Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εμενα μια απο τα ιδια. ειδα οτι ειναι κατασκευη τον σεπτεμβρη και δεν εχω κανενα προβλημα, ή δεν το εχω παρατηρησω που δεν το νομιζω! ελληνικο 16ρι

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι γινεται ρε παιδια τις παλιες παρτιδες τις εβγαλαν καλυτερες απο τις καινουργιες;; 24/9 το δικο μου 32αρι απο τον κινεζο και ουτε τριγμους εχω, ουτε θεματα με το ακουστικο. το gps μια φορα μου αποσυνδεθηκε με sygic απο τον θειο αλλα την ιδια αποσυνδεση μου εκανε και στο one που δεν εχει θεμα με το gps..

Φιλε μου gsir εχεις ακομη την rom του Χονγκ Κονγκ που ειχε το κινητο σου εξ' αρχης ή εβαλες τη european; Εγω περασα σχεδον κατευθειαν την european open και εχω θεμα με το gps! Θελω να δοκιμασω του Χονγκ Κονγκ παλι μηπως "κατσει" καλυτερα (αν και δε νομιζω :p λεμε τωρα). Θυμαμαι οτι τα πηραμε σχεδον μαζι (εγω λιγο πριν)! Αν και το δικο μου γραφει 24-09-2013. Age 3 mounths!

Edited by Titarasaudi

φιλε μου κι εγω κατευθειαν την open europe εβαλα και περιμενω kit kat για να ξαναπερασω την "μανισια" του..δεν πιστευω οτι ειναι θεμα ρομ το gps..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδια καπου αλλου ειναι το προβλημα με το gps, κανω μια διαδρομη 8,5 χλμ δυο φορες καθε μερα δοκιμασα και με navigon και με sygic και κολαει παντα στα ιδια σημεια περιπου στη μεση τις διαδρομης, δεν χανει το σημα απλα κολαει για 10-20 δευτερα. Δοκιμασα gps test κανενα προβλημα, δοκιμασα runtastik παλι κανενα προβλημα,δε ξερω τι μπορει να φταιει.

Ποιο tool εχεις για 4G ; Εγω μετα την αναβαθμιση σε F που ειναι και η τελευταια σε SEA δεν εχω προσβαση στο 4G το εχουν κλειδωσει και απο το hidden menu να το αλλαξεις γυρναει αυτοματα σε 3G μετα απο λιγο με την παλια την B δεν το εκανε. Ουτε το 4g switch απο play store μου δουλευει.

Όπως λες είχα το Switch, τώρα δεν, οπότε μπαίνω στο menu. Ίδια συμπεριφορά μου φαίνεται ότι έχει, δηλαδή μια "μένει" και μια ξαναγυρνάει σε 3G.

Εχετε δοκιμασει το *#*#4636#*#* , phone information, LTE only;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν βγαζεις ακρη οτι νανε ειναι η LG. Τωρα λενε οτι θα δωθει η 4.4 τελη Μαρτιου οπως ειχε πει ενας παροχος στην Αμερικη ετσι λεει και η LG Ιταλιας.

http://www.androidiani.com/dispositivi-android/cellulari/lg-italia-conferma-android-4-4-2-per-g2-entro-fine-marzo-2014-196993

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολες οι ναυαρχιδες θα παρουν 4.4 και η LG για μια ακομα φορα τελευταια θα δωσει το update. Η παραδοση δεν σπαει στις αναβαθμισεις της εταιριας :-))

Α καλά ωραία LG όταν θα μπω φαντάρος δώσε το update :P

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Κι εμένα είναι κατασκευής Νοεμβρίου και έχω θέμα με gps και τριγμούς!! Έχω βάλει θήκη βέβαια και δεν το καταλαβαίνω και για το GPS όταν κολλάει κάνω ένα restart και στρώνει νομίζω... Κατα τα αλλα υπέρ ευχαριστημενος

Το δικό μου παιδιά είναι 6GR, 6/11, και δεν έχω πρόβλημα με ακουστικό, ούτε με τριγμούς και σήμερα με πολύ συνεφιά είχα από 8 εως 12 δορυφόρους locked και απόκλιση μέγιστο 12 μέτρα. Το μόνο είναι ότι μέσα στο σπίτι ενώ βλέπει 22 δεν λοκαρει. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα gps?

Παιδια δοκιμαστε αν είστε root το fastergps από το market. Βάλτε Ελλάδα και θα κλειδώσει και μέσα σπίτι
technoholic maniac reviewer

Μόλις σήμερα παρέλαβα και το δικό μου, Ελληνικό από birdphone, και έχω την απορία:

Πως αλλάζω τα εφέ όταν κανω το διπλο πατημα για να ξεκλειδωσει? Εχω δει σε μερικα βιντεακια που εβγαζε ενα χερακι σαν να χτυπαει αλλα δεν βρηκα την επιλογη για να το αλλάξω.

Μόλις σήμερα παρέλαβα και το δικό μου, Ελληνικό από birdphone, και έχω την απορία:

Πως αλλάζω τα εφέ όταν κανω το διπλο πατημα για να ξεκλειδωσει? Εχω δει σε μερικα βιντεακια που εβγαζε ενα χερακι σαν να χτυπαει αλλα δεν βρηκα την επιλογη για να το αλλάξω.

Ρυθμίσεις/ προβολη / εφε απενεργοποίησης. Για δες εκει μηπως ειναι ενα απο αυτα που εχει

Θοδωρής

Ρυθμίσεις/ προβολη / εφε απενεργοποίησης. Για δες εκει μηπως ειναι ενα απο αυτα που εχει

Δεν ειναι καποιο απο αυτά, αυτα ειναι για την απενεργοποιηση της οθονης και οχι για την ενεργοποιηση.

Παιδια δοκιμαστε αν είστε root το fastergps από το market. Βάλτε Ελλάδα και θα κλειδώσει και μέσα σπίτι

& root καναμε και το fastergps δοκιμασαμε και καμια διαφορα.

Ειναι καθαρα θεμα hardware δυστυχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια. Οταν πιεζεις την συσκευη στο πανω μερος εκει που ειναι οι υπερυθρες και απο την αλλη πλευρα το σημα ανεβαινει καλυτερη ληψη δορυφορων. Κακη κεραια κακη τοποθετηση κακο chip gps ενα απο τα 3.

Μην περιμενει κανεις να διορθωθει η κατασταση με την kitkat απλος τα παιδια που το εστειλαν στο service ας μας πουν τι ακριβως επισκευη εκανε η εταιρια οταν παραλαβουν. Ειναι κριμα παντος το 80% και βαλε εδω μεσα εχουν το ιδιο προβλημα με το GPS απαραδεκτο.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Κάποιο mod θα είναι

Παιδιά τωρα μεσα στο σπίτι δεν με κλειδωνε δορυφόρους.

Ανοιξα το gps test έκανα clear και update. Ανοιξα το fastergps ξαναπατησα την ελλαδα εκει που λεει region εκανε επανεγγραφη(επαναλαμβανω ξαναπατησα αν και το ειχα κανει ξανα παλια) εκανε μονο του επιβεβαιωση ότι έγινε η επανεγγραφή

Και ξαναμπηκα στην εφαρμογη

Μεσα στο σπίτι στην ιδια θεση τωρα εβγαλε αυτό. Τωρα ακριβως που καθομαι τουαλετα:lol::shifty:

Δεν λέει τίποτα αυτό. Απλά του λεει στην ουσια που να κοιτάξει πρώτα.

Το θέμα είναι πανω στη πλοήγηση..εκεί γίνεται η ιστορία.. Δεν νομιζω να υπάρχει κανένας που να μην του κλειδώνει δορυφόρους..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδιά τωρα μεσα στο σπίτι δεν με κλειδωνε δορυφόρους.

Ανοιξα το gps test έκανα clear και update. Ανοιξα το fastergps ξαναπατησα την ελλαδα εκει που λεει region εκανε επανεγγραφη(επαναλαμβανω ξαναπατησα αν και το ειχα κανει ξανα παλια) εκανε μονο του επιβεβαιωση ότι έγινε η επανεγγραφή

Και ξαναμπηκα στην εφαρμογη

Μεσα στο σπίτι στην ιδια θεση τωρα εβγαλε αυτό. Τωρα ακριβως που καθομαι τουαλετα:lol::shifty:

Δορυφορους ολοι εχουμε σε αλλους κλειδωνει λιγο ποιο γρηγορα σε αλλους αργα το θεμα ειναι οι αποσυνδεσεις στην πλοηγηση που ειναι κοινο προβλημα. Το αν κλειδωνει σπιτι η οχι δεν μας απασχολει εμενα προσωπικα ουτε με το fastergps κλειδωνει σπιτι αλλα ουτε πριν το βαλω κλειδωνε. Περιμενουμε νεα απο αυτους που το εστειλαν.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Settings/Display/Lock screen/Screen swipe effect

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Settings/Display/Lock screen/Screen swipe effect

Δεν έχει αυτό με το δάχτυλο που εχω δει αλλου και δειχνει να χτυπάει την οθόνη.

Δεν έχει αυτό με το δάχτυλο που εχω δει αλλου και δειχνει να χτυπάει την οθόνη.

Πού το ειδες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Πλαίσιο...

Δεν μπορω να καταλαβω. Σορρυ.

Μηπως ειναι ντεμο βιντεο που δειχνει την λειτουργια knock on?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι ήταν εφέ κανονικό. Μικρή σημασία έχει όμως. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τι χρώμα του led για τις ειδοποιησεις πέρα των προκαθορισμένων;