να φταίει που έκανα download τον χάρτη της Ελλάδας!

https://www.dropbox.com/s/2f04bvlvo4x4wbb/Screenshot_2014-09-30-13-24-42.png?dl=0

Edited by thanos1989

Δες εδώ για την αυτονομία μου...τώρα μόλις την έβγαλα και έτυχε να μου τελειώνει η μπαταρία, πιο φρέσκο πράγμα δεν υπάρχει χαχα

https://www.dropbox.com/s/ji1euhf2fgx4jaz/Screenshot_2014-09-30-13-13-36.png?dl=0

Και

https://www.dropbox.com/s/pd3oicjavcvivxy/Screenshot_2014-09-30-13-15-17.png?dl=0

Σε λειτουργία πτήσης;;;

Υπό φυσιολογικές συνθήκες (3g, ανοικτά δεδομένα, συγχρονισμούς κλπ) δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις τέτοιους χρόνους οθόνης με οποιαδήποτε Cloudy.

Και

Εδώ έβαλα και το Nokia here γιατί μου φαίνεται λίγο υπερβολική η κατανάλωση μπαταρίας.... βέβαια μπορεί να φταίει που έκανα download τον χάρτη της Ελλάδας!

https://www.dropbox.com/s/2f04bvlvo4x4wbb/Screenshot_2014-09-30-13-24-42.png?dl=0

τον nokia here που τον βρηκες?

Σε λειτουργία πτήσης;;;

Υπό φυσιολογικές συνθήκες (3g, ανοικτά δεδομένα, συγχρονισμούς κλπ) δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις τέτοιους χρόνους οθόνης με οποιαδήποτε Cloudy.

Είμαι με stock d802 d. Δεν έχω κάνει καν ρουτ... δεν έχω ασχοληθεί

Το flymode έχεις δίκιο έχει δώσει αυτά τα 20 λεπτά παραπάνω άλλα άμα βάλεις και τις ώρες με παιχνίδια τότε υπάρχει εξισορρόπηση.

Τώρα για φουλ χρήση με παρά πολλούς λογαριασμούς πάω γύρω στις 6 ώρες.

Ποτεεε κάτω από 5:40.

Εκτός από μια μέρα που το δούλευα συνέχεια σε εξωτερικό χρόνο με ηλιοφάνεια φουλ χαχαχαχα σε αυτόματη φωτεινότητα και πήγε αν θυμάμαι καλά 5 ώρες...

Εδώ είναι το Nokia here maps

https://docs.google.com/file/d/0B2tcxRDOK_J3TDd1TklObUwtemM/edit?usp=docslist_api

Edited by thanos1989

Σε λειτουργία πτήσης;;;

Μια χαρά τους έχω αυτούς τους χρόνους. Sync,data παντα, 2g όταν είμαι σε wifi(70% του χρήσης), 2g/3g χωρίς wifi, auto brightness 50%. 7 ώρες στο 24ωρο με μισή ώρα κλήσεις και περί 5+ ώρες στο 48ωρο με 1 ώρα κλήσεις. Είμαι με cloudyG3 2.0 + bruce 0.41

Το κινητό μου δεν μπαίνει ΠΟΤΕ σε flight mode και έχω σε sync 3 gmail accounts καθώς και fb, messenger, vine, twitter, insta, viber, hangouts.

Φυσικά greenify τα πάντα και xposed donate

Google Pixel 6 Pro

και ελεγα να παρω για δευτερο ενα nokia μονο για τους χαρτες του.ευχαριστω!

Είναι beta και δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα ελληνική γλώσσα αλλά τη δούλευα του την κάνει από τώρα...τον Οκτώβριο θα βγει κανονικά (λένε ότι θα είναι μόνο για Samsung όμως αυτό δεν παίζει να μας εμποδίσει αφού βρήκαμε την beta δεν θα πάρουμε την τελική μορφή;;; οεο)

Εδώ είναι και το θέμα για περισσότερες λεπτομέρειες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400785