Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά καμιά λύση έχετε βρει σχετικά με αυτό το πρόβλημα με τούς φακέλους διότι μου έχει σπάσει τα νεύρα . Πρωί -πρωί και έχω αρχίσει το κυνηγητό...:lol:.....Εννοώ το πρόβλημα στο desktop του κινητού που προσπαθείς να βάλεις ένα εικονίδιο μέσα σε έναν φάκελο και δεν μπαίνει με τίποτα ..,.... Αμάν βρε LG γιατί παίζεις με τα νεύρα μας....:p...χα!χα!

Καλημέρα σας,

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά καμιά λύση έχετε βρει σχετικά με αυτό το πρόβλημα με τούς φακέλους διότι μου έχει σπάσει τα νεύρα . Πρωί -πρωί και έχω αρχίσει το κυνηγητό...:lol:.....Εννοώ το πρόβλημα στο desktop του κινητού που προσπαθείς να βάλεις ένα εικονίδιο μέσα σε έναν φάκελο και δεν μπαίνει με τίποτα ..,.... Αμάν βρε LG γιατί παίζεις με τα νεύρα μας....:p...χα!χα!

Καλημέρα σας,

Αν έχεις πιάσει το όριο των 12 shortcuts, το folder μετακινείται συνεχώς για να σου δείξει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις άλλα

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Αν έχεις πιάσει το όριο των 12 shortcuts, το folder μετακινείται συνεχώς για να σου δείξει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις άλλα

Ε?Και εγώ τι είμαι,ο Chuck Norris?

Δεν νομίζω Τάκη (no offence)... :)

Κι εγώ έχω καμιά 20αριά σε 4 φακέλους αλλά δεν μου κάνει κιχ. Απλά θέλει να πας την νέα συντόμευση γρήγορα πάνω από το φάκελο για να μην τον κυνηγάς.

Ή αυτό ή ανοίγεις τον φάκελο και πατας το "+" πάνω δεξιά και προσθέτεις από κει ότι θες.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

καλημερα σας,στην αυτοματη φωτεινοτητα εχει ψιλοθεματακια ε?ειδικα στο φως της ημερα,αργει καπως.γνωριζουμε εαν διορθωθει?

καλημερα σας, στην αυτοματη φωτεινοτητα εχει ψιλοθεματακια ε?ειδικα στο φως της ημερα,αργει καπως.γνωριζουμε εαν διορθωθει?

Παραμένει το θέμα όπως ακριβώς το περιγράφεις...

Παραμένει το θέμα όπως ακριβώς το περιγράφεις...

λενε τα καλυτερα για αυτην την εφαρμογη.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux

καλημερα σας,στην αυτοματη φωτεινοτητα εχει ψιλοθεματακια ε?ειδικα στο φως της ημερα,αργει καπως.γνωριζουμε εαν διορθωθει?

Δεν εχει μονο θεματακια, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Εγω το εχω χειροκινητα στο 60%.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

λενε τα καλυτερα για αυτην την εφαρμογη.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux

Την έχω, είναι πάρα πολύ καλή. Δεν ασχολούμαι πια με την φωτεινότητα, ρυθμίζει την οθόνη όπως πρέπει σε όλες τις συνθήκες.

Δεν νομίζω Τάκη (no offence)... :)

Κι εγώ έχω καμιά 20αριά σε 4 φακέλους αλλά δεν μου κάνει κιχ. Απλά θέλει να πας την νέα συντόμευση γρήγορα πάνω από το φάκελο για να μην τον κυνηγάς.

Ή αυτό ή ανοίγεις τον φάκελο και πατας το "+" πάνω δεξιά και προσθέτεις από κει ότι θες.

Όντως άκυρο, το δοκίμασα και εγώ τώρα σε φάκελλο με 20 shortcuts, και προστέθηκε κανονικά (+ scrollbar δεξιά)....δεν το είχα προσπαθήσει ποτέ να πω την αλήθεια, σταμάταγα στα 20

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Την έχω, είναι πάρα πολύ καλή. Δεν ασχολούμαι πια με την φωτεινότητα, ρυθμίζει την οθόνη όπως πρέπει σε όλες τις συνθήκες.

θελω να ρυθμιζει την αυτοματη φωτεινοτητα,δεν θελω να αλλαξουν τα χρωματα της συσκευης,εαν γνωριζει καποιος την συγκεκριμενη εφαρμογη ας μου στειλει Pm,ευχαριστω.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux

Απλά θέλει να πας την νέα συντόμευση γρήγορα πάνω από το φάκελο για να μην τον κυνηγάς.

Αυτό είναι το κόλπο, αν πας γρήγορα πάνω στον φάκελο ή στην εφαρμογή που θες να δημιουργήσεις φάκελο τότε δεν κυνηγάς τίποτα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

θελω να ρυθμιζει την αυτοματη φωτεινοτητα,δεν θελω να αλλαξουν τα χρωματα της συσκευης,εαν γνωριζει καποιος την συγκεκριμενη εφαρμογη ας μου στειλει Pm,ευχαριστω.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux

Μόνο την φωτεινότητα ρυθμίζει, απλά εάν θέλεις έχει και κάποιες έξτρα δυνατότητες.

Μόνο την φωτεινότητα ρυθμίζει, απλά εάν θέλεις έχει και κάποιες έξτρα δυνατότητες.

δλδ οταν το κανω εγκατασταση το αφηνω οπως ειναι?δεν κανει τπτ η εφαρμογη,παραμενει στο bacllight 23%,βαζω κ το φακο απο πανω αλλα τπτ.κατι δεν κανω σωστα.εχω απενεργοποιηση την στοκ αυτοματη φωτεινοτητα.

Edited by maklovin1979

Παιδιά ξέρετε πότε θα έρθει η 4.4 σε εμάς με τα ασιατικά τηλ?

Γιατι εχει ερθει σε μας με τα ευρωπαικα; Σε ελαχιστους μονο....

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

την free εκδοση χρησιμοποιεις?

Γιατί σκάτε όλοι ρε γμτ τόσο πολύ με το ΟΤΑ?Ένας σε όλο τον κόσμο να το πάρει θα είναι θέμα μισής το πολύ ώρας να ανέβει το .kdz στο xda και μετά το flashαρουμε και τέλος.σιγά μη περιμένω το ΟΤΑ.

Ζητησα την βοηθεια σχετικα με την εφαρμογη lux auto brightness εαν γνωριζει καποιος?ας με βοηθησει σε pm.ευχαριστω. Edited by maklovin1979

την free εκδοση χρησιμοποιεις?

Όχι, οι ρυθμίσεις μου, να είναι στο auto φυσικά και τα adjust: dynamically, profile: day

Εγώ κανονικά βάζω τα εικονίδια και γίνεται φάκελος. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;

Αυτό ακριβώς που περιγράφω στο μήνυμα μου Νο.6759 φίλε μου . Εντάξει με τον άλλο τρόπο πατώντας το + πάνω δεξιά στον φάκελο μπαίνει κανονικά , αλλά με τον χειροκίνητο τρόπο δεν μπαίνει , όχι πάντα αλλά τίς περισσότερες φορές το κυνηγάω και επίσης έχω πρόβλημα και με την αυτόματη φωτεινότητα όπως περιέγραψαν πολλοί παραπάνω .

Thanks

H αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί κανονικά. Σε περίπτωση που..κολλήσει απλά αυξομείωσε τη φωτεινότητα και μετά βάλε το αυτόματο και θα δουλέψει κανονικά. Εξωτερικά με ήλιο βάζε αυτόματο,βέβαια, και θα βλέπεις τα πάντα πάρα πολύ καλά. Δε χρειάζεται να ανεβάζεις μόνος σου τη φωτεινότητα για να βλέπεις με ήλιο. Το τηλέφωνο το κάνει μόνο του και πολύ καλά.

Για τους φακέλους και τη δημιουργία τους καταλαβαίνεις,φαντάζομαι, ότι το λάθος είναι δικό σου μιας και οι φάκελοι δημιουργούνται κανονικά και δεν κυνηγάς κάποια εφαρμογή. Κάνε το κάποιες φορές και θα το πετύχεις.

Νομίζω δεν έχεις καταλάβει φίλε μου... όταν λέω κυνηγάω...εννοώ κυνηγάω τον φάκελο που θέλω να βάλω μέσα του ένα άλλο εικονίδιο μιας άλλης εφαρμογής διότι αντί να μου ανοίξει ο φάκελος και να μπει μέσα το εικονίδιο αυτό φεύγει πάνω - κάτω κ.τ.λ. Δεν νομίζω να είναι τόση δύσκολη αυτή η διαδικασία για να κάνω κάποιο λάθος , τουλάχιστον στο IOS που έχω εδώ και 3 χρόνια δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά και ένα optimus G που είχα για πολύ λίγο στην κατοχή μου επίσης δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα. Δέν ξέρω τι συμβαίνει με το G2 ?...Επίσης σήμερα είχα και ένα περίεργο περιστατικό για πρώτη φορά . Ήμουν έξω και πάτησα το power button για να ανοίξω την συσκευή για να πάρω τηλέφωνο αλλά η συσκευή δεν άνοιγε . Χρειάστηκε να κάνω restart για να πάρει μπρος το κινητό . Anyway!!!! ...δεν ξέρω ίσως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό , απλά το ρίχνω στο τραπέζι και αυτό το περιστατικό . Προσθεού δεν γκρινιάζω. Το κινητό είναι άπαιχτο και το γουστάρω πολύ, αλλά εκνευρίζομαι με αυτές τις παιδικές ασθένειες . Εύχομαι στην KITKAT να έχουν λυθεί ...άν έχουν λυθεί !!!...

Καλό βράδυ

:)

Το πήρα χθες, πολύ καλό! Με χαλάει λίγο η μη αποσπώμενη μπαταρία και που δεν παίρνει μια sd. Βέβαια, υπάρχουν είδα κάποια στικάκια μίνι usb. Μπορούμε να βάλουμε ένα τέτοιο για αποθήκευση;
[sIGPIC][/sIGPIC]